Mirage Mirror
I am afraid of what I'm risking if I follow you Into the unknown
Hangulatkeltő
te kit látsz a tükörben?

„A városban lévő tükrök az utóbbi több, mint fél évben aktiválódtak, annak köszönhetően, hogy a négy boszorkány elkezdett magához térni hosszú álmából - képletes álmából. Hiszen ők is a város életének részei voltak az elmúlt években, de ahogy mások, úgy ők sem emlékeztek arra, kik ők és honnan jöttek. Azonban, mivel a mágiájuk feléledt és elkezdték visszanyerni a tudatukat, az emlékeiket, így a városban lévő tükrök a lakók segítségére siettek. A tükörben mostanra már (2021. október 1-től) minden mesehős látja önmagát, a mesebeli alakját. Emlékeznek arra, kik is ők valójában.
Szakszerűen Ébredésnek nevezzük azt, amikor egy meseszereplő visszanyeri az emlékeit. Fata Morgana minden lakója átesett az Ébredésen.” – Részlet a Kiegészítő, ismétlő anyagokból.
Fata Morgana

határa
Számos és számtalan
karakter állás
Beszélgethetsz bárhogy
még állatok nyelvén is
Csillámport szórunk
a hőseinkre
Jelenleg 25 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 24 vendég


A legtöbb felhasználó (117 fő) 2021-02-23, 20:50-kor volt itt.
Kiemelkedő mesemondók
ebben a hónapban

1 Témanyitás - 25%


1 Témanyitás - 25%


1 Témanyitás - 25%


1 Témanyitás - 25%Share
 
Aktivitás rendszer
I am afraid of what I'm risking if I follow you Into the unknown
ÜzenetSzerző
TémanyitásAktivitás rendszer Empty2021-02-01, 13:04

Hiszel magadban?
Aktivitás rendszer

Ismertető

Sosem szerettem az Activiy Checkeket és a kötelező reagokat azáltal - ezért is találtuk ki még 2019 nyarán ezt a rendszert, ami jól működik a másik oldalamon, így a kredit oda szól: Silhouette in the Darkness.
A rendszer lényege, hogy minden karaktertől havi 1 reagot szeretnénk minimum látni. Az a karakter számít aktívnak, aki mindezt teljesíti.

Az elsõ reagmentes hónap

Nem volt időd reagot írni? Igazából nincs semmi gond, ez bárkivel előfordul, mégis kiküldünk számodra egy privát üzenetet, egyfajta jelzésként.
Ha valami baj van, jelezd felénk, hogy tudjunk róla! Akár egy hiányzásnaplós bejegyzés is elég nekünk! (És akkor még a figyelmeztetés alól is mentesülsz!)

A második reagmentes hónap

Két hónap eltelt anélkül, hogy reagot írtál volna. Itt kezd problémás lenni a helyzet, főleg, ha nem is szóltál nekünk, hogy valami magánéleti, ihletbeli gondjaid lennének. A figyelmeztető üzeneten kívül bekerülsz egy speciális csoportba, amivel módosul a színed, ezzel jelezvén mások számára is, hogy mi történt veled.
További 1 hónap áll rendelkezésedre arra, hogy írj!

A harmadik reagmentes hónap

Ha eljutsz eddig, az a legrosszabb. A figyelmeztető üzenet kiküldése után 24 óra áll rendelkezésre, hogy visszajelezz nekünk, mit kívánsz tenni: maradnál vagy pedig elengeded a karaktert. Ha maradni szeretnél, abban az esetben egy határidőt szabunk a számodra és ezidő alatt már muszáj reagnak születnie tőled! Amennyiben nem jelzel vissza, egyértelműen úgy vesszük, hogy már nem kívánsz az oldalon játszani és törlésre kerül a fiókod, a lapod pedig archiválásra.

