Mirage Mirror
I am afraid of what I'm risking if I follow you Into the unknown
Hangulatkeltő
te kit látsz a tükörben?

„A városban lévő tükrök az utóbbi több, mint fél évben aktiválódtak, annak köszönhetően, hogy a négy boszorkány elkezdett magához térni hosszú álmából - képletes álmából. Hiszen ők is a város életének részei voltak az elmúlt években, de ahogy mások, úgy ők sem emlékeztek arra, kik ők és honnan jöttek. Azonban, mivel a mágiájuk feléledt és elkezdték visszanyerni a tudatukat, az emlékeiket, így a városban lévő tükrök a lakók segítségére siettek. A tükörben mostanra már (2021. október 1-től) minden mesehős látja önmagát, a mesebeli alakját. Emlékeznek arra, kik is ők valójában.
Szakszerűen Ébredésnek nevezzük azt, amikor egy meseszereplő visszanyeri az emlékeit. Fata Morgana minden lakója átesett az Ébredésen.” – Részlet a Kiegészítő, ismétlő anyagokból.
Fata Morgana

határa
Számos és számtalan
karakter állás
Beszélgethetsz bárhogy
még állatok nyelvén is
Csillámport szórunk
a hőseinkre
Jelenleg 20 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 19 vendég :: 1 Bot


A legtöbb felhasználó (117 fő) 2021-02-23, 20:50-kor volt itt.
Kiemelkedő mesemondók
ebben a hónapban

1 Témanyitás - 25%


1 Témanyitás - 25%


1 Témanyitás - 25%


1 Témanyitás - 25%Share
 
A történet
I am afraid of what I'm risking if I follow you Into the unknown
ÜzenetSzerző
TémanyitásA történet Empty2021-02-01, 13:02

Mirage Mirror
A tükör másik oldalán


Egyszer volt, hol nem volt...

4 évvel ezelőtt, világokon túl, a mesék birodalmában négy boszorkány közt ellentétek alakultak ki. Az Északi boszorkány, Boreas és a Déli boszorkány, Notus hatalmat akart a mesevilág felett. Irányítani akarta az alattvalókat, a meseszereplőket és megtenni bármit velük, amit csak akarnak. A Nyugati boszorkány, Calypso viszont nem akarta ezt. Ellenezte és foggal-körömmel küzdött a testvérei ellen, mindent bevetve ellenük. A háború tombolt a mesék birodalmában. Néhány szereplőt elérte a végleges halál is – őket soha többet nem láthatta senki. A Keleti boszorkány, Solana viszont már az elején látta, hogy ez a széthúzás és hataloméhség nem fog jót tenni sem a testvéreinek, sem pedig a mesevilág lakóinak. Hátrébb lépett, mondván, kimarad az egészből. Nem segített a Nyugati boszorkánynak, de nem is állt az Északi és a Déli boszorkányok mellé. Talán ez volt élete legrosszabb döntése. Hiszen az is hatással van mindenre, ha valaki nem tesz semmit.
A háború olyan mértékben elhatalmasodott a világ felett, hogy a Nyugati boszorkány, utolsó mentsvárként elkezdett egy varázslatot. Abban bízott, hogy megmentheti a meseszereplőket azzal, ha valahová máshova viszi őket. Mikor erre rájött az Északi és Déli boszorkány, hasonlóan cselekedtek: varázslatba fogtak, hogy tönkretegyék a Nyugati boszorkány tervét és hogy minél több meseszereplőt gyűjtsenek be maguknak. . Ehhez már a Keleti boszorkány is csatlakozott, mert úgy érezte, ebből lesz a legnagyobb galiba.
Amint a Nyugati boszorkány érzékelte, hogy a varázslatot nem egyedül végzi, hanem csatlakoztak hozzá, és hozzáadott még egy hozzávalót a varázslathoz: így kerültek át emlékek nélkül a mesék birodalmából a szereplők egy új városba, amit úgy hívtak: Fata Morgana. Ám ahelyett, hogy egy helyre sűrűsödött volna be mindenki, a város négy részre osztódott.
A boszorkányok emlékei is kitörlődtek, ami szintén a Nyugati boszorkány tervének része volt. Abban bízott, hogy az ő emlékei térnek vissza majd leghamarabb, hogy képes legyen megállítani a testvéreit és talán maga mellé tudja állítani a Keleti boszorkányt.
A meseszereplők, habár az első pillanatokban talán össze voltak zavarodva, mindezt hamar felváltotta valami kellemes nyugodtság. Úgy kezdték élni a mindennapjaikat, mintha mindig is ott éltek volna, ahová a mágia küldte őket.
4 éven át teljes nyugalom honolt a városban.

Ajánlott olvasmánylista:
Kiegészítő, ismétlő anyagok.
Csoportfelosztás.
Nem szórt rá senki csillámport


Mirage Mirror, Felix Wright and Sabra Nazari csillámport hintett rá


Káprázat Tükör
Káprázat Tükör
Mirage Mirror
Egyszer volt, hol nem volt... :
A történet 1c877d92b0152899b1e2554bb2b6f07ce7370f3a
A történet C762116a1803ee0f854bc93c33ab04366020e95a
I am afraid of what I'm risking if I follow you
Into the unknown
Ennyi ember hisz bennem :
1664
Titulus :
Pengu ✦ Sisu ✦ Namaari
✦ ✦ ✦ :
A történet 5fddf4ef6494eaab04a3d1f645e25da2c51b0860
Életkor :
1
Akinek az arcát viselem :
Kim Soo-hyun ✦ Han So Hee ✦ Gemma Chan
Tartózkodási helyem :
Fata Morgana
A tükör mögött :
A történet 6442b92e7f900b694cceef6bce1f5ee9dd32e05b
Evolet Yang
Baba Mirai ✦ Baba Shouta

A történet Empty
 

A történet

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal