Welcome to Fata Morgana
Mirage Mirror
I am afraid of what I'm risking if I follow you Into the unknown
Fata Morgana mágiája
jelenleg aktív

– Hercegnő! Mi történik? Mi ez a varázslat?
– Ez egy átok, léteznie sem volna szabad, nem tudom, hogy a nővéreim miféle sötét praktikákat használtak, hogy létrehozzák, de már késő bármit is tenni.
– Mi fog történni?
– Egy másik világban fogunk felébredni. Mi és mindenki, akit elér az átok. Jól figyelj, Tücsök! Nem fogunk emlékezni arra, kik vagyunk, de ha előbb térnek vissza az emlékeid, mint az enyémek, el kell mondanod, ki vagyok! Tudnom kell! Nem bízok a testvéreimben, többé senkiben, csak benned!
– Dehát...!
Nem volt időm tiltakozni, kérdezősködni vagy tovább értetlenkedni, mert a pulzálás következő hulláma elérte a hercegnőt. Solana köddé vált, a következő hullámban pedig Notus és Boreas is, Calypsoval együtt. A falhoz hátráltam, de a harmadik hullám engem is elért. Mintha elfújták volna a gyertyát, a gondolataim, a félelmeim, az álmaim, a céljaim... minden eltűnt, eltűntem én is, egy teljes pillanatra megszűntem létezni, majd egy új világban ébredtem valaki másként.” – Részlet a Tücsök Tihamér történetéből
Fata Morgana

határa
Számos és számtalan
karakter állás
Csillámport szórunk
a hőseinkre
Jelenleg 26 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 25 vendég :: 2 Bots


A legtöbb felhasználó (117 fő) 2021-02-23, 20:50-kor volt itt.
Mesénk fejezetei
lapozd, nézd!

Felisa Rivera
Ma 12:19-kor


William Zen Williams
Ma 12:04-kor


Noah Campbell
Ma 11:53-kor


Noah Campbell
Ma 11:52-kor


Noah Campbell
Ma 11:50-kor


Carmilla Draco
2024-05-21, 12:37


Ezekiel Beckett
2024-05-19, 01:28


Imogen Sallow
2024-05-18, 23:56


Nishihara Takuya
2024-05-18, 17:36


Ayuzawa Misaki
2024-05-18, 17:09


Kiemelkedõ mesemondók
ebben a hónapban

4 Hozzászólások - 15%


3 Hozzászólások - 12%


3 Hozzászólások - 12%


3 Hozzászólások - 12%


3 Hozzászólások - 12%


2 Hozzászólások - 8%


2 Hozzászólások - 8%


2 Hozzászólások - 8%


2 Hozzászólások - 8%


2 Hozzászólások - 8%Megosztás
 
Be prepared. Yeah, we'll be prepared. For what?
I am afraid of what I'm risking if I follow you Into the unknown
ÜzenetSzerző
TémanyitásBe prepared. Yeah, we'll be prepared. For what? Empty2023-11-29, 10:09

Roderick Harris
Play by: Evan PetersBecenév
Rod, Roddie, Rick
Mesehõs
Banzai (Oroszlánkirály)
Tükörkép
Látja magát és emlékszik
Csoport
Ancient Animals ✦ Ősi Állatok
Tartózkodási hely
Észak
Foglalkozás
Hyaenidae pénzügyi vállalat munkatársa
Családi állapot
Egyedülálló
Szexuális beállítottság
Hetero
Mi történt velem?

- Gyerünk, Ed! Ne szórakozz már, el fogunk késni! – dörömböltem ennek a félnótásnak az ajtaján. Utáltam, amikor évekig kellett várnom arra, hogy összevakarja magát. Türelmetlenül vertem az öklömet az ajtónak, vagy pedig a kilincset rángattam, de halk morgáson kívül nem adott jelet arra, hogy ebben az évszázadban tervezne elkészülni.
- Tudod mit? Akkor rohadj meg, Ed! Én elmentem, de ha felzabálod a kaját a hűtőből, akkor megöllek! És takaríts össze, mert megint kupit csináltál! – fújtattam idegesen. Még utoljára izomból sikerült lyukat ütnöm az ajtóba. A kezemet rázva fordítottam hátat neki, ugyanis innentől kezdve magasról leszartam a problémáit.
Az előszobában magamra rángattam a csizmámat, sállal takartam el az arcomat és felvettem a hátizsákomat. A kulcsaimmal babráltam, miközben Ed szobája felé sandítottam.
- Akkor léptem, seggfej! – Füleltem. Ed továbbra is ignorált ezen pedig úgy felidegesítettem magam, amint kiléptem a folyosóra, úgy bevágtam magam után az ajtót, hogy az egész lépcsőház beleremegett. Talán nem volt szerencsés döntés ezt az este közeledtével megtenni, ugyanis ahogy lefelé robogtam, mint valami éjjeli kísértet megjelent az első emeleten lakó vénszipirtyó, és azonnal panaszkodni kezdett nekem.
A legkevésbé sem hatott meg a panasza, az jobban, hogy a virágos otthonkájában kellett mutatkoznia és az idegeimen táncolnia, mert természetesen gyökkettős sebességgel, de követett engem. Épp az utolsó lépcsőfokokat tettem meg, amikor olyat mondott, amitől még jobban elborult az agyam.
- Na, idefigyeljen! Vagy befogja a száját, vagy elharapom a torkát! Megértette? Senki nem kíváncsi a hülyeségeire, takarodjon egy szanatóriumba, mert kurvára nincs kedvem ahhoz, hogy az én adómból fizessék a maga nyugdíját! Dögöljön meg szép csendben a lakásán, és ne fárasszon a szarságaival! – vicsorítottam rá. Éreztem a bőröm alatti csiklandozó érzést, amely mindig akkor fogott el, amikor közelálltam az átváltozáshoz. Meg akartam ölni. A nem létező istenemre, de még mennyire át akartam harapni a szottyadt torkát és darabokra tépni őt, de nem tehettem meg. Ebben a világban nem vonhattam magamra a figyelmet, mert akkor magára hagytam volna Edet, aki ki tudja mit művelt volna nélkülem. Shenzi nem volt itt, hogy kihúzzon minket a szarból, nekem kellett gondoskodnom kettőnkről.

*

A szokásos helyen gyülekeztünk. Az elhagyatott aluljáró a mi otthonunkként szolgált. Egy ideje már senki nem mert ide jönni, mi pedig örömmel vettük birtokba a helyet: az összes közeli lomtalanításkor talált kacatot, bútorokat felhalmoztuk itt, kukákat loptunk, amelyekben szemetet égetve hőt csináltunk, hogy ne fagyjunk össze, a falakat a mi szignóinkkal graffitiztük össze. Ez a Mi helyünk volt, a mi Falkánké.
Már nem is emlékeztem arra, hogy Eddel miként találkoztunk a srácokkal. Évekkel ezelőtti sztori volt, de kedveltem a hülye fejüket. Értettek a bajkeveréshez, így általuk én is levezethettem a bennem felgyűlő feszültséget – amire amúgy rohadtul szükségem volt, mert Zordonéknál állandóan állt a bál, ugyanis hol a nagyságos úr, hol az asszonya nem bírt magával, vagy éppen a fiát kellett pátyolgatni -, így elég hamar oszlopos tagja lettem ennek a csapatnak.
Imádtam rongálni. Összefesteni a falakat, betörni üzletek, házak ablakait. Szerettem verekedni a többiekkel, vagy csak poénból ugatni velük a Holdat, mint a holdkórosok. A bennem élő bestiát itt feltűnés nélkül szabadjára ereszthettem, és elkerültem annak a lehetőségét, hogy ne gyilkoljam meg a szomszédokat, sem pedig Zordon beképzelt klienseit, vagy a fiát, Kovut. És a legfontosabb: mivel megvédtük egymást, azt éreztem, hogy tartoztam valahová.
Shenzi nélkül teljesen más volt az élet, amíg nem találkoztunk ezzel a bagázzsal. Folyton hiányérzetem volt. Talán, mert nem volt ki parancsolgasson, vagy csak szimplán éreztem, hogy a duóvá satyult triónk semmit nem ért nélküle. Néha eltöprengtem azon, hogy hol lehetett, de mindig arra jutottam, hogy már rég megtalált volna minket, ha ebben a városban lett volna. Így el kellett fogadnom a tényt, hogy nekem kellett a főnöknek lennem, mert… Ed és a hülye ötletei… Akkor sem lehetett rá számítani, amikor megkértem, hogy fizesse be a számlákat. Nem tudom mit csinált velük, megette, vagy csak kidobta... De elég kellemetlen volt hetekig könyörögni azért, hogy kapcsolják vissza a fűtést.
Még akkor is a lakótársamon bosszankodtam, amikor odaértem. Lepacsiztam a srácokkal, illetve elfogadtam az egyiküktől a felém nyújtott cigarettát, és ledobtam magam az egyik molyrágta kanapéra.
- Ed hol van? – kérdezte a falkavezér, mire flegmán megvontam a vállamat, és beleszívtam a cigimbe. Addig nem érdekelt, hogy mit csinált otthon, amíg nem ette fel a felcímkézett kajámat. De ha belezabált bármibe, ami nem az övé, akkor fixen összeverem.
- Nem akart jönni. Miért kéne? – pillantottam fel a főnökasszonyra. Valahogy mindig nők parancsolgattak nekem amúgy. Nem is értettem miért…
- Be akartam neki is mutatni az új tagunkat, de akkor majd legközelebb – sóhajtott fel, majd elmasírozott valamerre. Valamiért mindig kurva fontos volt, hogy az új tagok felbukkanásánál mindenki jelen legyen, de nem volt kedvem berúgni a szobaajtót, és idáig elvonszolni azt a nyomorultat. Ez azonban nem zárta ki azt a tényt, hogy a félhomályos aluljáróban a tekintetemmel keresgélni kezdtem az emberünket.
A falakra árnyékokat vetettek a lángok által megformált alakok, és egy pillanatra felsejlett előttem egy régi emlékkép. De Zordon a múlté volt. Különben sem viseltem túl jól az árulását, szóval ő is igazán megrohadhatott ott, ahol volt. Meg úgy mindenki elmehetett a francba.
Nyikorogtak alattam a kanapéban lévő rugók, amikor a cigivel számban feltápászkodtam, és úgy döntöttem, hogy most végére járok az új jövevény kilétének. Pár méternyire úgyis egy kisebb tömeg gyűlt össze, volt egy olyan érzésem, hogy pont őt rajongták körbe.
Lökdösődve átfurakodtam magam a tömegen. Olyan picinek és törékenynek tűnt így háttal, de valamiért a hangja kurvára ismerős volt. Aztán megfordult. Én pedig elkerekedett szemekkel pillantottam rá. Annyira ledöbbentem, hogy a cigaretta kiesett a számból.
- Te meg mi a jó büdös kurva életet keresel itt? – szaladt ki a számon, hiszen a főnököm lánya, Vitani állt velem szemben.


Képességem

✦ Képes vagy felvenni a mesebeli hiénaalakodat.
✦ A harapásodtól egy rövid időre megzavarodik az áldozatod.

Ila Nakai

Lazarus

Nem szórt rá senki csillámport


Tatiana Ziona Shelley and Sage Dearborn csillámport hintett rá


Roderick Harris
Ősi állat
Ősi állat
Roderick Harris
Mesehõs :
Be prepared. Yeah, we'll be prepared. For what? Cef20e934a06da71c487f79fbbc9d23b
Oroszlánkirály
Banzai
Ennyi ember hisz bennem :
5
A másik felem :
Be prepared. Yeah, we'll be prepared. For what? OIG
✦ ✦ ✦ :
Be prepared. Yeah, we'll be prepared. For what? A9844e47ff67fd7ee086800aa3e8bfdd
Akinek az arcát viselem :
Evan Peters
Itt lelsz rám ✦ Fata Morgana :
Észak (Frostcall)
✦ ✦ ✦ :
Be prepared. Yeah, we'll be prepared. For what? Tate-langdon
A tükör mögött :
Lazarus

Be prepared. Yeah, we'll be prepared. For what? Empty
TémanyitásBe prepared. Yeah, we'll be prepared. For what? Empty2023-12-10, 21:37

Csillámporos üdvözlet illet téged
Roderick Harris ✦ Banzai


„Éljen a Király...!”

Kedves Roderick!

Öhm... már hozom is a vizes vödröt meg a szappant! Be prepared. Yeah, we'll be prepared. For what? 803573226
Ki kell mosni a száját ennek a fiúnak! Be prepared. Yeah, we'll be prepared. For what? 140082809

Na, de csak poénkodok itt. Nagyon tetszett az egész lapod.  Be prepared. Yeah, we'll be prepared. For what? 2067867876 Számomra újnak ható volt, hogy vajon mit is csinálhat a munkáján kívül a mi Banzaiunk. Be prepared. Yeah, we'll be prepared. For what? 2108006646
És igen, pontosan ez az... mi mást mint Eddel illetve egy saját... csoporttal? Be prepared. Yeah, we'll be prepared. For what? 703152122  Vandálkodás... vagy huligánkodás? Be prepared. Yeah, we'll be prepared. For what? 2250790558  Ez teljesen passzol az ő személyiségéhez, úgyhogy nagyon jól megragadtad. Piros pont. Be prepared. Yeah, we'll be prepared. For what? 2359898509

Ami Shenzit illeti, hát... vele majd csak összesodor az élet... vagy egyszer csak belefutsz... akár pont Te fogsz neki posztolni és megírni valami bizalmasat... teszem azt Zordon főniről, ami miatt fájhat a feje. (Persze csak egy ötlet Be prepared. Yeah, we'll be prepared. For what? 3726835930 ) De meglehet, ha ezt megléped sem feltétlen fogtok tudni majd egymásról. Ne add fel a keresését. Be prepared. Yeah, we'll be prepared. For what? 3942121423

A főnök illetve a családja az már egy másik eset, nem igaz? Be prepared. Yeah, we'll be prepared. For what? 3399021160  Nem olyan könnyű elviselni Zordon mindennemű utasításait. Ráadásul Kovu pesztrálását is rád sózta. Valljuk be nincs ki a négy kereke. De mit lehet tenni, a főnök már csak ilyen! Be prepared. Yeah, we'll be prepared. For what? 2330161217Egy szónak is száz a vége, nem húzom az időt. Tökéletes lett az ET, úgyhogy futás foglalózni és utána vár is a játéktér. Üdv közöttünk. Be prepared. Yeah, we'll be prepared. For what? 841472469  Be prepared. Yeah, we'll be prepared. For what? 841472469  Be prepared. Yeah, we'll be prepared. For what? 841472469  Be prepared. Yeah, we'll be prepared. For what? 841472469


You say always what you feel,


and you make always what you think.
Nem szórt rá senki csillámportBaba Shouta
Isten
Isten
Baba Shouta
Mesehõs :
Be prepared. Yeah, we'll be prepared. For what? 68b0ffae4e69ccec1d99ea22a5a8e3d9d29d0391
Be prepared. Yeah, we'll be prepared. For what? 34oFwLa
Raya and the Last Dragon
Pengu

Egyszer volt, hol nem volt... :
Ennyi ember hisz bennem :
7
Titulus :
༄ Protective Brother ༄
A másik felem :
Zenedoboz :
Akinek az arcát viselem :
༄ Kim Soo-hyun ༄
Itt lelsz rám ✦ Fata Morgana :
༄ Bloomcrown ༄
A tükör mögött :
Be prepared. Yeah, we'll be prepared. For what? 89d8c5b7b8eac949177ecfabb509ae699ed3be73
Behind the Dragon
Fedora


Be prepared. Yeah, we'll be prepared. For what? Empty
 

Be prepared. Yeah, we'll be prepared. For what?

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Be prepared, but stay calm