Welcome to Fata Morgana
Mirage Mirror
I am afraid of what I'm risking if I follow you Into the unknown
Fata Morgana mágiája
jelenleg aktív

– Hercegnő! Mi történik? Mi ez a varázslat?
– Ez egy átok, léteznie sem volna szabad, nem tudom, hogy a nővéreim miféle sötét praktikákat használtak, hogy létrehozzák, de már késő bármit is tenni.
– Mi fog történni?
– Egy másik világban fogunk felébredni. Mi és mindenki, akit elér az átok. Jól figyelj, Tücsök! Nem fogunk emlékezni arra, kik vagyunk, de ha előbb térnek vissza az emlékeid, mint az enyémek, el kell mondanod, ki vagyok! Tudnom kell! Nem bízok a testvéreimben, többé senkiben, csak benned!
– Dehát...!
Nem volt időm tiltakozni, kérdezősködni vagy tovább értetlenkedni, mert a pulzálás következő hulláma elérte a hercegnőt. Solana köddé vált, a következő hullámban pedig Notus és Boreas is, Calypsoval együtt. A falhoz hátráltam, de a harmadik hullám engem is elért. Mintha elfújták volna a gyertyát, a gondolataim, a félelmeim, az álmaim, a céljaim... minden eltűnt, eltűntem én is, egy teljes pillanatra megszűntem létezni, majd egy új világban ébredtem valaki másként.” – Részlet a Tücsök Tihamér történetéből
Fata Morgana

határa
Számos és számtalan
karakter állás
Csillámport szórunk
a hőseinkre
Jelenleg 15 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 14 vendég


A legtöbb felhasználó (117 fő) 2021-02-23, 20:50-kor volt itt.
Mesénk fejezetei
lapozd, nézd!

Felisa Rivera
Ma 12:19-kor


William Zen Williams
Ma 12:04-kor


Noah Campbell
Ma 11:53-kor


Noah Campbell
Ma 11:52-kor


Noah Campbell
Ma 11:50-kor


Carmilla Draco
2024-05-21, 12:37


Ezekiel Beckett
2024-05-19, 01:28


Imogen Sallow
2024-05-18, 23:56


Nishihara Takuya
2024-05-18, 17:36


Ayuzawa Misaki
2024-05-18, 17:09


Kiemelkedõ mesemondók
ebben a hónapban

4 Hozzászólások - 15%


3 Hozzászólások - 12%


3 Hozzászólások - 12%


3 Hozzászólások - 12%


3 Hozzászólások - 12%


2 Hozzászólások - 8%


2 Hozzászólások - 8%


2 Hozzászólások - 8%


2 Hozzászólások - 8%


2 Hozzászólások - 8%Megosztás
 
Annabelle Windrunner
I am afraid of what I'm risking if I follow you Into the unknown
ÜzenetSzerző
TémanyitásAnnabelle Windrunner Empty2023-08-28, 18:08

Annabelle Windrunner
Play by: Olivia HoltBecenév
Anna, Belle, Nala, Annie, Bunny
Mesehõs
Bambi - Nyuszilány
Tükörkép
Látja magát és emlékszik
Csoport
Ancient Animals ✦ Ősi Állatok
Tartózkodási hely
Dél: Suncrest
Foglalkozás
Híres Divattervező
Családi állapot
Egyedülálló
Szexuális beállítottság
Heteroszexuális
Mi történt velem?


A külsôségek olyan dolgok amik megtéveszthetik az embert.
Te képes vagy egy szép pofit megkülönböztetni a mögötte lévô embertôl?


Nyájas olvasó!

Itt az idő egy újabb divathónap felgöngyölítésének. A szabadúszó Miss Windrunner újabb sikert zsebelhetett be. Már szinte elképzelhetetlen, hogy letaszítsák eme trónjáról, nem igaz? Vajon mi lehet a titka? Ezt szeretné mindenki megfejteni, talán pont, hogy jogosan. Hiszen így ki lesz az, aki beelőzheti őt? Tudni egyáltalán hasonló hírnévnek örvendő tervezőröl a mi kis vidékünkön? Bármi is legyen, jobb miszerint szemfüles marad Miss Windrunner, hisz bárhol sarjadhatnak zsenge hajtások, amelyek erőre kapva borulnak virágba.
Apropó, vajon mikorra várhajtuk az újabb bemutatót? Szinte égő kíváncsisággal szorongatom e sorok írása közben is tollamat. Mindig oly egyedi darabokkal szolgál számunkra a mi kedvenc tervezőnk.


Félredobom a divatlapot és sóhajtottam, milyen bosszantó is ez. Mindenki azt hiszi, hogy olyan sekélyes vagyok miszerint csak a hírnevet hajszolom. Felháborító! Pedig én vagyok az egyik, akit kiráz a hideg mikor csak egy szép pofit és üres fejet látnak benne. Engem egy dolog érdekel: A megrendelő tökéletesen érezze magát a ruháimban. A boldog vevő mindig visszajár, ez pedig hasznot termel. Természetesen én magam is tartok bemutatókat, hiszen jó reklám, pluszban pedig az instagram is ott van. Milyen remek az internet, ám Miss Névtelen író eléggé jól értesült annyi szent.

Egy újabb ruhakölteményen dolgozom, finom paszteles színek sorakoznak előttem, mosolyra húzódnak az ajkaim. Ez is egy különleges darab lesz akár csak mindegyik, amit kiadok a kezemből. Rosemary pedig majd kellemesen érezheti magát a könnyed anyagban. A hátam mögött pedig két gyönyörű ruha már várja a gazdáját. Az egyik egy igen szép kék ruha, finom és elegáns akár csak a megrendelője Zai. A másik kicsit impulzívabb, de pont imádtam ezt a kontrasztot. Gyönyörű színe volt annak a ruhának is. Kőfej pedig remélem jól érzi magát benne főleg, hogy randija lesz. Mindig mikor elkészülök egy ilyen szépséggel az jut eszembe, hogy mennyi embert is ismerhetek meg. Olykor a ruha pont tükrözi a vevő belső világát, beszélgetünk és jobban meg is ismerhetjük egymást.
Pont ezt szerettem ebbe na szakmában, sokak csak a külsőségeket veszik észre, mint maga a ruha vagy éppen a kreáló külsője. Pedig ebben sokkal több van, még egy-egy ruhadarabnak is van szíve és lelke és akkor lesz teljes mikor a gazdája viseli.
Pittyen egyet a telefonom és egyik legjobb barátomtól kapok üzenetet Leeyao-tól. Elmosolyodom, tehát megint erre jár a mi kis Déli környékünkön. Jó lenne megint kimozdulni egy kicsit, igazi áldássá válna.

”Remélem, hogy ráérsz mert elmehetnénk valahova beszélgetni! Az egyik ruha amin dolgozom már majdnem kész szóval szabad vagyok.” írom is neki rögtön. Ahogy elsötétedik a képernyő megint csak a nyuszi néz vissza rám, kis aranyos, hatalmas szemekkel amolyan igazi gyügyüsgetni való jószág. Emlékszem dolgokra, főleg egy másik nyúlra. Fiú nyúlra. Már túl vagyok azon a ponton, ahol pánikba esve az: ÚRISTEN MIT TEGYEK?! állapotomat éljem. Elfogadtam önmagamat, és azokat a sejtető kissé homályos emlékeket egy másik életről. Ami az enyém volt egykoron, de nem akarok felesleges álmokat sem kergetni, nem látom semmi értelmét.

Még magamnak sem vallom be, hogy igazán érdekelne ki lehet a srác az emlékeimből. Valahogy a nyuszisrác megnevezés olyan… idiótán hat. Kapcsolatom volt vele, igen… mély kapcsolat, de lehet pont a régi önmagam miatt vetem meg mára a külsőségeket kedvelőket. Elég fordított helyzet, de mára ez vagyok én.
Megrázva fejemet mosolyra húzom ajkaimat, ahogy újra a ruhákra nézek. Már csak talán magamnak kellene fabrikálni egyet és fogni egy randipartnert. Amilyen elvárásaim vannak nehéz lesz, hiszen eddig egy sem látott tovább az orránál tovább.
Nem baj addig is maradnak nekem a ruhák, barátok és a történetek amik minden nap körülvesznek.

Kedves fehér herceg, szôke lovon… kösd magadra minden bátorságod.
Nem olyan biztos, hogy velem könnyû dolgod lesz.Képességem

✦ Mosolyommal bárkit eltudok bűvölni, ha a szemeibe nézek, ezzel rávehetem arra ôket, hogy elmondják nekem az igazat. Így örömet szerezve másoknak, ha rosszkedvük van.
✦ Feltudom venni a mesebeli nyuszi alakomat.
Hyeong Kyung-Mi

DracarysSignature palace
Nem szórt rá senki csillámportAnnabelle Windrunner
Ősi állat
Ősi állat
Annabelle Windrunner
Mesehõs :
Annabelle Windrunner 953812f673875bde10e53ae467973910
Bambi
Nyuszilány
Egyszer volt, hol nem volt... :
Ennyi ember hisz bennem :
1
Titulus :
Bunny Girl
Akinek az arcát viselem :
Olivia Holt
Itt lelsz rám ✦ Fata Morgana :
Dél: Suncrest
A tükör mögött :
Dracarys

Annabelle Windrunner Empty
TémanyitásAnnabelle Windrunner Empty2023-08-29, 00:06

Csillámporos üdvözlet illet téged
Annabelle Windrunner ✦ Nyuszilány


„Fashion has tow purposes: Comfort and Love. Beauty comes when fashion succeeds.”

Kedves Annabelle!

Hú, egyenesen megtisztelő, hogy egy ilyen híresség szán rá időt, és egy ilyen lappal érkezik meg hozzánk. Annabelle Windrunner 2067867876  Annabelle Windrunner 2067867876
Az elejét olvasva, már kezdtem azt hinni, hogy kimondottan az olvasónak… mármint a usernek címezted magát azt a kis részt, de rájöttem, hogy az csak egy kis részlet volt a cikkből, melyet a Nyuszi éned olvasott. Annabelle Windrunner 2732251548

Fantasztikus lett a történeted, és igen… egy ilyen szakmához kellenek is a vevők. Annabelle Windrunner 321849167  Divattervező vagy, és ha nem lenne elég kuncsaftod, akkor biztosra mondhatom, hogy lehúzhatnád a rolót. Annabelle Windrunner 703152122
Na, de persze… ez egy drasztikus válasz volt tőlem, és a legrosszabb lehetőséget vázoltam fel. Annabelle Windrunner 803573226  Mert oké, el lehet valahogy vergődni kevés vásárlóval is, azonban ha jön egy népszerűbb… akár nevesebb illető, meglehet, hogy letaszít téged a jó pozíciódból. Annabelle Windrunner 3118905588

Persze, jelen állás szerint ilyesmiről nincs szó, és szorítok, hogy ne is kerülj ilyen helyzetbe. Annabelle Windrunner 3375341651  GO, GO Bunny! Annabelle Windrunner 1298976811

És ha már a Nyuszifiút is megemlítetted. Remélem minél hamarabb egymásra találtok.  Annabelle Windrunner 2780304454Nem is tartalak fel, foglald le a cuki pofit és utána irány játszani. Üdv Közöttünk.  Annabelle Windrunner 841472469  Annabelle Windrunner 841472469  Annabelle Windrunner 841472469  Annabelle Windrunner 841472469


You say always what you feel,


and you make always what you think.
Nem szórt rá senki csillámport


Annabelle Windrunner csillámport hintett rá


Baba Shouta
Isten
Isten
Baba Shouta
Mesehõs :
Annabelle Windrunner 68b0ffae4e69ccec1d99ea22a5a8e3d9d29d0391
Annabelle Windrunner 34oFwLa
Raya and the Last Dragon
Pengu

Egyszer volt, hol nem volt... :
Ennyi ember hisz bennem :
7
Titulus :
༄ Protective Brother ༄
A másik felem :
Zenedoboz :
Akinek az arcát viselem :
༄ Kim Soo-hyun ༄
Itt lelsz rám ✦ Fata Morgana :
༄ Bloomcrown ༄
A tükör mögött :
Annabelle Windrunner 89d8c5b7b8eac949177ecfabb509ae699ed3be73
Behind the Dragon
Fedora


Annabelle Windrunner Empty
 

Annabelle Windrunner

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal