Welcome to Fata Morgana
Mirage Mirror
I am afraid of what I'm risking if I follow you Into the unknown
Fata Morgana mágiája
jelenleg aktív

– Hercegnő! Mi történik? Mi ez a varázslat?
– Ez egy átok, léteznie sem volna szabad, nem tudom, hogy a nővéreim miféle sötét praktikákat használtak, hogy létrehozzák, de már késő bármit is tenni.
– Mi fog történni?
– Egy másik világban fogunk felébredni. Mi és mindenki, akit elér az átok. Jól figyelj, Tücsök! Nem fogunk emlékezni arra, kik vagyunk, de ha előbb térnek vissza az emlékeid, mint az enyémek, el kell mondanod, ki vagyok! Tudnom kell! Nem bízok a testvéreimben, többé senkiben, csak benned!
– Dehát...!
Nem volt időm tiltakozni, kérdezősködni vagy tovább értetlenkedni, mert a pulzálás következő hulláma elérte a hercegnőt. Solana köddé vált, a következő hullámban pedig Notus és Boreas is, Calypsoval együtt. A falhoz hátráltam, de a harmadik hullám engem is elért. Mintha elfújták volna a gyertyát, a gondolataim, a félelmeim, az álmaim, a céljaim... minden eltűnt, eltűntem én is, egy teljes pillanatra megszűntem létezni, majd egy új világban ébredtem valaki másként.” – Részlet a Tücsök Tihamér történetéből
Fata Morgana

határa
Számos és számtalan
karakter állás
Beszélgethetsz bárhogy
még állatok nyelvén is
Csillámport szórunk
a hőseinkre
Jelenleg 60 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 60 vendég :: 2 Bots

Nincs

A legtöbb felhasználó (410 fő) 2024-10-19, 03:38-kor volt itt.
Mesénk fejezetei
lapozd, nézd!

Choi Ji-Na
Ma 00:58-kor

Fu Hei
Tegnap 22:05-kor

Yan Xing Cheng
Tegnap 19:23-kor

Mato Catawanee
Tegnap 18:51-kor

Hwang Dae-Shim
2024-11-21, 23:08

Mo Yuan
2024-11-21, 16:45

Jayla Wilde
2024-11-21, 15:51

Dionysia Nerida Pantazis
2024-11-21, 13:44

Shan Ruyue
2024-11-21, 05:03

Shan Ruyue
2024-11-21, 04:24

Kiemelkedõ mesemondók
ebben a hónapban

33 Hozzászólások - 37%

11 Hozzászólások - 12%

9 Hozzászólások - 10%

6 Hozzászólások - 7%

5 Hozzászólások - 6%

5 Hozzászólások - 6%

5 Hozzászólások - 6%

5 Hozzászólások - 6%

5 Hozzászólások - 6%

5 Hozzászólások - 6%

Megosztás

Power of love - with a little bit of chaos
I am afraid of what I'm risking if I follow you Into the unknown
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2
ÜzenetSzerző
TémanyitásPower of love - with a little bit of chaos - Page 2 Empty2021-06-30, 22:16

