I am afraid of what I'm risking if I follow you Into the unknown
Fata Morgana mágiája
jelenleg aktív
„– Hercegnő! Mi történik? Mi ez a varázslat? – Ez egy átok, léteznie sem volna szabad, nem tudom, hogy a nővéreim miféle sötét praktikákat használtak, hogy létrehozzák, de már késő bármit is tenni. – Mi fog történni? – Egy másik világban fogunk felébredni. Mi és mindenki, akit elér az átok. Jól figyelj, Tücsök! Nem fogunk emlékezni arra, kik vagyunk, de ha előbb térnek vissza az emlékeid, mint az enyémek, el kell mondanod, ki vagyok! Tudnom kell! Nem bízok a testvéreimben, többé senkiben, csak benned! – Dehát...! Nem volt időm tiltakozni, kérdezősködni vagy tovább értetlenkedni, mert a pulzálás következő hulláma elérte a hercegnőt. Solana köddé vált, a következő hullámban pedig Notus és Boreas is, Calypsoval együtt. A falhoz hátráltam, de a harmadik hullám engem is elért. Mintha elfújták volna a gyertyát, a gondolataim, a félelmeim, az álmaim, a céljaim... minden eltűnt, eltűntem én is, egy teljes pillanatra megszűntem létezni, majd egy új világban ébredtem valaki másként.” – Részlet a Tücsök Tihamér történetéből
✦ Fogalmad sincs róla, de te valójában Suncrestben éltél az elmúlt években. Viszont, mikor a mágia aktiválódott Fata Morgana-ban, pont a falnál volnál. Érdekelt, hogy mi van a túloldalon és egyetlen pillanatra megnyílt előtted a fal. Átléptél Frostcallba. Azonban ahogy ezt megtetted, elveszítetted az összes emléked Suncrestről. Így kerültél végül összezavarodva, emlékek nélkül Simbáékhoz, akik azonnal befogadtak. Nala még mindig azon van, hogy megtalálja a családod, de az emlékeid nélkül nehéz és úgy láthatóan senki sem ismer téged Frostcallban. Senki sem tudja, honnan jöttél. ✦ Próbálsz kimaradni a családi drámából, ami voltaképpen nem is tartozik rád - de úgy tűnik, hogy Simbáékat roppant mód zavarja az, miszerint Kovuval barátkozol. Ám valamiért kedveled őt és ha kell, megszeged Simba és Nala szabályait ahhoz, hogy találkozz vele. De nem biztos, hogy jó úton jársz.
Képességed
✦ Fel tudod venni a mesebeli, oroszlán alakod. ✦ Hangoddal, helyesbítve az üvöltéseddel képes vagy üveget repeszteni/robbantani. A képesség 5 lezárt játék után aktiválódhat, tehát a 6. játékban. A képesség aktív 2021.10.01-től és ezzel együtt a karakter emlékei is visszatértek a mesebeli életéről.
Nem szórt rá senki csillámport
Mirage Mirror
Káprázat Tükör
Egyszer volt, hol nem volt... :
I am afraid of what I'm risking if I follow you Into the unknown
Ennyi ember hisz bennem :
1774
Titulus :
Pengu ✦ Sisu ✦ Namaari
✦ ✦ ✦ :
Életkor :
3
Akinek az arcát viselem :
Kim Soo-hyun ✦ Han So Hee ✦ Gemma Chan
A tükör mögött :
Evolet Yang Baba Mirai ✦ Baba Shouta
Vas. 11 Ápr. - 22:49
Én is várlak téged!
Nem a vér köti össze a családot, hanem az érzelmek.
Kedves Kiara!
Habár nem ismerlek még túlságosan, hisz csak nem rég kerültél a családhoz. Nem tudjuk, honnan érkeztél, nem tudunk rólad szinte semmit, de ez koránt sem ok arra, hogy ne kezeljünk már most családtagként. Én találtam rád és nem bírtalak magadra hagyni. Az egyáltalán nem én lettem volna. Amióta a szárnyaim alá vettelek téged, igyekszem minden követ megmozgatni és kideríteni, hogy kik lehetnek a szüleid, keresnek-e téged vagy hogy egyáltalán ki lehetsz te. Ezen kívül persze megvan a magam baja, az aggódásom Simba felé, de ebbe nem akarlak belerángatni téged és úgy érzem, ki is akarsz belőle maradni. Érthető. Nem ismersz még minket annyira, hogy mindenbe bele akarj folyni. De figyelj csak, gondold át, hogy kivel barátkozol, rendben? Kovu nem biztos, hogy elég jó neked.
// Én nagyon várom, hogy Kiara megérkezzen, annak ellenére is, hogy ebben a világban nem a valódi lánya Nalának és Simbának. Ettől még lehetnek érdekes játékaink és szálaink, kezdve ott, hogy nyomozni kell a lány múltja után. Izgalmas karakter és szerintem egy jó pofi társul hozzá. Jenny Boyd legalábbis nekem nagy kedvencem, rengeteg anyag van róla, amit lehet használni. Ha megérkeztél, nekem mindenképp dobj egy üzit! És szerintem Simba sem fog haragudni egy levél miatt. //