Welcome to Fata Morgana
Mirage Mirror
I am afraid of what I'm risking if I follow you Into the unknown
Fata Morgana mágiája
jelenleg aktív

– Hercegnő! Mi történik? Mi ez a varázslat?
– Ez egy átok, léteznie sem volna szabad, nem tudom, hogy a nővéreim miféle sötét praktikákat használtak, hogy létrehozzák, de már késő bármit is tenni.
– Mi fog történni?
– Egy másik világban fogunk felébredni. Mi és mindenki, akit elér az átok. Jól figyelj, Tücsök! Nem fogunk emlékezni arra, kik vagyunk, de ha előbb térnek vissza az emlékeid, mint az enyémek, el kell mondanod, ki vagyok! Tudnom kell! Nem bízok a testvéreimben, többé senkiben, csak benned!
– Dehát...!
Nem volt időm tiltakozni, kérdezősködni vagy tovább értetlenkedni, mert a pulzálás következő hulláma elérte a hercegnőt. Solana köddé vált, a következő hullámban pedig Notus és Boreas is, Calypsoval együtt. A falhoz hátráltam, de a harmadik hullám engem is elért. Mintha elfújták volna a gyertyát, a gondolataim, a félelmeim, az álmaim, a céljaim... minden eltűnt, eltűntem én is, egy teljes pillanatra megszűntem létezni, majd egy új világban ébredtem valaki másként.” – Részlet a Tücsök Tihamér történetéből
Fata Morgana

határa
Számos és számtalan
karakter állás
Beszélgethetsz bárhogy
még állatok nyelvén is
Csillámport szórunk
a hőseinkre
Jelenleg 139 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 139 vendég :: 2 Bots

Nincs

A legtöbb felhasználó (410 fő) 2024-10-19, 03:38-kor volt itt.
Mesénk fejezetei
lapozd, nézd!

Choi Ji-Na
Ma 00:58-kor

Fu Hei
Tegnap 22:05-kor

Yan Xing Cheng
Tegnap 19:23-kor

Mato Catawanee
Tegnap 18:51-kor

Hwang Dae-Shim
2024-11-21, 23:08

Mo Yuan
2024-11-21, 16:45

Jayla Wilde
2024-11-21, 15:51

Dionysia Nerida Pantazis
2024-11-21, 13:44

Shan Ruyue
2024-11-21, 05:03

Shan Ruyue
2024-11-21, 04:24

Kiemelkedõ mesemondók
ebben a hónapban

33 Hozzászólások - 37%

11 Hozzászólások - 12%

9 Hozzászólások - 10%

6 Hozzászólások - 7%

5 Hozzászólások - 6%

5 Hozzászólások - 6%

5 Hozzászólások - 6%

5 Hozzászólások - 6%

5 Hozzászólások - 6%

5 Hozzászólások - 6%

Megosztás

Sorry, we're closed!
I am afraid of what I'm risking if I follow you Into the unknown
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2
ÜzenetSzerző
TémanyitásSorry, we're closed! - Page 2 Empty2021-05-08, 01:01

To: Maksim Belyaev

hey, what happened?!  Sorry, we're closed! - Page 2 703152122 ♡ 375 szó

Nem tűnt fel az idő múlása, Maksimmal mindketten a munkánkra figyeltünk az egyik teremben, hiszen egyelőre még fejben voltak csak meg az ötletek, azokat próbáltuk összeegyeztetni. Vázlatokat készítettem a lehetséges ötleteinkről, hogyan nézhetne ki a színpad, miben tudnának a gyerekek is besegíteni, s mi az, amit mindenképp nekünk kell megoldanunk. Épp az utolsó simításokat végeztem a rajzon, amikor a ceruza felmondta a szolgálatot, és a papíron maradt a hegye. Fintorogva csaptam az eszközt az asztalra, majd bocsánatkérő pillantással fordultam Maksim felé.
- Mindjárt visszajövök, hozok egy hegyezőt! - szóltam oda neki félszegen mosolyogva. Mindig próbáltam ügyelni arra, hogy ne viselkedjek vele félreérthetően, hiszen egyértelmű volt számomra, hogyan gondol rám. Néhányszor már a tudtára is hoztam, hogy én csak barátként gondolok rá, mert nem akartam hamis reményekkel hitegetni. Ettől függetlenül nem lehetett neki egyszerű a közelemen lennie, de azért reméltem, annyira nem szenved, mint én Toby miatt. Ettől függetlenül nem éreztem jól magam, hogy bántom őt. Sajnos úgy tűnt, az utóbbi időben nem egy embert sikerült megbántanom, amiért minden éjszaka álmatlanul is forgolódtam.  
A telefonomat azért a farzsebembe csúsztattam, és elindultam a saját termem felé. El is jutottam odáig, kihalásztam a fiókból a hegyezőt, ám alig fordultam ki a teremből, mikor hirtelen az egész folyosó sötétbe borult. A lámpák egyenként kapcsolódtak le, mint valami horrorfilmben, én pedig teljesen lefagyva álltam a folyosó közepén. Most meg... áramszünet van? Ez volt az első gondolatom, aztán előszedtem a telefont, és az óra azonnal elárulta nekem, hogy mi folyik ott. Már késő volt, túlságosan is késő, valószínűleg a gondnok is elment, és... bezárt minket? Azonnal pánikba estem, így inkább bekapcsoltam a zseblámpát a mobilon, majd elindultam a folyosón, vissza a másik terem felé. Ahogy befordultam az egyik sarkon, hirtelen nekiütköztem valakinek, aminek hatására felsikoltottam, a szívem csaknem kiugrott a helyéről. Az arca felé irányítottam a fényt, és reméltem, hogy Maksim fog velem szemben állni, nem egy sorozatgyilkos, egy gyilkos bohóc, vagy... hirtelen az összes rémisztő film rémisztő teremtményei megjelentek lelki szemeim előtt. Nagyot nyeltem, miközben a fény szép lassan körbefogta az arcát annak, akinek sikeresen nekirontottam.  
- Maksim, hála az égnek! - ragadtam meg a karját rémülten, a szemeim tágra voltak nyílva, mint egy rémült kislánynak. - Szerintem bezártak minket. - jelentettem ki még mindig levegőért kapkodva, hevesen dobogó szívvel.  

Vendég
Vendég
Anonymous

Sorry, we're closed! - Page 2 Empty
TémanyitásSorry, we're closed! - Page 2 Empty2021-05-08, 00:23

Sorry, we're closed!
Maksim Belyaev && Raelin Delaney

Vendég
Vendég
Anonymous

Sorry, we're closed! - Page 2 Empty

Sorry, we're closed!