Peony && Andrew
maybe we're not as meant to be
Azt hiszem, hogy nem lehetnék ennél mérgesebb, de valahogy képes mindezt még ennél jobban is tetőzni. Értetlenül nézek rá és tényleg kezdem úgy érezni magam, mint egy bomba, ami hamarosan robban. A baj csak az, hogy már erőm sincs arra, hogy felrobbanjak pedig a jelenlegi helyzetben igazán megérdemelné. Még visszafogom magam és ilyen utalást képes a fejemhez vágni.
- Mégis elárulnád, hogy mire célozgatsz? - Igen, szándékosan mentem el veled egy kiruccanásra, ahol valami vudu babának köszönhetően eltörtem a karodat csak azért, hogy aztán valakivel a munkahelyen enyeleghessek, mert nincs elég dolgom anélkül is. Nem értem, hogy mégis mi ütött belé vagy egyáltalán honnan jött ez a gondolat, de rendkívül sértőnek találom a feltételezését is. Ennyire nem bízna bennem?
Egyszerűen szinte hüledezek a szavaira. Tényleg azt hiszi, hogy annyira normális, hogy törött kézzel beül az autóba és aztán idevezet. Mégis mi a fenéhez kezdenék, ha valami baja esett volna az ide vezető úton? Egyáltalán nem biztonságos, de amilyen makacs semmin sem kellene meglepődnöm, de valahogy mégis meglep, hogy tényleg felelőtlenül ugrik egyik bajból a másik.
- Az a baj, hogy nem tudod, hogy mi a baj. Törött kézzel vezetni? Mit csinálsz, ha valami váratlan történik, hm? Ha megcsúszik az autó? Még jobban elintézed a karodat, vagy esetleg a másikat is eltöröd? Meg aztán még ki tudja mit nem. - Egyszerre aggódok érte és közben tudnám megfojtani egy kanál vízben, amiért nem tudja használni a fejét, mielőtt cselekszik.
Ahogy azonban végigmérem látszólag nem látok rajta semmi sérülést a nyilvánvalón kívül. Még szerencséje, ha baja esett volna lehet még én is fejbe kólintom egyszer. - Miért nem hívtál, ha hiányzom? Beszéltünk volna telefonon, vagy holnap megoldottuk volna, hogy hazaugorjak enni.. De ezt nem csinálhatod meg újra. - Nem szeretnék legközelebb egy telefont kapni arról, hogy balesetet szenvedett, mert hiányoztam neki. Nem elég, hogy a munka miatt kell állandóan aggódnom, de ő is tetézi jelenleg a problémáimat egy olyan szintre, ami már szinte hihetetlen.
Vendég
Vendég
Anonymous

Power of love - with a little bit of chaos - Page 2 Empty
TémanyitásPower of love - with a little bit of chaos - Page 2 Empty2021-06-30, 13:29

Peony & Andrew
✦  What about us?
Oké, oké. Jó! Értem én, hogy nem vagyok a következetesség és a nyugodtság mintapéldánya, de basszus, azt azért igazán értékelhetné, hogy képes voltam idáig eljönni törött, fájó, viszkető karral. Vagy várjunk... van egy olyan érzésem, hogy valószínűleg pontosan ezzel van a problémája. Illetve biztos, tekintve hogy szavakba is foglalja azt, amit én csak gondolok.
- Igen! Pontosan ezért jöttem ide, mert hiányoztál! Vagy talán baj? Esetleg zavarok? Vagy van itt veled valaki?
Nézek körbe kíváncsian, bár azért a gyanakvás is felüti a fejét. Igyekszem nem érzékeltetni vele, de nem tudom, mennyire sikerül.
A Tényleg képes voltál törött kézzel beülni a kocsiba és idevezetni azért, mert hiányoztam? kérdés hallatán hirtelen ledöbbenek és csak pislogni vagyok képes. Látom rajta, hogy dühös... még neki áll feljebb? Ő dühös rám, és mindez csak azért, mert meg akartam lepni? Nem hiszem el!
- Igen... mint láthatod pontosan ez történt! Képes voltam törött kézzel autóba ülni és idevezetni... de úgy látom nem igazán örülsz, hogy látsz.
Furcsa érzések kavarognak bennem ahogy Peonyt figyelem. Örülök, hogy ideértem hozzá és láthatom, mert tényleg hiányzott és meg szerettem volna lepni... nem véletlenül indultam el hazulról. Ugyanakkor nehéz eltéveszteni azokat az egyértelmű jeleket amik azt sugallják, hogy most jobban járok, ha menekülőre fogom, még mielőtt tényleg baj lesz, és esetleg eltörik a másik karom is. Aztán már tényleg otthon kell maradnom a fenekemen... nincs mese. Engem viszont nem olyan fából faragtak, aki csak úgy meghajlik, ha jön egy szél, úgyhogy úgy döntök, egyelőre még nem megyek sehová. Hátha meg tudjuk ezt oldani.
- Őszintén? Nem, nem gondoltam rá. De épségben ideértem, nem igaz? Az a lényeg! Na, de most komolyan... most mi a gond?
Tényleg nem tudom, hogy most miért kell ennyire kiakadni azon, hogy meg szerettem volna látogatni, hiszen nem történt semmi gond az úton... de azért remélem, hogy elmondja, hogy mégis mi a baj.

