Welcome to Fata Morgana
Mirage Mirror
I am afraid of what I'm risking if I follow you Into the unknown
Fata Morgana mágiája
jelenleg aktív

– Hercegnő! Mi történik? Mi ez a varázslat?
– Ez egy átok, léteznie sem volna szabad, nem tudom, hogy a nővéreim miféle sötét praktikákat használtak, hogy létrehozzák, de már késő bármit is tenni.
– Mi fog történni?
– Egy másik világban fogunk felébredni. Mi és mindenki, akit elér az átok. Jól figyelj, Tücsök! Nem fogunk emlékezni arra, kik vagyunk, de ha előbb térnek vissza az emlékeid, mint az enyémek, el kell mondanod, ki vagyok! Tudnom kell! Nem bízok a testvéreimben, többé senkiben, csak benned!
– Dehát...!
Nem volt időm tiltakozni, kérdezősködni vagy tovább értetlenkedni, mert a pulzálás következő hulláma elérte a hercegnőt. Solana köddé vált, a következő hullámban pedig Notus és Boreas is, Calypsoval együtt. A falhoz hátráltam, de a harmadik hullám engem is elért. Mintha elfújták volna a gyertyát, a gondolataim, a félelmeim, az álmaim, a céljaim... minden eltűnt, eltűntem én is, egy teljes pillanatra megszűntem létezni, majd egy új világban ébredtem valaki másként.” – Részlet a Tücsök Tihamér történetéből
Fata Morgana

határa
Számos és számtalan
karakter állás
Beszélgethetsz bárhogy
még állatok nyelvén is
Csillámport szórunk
a hőseinkre
Jelenleg 62 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 62 vendég :: 2 Bots

Nincs

A legtöbb felhasználó (410 fő) 2024-10-19, 03:38-kor volt itt.
Mesénk fejezetei
lapozd, nézd!

Choi Ji-Na
Ma 00:58-kor

Fu Hei
Tegnap 22:05-kor

Yan Xing Cheng
Tegnap 19:23-kor

Mato Catawanee
Tegnap 18:51-kor

Hwang Dae-Shim
2024-11-21, 23:08

Mo Yuan
2024-11-21, 16:45

Jayla Wilde
2024-11-21, 15:51

Dionysia Nerida Pantazis
2024-11-21, 13:44

Shan Ruyue
2024-11-21, 05:03

Shan Ruyue
2024-11-21, 04:24

Kiemelkedõ mesemondók
ebben a hónapban

33 Hozzászólások - 37%

11 Hozzászólások - 12%

9 Hozzászólások - 10%

6 Hozzászólások - 7%

5 Hozzászólások - 6%

5 Hozzászólások - 6%

5 Hozzászólások - 6%

5 Hozzászólások - 6%

5 Hozzászólások - 6%

5 Hozzászólások - 6%

Megosztás

❝Don't talk to me, Jenna. I might turn on you.❞
I am afraid of what I'm risking if I follow you Into the unknown
Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next
ÜzenetSzerző
Témanyitás❝Don't talk to me, Jenna. I might turn on you.❞ Empty2021-10-03, 00:23

The end
Egy félbehagyott fejezet
Nem szórt rá senki csillámport

Mirage Mirror
Káprázat Tükör
Káprázat Tükör
Mirage Mirror
Egyszer volt, hol nem volt... :
❝Don't talk to me, Jenna. I might turn on you.❞ JPbm1tY
❝Don't talk to me, Jenna. I might turn on you.❞ C762116a1803ee0f854bc93c33ab04366020e95a
I am afraid of what I'm risking if I follow you
Into the unknown
Ennyi ember hisz bennem :
1774
Titulus :
Pengu ✦ Sisu ✦ Namaari
✦ ✦ ✦ :
❝Don't talk to me, Jenna. I might turn on you.❞ 5fddf4ef6494eaab04a3d1f645e25da2c51b0860
Életkor :
3
Akinek az arcát viselem :
Kim Soo-hyun ✦ Han So Hee ✦ Gemma Chan
A tükör mögött :
❝Don't talk to me, Jenna. I might turn on you.❞ 6442b92e7f900b694cceef6bce1f5ee9dd32e05b
Evolet Yang
Baba Mirai ✦ Baba Shouta

❝Don't talk to me, Jenna. I might turn on you.❞ Empty
Témanyitás❝Don't talk to me, Jenna. I might turn on you.❞ Empty2021-08-29, 09:58

Jaelyn && Balthazar

Jenna && Balto

Ahogy így figyelek és fülelek, feltűnik, hogy honnan is hallok neszezést. Bár mivel nem ismerem a házat, a járást, így nem tudom, pontosan melyik helyiségből, de nem is baj. Nem tudom eldönteni, felálljak-e és elinduljak felfedezni vagy jobb, ha maradok a helyemen. A világért sem akarom, hogy azt gondolja, most készülök rosszat tenni – kirabolni esetleg vagy ilyesmi. Szóval inkább úgy döntök, maradok a helyemen, a kanapén, de végül felülök. Nézelődni kezdek, majd újra elnézek a hang irányába, mígnem végül megpillantom a lányt. Automatikusan elmosolyodok, nehéz kontrollálni magam a közelében.
- Szia, Jae – Fürkészem, majd megköszörülöm a torkom. – Már ébren vagyok egy ideje – Nem teszem hozzá, hogy jobbnak láttam itt maradni, mert a mellékelt ábra pont eléggé igazolja ezt. Nagyot nyelek. A közelében mindig úgy érzem, hogy a torkom kiszárad pillanatok alatt. – És sokkal jobban vagyok a tegnaphoz képest – Tényleg sokkal, de még mindig nem az igazi. Mégsem akarok a terhére lenni. Az ő gondoskodását és kedvességét semmiképpen nem használnám ki a végletekig. Nem vagyok akkora szemét.

166 words ✦ aláfestõ ✦ note: megmentőm ❝Don't talk to me, Jenna. I might turn on you.❞ 841472469  

Mondok én neked valamit, Balto...

egy kutya nem tudja megtenni ezt az utat,

de egy farkas talán igen.

Balthazar Doherty
Ősi állat
Ősi állat
Balthazar Doherty
Mesehõs :
❝Don't talk to me, Jenna. I might turn on you.❞ MobW
Balto
Balto
25
Titulus :
Wild animal ✧
A másik felem :
❝Don't talk to me, Jenna. I might turn on you.❞ 07c008bd76a633036b016f7749a3944a4f50ca05
I Found, Jenna
❝Don't talk to me, Jenna. I might turn on you.❞ 28f3d1c718b2ef62ad079e40348d1651956039d3
Paul Wesley ✧
Itt lelsz rám ✦ Fata Morgana :
Frostcall ✧
✦ ✦ ✦ :
❝Don't talk to me, Jenna. I might turn on you.❞ Tumblr_nu5r2iBSm91rob81ao8_r1_250
A tükör mögött :

Témanyitás❝Don't talk to me, Jenna. I might turn on you.❞ Empty2021-07-24, 02:46

Jaelyn & Balthazar
〥let me help you 〥
Mindig melengeti a belsőmet, ha valaki értékeli mindazt, amit teszek érte. Lehet, hogy sokan azt gondolják, hogy egyszerűen csak pozitív vagyok, de az igazság az, hogy nem tudom, hogyan is lehetnék más. Ha valaki valamilyen oknál fogva bajban van, akkor nem tudok annak csak úgy hátat fordítani, mintha egyáltalán nem érdekelni. Ezért sem tudtam őt csak úgy otthagyni, hogy talán halára fagyjon. Lehet, hogy hatalmas ostobaságot követtem el azzal, hogy idehoztam, de még így sem változtatnék semmin sem, amit tegnap tettem.
Vele maradok egészen addig amíg el nem aludt, ahogy szerette volna. Reggel pedig a tervezettek alapján korán kelek, hogy bevásároljak és a gyógyszertárhoz is gyorsan beugrottam, hogy kiírjam a mai napon nem leszek nyitva. Előbb kellett volna figyelmeztetnem, de ez nem olyasmi, amivel számolhatok.
Remélhetőleg sikerült azelőtt hazaérnem még, hogy felébredt volna. Első ránézésre, mintha még pihent volna így gyorsan belopakodtam a konyhába, hogy nekiálljak a levesnek. Eltart meg egy jó ideig, mire kész lesz, szóval minél hamarabb elkezdenem annál hamarabb tud majd belőle enni, ami biztosan segít a betegségén.
Halkan dudorászva készítem elő a zöldségeket, miközben a hús a vízben fő lassan. Közben pedig azon rágódok, hogy talán kellene még egy újabb szendvicset készítenem neki, hiszen mégsem maradhat éhesen amíg a leves el nem készül.
Így, amint végeztem a zöldségekkel nekiállok gyorsan egy szendvicsnek. Aztán, ha még esetleg nem ébredt fel, akkor felébresztem és megnézem, hogy mennyivel van jobban.  
remélem megfelel ♡ to you
Vendég
Vendég
Anonymous

Témanyitás❝Don't talk to me, Jenna. I might turn on you.❞ Empty2021-07-07, 23:31

Jaelyn && Balthazar

Jenna && Balto

Mindennél jobban hinni akarok neki, de a láz, az a forróság, ami körbeölel és a rosszullét nem engedi, hogy túlságosan pozitív legyek. Mégis érzem, hogy jó helyen vagyok és lehet ez jobb is. Talán. Jaelyn kedvessége szinte már elég gyógyír a bajomra. Ha nem úgy találkoztunk volna, ahogy, talán minden másképp alakulhatott volna. Így a temérdek jó érzés mellett a bűntudat az, ami mardos.
- Nálad pozitívabb embert azt hiszem, nem is ismerek – Jegyzem meg egy mosollyal, szinte csipkelődve, majd nagyot nyelek. Álmos vagyok, érzem, hogy egyre nehezebbek a szemhéjaim.
Gyerekes, tudom, de nem akarom, hogy magamra hagyjon, így nem engedem, hogy idő előtt távozzon. Még a kezét is megfogom, és kérlelem. Addig el sem eresztem, amíg az álom el nem nyom.
Ugyan átalszom az egész éjszakát, de az éjszaka közepén egyszer felszökik a lázam, ami reggelre újra lemegy. Talán a betegség átrohan rajtam most, hogy gyógyszerhez jutottam? Jó lenne, de nem tudhatom. Az oldalamra fordulva kezdek ébredezni, egyelőre fel sem fogom, hogy hol vagyok. Csak pillázok ide és oda, mire leesik, hogy kinél és hol vagyok. Jaelyn. Egyelőre nem mozdulok, csak békésen fekszem, nem tudom, ő hol van, felébredt-e már, netán itt van a közelben. Megint eszembe jut, hogy nem akarok a terhére lenni és azon is elgondolkozok, hogyan háláljam majd meg neki mindazt, amit értem tesz.

218 words ✦ aláfestõ ✦ note: megmentőm ❝Don't talk to me, Jenna. I might turn on you.❞ 841472469  

Balthazar Doherty
Ősi állat
Ősi állat
Balthazar Doherty
Mesehõs :
Balto
Balto
25
Titulus :
Wild animal ✧
A másik felem :
❝Don't talk to me, Jenna. I might turn on you.❞ 07c008bd76a633036b016f7749a3944a4f50ca05
I Found, Jenna
❝Don't talk to me, Jenna. I might turn on you.❞ 28f3d1c718b2ef62ad079e40348d1651956039d3
Paul Wesley ✧
Frostcall ✧
✦ ✦ ✦ :
❝Don't talk to me, Jenna. I might turn on you.❞ Tumblr_nu5r2iBSm91rob81ao8_r1_250
A tükör mögött :

Témanyitás❝Don't talk to me, Jenna. I might turn on you.❞ Empty2021-06-24, 12:52

Jaelyn & Balthazar
〥let me help you 〥
Nem kötelességem teljes egészében gondoskodni róla, de ha már befogadtam az éjszakára, akkor a legkevesebb, hogy a tőlem telhető legjobbat kapja. Nem szeretném, ha bármiben is hiányt szenvedne, de talán mindenek előtt leginkább a pihenésre van szüksége. Kicsit jobban is fel lehetnék szerelkezve élelemmel, de mivel szeretek mindent frissen megvenni aztán megenni nem túl tömött ilyenkor a hűtöm. De legalább szendvicsekkel szolgálhatok még így is a legrosszabb esetben. Talán holnap míg alszik esetleg még főzni is tudnék neki egy kis levest. Már, ha nem fogja magát és menekül világgá amíg bevásárolok hozzá. De talán a láz meg a gyógyszer elnyomja annyira mély álomba, hogy ne tűnjön majd ez fel neki.
- Igazam lesz. - A gyógyszerek és a pihenés megteszi majd a hatását. - Nem, dehogy. Ha bármire szükséged van szólj. - Ahogy elhelyezkedik nem is akarnám tovább zavarni így felállok és készen állok arra, hogy én is lepihenjek, amikor megfogja a kezemet és arra kér, hogy maradjak. Mosollyal az arcomon bólintok és megvárom míg elragadja magával az álom.
Miután elaludt még megigazítom rajta a takarót aztán a szobám irányába veszem az utamat. Remélem, hogy békésen aludni fog egész éjszaka meg a reggel nagy részében is, hogy tényleg el tudjak menni korábban bevásárolni és legalább egy húslevest elkészíteni a számára.    
Vendég
Vendég
Anonymous

Témanyitás❝Don't talk to me, Jenna. I might turn on you.❞ Empty2021-06-01, 10:32

Jaelyn && Balthazar

Jenna && Balto

A kedvessége már-már fájóan hatol a csontjaimig, ugyanakkor jól is esik egyben. Viszont magamban eldöntöm, hogy nem kérek se többet, se kevesebbet, mint amennyire szükségem van. Nem fogok élősködni rajta, mert nem érdemli meg, hogy ezt tegyem. A kérdésre megrázom a fejem, jelezve, hogy nem kérek. Nyilván meg tudnék enni még nem is egy szendvicset, de a gyógyszer kapcsán elég egy is, így többet nem fogok kérni. Ahogy megszorítja a kezem, a szívem dobban egy nagyobbat. Mintha ki akarna szakadni hirtelen a helyéről és tudom, hogy ez nem a láz műve vagy a betegségé, ami átjárja az egész testem.
- Remélem, igazad lesz. – Fürkészem a szemeit és elmerülök a tekintetében, majd lassan elhúzom a kezem tőle. – Ha nem bánod, akkor aludnék. – Jegyzem meg, miközben némileg helyezkedni kezdek a kanapén és visszafekszek. A takarót húzom jobban magamra, egészen a nyakamig. Élvezem a meleg takarót és a meleg lakást, amiben már rég volt részem. Jaelyn felé fordulva hunyom le a szemeim, de ha menni akarna, reflexből fogom meg a kezét.
- Maradj, kérlek. Amíg elalszom – Teszem hozzá sietve. Talán gyerekesnek fog tartani, de nem bánom, csak maradjon még velem. Igaz, ezzel felrúgom a saját szabályom, hogy nem kérek se többet, se kevesebbet, de tulajdonképpen nekem erre szükségem van. Vagyis rá. Ha marad, akkor elmosolyodok és elengedem, aztán hagyom, hogy az álom körém fonja karjait és magához ragadjon.

225 words ✦ aláfestõ ✦ note: megmentőm ❝Don't talk to me, Jenna. I might turn on you.❞ 841472469  

Balthazar Doherty
Ősi állat
Ősi állat
Balthazar Doherty
Mesehõs :
Balto
Balto
25
Titulus :
Wild animal ✧
A másik felem :
I Found, Jenna
Paul Wesley ✧
Frostcall ✧
✦ ✦ ✦ :
A tükör mögött :

Témanyitás❝Don't talk to me, Jenna. I might turn on you.❞ Empty2021-05-27, 12:33

Jaelyn & Balthazar
〥let me help you 〥
- Oh, rendben. - A teába gyorsan csempészek egy kis mézet, ami tökéletesen helyettesíti a cukrot és hozzá még párosítom a frissen csavart citromlevet, majd jól megkavargatom, hogy teljesen felkeveredjen benne minden. Remélhetőleg a gyógyszerek és a meleg tea után már jobban fogja érezni magát, de ha esetleg valami komolyabb dologról lenne szó, akkor bevinném végső soron a korházba, ha arról van szó. Ha már elkezdtem ezt az egészet az a legkevesebb, hogy véghez is viszem. Addig nem nyugszom amíg teljesen fel nem épül. Nem szokásom befejezetlenül hagyni a dolgokat. Ha pedig arról van szó, hogy egy másik emberi lényen segítsek, akkor azt hiszem ezt egy kicsivel még komolyabban is veszem.
Segítek neki felülni, hogy neki tudjon látni a szendvicsnek és a teának. Utána nyugodtan pihenhet majd, ha bevette a gyógyszereket amelyek remélhetőleg hatni is fognak amíg pihen majd. - Ha bármire szükséged van nyugodtan szólj ám és megoldjuk. - Persze leginkább most talán pihenésre lenne szüksége, de ezen kívül ha valami olyasmiről lenne szó, amit teljesíteni tudnék, akkor kérdés nélkül megtenném.
Figyelem, ahogy megeszi a szendvicset és láthatóan sokkal éhesebb, mint azt gondoltam. Talán többet kellett volna csinálnom. - Kérsz még? Mert csinálhatok. - Ahogy kezét az enyémre helyezi barátságosan megszorítom. - Aztán már csak pihenned kell igazából és remélhetőleg, mikor felébredsz már sokkal jobban fogod érezni magad. - Sajnos a kanapén kívül nem igazán tudok felajánlani mást, hiszen az ágyamat azért mégsem osztanám meg vele. Bár akár cserélhetnénk is, hogy ő megy be oda lepihenni, de elsőre ez jobb megoldásnak tűnt, hiszen közelebb volt a bejárathoz. Na, meg aztán lehet, hogy rosszra gondolt volna, ha kapásból az ágyamig cipelem. Az már kicsit úgy nézett volna ki, mintha idegen férfiakat cipelnék fel magamhoz minden egyes alkalommal, hogy aztán kihasználjam őket. Pedig távolabb nem is állhatna tőlem ennek még a gondolata is. Vagy azt hiszem, hogy ezzel meg is döntöttem a dolgot tekintve, hogy megfordult a fejemben.   
Vendég
Vendég
Anonymous

Témanyitás❝Don't talk to me, Jenna. I might turn on you.❞ Empty2021-05-20, 02:01

Jaelyn && Balthazar

Jenna && Balto

A kérdése akaratlanul is mosolyt csal az arcomra. Hogy iszom a teát? Őszintén? A tea ízére sem emlékszem túlságosan, olyan rég ittam.
- Forrón. Az ízesítést rád bízom – Pillantok fel rá, majd megnyalom a szám szélét. A láz tombol bennem és lassan úgy érzem, tényleg elvisz ez a kór. Talán nem is csak egy sima megfázás. Mi van, ha komolyabb bajom van? Tüdőgyulladás vagy ilyesmi. Lehet, meg se maradok. Nem mintha kár lenne értem. Talán jobb is lenne, ha vége lenne ennek az egésznek. A szavai késve jutnak el hozzám, de összerakom, amit mond. Igen, a szendvics. Utána minden egyéb. A gyógyszer a legvégén. Igaz. Éhgyomorra nem kéne bogyókat bevennem.
- Jól van – Motyogom, miközben megpróbálok felülni, de elkél a segítség, így ezúttal nem is utasítom vissza. Igaz, minden egyes érintése, mozdulata, vagy szava fájó tőrként hatol a szívemig, hisz én nem voltam vele kedves a múltban, közel sem. Ő meg mégis olyan, akár egy angyal. Nem csak a szépsége, hanem a viselkedése is angyali. Túlságosan is az. Nem szabadna akarnom őt. De azt hiszem, ez az oka annak, hogy mardos a bűntudat. – Köszönöm. Egyedül nem menne még ez sem – Sóhajtok, majd nekilátok a szendvicsnek. Már az első falat is olyan, mintha… nem, fogalmam sincs, mihez tudnám hasonlítani. Nekem felér egy luxus, hétfogásos ebéddel is ez az egy falat. Sonkás szendvics. Isteni. Az első néhány falatot hosszabban ízlelgetem, aztán kissé mohóbban fogyasztom el a maradékot. Éhes vagyok, nem is kicsit. De nem akarok ennél mohóbbnak tűnni, így nem tervezek újabbat kérni. Pedig meg tudnék enni még vagy ki tudja mennyit. – Finom volt és hálás vagyok, Jae – A lányra nézek, majd a kezéért nyúlok és megsimítom. Ösztönös mozdulat, bár meg is bánom, mert nem kellene közvetlennek lennem vele. Nem kellene határokat átlépnem.
Mindezek után beveszem a gyógyszert és a teából is iszok, akkor is, ha végül nem rakott bele semmit a lány. Nekem még „tisztán” is jó.

316 words ✦ aláfestõ ✦ note: megmentőm ❝Don't talk to me, Jenna. I might turn on you.❞ 841472469  

Balthazar Doherty
Ősi állat
Ősi állat
Balthazar Doherty
Mesehõs :
Balto
Balto
25
Titulus :
Wild animal ✧
A másik felem :
I Found, Jenna
Paul Wesley ✧
Frostcall ✧
✦ ✦ ✦ :
A tükör mögött :

Témanyitás❝Don't talk to me, Jenna. I might turn on you.❞ Empty2021-05-16, 16:57

Jaelyn & Balthazar
〥let me help you 〥
Igyekeztem a lehető legjobban segíteni neki meg magamon is, hogy hamar eljussunk a házamig a hónak köszönhető kis sáros lenyomatok már megszokottak voltak, hiszen én is néha gondolkodás nélkül berontok, ami után takaríthatok, de ezért is jó, hogy egyedül élek, mert aztán senkit sem okolhatok azért, ha valami nem úgy van, ahogyan annak lennie kell. Szeretem valamennyire az önállóságomat, de ettől még nem fordítok hátat senkinek sem.
Összeszorult a szívem arra, hogy még ma nem evett semmit. Bele sem merek gondolni, hogy akkor milyen állapotban lehet már napok óta. Mármint kétlem, hogy ez lenne az első nap, hogy nem evett volna. Kicsit, mintha teljesen meg lenne zuhanva és ezt nem csak a mostani láznak köszönheti.
A konyhában gyorsan ügyködni kezdek egy sonkás szendvicsen míg kész lesz a tea, majd mikor végre mindkettővel végeztem egy tálcára helyezem őket és mellé rakom a szükséges gyógyszereket is. - Hogy iszod a teádat? Méz? Cukor? Citrom? Tej? - Teszem fel a kérdést, ahogyan leteszem a tálcát a kanapé melletti kisasztalra. - Először jobb lenne a szendviccsel kezdeni. A tea még forró aztán a gyógyszert majd úgy is csak úgy veheted be, ha van valami már a gyomrodban. - Amennyiben szüksége van egy kis segítségre, hogy felüljön segítek neki és abban is, hogy a pléd jól köré legyen tekerve. Mihamarabb eszik és beveszi a gyógyszert annál hamarabb hatni kezd és elkezd majd felépülni.  
Vendég
Vendég
Anonymous

Témanyitás❝Don't talk to me, Jenna. I might turn on you.❞ Empty2021-05-14, 01:21

Jaelyn && Balthazar

Jenna && Balto

Próbálom kigondolni, mégis hogyan hálálhatnám majd neki igazán az önzetlenségét, de jelenleg túlságosan magas láz gyötör és a gondolataim ködösek. Az is csoda, hogy eddig képes voltam értelmes mondatokat összerakni. Nagyot nyelek, érzem, hogy egyre csak száradok kifelé.
Hiába mondja azt, hogy ne aggódjak, mégis kellemetlenül érzem magam. Nem akarok a terhére lenni, pláne nem kárt tenni bármilyen holmijában.
- Köszönöm – Mást se fog hallani tőlem, csak ezt a szót és ebben már nagyon is biztos vagyok. Figyelem, hogyan veszi le a cipőmet, majd eldőlök a kanapén. A plédet magamra húzom, teljesen bebugyolálom magam. Még mindig ráz a láz, de már jó helyen vagyok. Azt hiszem, hogy tényleg hálás lehetek neki. Ha ő nincs, odakint megfagyok és ez nem túlzás. Halálra hagytam volna. – Tea? Az jó lesz. Köszönöm. – Ezer éve nem ittam teát. Csak vizet, meg Thomassal múltkor valamit, nem is tudom már, mit. Számomra az ízesített, finom dolgok már tényleg luxusnak számítanak. – Nem ettem ma még semmit… - A hűtőm üres, ahogy a zsebeim is. Pedig kellene egy nagybevásárlás, meg gyógyszer, meg miegymás. Persze, lophatnék is, mint mondjuk Dean, de még ha ilyen kilátástalan is a helyzetem, nem tudom rávenni magam. Jelen állapotomban pedig amúgy sem menne. – Bármi megfelel, tényleg. Egy falat kenyér is elég – Teszem hozzá, éreztetve, hogy tényleg bármi jó. Nem kell nekem túlgondolni a dolgot, a maradék is megfelel kb. Igyekszem nem a terhére lenni Jaelynnek.

230 words ✦ aláfestõ ✦ note: megmentőm ❝Don't talk to me, Jenna. I might turn on you.❞ 841472469  

Balthazar Doherty
Ősi állat
Ősi állat
Balthazar Doherty
Mesehõs :
Balto
Balto
25
Titulus :
Wild animal ✧
A másik felem :
I Found, Jenna
Paul Wesley ✧
Frostcall ✧
✦ ✦ ✦ :
A tükör mögött :

Témanyitás❝Don't talk to me, Jenna. I might turn on you.❞ Empty2021-05-04, 08:41

Jaelyn & Balthazar
〥let me help you 〥
Sosem tudnék megbocsájtani magamnak, ha csak úgy elsétálnék, mintha semmi nem számítana. Mekkora kegyetlenség lenne egy embert magára hagyni az utcán, akinek láthatóan szüksége van segítségre. Még az sem számít, hogyha lenne hova mennie, amit meg sem kérdezek. Otthon van pár gyógyszer, amivel tudok neki segíteni na, meg persze sokkal közelebb is van. Az is lehet, hogy az ő lakása sem volt távolabb, vagy talán még közelebb, de mégis csak sokkal jobb és egyszerűbb, ha magamhoz viszem fel. Nem számít, hogy mennyire veszélyes egy idegent a lakásomba cipelni.
- Örülök, hogy megismerhetlek, Balthazar. - Bár tény, hogy jobb lett volna valamivel jobb körülmények között, de ez már tényleg csak részletkérdés. Egyáltalán nem bántam, ahogy belém kapaszkodott már azért is hálás voltam, mert nem kellett a teljes súlyát egyedül cipelnem, mert úgy nem biztos, hogy eljutottunk volna a lakásomig. Talán egy kicsit meg kellene erősödnöm. Valaki ki akart rabolni most pedig egy embert kell cipelnem. Ha ez nem egy jel arra, hogy oda kell figyeljek a fizikai erőnlétemre, akkor nem tudom, hogy mégis mi lenne az.
- Akkor köszönd meg majd, ha jobban leszel. - Ez még igazán semmiség. Mármint mindenkinek illene segítene egy bajba jutott embertársán, de tudom jól, hogy a világ ennél sokkal kegytelenebb és nem is ringatom magam ebbe az álomképbe.
- Ugyan ne aggódj ilyen apróság miatt. - Habár elég nagy koszt tud okozni a hó, ahogy megolvad semmi kárt nem okoz. Nincs semmi túl értékes a lakásomban, ami miatt aggódnom kellene meg amúgy is ráérek majd feltakarítani.
Igyekszem segíteni neki levenni a cipőjét, majd miután sikerült az ajtó mellé teszem azt és a sajátomból is kibújok majd felhúzom a papucsomat és a hálószobából hozom ki a plédemet amivel betakarom. - Csinálok egy teát és hozok neked egy lázcsillapítót addig csak pihenj. Ettél valamit? Szeretnél egy szendvicset? - Sosem jó éhgyomorra gyógyszert bevenni úgyhogy talán jobb lenne, ha először valamit enni hoznék neki. Meg aztán csinálhatok majd levest is később, de egy szendvics után már nyugodtan beveheti a gyógyszert.  
Vendég
Vendég
Anonymous

Témanyitás❝Don't talk to me, Jenna. I might turn on you.❞ Empty2021-05-02, 16:32

Jaelyn && Balthazar

Jenna && Balto

Alig vagyok képes gondolkozni is, de azt tudom, hogy nem jó ötlet vele mennem. Ha tudná, ki vagyok, hogy majdnem mit tettem, akkor nem akarna segíteni, ebben biztos vagyok. Lehet, hogy még örömét is lelné abban, hogy itt hagyhat halálra fagyni. Jó, talán nem. Ő jó. Legalábbis jó szívűnek tűnik, talán pont ez tetszik benne a kezdetektől fogva. Az ártatlanság, amit sugároz magából.
- Balthazar. – Nem érzem magam jobban attól, hogy bemutatkozok, de ez mégis egy olyan formalitás, amire előbb-utóbb szükség lett volna.
Szorosabban karolom, de már nem tudom magam sem eldönteni, hogy azért, mert félek, elesek, vagy mert jólesik a közelsége és régóta a közelébe akarok férkőzni titkon. Talán nem is lényeges, és hamar elfelejtem az egészet. De lehet, hogy nem.
- Köszönöm, Jae. – Suttogom halkan, hiszen tényleg hálás vagyok, csak félek, hogy meg fogja bánni ezt az egészet. Azt pedig nagyon nem akarom. Bele sem akarok gondolni abba, hogy megutálhat és a képembe vághatja, hogy nem kellett volna segítenie nekem.
A házhoz elérve felpillantok, majd a lányra és próbálok megállni a saját lábamon, amíg ajtót nyit. Amint beérünk, a nappaliba vezet, majd a kanapéra ültet le.
- Várj, nem akarom összekoszolni a lakásod… - Bár azt hiszem, már mindegy, mert a havas, koszos cipőmmel már végigjöttem a folyosón és a nappalin. Erre figyelnem kellett volna. Habár nincs sok erőm, mégis elkezdem lehámozni magamról a cipőt. Amint sikerül, úgy húzom fel a lábaimat is a kanapéra és fekszek el, ha Jaelyn sem bánja. Már most érzem, mennyivel melegebb van itt, mint kint vagy épp nálam.

256 words ✦ aláfestõ ✦ note: megmentőm ❝Don't talk to me, Jenna. I might turn on you.❞ 841472469  

Balthazar Doherty
Ősi állat
Ősi állat
Balthazar Doherty
Mesehõs :
Balto
Balto
25
Titulus :
Wild animal ✧
A másik felem :
I Found, Jenna
Paul Wesley ✧
Frostcall ✧
✦ ✦ ✦ :
A tükör mögött :

Témanyitás❝Don't talk to me, Jenna. I might turn on you.❞ Empty

Ajánlott tartalom

❝Don't talk to me, Jenna. I might turn on you.❞

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2  Next

Similar topics

-
» Unfortunate turn of events
» A sweet gesture can turn someone's day around