Welcome to Fata Morgana
Mirage Mirror
I am afraid of what I'm risking if I follow you Into the unknown
Fata Morgana mágiája
jelenleg aktív

– Hercegnő! Mi történik? Mi ez a varázslat?
– Ez egy átok, léteznie sem volna szabad, nem tudom, hogy a nővéreim miféle sötét praktikákat használtak, hogy létrehozzák, de már késő bármit is tenni.
– Mi fog történni?
– Egy másik világban fogunk felébredni. Mi és mindenki, akit elér az átok. Jól figyelj, Tücsök! Nem fogunk emlékezni arra, kik vagyunk, de ha előbb térnek vissza az emlékeid, mint az enyémek, el kell mondanod, ki vagyok! Tudnom kell! Nem bízok a testvéreimben, többé senkiben, csak benned!
– Dehát...!
Nem volt időm tiltakozni, kérdezősködni vagy tovább értetlenkedni, mert a pulzálás következő hulláma elérte a hercegnőt. Solana köddé vált, a következő hullámban pedig Notus és Boreas is, Calypsoval együtt. A falhoz hátráltam, de a harmadik hullám engem is elért. Mintha elfújták volna a gyertyát, a gondolataim, a félelmeim, az álmaim, a céljaim... minden eltűnt, eltűntem én is, egy teljes pillanatra megszűntem létezni, majd egy új világban ébredtem valaki másként.” – Részlet a Tücsök Tihamér történetéből
Fata Morgana

határa
Számos és számtalan
karakter állás
Beszélgethetsz bárhogy
még állatok nyelvén is
Csillámport szórunk
a hőseinkre
Jelenleg 129 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 129 vendég :: 2 Bots

Nincs

A legtöbb felhasználó (410 fő) 2024-10-19, 03:38-kor volt itt.
Mesénk fejezetei
lapozd, nézd!

Choi Ji-Na
Ma 00:58-kor

Fu Hei
Tegnap 22:05-kor

Yan Xing Cheng
Tegnap 19:23-kor

Mato Catawanee
Tegnap 18:51-kor

Hwang Dae-Shim
2024-11-21, 23:08

Mo Yuan
2024-11-21, 16:45

Jayla Wilde
2024-11-21, 15:51

Dionysia Nerida Pantazis
2024-11-21, 13:44

Shan Ruyue
2024-11-21, 05:03

Shan Ruyue
2024-11-21, 04:24

Kiemelkedõ mesemondók
ebben a hónapban

33 Hozzászólások - 37%

11 Hozzászólások - 12%

9 Hozzászólások - 10%

6 Hozzászólások - 7%

5 Hozzászólások - 6%

5 Hozzászólások - 6%

5 Hozzászólások - 6%

5 Hozzászólások - 6%

5 Hozzászólások - 6%

5 Hozzászólások - 6%

Megosztás

An outsider in our lab?!
I am afraid of what I'm risking if I follow you Into the unknown
ÜzenetSzerző
TémanyitásAn outsider in our lab?! Empty2021-10-03, 00:16

The end
Egy félbehagyott fejezet
Nem szórt rá senki csillámport

Mirage Mirror
Káprázat Tükör
Káprázat Tükör
Mirage Mirror
Egyszer volt, hol nem volt... :
An outsider in our lab?! JPbm1tY
An outsider in our lab?! C762116a1803ee0f854bc93c33ab04366020e95a
I am afraid of what I'm risking if I follow you
Into the unknown
Ennyi ember hisz bennem :
1774
Titulus :
Pengu ✦ Sisu ✦ Namaari
✦ ✦ ✦ :
An outsider in our lab?! 5fddf4ef6494eaab04a3d1f645e25da2c51b0860
Életkor :
3
Akinek az arcát viselem :
Kim Soo-hyun ✦ Han So Hee ✦ Gemma Chan
A tükör mögött :
An outsider in our lab?! 6442b92e7f900b694cceef6bce1f5ee9dd32e05b
Evolet Yang
Baba Mirai ✦ Baba Shouta

An outsider in our lab?! Empty
TémanyitásAn outsider in our lab?! Empty2021-08-01, 15:12

Joon && Nabi

xx words ♛ youtube' ♛ note:  An outsider in our lab?! 841472469  

Tartogatok meglepetéseket, a körülöttem lévők számára. Például azt, hogy a legváratlanabb időben vagyok ott, ahol nem számítanak rám. Persze ez igazából az én hibám, mivel nyilván nem kellett volna ott lennem. Ennek nagyon örülhetett Joon. Elvégre a romantikus filmekbe illő pillanatokat, is így szokták tönkre tenni. És most jön majd az, hogy mit érdekel, engem az, hogy mit csináltak ők itt a laborban. Most ez tényleg kérdés? Nyilván azért érdekel mert, én magam sem tudom. Vagy akkor, ez csak nekem volt egyértelmű?
- Nehéz lett volna titeket nem hallani, mivel elég hangosan beszélgettek. Az egyszerű logika nálad egyenlő, a szinte csak te érted című logikával? Szerencse, hogy nem fecseged ki, a többieknek, hogy újabban egy kém társaságában vagy itt a laborban. Én nem mondok nekik semmit. Elvégre majd te fogod nekik elmondani a kis titkodat. - mondom csendes gúnyosan, mikor látom, hogy az r betűs szót nem képes kimondani. Ennyire tabu lenne az a szó egy laborban, hogy randi? Most pedig úgy néz rám mint aki szellemet lát. Aztán valahogy csak sikerül összeszednie magát és folytatnia a mondandóját.
- Szerinted nincs sokat a laborban. És mi a következő terv, Ő lesz a hetedik tagunk? Nem zavar egyébként, csak mondtam, hogy talán kicsit sokat van itt a laborban. Bár te tudod, talán inkább túl keveset van itt mintsem sokat. Válaszolok, egyszerűen a kérdésre. Bár most Joon ezzel a válaszával kissé olyan mint egy őrmester. De a véleményen változatlan legalábbis egyenlőre. Nem mondom el senkinek. Nem én leszek a szerelmi ügyek szóvivője.

Vendég
Vendég
Anonymous

TémanyitásAn outsider in our lab?! Empty2021-07-20, 19:59

Nabi & Joon
〥Causing some trouble〥
Amikor azt hinné az ember, hogy teljesen rendben mennek a dolgok, és nem lesz itt semmi probléma kiderül, hogy egy nagy frászt nem. Mert hát miért is menne valami egyszerűen? Az túl könnyű lenne ugyebár. Valószínűleg éppen ezért dobta be Nabi is a bombát, miszerint mit is keresett a laborban Miyoung? Hát nagyszerű, tényleg!
- Jól van már! Egyszerre egy lépést, rendben? Akkor most lassabban! Ha itt voltál és hallottál minket, akkor az azt is jelenti, hogy igen, mi is itt voltunk. Egyszerű logika, de ezt neked is tudnod kellene. Legalábbis szerintem. Annak azért örülök, hogy rajtad kívül senki nem tudja, hogy itt volt Miyoung. Továbbra se szólj senkinek róla, rendben? Majd én elmondom a többieknek amikor úgy érzem, hogy itt az ideje. És igen, a kockát mutattam meg neki, nem pedig ran...
Nem vagyok képes befejezni a mondatot annyira meglep Nabi felvetése, úgyhogy csak nagy szemeket meresztve pislogok a lányra mint egy partravetett hal. Mi a fene? Fogalmam sincs, ez honnan jött neki, de mindegy. Valahogy sikerül összeszedni magam, és ismét a normális oldalamat mutatom Nabi felé.
- Nem, nem gondolom, hogy túl sokat lenne a laborban. Különben pedig miért zavar ez téged ennyire? Valami gondod van Miyounggal?
Igyekszem nem túl őrmesteresre venni a figurát, de nehéz ügy. Remélem, hogy tényleg tartja a száját Nabi, és nem okoskodik a többiek közelében. Ha meg mégis, akkor... legfeljebb hamarabb kiderül aminek ki kell derülnie, annyi baj legyen.
Remélem tetszik   An outsider in our lab?! 1504217148    
Vendég
Vendég
Anonymous

TémanyitásAn outsider in our lab?! Empty2021-07-05, 14:45

Joon && Nabi

Ritka, az amikor nincs mindenki a laborban. Vagy csak ketten vannak ott. Ami az egyik legritkább eset a sok közül. A másik pedig az, amikor kémek is vannak itt és nem csak zsenik. Erről a többiek aligha tudhatnak mivel, akkor éppen csak hárman voltunk a laborban Miyoung, Joon és én. Kérdés, hogy maguktól fognak erre rájönni vagy valamikor Joon elmondja nekik, vagy ketten együtt. Nem tudom ezt hogyan tervezik. Aztán meg, megint más, hogy milyen lesz ennek a ténynek a fogadtatása. Ahogy látom éppen nagyon dolgozik még szép, hogy a következő fejlesztésen. Mikor felteszem a kérdéseket. Egy pillanatig csak áll és pislog, mintha rosszul hallana. Aztán sóhajt egyet majd maga elé emelve próbál megállítani.
- Onnan tudom, hogy itt volt, mert éppen a laborban voltam. És ezek szerint ti is, hallottam ahogy beszélgettek valamiről. El voltam merülve a gondolataim között. Meglepő én is azt hittem, hogy nincs itt senki. Ezek szerint nem így volt. Rajtam kívül még nem tudja senki. Mivel nem vagyok benne biztos, így inkább nem mondtam. Szóval, nyugi más nem tudja. Gondoltam, hogy a kockát mutattad meg neki, és nem randira hívtad volna itt. Vagy igen? Túl sokat van itt nálunk Miyoung. Te nem így gondolod? Nem feltűnő, hogy egyre többet van itt egy kém?
Gyakorlatilag semmit se tudok róluk. Azt se, hogy mi van köztük. Vagy pontosan miről beszéltek, esetleg kiről. De elvileg csak, az új fejlesztésről. Elvileg, és gyakorlatilag is? Talán titok, vagy a csapat volt a téma? Vagy az, hogy hogyan készülnek ezek a fejlesztések.

Vendég
Vendég
Anonymous

TémanyitásAn outsider in our lab?! Empty2021-07-04, 20:04

Nabi & Joon
〥Causing some trouble〥
Mindig igyekszem csapatmentesíteni a labort mielőtt beviszem oda Miyoungot. A többiek nem tudnak róla, hogy rajtam és rajtuk kívül más is be szokott járni oda, é remélhetőleg még egy ideig így is marad. Habár... a múltkor már beszéltünk róla a lánnyal, hogy lehet, meg kéne mondani a csapatnak, hogy mi is a nagy helyzet. Egyrészt hogy barátkozunk, másrészt pedig hogy bizony ő is be szokott menni a laborba. Velem együtt, de akkor is.
Egyelőre bele sem akarok gondolni, hogy mi lesz itt akkor, ha egyszer kiderül. Márpedig egyszer úgyis kiderül. Addig meg megpróbálom kihasználni a nyugodt légkört, és újabb kütyükön gondolkozom, amiket felhasználhatunk mi is, meg persze a WOOHP ügynökei is. Éppen nagyban dolgozok a következő fejlesztésen a gondolataimba merülve, amikor beront a laborba Nabi, hogy nekemszegezhesse a kérdéseit
Egy pillanatig csak állok ott és pislogok párat, mire összerakom magamban a helyzetet. Sóhajtok egyet és kezemet magam elé emelve igyekszem csillapítani Nabit... ami nem biztos, hogy olyan könnyű lesz.
- Szia neked is! Nem zavarsz, mondd, mit szeretnél? Vagyis... először is: honnan tudod, hogy itt volt Miyoung? Várj! Te itt voltál a múltkor? Mégis hogyan? Azt hittem senki nincs bent rajtunk kívül! A fenébe is, Nabi! Oké... ki tudja még rajtad kívül?Remélem senkinek nem mondtad el... A másik meg: a legújabb fejlesztést mutattam meg neki. De miért érdekel?
Oké, azt hiszem, bajban vagyunk. Vagy leszünk. Attól függően, hogy mennyit tud, és mennyit mondott már el a többieknek. Csak remélni merem, hogy semmit, mert akkor még nem tör ki a balhé, de tisztában vagyok vele, hogy valószínűleg az sem marad el.
Remélem tetszik   An outsider in our lab?! 1504217148    
Vendég
Vendég
Anonymous

TémanyitásAn outsider in our lab?! Empty2021-07-03, 17:30

Joon && Nabi

Szóval, úgy kezdődött, az egész, hogy furcsa zajt hallottam. Pontosabban nem, is igazán zaj volt az hanem párbeszéd. Méghozzá a laborból jött, amiben ezek nem voltam egyedül. Így elkezdtem körbejárni, hogy mégis kik lehetnek itt. Nem telt sok időbe mire rájöttem, hogy Joon beszélget Britney-vel, aki a WOOHP egyik kéme. Szokatlan most őket így, együtt látni. Lehet, hogy csak az új kütyüről beszéltek. Vagy valami egészen másról, ebben viszont nem vagyok biztos. Így inkább nem is említettem senkinek helyette rákérdezek Joonál. Igen nem túl nehéz kitalálni hogy a cégünk a kémeket is ellátja kütyükkel amiket Joon fejleszt, az egyik ilyen találmány ami, még fejlesztés alatt áll az a távirányítású robbanó kocka. Az egyik fal mellett megállok, majd pár perc múlva kilépek onnan. Oda sétálok Joon pár lépéssel mögötte állok, hogy nem érjek a dolgaihoz. Mivel senki se szereti, ha hozzá piszkálnak a találmányaihoz, amivel meglehetősen sokat dolgozott. Mint például a kocka. Ki hitte volna, hogy egy sima egyszerű kockát lehet fegyverként is használni. Nem sokan képesek arra, hogy bármit amit kitalálnak azt megtudják úgy valósítani, hogy az kézzel fogható, és még hasznos, is legyen. Joon az egyik ilyen csodabogár és még vagyunk öten, persze mindenki másban van otthon.
- Szia, nem tudom mennyire zavarlak. Miért volt itt a laborban Britney? Mármint, a kütyüről beszéltetek vagy valami másról?
Kérdezem szimpla érdeklődéssel, miközben összekulcsolom a kezeimet, miközben rá nézek. Inkább tőle kérdezem meg mint a többieket. Mivel lehet nekik nem, is tűnt fel. Vagy ha igen akkor valami teljesen mással voltak elfoglalva és ez teljesen természetes.

Vendég
Vendég
Anonymous

TémanyitásAn outsider in our lab?! Empty2021-07-03, 17:28

An outsider in our lab?!
Hiro && Tomago

Vendég
Vendég
Anonymous

TémanyitásAn outsider in our lab?! Empty