Welcome to Fata Morgana
Mirage Mirror
I am afraid of what I'm risking if I follow you Into the unknown
Fata Morgana mágiája
jelenleg aktív

– Hercegnő! Mi történik? Mi ez a varázslat?
– Ez egy átok, léteznie sem volna szabad, nem tudom, hogy a nővéreim miféle sötét praktikákat használtak, hogy létrehozzák, de már késő bármit is tenni.
– Mi fog történni?
– Egy másik világban fogunk felébredni. Mi és mindenki, akit elér az átok. Jól figyelj, Tücsök! Nem fogunk emlékezni arra, kik vagyunk, de ha előbb térnek vissza az emlékeid, mint az enyémek, el kell mondanod, ki vagyok! Tudnom kell! Nem bízok a testvéreimben, többé senkiben, csak benned!
– Dehát...!
Nem volt időm tiltakozni, kérdezősködni vagy tovább értetlenkedni, mert a pulzálás következő hulláma elérte a hercegnőt. Solana köddé vált, a következő hullámban pedig Notus és Boreas is, Calypsoval együtt. A falhoz hátráltam, de a harmadik hullám engem is elért. Mintha elfújták volna a gyertyát, a gondolataim, a félelmeim, az álmaim, a céljaim... minden eltűnt, eltűntem én is, egy teljes pillanatra megszűntem létezni, majd egy új világban ébredtem valaki másként.” – Részlet a Tücsök Tihamér történetéből
Fata Morgana

határa
Számos és számtalan
karakter állás
Beszélgethetsz bárhogy
még állatok nyelvén is
Csillámport szórunk
a hőseinkre
Jelenleg 38 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 38 vendég :: 2 Bots

Nincs

A legtöbb felhasználó (410 fő) 2024-10-19, 03:38-kor volt itt.
Mesénk fejezetei
lapozd, nézd!

Choi Ji-Na
Ma 00:58-kor

Fu Hei
Tegnap 22:05-kor

Yan Xing Cheng
Tegnap 19:23-kor

Mato Catawanee
Tegnap 18:51-kor

Hwang Dae-Shim
2024-11-21, 23:08

Mo Yuan
2024-11-21, 16:45

Jayla Wilde
2024-11-21, 15:51

Dionysia Nerida Pantazis
2024-11-21, 13:44

Shan Ruyue
2024-11-21, 05:03

Shan Ruyue
2024-11-21, 04:24

Kiemelkedõ mesemondók
ebben a hónapban

33 Hozzászólások - 37%

11 Hozzászólások - 12%

9 Hozzászólások - 10%

6 Hozzászólások - 7%

5 Hozzászólások - 6%

5 Hozzászólások - 6%

5 Hozzászólások - 6%

5 Hozzászólások - 6%

5 Hozzászólások - 6%

5 Hozzászólások - 6%

Megosztás

❝Don't talk to me, Jenna. I might turn on you.❞
I am afraid of what I'm risking if I follow you Into the unknown
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2
ÜzenetSzerző
Témanyitás❝Don't talk to me, Jenna. I might turn on you.❞ - Page 2 Empty2021-04-16, 05:22

Jaelyn & Balthazar
〥let me help you 〥
Lehet, hogy fogalmam nincs róla, hogy kicsoda, de az egyértelműen látszik, hogy olyasvalaki, akinek segítségre van szüksége különben nem látja meg a holnapot. Ebben az esetben pedig nem fogom kikérdezni, hogy mégis ki is ő meg miket tett az egész életében.
Segítek neki valamennyire megállni a lábán és úgy indulok meg immáron újonnan hazáig. Ilyenkor örülök annak, hogy megvan a magam rendszere otthon így nem kell amiatt aggódnom, hogy egy káosz kellős közepébe invitálom, ahol olyan dolgokat is láthat, amit nem kellene. Na, de a magas láz még ebben az esetben is azt hiszem, hogy nekem kedvezne, mert nem igazán emlékezne akármit is látna. Most azonban az a legfontosabb, hogy mielőbb visszanyerje az erejét.
- Hát ha attól jobban érzed magad, akkor be is mutatkozhatsz igazából. - Nem tartom szükségesnek ezeket a formaságokat. Jelen helyzetünkben úgy gondolom, hogy elengedhetőek. Igazodom hozzá és igyekszem átkarolni és a lehető legtöbb támaszt nyújtani neki, aminek köszönhetően kicsit lassabban haladunk, de igyekszem minden erőmet belefektetni abba, hogy a lehető leghamarabb eljuthassunk az otthonomig. - Nem fogok senkit magára hagyni az utcán, aki ennyire rosszul van. - Akárki is legyen ő, saját magamat írnám le azzal, ha egyszerűen elsétálnék és itt hagynám, hogy reggel a kihűlt holtestét találják majd meg.
Megkönnyebbülten sóhajtok, ahogy végre megpillantom nem olyan messze tőlünk a lakásom ajtaját, majd a zsebemben zörögni kezdek a kulcsommal, hogy a lehető leghamarabb kinyithassam az ajtót. Egy darabig játszadozom a zár előtt a kulccsal, mert egy ember támaszaként kicsit nehezebben találom a kulcslyukat, de amint bejutunk a nappali irányába terelem és segítek neki elhelyezkedni a kanapén.
remélem megfelel ♡ to you
Vendég
Vendég
Anonymous

❝Don't talk to me, Jenna. I might turn on you.❞ - Page 2 Empty
Témanyitás❝Don't talk to me, Jenna. I might turn on you.❞ - Page 2 Empty2021-04-15, 03:15

Jaelyn && Balthazar

Jenna && Balto

Kedves velem, mert nem tudja, hogy mit tettem. Majdnem. Nem mentség, hogy visszakoztam, és tudom, hogy meg kellett volna tennem. Tudom, hogy Seraphin előbb-utóbb leszedi a fejem az elbaltázott akcióért és ezt nem akarom megvárni.
Megpróbálni? Mit is? Ja, felállni. Nem mintha akarnék. Vagyis akarok, de nem is, mert bárki mástól szívesebben fogadnám el a segítséget, mint tőle. Meg fogja bánni, hogy egy olyannak segít, mint én, ebben biztos vagyok. De nincs erőm ennél jobban ellenkezni, így felállok a segítségével, majd mielőtt kifordulna alólam a talaj, inkább megkapaszkodok benne. Szánalmasan festhetek. Vajon ő mit gondol rólam?
Kicsúszik a számon a neve, amiért átkozom magamat, de visszaszívni aligha tudnám. Nem kérdez vissza, nem gyanakszik, ami furává teszi őt. Talán tudja, hogy mit tettem, csak épp nem érdekli, azért nem kérdez rá? Összeesküvés elméletek gyártásában jó vagyok.
- Én tudom, te ki vagy, de te nem, hogy én kicsoda. – Nagyot nyelek, majd lassan elindulok vele, bármerre is megy. Közben elengedem a karját és amennyire tudom, átkarolom, így nehezedve kissé rá. Úgy érzem, össze tudnék esni újra bármelyik pillanatban, annyira gyengének érzem magam, de ki kell tartanom. – Mindenkihez ennyire kedves vagy, ugye? – Búgom szinte a kérdést, halkan, mivel elég közel vagyok hozzá. Nekidöntöm lassan a fejem az övének, ha nem állít meg vagy húzódik el, így sétálok vele tovább, magamban reménykedve, hogy eljutok épségben hozzá. Szükségem van rá és a segítségére.

228 words ✦ aláfestõ ✦ note: megmentőm ❝Don't talk to me, Jenna. I might turn on you.❞ - Page 2 841472469  

Mondok én neked valamit, Balto...

egy kutya nem tudja megtenni ezt az utat,

de egy farkas talán igen.
Nem szórt rá senki csillámport

Balthazar Doherty
Ősi állat
Ősi állat
Balthazar Doherty
Mesehõs :
❝Don't talk to me, Jenna. I might turn on you.❞ - Page 2 MobW
Balto
Balto
Egyszer volt, hol nem volt... :
Ennyi ember hisz bennem :
25
Titulus :
Wild animal ✧
A másik felem :
❝Don't talk to me, Jenna. I might turn on you.❞ - Page 2 07c008bd76a633036b016f7749a3944a4f50ca05
I Found, Jenna
❝Don't talk to me, Jenna. I might turn on you.❞ - Page 2 28f3d1c718b2ef62ad079e40348d1651956039d3
Akinek az arcát viselem :
Paul Wesley ✧
Itt lelsz rám ✦ Fata Morgana :
Frostcall ✧
✦ ✦ ✦ :
❝Don't talk to me, Jenna. I might turn on you.❞ - Page 2 Tumblr_nu5r2iBSm91rob81ao8_r1_250
A tükör mögött :

Témanyitás❝Don't talk to me, Jenna. I might turn on you.❞ - Page 2 Empty2021-04-09, 14:11

Jaelyn & Balthazar
〥let me help you 〥
Nem is tudom, hogy ki lenne azaz ember, aki csak úgy hátat tudna fordítani egy bajba jutott társának, de rendkívül örülök, hogy egyáltalán nem tartozom közéjük. Mindenki megérdemli, hogy segítsenek rajta még akkor is, ha meg is tagadja a tényt, hogy szüksége van rá. Ilyenkor még a legmakacsabb falakon is megéri átküzdeni. Főleg a jelenlegi helyzetünkben, ahol most egy életről van szó.
- Semmi csak. Segítségre van szükséged, úgyhogy nem fogadok el ellenkezést. - Ha szükséges akkor még meg is próbálom valahogy egyedül felvonszolni magamhoz bár annak következtében valószínűleg összeszed majd még egy-két sérülést a láza mellé, de ha makacs akar lenni, akkor szembe kell nézzen a helyzet következményeivel. Mert nem fogom őt csak úgy itt hagyni, hogy aztán fagyos halált haljon.
- Akkor próbáljuk meg, oké? - Segítek neki valamennyire talpra állni és a még csoda folytán el nem olvadt havat lesöpröm egyik kezemmel, míg a másikkal a karját fogom, hogyha szüksége van, akkor nyugodtan támaszkodjon rám, bár a teljes súlyát nem bírnám el, de kicsi támasztékként még én is szolgálhatok.
Legszívesebben betömném a száját hóval, hogy ne akarjon tovább ellenkezni, de az valószínűleg csak pár másodpercig tartaná vissza a testhőjét elnézve. Egy pillanatra meglepődők, hogy tudja ki vagyok. Biztos hallott már rólam. Egy kicsit kíváncsi vagyok, hogy mégis kitől na meg mit, de jelen helyzetünkben ez koránt sem releváns majd ha jobban van megkérdezhetem róla. - Hát mivel tudod, hogy ki vagyok, akkor már el is jöhetsz velem hazáig. Na, gyere. - Nem fogom annyival elintézni, hogy adok neki lázcsillapítót, ami lehet nem is segít kifejezetten. Arról nem is beszélve, hogy meleg helyre van szüksége és nem lakom olyan messze innen. Úgyhogy több szempont miatt sem hagynám csak úgy magára.
Vendég
Vendég
Anonymous

Témanyitás❝Don't talk to me, Jenna. I might turn on you.❞ - Page 2 Empty2021-04-09, 11:33

Jaelyn && Balthazar

Jenna && Balto

Hamar realizálom, hogy hol vagyok és igen, tudom, hogy beteg is vagyok. Lázasan indultam el segítségért és végül itt kötöttem ki. Ennél ironikusabb nem is lehetne, hogy pont ő talál rám, akit majdnem megloptam. Ha tudná ezt, nem lenne hozzám kedves. Első dolga lenne feljelentenie vagy simán behurcolna a rendőrségre. Ezért olyan keserédes az egész. Egyrészt örülök, hogy látom, mert valamiért az első pillanatban belopta magát a szívembe, másrészt talán jobb lenne, ha nem lenne a közelemben. Én nem az vagyok, akinek talán most lát. Nem csak egy beteg ember, hanem tolvaj és ki tudja még, Seraphin miket bíz rám lopáson túl.
- Hozzád? – Esik le lassan, hogy mit mondott. Nagyot nyelek. Megrázom a fejemet. – Nem félek tőled, csak… - Nem kellene, hogy elvigyél magadhoz. De nem mondom ezt ki, hiszen nem mondhatom. Nem akarom saját magamat lebuktatni. Nagyot nyelek, próbálok hárítani, de úgy tűnik, nem érdekli.
- Igen. – Talán nem jó ötlet tovább makacskodnom, mert tényleg itt fagyok halálra. A lázam talán még magasabb, mint volt. A lányra pillantok, majd megpróbálok talpra kecmeregni. Amint úgy érzem, stabilan állok, úgy nézek rá újra.
- Elég, ha… ha adsz lázcsillapítót, meg ilyesmi, és jól leszek, de egy idegent… nem kellene beengedned az otthonodba – Motyogom, de ha már ott áll mellettem, meg is kapaszkodom a karjában finoman, attól tartva, kibillenek újra az egyensúlyomból. – Úgy értem, túl kedves vagy velem. Nem tudsz rólam semmit, Jae… - Oops. Ő most már tudja, hogy tudom, ő kicsoda. Ennél szebben nem indulhatnék el a lebukás útján.

250 words ✦ aláfestõ ✦ note: megmentőm ❝Don't talk to me, Jenna. I might turn on you.❞ - Page 2 841472469  

Balthazar Doherty
Ősi állat
Ősi állat
Balthazar Doherty
Mesehõs :
Balto
Balto
25
Titulus :
Wild animal ✧
A másik felem :
❝Don't talk to me, Jenna. I might turn on you.❞ - Page 2 07c008bd76a633036b016f7749a3944a4f50ca05
I Found, Jenna
❝Don't talk to me, Jenna. I might turn on you.❞ - Page 2 28f3d1c718b2ef62ad079e40348d1651956039d3
Paul Wesley ✧
Frostcall ✧
✦ ✦ ✦ :
❝Don't talk to me, Jenna. I might turn on you.❞ - Page 2 Tumblr_nu5r2iBSm91rob81ao8_r1_250
A tükör mögött :

Témanyitás❝Don't talk to me, Jenna. I might turn on you.❞ - Page 2 Empty2021-04-06, 08:25

Jaelyn & Balthazar
〥let me help you 〥
Sosem voltam az a típus, aki hátat fordít annak, akinek segítségre van szüksége. Ezért sem gondolkozom túlságosan azon, hogy besétáljak a kicsit sötétebb utca részbe, hiszen szinte éreztem a csontjaimban, hogy valakinek szüksége van rám. Lehet, hogy egyszer majd pont a jó szívem fog bajba sodorni, de amíg segíthetek másokon nem fogok felesleges töprengéssel időt rabolni.
Érezhetően meleg volt az arca. Ha nagyon akarta volna a jelenlegi testhőjével egész Frostcall-t felolvaszthatta volna.
- Jelenleg még az utcán vagy, de ha valamennyire talpra tudsz állni elviszlek hozzám, ott biztonságban leszel. - Ismét egy ostoba lépés, de nem félek attól, hogy valaki, akinek ekkora láza van majd megfojt álmomban, vagy ellopja a kis lakást a fejem fölül.
- Ígérem, hogy nem bántalak. - Jelentem ki, mikor látom, hogy megrémült. Még senki nem mondta, hogy ijesztő lennék így talán hallucinál, vagy számára valamilyen okból kiindulva tényleg ijesztő lehetek.
- Mindenhogy vagy csak jól nem. Ne makacskodj és segíts nekem. Talpra tudsz állni valamennyire? - Nem hiszem, hogy egyes egyedül el tudnám cipelni a teljes súlyát hazáig szükségem van arra, hogy a súlyának egy részét magára vállalja, mert az egyszer biztos, hogy nem hagyhatom itt, máskülönben valószínűleg halálra fagyna azzal pedig én nem tudnék együtt élni még akkor sem, ha ezerszer akarja meggyőzni saját magát és engem is arról, hogy teljesen jól van, mikor nyilvánvaló, hogy ez hazugság. Pihenésre, melegre és gyógyszerekre van szüksége. Ezek közül pedig szinte egyiket sem kaphatja meg megfelelően az utca közepén.
Vendég
Vendég
Anonymous