Remélem tetszik  Power of love - with a little bit of chaos - Page 2 841472469 Ne utálj nagyon  Power of love - with a little bit of chaos - Page 2 2732251548   
Vendég
Vendég
Anonymous

TémanyitásPower of love - with a little bit of chaos - Page 2 Empty2021-06-29, 14:26

Peony && Andrew
Rengeteg dolog változott meg a kiruccanásunk óta. Leginkább az, hogy minden munka a nyakamba szakadt és a teher alatt úgy éreztem, hogy menten összerokkanok. Arról nem is beszélve, hogy oda kellett figyelnem fél szemmel Andrew-ra is, mert valahogy mindig csak a baj volt vele mióta eltörte a karját. Mintha szándékosan kereste volna, hogy a nyakába vegyen még egy problémát, amivel az én hátamra is dobott egyet.
Azt hittem, hogy a szívem kiesik a helyéről annyira elkezdett verdesni. Jelen helyzetünkben koránt sem a boldogság miatt pumpált ennyire hevesen a szívem. Az aggodalom és a düh keveréke volt az, ami a pulzusszámomat igyekezett az egekbe tornászni.
- Hiányoztam? Ezért jöttél ide? - Nem tudom elhinni, hogy képes volt csak ezért idevezetni. Talán más körülmények között még örültem is volna neki, de most egyáltalán nem volt erről szó. Az orrnyergemet fogva próbáltam tompítani a kialakulni készülő fejfájást.
- Tényleg képes voltál törött kézzel beülni a kocsiba és idevezetni azért, mert hiányoztam..? - Dühös voltam, hogy nem csak a másik épp karját veszélyeztette, hanem igazából az életét is azzal, hogy egy kézzel vezetett idáig. Főleg, hogy sosem a legjobb időjárásbeli körülmények jellemzőek Frostcall-ra.
- Eszedbe sem jutott, hogy bajod eshet? - Habár mérgesen förmedek rá mégis beljebb húzom és végignézek rajta, hogy meggyőződhessek arról, hogy tényleg teljesen épségben ért ide és nem történt semmi baj. El sem hiszem, hogy tényleg képes volt ekkora őrültségre. Tudom jól, hogy nem tud megülni a fenekén és állandóan mehetnéke van, de most pihenésre lenne szüksége, hogy mihamarabb felépülhessen. Bár a pihenéstől függetlenül nem fog gyorsabban gyógyulni a törött karja, de legalább nem okoz magának egy újabb sérülést, amivel meghosszabbíthatja a kényszerpihenőt.
Vendég
Vendég
Anonymous

TémanyitásPower of love - with a little bit of chaos - Page 2 Empty2021-06-25, 13:52

Peony & Andrew
✦  What about us?
Habár közismert tény, hogy nem bírok sokáig megmaradni a fenekemen, azt azért el kell ismernem, hogy nem véletlenül mondta Peony, hogy maradjak otthon pihenni. Az nekem is jó, meg valószínűleg neki is, mert nem leszek láb alatt. Igazából fogalmam sincs, hogy mi ütött belém amikor eszembe jutott ez az egész törött kézzel vezessünk be a menhelyre Peonyhoz ötlet. Persze, az addig rendben van, hogy meg akartam lepni Peonyt, és szerintem ezzel nincs is semmi baj. Abban mondjuk nem vagyok ennyire biztos, hogy ezt ő is így gondolja majd. De arra már nem gondoltam, hogy ugyanmár hogy is jutok én el törött karral a menhelyig? A vezetéshez két kéz kell, nekem meg a legjobb esetben is egy működőképes van. Mert persze voltam ügyes, hogy a jó kezemet vágom tönkre a balesettel. Ami pedig egyenlő azzal, hogy addig, amíg meg nem gyógyul végre, és le nem kerül végre a gipsz róla gyakorlatilag kétbalkezessé válok. Az meg nem sokat segít a helyzetemen. Mondhatni semmit, csak ront rajta. Hát ez nagyon csodás, mondhatom.
Szerencsére ha nehezen is, de sikerül elküzdenem magam a menhelyhez. Direkt nem szóltam Peonynak hogy jövök, hiszen meglepetésnek szántam, de valószínűleg észrevette a kocsit, így már a bejáratnál összetalálkoztunk. Meg kell mondjam nem igazán úgy néz ki a helyzet, mintha annyira örülne nekem.
- Szia neked is!
Kedvesen köszönök neki, igyekszem nem nagy jelentőséget tulajdonítani a feszültségének.
- Hogyhogy mit gondoltam? Csak meg akartalak lepni téged! Hiányoztál, már az is baj?
Nem értem... komolyan nem értem. Nem csináltam semmi rosszat, én tényleg csak meg szerettem volna lepni. Szerintem más az ő helyében örülne, hogy a barátja bemegy hozzá a munkahelyére, mert hiányzik neki, erre ő mit csinál? Nekem esik, hogy mit gondoltam. Oké, nem voltam valami elővigyázatos, de hé! Eddig még nem történt semmi gond, és ez a lényeg. A többivel meg majd együtt kezdünk valamit, ha kell.

Remélem tetszik  Power of love - with a little bit of chaos - Page 2 841472469   
Vendég
Vendég
Anonymous

TémanyitásPower of love - with a little bit of chaos - Page 2 Empty2021-06-24, 00:47

Peony && Andrew
Az utóbbi időben valahogy úgy érzem, hogy nagyon sok minden változott. Vagy az is lehet, hogy az egész annak köszönhető, hogy most már pihenek annyit, hogy az agyam máson is tudjon kattogni nem csak a menhely fenntartásán. Határozottan voltak dolgok, amelyek a pozitív irányba változtak tekintve, hogy már az is hatalmas előrelépés, hogy képesek voltunk rendszeresen és rendesen pihenni. Ugyanakkor nem tudom, hogy ez nyitotta fel a szememet, vagy a kiruccanás Kendra-val vagy a másik Andrew-al. Azt hittem, hogy a bögre az egyetlen, amit nemes egyszerűséggel el tud törni, de kiderült, hogy ez sokkal távolabb áll a valóságtól, mint gondoltam.
Az első közös programunk volt hosszú idő óta először és még ezt sem mondhatnám, hogy túlságosan pozitívan zárult. Mégis, hogyan mondhatnám, mikor sikeresen eltörte a karját, ami miatt most minden az én nyakamba szakadt igazából. Nem is merek igazából semmit sem rábízni most még a legegyszerűbb dolgot sem, mert úgy érzem, hogy annak is katasztrófa lenne a vége. Igyekeztem rábírni, hogy otthon maradjon tekintve, hogy valószínűleg mindketten jobban járnánk, ha pihenne és nem itt próbálná hasznosítani magát ahol most semmiképp sem tudja.
Kicsit feszültebb voltam a kelleténél nem tudom, hogy azért, mert megsokszorozódott a teendőim sora vagy, mert amikor nem a munka húzott le teljesen, úgy éreztem, hogy minden ötödik percben rá kell nézzek Andrew-ra, hogy vajon összetört-e még magát a jelenleginél is jobban vagy esetleg a környezetében tett kárt. Mondhatni minden egyes napom úgy telt a baleset óta, hogy valamire mindig oda kellett figyelnem.
Aznap minden olyan reménytelinek indult. Ettünk egy jót és megbeszéltük, hogy együtt fogunk kikapcsolódni néha-néha, de nagyon úgy tűnik, hogy ezt nem nekünk találták ki. Vagy talán kezdhettük volna valami kevésbé balesetveszélyessel, mint egy túra.
Mikor megpillantom a parkolóban az ismerős autót egy pillanatra a szívem is kihagy pár ütemet. Ugye nem? Ugye nagyon-nagyon nem?
A bejárati ajtóhoz sietek, mintha ott szembesülhetnék azzal, hogy csak hallucináltam, de mikor a tekintetem rajta állapodik meg valahogy még feszültebb leszek. - Mégis mit gondoltál? - Nem hiszem el, hogy törött kézzel idevezetett. Miért? Mintha csak szándékosan keresné a bajt.
Vendég
Vendég
Anonymous

TémanyitásPower of love - with a little bit of chaos - Page 2 Empty2021-06-05, 19:13

Peony & Andrew
✦  What about us?
Eddigi életem során elég sokat hallottam már, hogy vigyázzak, mert a végén még kitöröm a nyakamat. Hát, az egyelőre még nem történt meg, és nagyon remélem, hogy nem is fog. Bár, most azért elég közel álltam hozzá, meg kell hagyni. A pláne az egészben, hogy ha hibáztatni szeretnék valakit, akkor csak magamat hibáztathatom. De azt meg nem fogom. Úgyhogy most otthon ülök, és próbálok pihenni, illetve mindent is épségben hagyni, amíg Peony teszi a dolgát a menhelyen. Őszintén szólva magamat is meglepem, hogy még mindig képes vagyok megülni a fenekemen, és a kérésnek eleget téve otthon maradva pihenek. Bár az tény, hogy elég nehezen bírom, és bármelyik pillanatban készen állok arra, hogy indulhassak segíteni, ha szükség van rám. Hiába, elég izgága, sajtkukac természetem van, ez pedig a baleset hatására sem változott. Sőt, ha lehet ilyet mondani, akkor talán csak rosszabb lett, hiszen gyűlik a levezetetlen energia, amivel egyelőre nem igazán tudok mit kezdeni. Na meg rosszzul érzem magam amiatt, hogy Peonynak egyedül kell elvégeznie azt a munkát, amit egészen a baleset előttig ketten csináltunk. S mivel még véletlenül sem vagyok képes hosszú időn keresztül nyugton maradni, így úgy döntök, hogy meglepem Peonyt és bemegyek a menhelyre. Egész pontosan beszenvedem magam a menhelyre. Mert fél kézzel még véletlenül sem olyan egyszerű az élet, mint gondoltam volna. Ennél bonyolultabb már csak akkor lenne, ha a lábam is eltört volna. Na, akkor aztán tényleg ágyhoz lennék kötve. Így viszont ezt egyelőre megúsztam, úgyhogy felszenvedem magamra a cipőt és a kabátot, fogom a kocsikulcsot, bezárom az ajtót, beveszem magam a kocsiba, és irány a kutyusok és a barátnőm.  Mondjuk simán lehet, hogy utána megint meghallgathatom, hogy miért nem vagyok képes nyugton maradni, de annyi baj legyen. Meg szeretném lepni, ez akkora baj lenne? Nem hiszem... ha meg igen, hát, akkor majd megnyugszik és megbeszéljük.

Lesz ez még jobb is  Power of love - with a little bit of chaos - Page 2 2732251548  
Vendég
Vendég
Anonymous

TémanyitásPower of love - with a little bit of chaos - Page 2 Empty2021-06-05, 19:12

Perdita && Pongó

Vendég
Vendég
Anonymous

TémanyitásPower of love - with a little bit of chaos - Page 2 Empty

Ajánlott tartalom

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2