I am afraid of what I'm risking if I follow you Into the unknown
Fata Morgana mágiája
jelenleg aktív
„– Hercegnő! Mi történik? Mi ez a varázslat? – Ez egy átok, léteznie sem volna szabad, nem tudom, hogy a nővéreim miféle sötét praktikákat használtak, hogy létrehozzák, de már késő bármit is tenni. – Mi fog történni? – Egy másik világban fogunk felébredni. Mi és mindenki, akit elér az átok. Jól figyelj, Tücsök! Nem fogunk emlékezni arra, kik vagyunk, de ha előbb térnek vissza az emlékeid, mint az enyémek, el kell mondanod, ki vagyok! Tudnom kell! Nem bízok a testvéreimben, többé senkiben, csak benned! – Dehát...! Nem volt időm tiltakozni, kérdezősködni vagy tovább értetlenkedni, mert a pulzálás következő hulláma elérte a hercegnőt. Solana köddé vált, a következő hullámban pedig Notus és Boreas is, Calypsoval együtt. A falhoz hátráltam, de a harmadik hullám engem is elért. Mintha elfújták volna a gyertyát, a gondolataim, a félelmeim, az álmaim, a céljaim... minden eltűnt, eltűntem én is, egy teljes pillanatra megszűntem létezni, majd egy új világban ébredtem valaki másként.” – Részlet a Tücsök Tihamér történetéből
- Drága feleségem! - simítottam végig arcélén, ügyelve arra, hogy a legóvatosabban futtassam végig rajta ujjaimat, mintha a legkisebb erőtől is összetörhetném. Boldog voltam, hogy vele lehettem. Hogy a rengeteg megkísérelt találkozó után végül eljuthattunk idáig és megkezdhettük közös életünket. A hálószoba ajtaját remegve nyitottam ki. Túltengett bennem az izgatottság és az öröm, melyet nem tudtam leplezni akármennyire is próbáltam. A nappali zajai és a fények lassan háttérbe szorultak, ahogy az ajtó csendesen becsukódott mögöttünk. Az esküvő izgalma és ünneplése után végre együtt maradhattam Vele. Még mindig éreztem a gyertyák jellegzetes illatát az orromban, s füleim is az emberek nevetésétől csengtek a kísérő zenével együtt. Nehéz volt Li Gongfunak is elmagyarázni, hogy nem kísérhet a hálóba, hiába akarta eltulajdonítani tőlünk az ágyat a részegségéből adódó fáradtság végett. Még bentről is hallottam, ahogy a kintiekkel örvendezik, de ezeket a külsős hangokat próbáltam a tőlem telhető legjobban figyelmen kívül hagyni, hogy most csakis Xiao Bai legyen a középpont. A szívem hevesen vert, s már-már attól féltem meghallja a rendszertelen, izgatott dobogását. A szoba csendje körbeölelt minket, csak a kinti zajok tompaságát lehetett hallani. Gyengéd tekintete és mosolya elfeledtette velem a világ minden gondját. Tudtam, hogy életünk mostantól összekapcsolódott és bármit megadtam volna azért, hogy életünk végéig boldoggá tehessem őt, s karjaimba tartva adhassam meg neki azt a nyugalmat és biztonságot, melyet megérdemelt. - Hogy érzed magad? Nem fáradtál el nagyon? - aggódva vizslattam arcát, mely ugyan ragyogott az örömtől, féltem, hogy az esküvői ceremónia és a hirtelen történő esemény kimerítették. Ha bármi panasza lett volna, rögtön a készségére álltam és a tudásomhoz megfelelő módszerekkel meggyógyítottam volna. Ő is tudta ezt, mégis biztosítani akartam efelől újra és újra, hogy mellettem nem eshet komoly baja. Akármi is történjék vele én leszek az első, aki védelmezni fogja és megoldást talál minden nyavalyájára. - Ha szeretnéd nyugovóra térhetsz. Nem tartalak fent tovább a kelleténél. - bocsánatkérő szemekkel néztem rá. Ostoba voltam, amiért neki kerestem a kifogásokat a ma este okán. Itt állt előttem, gyönyörűbben festett, mint valaha, én mégsem mertem kezdeményezni, attól félve, hogy kárt teszek benne. Hisz' olyan volt, akárcsak egy porcelánbaba.
Can meet with you, I don't what good luck had struck me. Just because of your single kiss I believe that the wheels of fate had turned. Just because of that moment, the moment was filled with sweet and happiness. From now on, every minute and every moment, I will protect you always and let you happy for life.
Can meet with you, I don't what good luck had struck me. Just because of your single kiss I believe that the wheels of fate had turned. Just because of that moment, the moment was filled with sweet and happiness. From now on, every minute and every moment, I will protect you always and let you happy for life.