Témanyitás❝Don't talk to me, Jenna. I might turn on you.❞ - Page 2 Empty2021-04-05, 00:47

Jaelyn && Balthazar

Jenna && Balto

Reszketek. Egyre hidegebbnek érzek magam körül mindent, holott nem vagyok magamnál. Mély álomba zuhantam, és magával ragadott teljesen. Jégbe zárva érzem magam. Úgy ölel magához ez a hideg, mintha sosem akarna elengedni. Fagyos. Megfagyok. Valószínűleg ez a vég.
Álmodok. Ahogy kinyitom a szemem, a vakító hófehérség az, amit látok. A következő pillanatban hápogást hallok, aztán kirajzolódik előttem egy liba. Mond valamit. De mit mond? Semmit. Hallucinálok. Hiszen nincs itt senki, csak én és a hó. Újabb álom, legalábbis olyan, mintha álmodnék. A hó beterít mindent és ezúttal egy fehér farkast látok. A nevemet szólít. Vagyis olyan, mintha azt mondaná. Vagy várjunk, az én nevem nem is…
- Balto? – Értetlenül ráncolom a homlokom a lágy, női hangra, majd mocorogni kezdek. A következő pillanatban térek valóban magamhoz és nyitom fel a szemem.
- Mi…? Hol vagyok? – Egy lánnyal találom szemben magam. Először olyan, mintha nem látnám jól. Alig rajzolódik ki előttem, de aztán mégis és rájövök, hogy ő Az a lány. Jaelyn. Akit ki kellett volna rabolnom. Nem, az nem lehet. Ő nem lehet itt, nem lehet velem. Mi történt? Kissé ijedtre vált az arckifejezésem, miközben próbálnék megmozdulni, de lefagytam. Minden mozdulat fáj szinte.
- Te…? – A testem lángol. Ekkor esik le, hogy igen, rosszul voltam és segítségért indultam. Aztán összeestem. Igen, már tudom. Nagyot nyelek, majd dideregve húzom össze magam.
Nem kérhetem tőle, hogy segítsen, azok után, amit majdnem tettem vele. Nem érdemlek tőle segítséget, de elutasítani sincs erőm. – Jól vagyok, én... – Nagyot nyelek, ahogy végül ráemelem a tekintetem.

248 words ✦ aláfestõ ✦ note: siettem a válasszal neked ❝Don't talk to me, Jenna. I might turn on you.❞ - Page 2 841472469  

Balthazar Doherty
Ősi állat
Ősi állat
Balthazar Doherty
Mesehõs :
Balto
Balto
25
Titulus :
Wild animal ✧
A másik felem :
I Found, Jenna
Paul Wesley ✧
Frostcall ✧
✦ ✦ ✦ :
A tükör mögött :

Témanyitás❝Don't talk to me, Jenna. I might turn on you.❞ - Page 2 Empty2021-03-31, 00:20

Jaelyn & Balthazar
〥let me help you 〥
Egy újabb szürke hétköznap, aminek valamilyen szinten jelenleg örülök is tekintve, hogy ma senki nem próbált meg kirabolni. Talán megrázó élménynek kellett volna lennie, de a tény, hogy egy kicsit sem féltem valahogy az egészet megsemmisítette. Nem tudom, hogy mégis miként találhatnám meg azt, akinek annyira szüksége volt valamire, hogy még ezzel is megpróbálkozott, hiszen segíteni szeretnék rajta. A tény, hogy nem féltem azt hiszem egy bizonyíték arra, hogy ténylegesen nem volt ártó szándéka. Ha lett volna, akkor most nem beszélnénk ilyen könnyedén róla, hanem egy igen csak mély seb lenne a lelkemen.
Lassan sétálok hazafelé szorosan átkarolva saját magamat, hogy próbáljam kiszorítani a tél hűvös érintését, amikor a távolból egy nagyobb puffanásra leszek figyelmes és szinte azonnal odakapom a fejemet.
- Van ott valaki? - Teszem fel a kérdést, de közben már elkezdek lassan a hang irányába araszolni, mint akiből hiányzik a félelemérzet.
Eltart egy darabig míg kiszúrok egy földön fekvő alakot, amire a lépteim már sokkal gyorsabbak lesznek, majd a következő pillanatban már mellette térdelek és a hátára fordítom. - Hé.. Jól vagy? - Kezemet óvatosan csúsztatom az arcára és szinte érzem, ahogy hófagyasztó hővel lángol a teste. Valahogy segítenem kell rajta még akkor is, ha nem biztos, hogy el tudnám vinni egészen hazáig egyedül. Szükségem van arra, hogy valamennyire magánál legyen, mert sajnos nincs bennem akkora erő, hogy egy másik embert elráncigáljak a hátamon a lakásomig.
Lehet, hogy borzalmas ötlet, de mégsem hagyhatok valakit a téli fagyban magára anélkül, hogy megpróbálnék segíteni rajta.  
ne haragudj, hogy csak most ♡ sorry-sorry
Vendég
Vendég
Anonymous

Témanyitás❝Don't talk to me, Jenna. I might turn on you.❞ - Page 2 Empty2021-03-20, 12:29

Jaelyn && Balthazar

Jenna && Balto

Mindig tudtam, hogy előbb-utóbb meglesz a böjtje annak, hogy nem tudok normális lakást biztosítani magamnak és élelmet. Rosszul vagyok. Valószínűleg magas lázam van és nem tudok ellene tenni. Mondhatnánk, hogy egy jó kis hűtőfürdő a hóban megoldás lehet, de maximum a végleges fagyhalált hozná el nekem, nem a megoldást. Szükségem van segítségre. Gyógyszerre. Akármire. Bárkire. De hol találok olyat, aki valóban segítene rajtam?
Alig látok. Összemosódnak előttem az alakok, a házak, a táj… a vakító fehérség fikarcnyit sem segít, hogy egyáltalán be tudjam határolni, hol vagyok. Zihálok. Érzem, hogy forog velem a világ és érzem, hogy percről-percre gyengébb vagyok. A legszomorúbb az egészben talán az, hogy ha látnak is néhányan, senki sem segít. Hisz miért is tenné? A legtöbben nem tudnak rólam semmit, azon túl, hogy csavargó vagyok, egy nincstelen senki. Talán félnek is tőlem néhányan.
Deanhez kéne mennem? Vagy Thomashoz? Nem is tudom, ő hol lakik. Vagyis, mintha mesélt volna róla, várjunk csak..
Tovább lépkedek a hóban vonszolva magamat, de végül nem érek célt. Nem jutok el sehova, hanem egyszerűen összeesek egy félreeső helyen, ahol talán tényleg senki sem talál majd rám. Nekem ez jutott, ugye?
A hó túlságosan hideg, didergek, de nem sokáig élvezem ezt a helyzetet, mert elsötétül előttem a világ. Mintha csak fejbevágott volna valaki, úgy alszom el a hideg hóban, lázasan, betegen.

217 words ✦ aláfestõ ✦ note: remélem kezdőnek megteszi ❝Don't talk to me, Jenna. I might turn on you.❞ - Page 2 841472469  

Balthazar Doherty
Ősi állat
Ősi állat
Balthazar Doherty
Mesehõs :
Balto
Balto
25
Titulus :
Wild animal ✧
A másik felem :
I Found, Jenna
Paul Wesley ✧
Frostcall ✧
✦ ✦ ✦ :
A tükör mögött :

Témanyitás❝Don't talk to me, Jenna. I might turn on you.❞ - Page 2 Empty2021-03-19, 23:37

Jaelyn && Balthazar
Jenna && Balto

Balthazar Doherty
Ősi állat
Ősi állat
Balthazar Doherty
Mesehõs :
Balto
Balto
25
Titulus :
Wild animal ✧
A másik felem :
I Found, Jenna
Paul Wesley ✧
Frostcall ✧
✦ ✦ ✦ :
A tükör mögött :

Témanyitás❝Don't talk to me, Jenna. I might turn on you.❞ - Page 2 Empty

Ajánlott tartalom

❝Don't talk to me, Jenna. I might turn on you.❞

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Similar topics

-
» Unfortunate turn of events
» A sweet gesture can turn someone's day around