Kiegészítő információk

Az a karakter, akit a hónap 14. napja után fogadtunk el, mentesül a reag írás alól, hisz abban a hónapban már produkált felénk írást!
Amennyiben valaki jelzi a távolmaradását a Hiányzásnaplóban vagy valamelyik Staff tagnak privátban: szintén mentességet kap az elvárások alól az adott hónapra.
Ha úgy érzed, hogy magánéleti vagy más problémák miatt huzamosabb ideig nem tudsz írni, érdemes megfontolni a Jegelést. Ez annyit jelent, hogy a karaktered legfeljebb 6 hónapig teljesen érintetlen marad, nem kap figyelmeztetést, nem töröljük, még csak a foglalásait sem. Ennyi időd van eldönteni, vissza tudsz-e térni közénk vagy pedig megválsz a karakteredtől.
Minden karaktertől egyöntetűen 1 reagot várunk havonta.
Amennyiben canon karakterként valaki fontos játékban vesz részt vagy kalandban, úgy a mesélőknek joga van mozgatni, sőt, akár át is venni a karaktert, ha valaki nem tud írni huzamosabb ideig.
Mi van akkor, ha önhibádon kívül nem tudsz írni? Nyilván, ha másra vársz, abban az esetben nem kapsz figyelmeztetést. Szeretnénk korrektek lenni, hisz nem az a cél, hogy elvegyük a kedveteket, hanem az, hogy aktívan játsszunk és jól érezzük magunkat.
Azon karakterek, akik a lapjuk elfogadása után nem kezdenek játékba (ez 1 reagot jelent) belátható időn belül (2 hét), inaktívnak minősülnek, a staffnak pedig jogában áll elvenni és újrahirdetni a karaktert, amennyiben canonról van szó.
Azon karakterek, akik 1 hónapja be sem léptek az oldalra (és ezt hiányzásnaplóban előre NEM jelezték), szintén inaktívnak minősülnek és a staff dönthet úgy, hogy újrahirdeti a karaktert, amennyiben az canon.

Állapotjelző

Kiegésztés az aktivitás rendszerhez: mindenki profilján megjelent az aktuális állapota a karakternek a rendszer alapján. Tehát nem a legutolsó reag dátumához mérten kapja az állapotjelzést a karakter!

A karakter aktív

Aktivitás rendszer 0w10

A karakterrel nincs gond, aktív a fórumon, reagjai rendben vannak.

Az elmúlt 1 hónapban nem írt reagot

Aktivitás rendszer 1w10

Az előző hónapban nem sikerült reagot írnia, ez a rendszer első szintje.

Az elmúlt 2 hónapban nem írt reagot

Aktivitás rendszer 2w11

Az előző és az azt megelőző hónapban nem sikerült reagot írnia, ez a rendszer második szintje. Itt kap más színt is a karakter és figyelmeztetést!

Az elmúlt 3 vagy több hónapban nem írt reagot

Aktivitás rendszer 3w11

Azon karakterek állapotjelzése, akik hosszabb ideje nem írtak reagot bizonyos okokból. Pl.: Hiányzásnaplóban jelezték, hogy hosszabb ideig lesznek távol és elérték a 3. hónapot, miközben olykor be-belépnek a fórumra. Vagy ha más valakire várnak és emiatt nem tudnak írni. Vagy ha jegelték a karaktert, de már átlépték a 3. hónapot.

Figyelmeztetés alatt lévő karakter

Aktivitás rendszer SxEHm7u

A törlés veszélyben lévő karakterek kapján meg ezt az állapotjelzést. Ez több okból kifolyólag lehetséges: nem lépett be hosszú ideje a fórumra, vagy épp nem kezdett játékba a megadott 2 hét alatt és ismerjük az usert, akit nem akarunk élből törölni (míg egy idegenre, akit nem tudunk elérni sehol: nem várunk).

Igazolt hiányzás alatt

Aktivitás rendszer MMKiCra

Ez főként azért van, hogy mi is nyomon tudjuk követni, miszerint ki az, akit fel kell mentenünk a rendszer elvárásai alól.

Nem szórt rá senki csillámport


Vaehina Leilani csillámport hintett rá


Káprázat Tükör
Káprázat Tükör
Mirage Mirror
Egyszer volt, hol nem volt... :
Aktivitás rendszer 1c877d92b0152899b1e2554bb2b6f07ce7370f3a
Aktivitás rendszer C762116a1803ee0f854bc93c33ab04366020e95a
I am afraid of what I'm risking if I follow you
Into the unknown
Ennyi ember hisz bennem :
1664
Titulus :
Pengu ✦ Sisu ✦ Namaari
✦ ✦ ✦ :
Aktivitás rendszer 5fddf4ef6494eaab04a3d1f645e25da2c51b0860
Életkor :
1
Akinek az arcát viselem :
Kim Soo-hyun ✦ Han So Hee ✦ Gemma Chan
Tartózkodási helyem :
Fata Morgana
A tükör mögött :
Aktivitás rendszer 6442b92e7f900b694cceef6bce1f5ee9dd32e05b
Evolet Yang
Baba Mirai ✦ Baba Shouta

Aktivitás rendszer Empty
 

Aktivitás rendszer

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal