I am afraid of what I'm risking if I follow you Into the unknown
Fata Morgana mágiája
jelenleg aktív
„– Hercegnő! Mi történik? Mi ez a varázslat? – Ez egy átok, léteznie sem volna szabad, nem tudom, hogy a nővéreim miféle sötét praktikákat használtak, hogy létrehozzák, de már késő bármit is tenni. – Mi fog történni? – Egy másik világban fogunk felébredni. Mi és mindenki, akit elér az átok. Jól figyelj, Tücsök! Nem fogunk emlékezni arra, kik vagyunk, de ha előbb térnek vissza az emlékeid, mint az enyémek, el kell mondanod, ki vagyok! Tudnom kell! Nem bízok a testvéreimben, többé senkiben, csak benned! – Dehát...! Nem volt időm tiltakozni, kérdezősködni vagy tovább értetlenkedni, mert a pulzálás következő hulláma elérte a hercegnőt. Solana köddé vált, a következő hullámban pedig Notus és Boreas is, Calypsoval együtt. A falhoz hátráltam, de a harmadik hullám engem is elért. Mintha elfújták volna a gyertyát, a gondolataim, a félelmeim, az álmaim, a céljaim... minden eltűnt, eltűntem én is, egy teljes pillanatra megszűntem létezni, majd egy új világban ébredtem valaki másként.” – Részlet a Tücsök Tihamér történetéből
✦ Verta a testvéred, akivel ha néha nem is értetek egyet mindenben a legfontosabb a számodra. Rendkívül szoros kötelék húzódik kettőtök között, amit senki és semmi nem tehet semmissé. Jelenleg az ő tulajdonában áll a hajtű, ami neked a jövőben majd hasznodra válhat. ✦ Alig pár hónapja, hogy Verta szerelmének nyoma veszett, ami miatt nehezen talált vissza magához, de neked köszönhetően újra visszatért a mosoly az arcára és reménykedtek, hogy egy napon megtaláljátok majd Baymax-et. ✦ Az Outcasts' Club-ban dolgozol, mint felszolgáló Esmeralda-nak. Szereted a helynek a varázsát, de nem igazán vagy oda azért amit néhány férfi le tud vágni néhány pohár ital után. Ennek köszönhetően is barátkoztál össze Dudou-val, aki szoros barátságot ápol a testvéreddel. ✦ Sean-t hivatalosan a nővéreden keresztül ismerted meg, hiszen mindig hallottad, hogy micsoda nőcsábász ezért szinte szándékosan kerülted, de még akkor sem beszéltél vele, mikor együtt lógtatok mindannyian (Verta, Sean, Dudou). Az utóbbi időben azonban, mintha szándékosan hagynának magatokra titeket és ezt nem tudod hova tenni. ✦ Hablaty és Astrid a Közösségi központ vezetői ahol önkéntesként dolgozol, amikor csak lehetőséged adatik. Jóban vagy velük bár hivatalosan a harmadik vezetőhöz nem volt szerencséd, de ahogy hallottad nagyon sokat számít, hogy éppenséggel milyen napja így nem is biztos, hogy szeretnél vele találkozni. ✦ Pár éve mérhetetlenül belezúgtál Mushu-ba annak ellenére, hogy egy szót sem váltottál vele, de idővel inkább más felé irányítottad a figyelmedet és igyekeztél fontosabb dolgokra összpontosítani, mint a szerelem.
Képességed
✦ Fel tudod venni mesebeli kígyó alakod a kisebbet. ✦ Amint megszerzed magadnak a hajtűdet képes leszel ideiglenesen lemásolni valaki másnak a képességét azonban ez emlékvesztéssel járhat. (Maximum két játék erejéig él a lemásolt képesség.) ✦ Képes vagy telekinézisre és annak köszönhetően rövid távon repülni is. A képesség 5 lezárt játék után aktiválódik, tehát a 6. játékban. A képesség aktív 2021.10.01-től és ezzel együtt a karakter emlékei is visszatértek a mesebeli életéről.
Nem szórt rá senki csillámport
Mirage Mirror
Káprázat Tükör
Egyszer volt, hol nem volt... :
I am afraid of what I'm risking if I follow you Into the unknown
Ennyi ember hisz bennem :
1774
Titulus :
Pengu ✦ Sisu ✦ Namaari
✦ ✦ ✦ :
Életkor :
3
Akinek az arcát viselem :
Kim Soo-hyun ✦ Han So Hee ✦ Gemma Chan
A tükör mögött :
Evolet Yang Baba Mirai ✦ Baba Shouta
2022-05-18, 00:24
Én is várlak téged!
my dearest sister
Kedves Blanca!
A testvérem vagy, de ez talán nem fejezi ki eléggé, hogy mit is jelentesz nekem. Egyszerre vagy a családom, a szövetségesem és a legjobb barátnőm, tudom, hogy bármiben számíthatok rád. Cserébe talán kicsit túlságosan is védelek, főleg ha a férfiakról van szó, de ezt valamiért mindig elnézted nekem. Igyekezlek mindenben támogatni, hiszen te is ezt teszed velem, de a véleményemet sosem rejtem a véka alá, így az olykor nyers és kegyetlenül őszinte stílusomat talán te ismered a legjobban. Ha jössz, bőven lesz mit megbeszélnünk egymással -- pasik, hajtűk és kígyók -- így hát gyere minél előbb. Azt hiszem ketten együtt erősebbek vagyunk.