I am afraid of what I'm risking if I follow you Into the unknown
Fata Morgana mágiája
jelenleg aktív
„– Hercegnő! Mi történik? Mi ez a varázslat? – Ez egy átok, léteznie sem volna szabad, nem tudom, hogy a nővéreim miféle sötét praktikákat használtak, hogy létrehozzák, de már késő bármit is tenni. – Mi fog történni? – Egy másik világban fogunk felébredni. Mi és mindenki, akit elér az átok. Jól figyelj, Tücsök! Nem fogunk emlékezni arra, kik vagyunk, de ha előbb térnek vissza az emlékeid, mint az enyémek, el kell mondanod, ki vagyok! Tudnom kell! Nem bízok a testvéreimben, többé senkiben, csak benned! – Dehát...! Nem volt időm tiltakozni, kérdezősködni vagy tovább értetlenkedni, mert a pulzálás következő hulláma elérte a hercegnőt. Solana köddé vált, a következő hullámban pedig Notus és Boreas is, Calypsoval együtt. A falhoz hátráltam, de a harmadik hullám engem is elért. Mintha elfújták volna a gyertyát, a gondolataim, a félelmeim, az álmaim, a céljaim... minden eltűnt, eltűntem én is, egy teljes pillanatra megszűntem létezni, majd egy új világban ébredtem valaki másként.” – Részlet a Tücsök Tihamér történetéből
✦ A Hero6 Tech Company egyik társtulajdonosa vagy. Habár talán te vagy az, aki koránt sem annyira munkamániás, mint a többiek. Valamivel visszafogottabb és lazább vagy, mint a többiek. Neked akkor jönnek a legjobb ötleteid, amikor egy kicsit lazíthatsz. Semmit nem veszel véresen komolyan. ✦ Wasabi a lakótársad és habár felosztották a házat azért többé-kevésbé igyekszel nem az idegeire menni, mert tisztában vagy azzal, hogy milyen fontos neki a rendszerezett környezett. Legalább annyira, amennyire neked nem. ✦ Szeretsz együtt tölteni időt a többiekkel, habár hivatalosan ilyenkor ötletelés zajlik, de te általában csak a többiek társaságát élvezed. Leginkább Mézvirágot próbálod, de azt is szívesen nézed, ahogy felcsillannak a szemei minden egyes új ötlet felhozatala után. ✦ Te voltál az első talán, aki lazán vette Baymax érkezését és próbáltál vele összehaverkodni. Te már csak mondhatni ilyen figura vagy az csak egy bónusz volt, hogy úgy tűnt Mézvirágnak is tetszett, hogy nyitott voltál Baymax-el szemben.
Képességed
✦ Képes vagy több nyelvet gond nélkül elsajátítani. ✦ Szédülés nélkül képes vagy többször is megpördülni. ✦ Enciklopédia szintű tudást tudsz szerezni szinte mindenről. A képesség 5 lezárt játék után aktiválódik, tehát a 6. játékban. A képesség aktív 2021.10.01-től és ezzel együtt a karakter emlékei is visszatértek a mesebeli életéről.
Nem szórt rá senki csillámport
Mirage Mirror
Káprázat Tükör
Egyszer volt, hol nem volt... :
I am afraid of what I'm risking if I follow you Into the unknown