Welcome to Fata Morgana
Mirage Mirror
I am afraid of what I'm risking if I follow you Into the unknown
Fata Morgana mágiája
jelenleg aktív

– Hercegnő! Mi történik? Mi ez a varázslat?
– Ez egy átok, léteznie sem volna szabad, nem tudom, hogy a nővéreim miféle sötét praktikákat használtak, hogy létrehozzák, de már késő bármit is tenni.
– Mi fog történni?
– Egy másik világban fogunk felébredni. Mi és mindenki, akit elér az átok. Jól figyelj, Tücsök! Nem fogunk emlékezni arra, kik vagyunk, de ha előbb térnek vissza az emlékeid, mint az enyémek, el kell mondanod, ki vagyok! Tudnom kell! Nem bízok a testvéreimben, többé senkiben, csak benned!
– Dehát...!
Nem volt időm tiltakozni, kérdezősködni vagy tovább értetlenkedni, mert a pulzálás következő hulláma elérte a hercegnőt. Solana köddé vált, a következő hullámban pedig Notus és Boreas is, Calypsoval együtt. A falhoz hátráltam, de a harmadik hullám engem is elért. Mintha elfújták volna a gyertyát, a gondolataim, a félelmeim, az álmaim, a céljaim... minden eltűnt, eltűntem én is, egy teljes pillanatra megszűntem létezni, majd egy új világban ébredtem valaki másként.” – Részlet a Tücsök Tihamér történetéből
Fata Morgana

határa
Számos és számtalan
karakter állás
Csillámport szórunk
a hőseinkre
Jelenleg 12 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 12 vendég :: 1 Bot

Nincs

A legtöbb felhasználó (117 fő) 2021-02-23, 20:50-kor volt itt.
Mesénk fejezetei
lapozd, nézd!

Felisa Rivera
Ma 12:19-kor


William Zen Williams
Ma 12:04-kor


Noah Campbell
Ma 11:53-kor


Noah Campbell
Ma 11:52-kor


Noah Campbell
Ma 11:50-kor


Carmilla Draco
2024-05-21, 12:37


Ezekiel Beckett
2024-05-19, 01:28


Imogen Sallow
2024-05-18, 23:56


Nishihara Takuya
2024-05-18, 17:36


Ayuzawa Misaki
2024-05-18, 17:09


Kiemelkedõ mesemondók
ebben a hónapban

4 Hozzászólások - 15%


3 Hozzászólások - 12%


3 Hozzászólások - 12%


3 Hozzászólások - 12%


3 Hozzászólások - 12%


2 Hozzászólások - 8%


2 Hozzászólások - 8%


2 Hozzászólások - 8%


2 Hozzászólások - 8%


2 Hozzászólások - 8%Megosztás
 
No one's gonna stop us soon the world will be ours
I am afraid of what I'm risking if I follow you Into the unknown
ÜzenetSzerző
TémanyitásNo one's gonna stop us soon the world will be ours Empty2024-04-22, 10:37


Soon the world will be ours

Cassandra && Varian

- A hercegnő nem érdemel mást, csak szenvedést – fonom össze a karjaimat a mellkasom előtt, hiszen a baleset óta a haragom egy cseppet sem csillapodott az irányába. Elárult és megalázott, ahogy az őrökkel kitoloncolt a kastélyból, de majd én megmutatom neki, hogy nem szórakozhat velem kénye-kedve szerint. Másképp is alakulhatott volna, lehetnénk barátok, de ő meghozott egy döntést, én pedig elhatározom, hogy cserébe tönkreteszem a kis rózsaszín világát. Talán így ő is ráébred arra, hogy milyen kegyetlen világban élünk.
Szerencsére, Cassnek nem kell bemutatnom a környezetünket. Ő is látja milyen romlott és kétszínű emberek vesznek minket körül, de Corona most végre megízlelheti a saját főztjét.
- Szükségem lenne a hercegnő hajára. Azt gondolom, hogy az erejével ki tudom szabadítani apámat, szóval valahogyan el kellene kapni Rapunzelt, hogy elzárva tanulmányozhassam – bólintok egyetértően, hiszen apám elsődleges prioritást élvez. A hercegnőt ugyan nem lesz könnyű elszakítani a barátaitól, de Cassandra erejével és az én eszemmel hiszem, hogy bárkit ki tudunk játszani. Nem is vagyok rest beavatni őt a legújabb tanulmányomba, aminek a segítségével kötélen rángathatóvá válik mindenki, aki él és mozog.
- Attól függ, hogy közvetlenül akarjuk-e adagolni nekik, vagy belekeverni valamibe. Néhány csepp napokig kitart, de hosszútávon folyamatosan biztosítani kell a főzet fogyasztását – eresztem le a karjaimat elégedett vigyorral, hiszen senki nem nézné ki belőlem, hogy ilyesmire is képes vagyok. Nem én akartam ezt, a lelkiismeretem emiatt pedig tiszta, hiszen, ha ők akartak engem gonosznak lefesteni, akkor miért akarnék más lenni? Így nagyobb sikereket érhetek el.
- Rendben – bólintok, és pár perc erejéig hátat fordítok Cassnek, hogy kiválogassam azokat a szeparistákat, akiket hozzávalókért és eszközökért küldhetek. Hosszú a listám, de bízok benne, hogy meg tudják jegyezni, ugyanis mindenről részletes leírást adok nekik és a lelkükre kötöm, hogy legyenek óvatosak. Egyébként is olyanok, mint a csatornapatkányok, könnyedén beolvadnak a környezetükbe.
- Apám nélkül is lehet kényszeríteni őket, de valóban, ha ő önszántából áll az ügyünk mellé, akkor könnyebben hajtanak fejet nekünk. – Biztos vagyok benne, hogy apám egyet fog érteni velem, és borzasztóan dühös lesz, amiért a királyság cserben hagyta. Én azonban nem vagyok hajlandó lemondani róla, elvégre, csak ő maradt nekem.
Teszek egy lépést hátrébb, miközben Cassandra a fekete köveket formálni kezdi. Az ereje lenyűgöző, bár korántsem olyan letaglózó, mint az alkímia, mégis el kell ismernem, hogy Casshez passzol ez a fajta sötétség.
- Elsőkörben rengeteg helyre van szükségem és olyan munkafelületekre, amik bírják a terhelést. Eléggé nagyok, hogy ha szükséges, akkor automatonokat szereljek rajta, vagy nagyobb mennyiségben készítsek formulákat. Az sem árt, ha a helyiség megfelelően szellőzik, illetve ha lenne hozzá egy felvonó, amin keresztül könnyebb felhozni a szükséges holmikat, azt megköszönném – dörzsölgetem elgondolkodva az államat, ahogy szép lassan előttem is kibontakozik a labor és a műhely képe.
- Ó! Egy raktár sem árt. Nem szeretnék hasra esni a cuccokban. – Nem akarok túl sokat kérni, vagy hálátlannak tűnni, de úgy gondolom, ezek mind szükségesek egy megfelelő munkakörnyezethez. Bízok benne, hogy nincsenek nagy igényeim, legalább is, nem kérem azt, hogy palotát emeljen nekem, csak annyit akarok, hogy a munkámat el tudjam végezni.


499 words ● youtube ● note:  No one's gonna stop us soon the world will be ours 2250790558  
Nem szórt rá senki csillámportAntoine LeCompte
Lázadó
Lázadó
Antoine LeCompte
Mesehõs :
No one's gonna stop us soon the world will be ours 45cfc3789baabc4185b737303cd6c852a9632eb7
Aranyhaj és a nagy gubanc
Varian

Egyszer volt, hol nem volt... :
Ennyi ember hisz bennem :
25
Titulus :
The Royal Science Nerd
A másik felem :
No one's gonna stop us soon the world will be ours F148e8e13bd43211fb3a77de496f465b
✦ ✦ ✦ :
No one's gonna stop us soon the world will be ours 35077f9e89c2954aa7096492f6865321b38fa141
Akinek az arcát viselem :
Garrett Hedlund
Itt lelsz rám ✦ Fata Morgana :
Nyugat (Stormreach)
Kereslek, de nem talállak :
No one's gonna stop us soon the world will be ours Ruddiger-tangled

No one's gonna stop us soon the world will be ours 17bad53b212cdb026308c193218db148c726d86e

No one's gonna stop us soon the world will be ours 886ac506c52ccba9ca09ce2766c7c8032ca2e3ba

No one's gonna stop us soon the world will be ours 8bd756160bba62e2a95886b28d7b6577ad6663b3

No one's gonna stop us soon the world will be ours 5e35f33fe5f23b4da70aee892500a143

No one's gonna stop us soon the world will be ours 80ed649cbda0e7097eea3ac7fe1879f309e5759f
✦ ✦ ✦ :
No one's gonna stop us soon the world will be ours 73940435dc2a8ab2fa4e817fd3b5eee8248ca8d2
A tükör mögött :
Lazarus

No one's gonna stop us soon the world will be ours Empty
TémanyitásNo one's gonna stop us soon the world will be ours Empty2024-04-10, 13:07Varian & Cassandra

Unom a felesleges köröket, amik sehová se vezetnek. Talán valahol gyűlölőm is, mert kizárólag arra a szőkeségre emlékeztet, aki mindig hatalmas monológokkal és szivárványos körítésekkel próbált mindent megoldani.  Vége ennek egyszer és mindenkorra. Szerencsére Varian személyében partnerre lelek, mert ő sem akarja sokáig húzni a dolgokat és a tervre tér.  Hatalmas mosollyal az arcomon hallgatom mi a legfőbb terve, ami nem is áll olyan messze az enyémtől.
- Tetszetős ez a terv és végre azt kapná a kis hercegnőcske, amit igazán érdemel. Apád kiszabadítása fontos lépcsőfoka a tervünknek, igy nem tartom lehetetlennek - válaszolok kissé hangosan gondolkodva, de mégis egyértelműen. Tudom milyen fontos neki az apja, ahogy azt is mit tett a hercegnő aznap éjjel ahelyett, hogy a segítségére sietett volna.  Elgondolkodom egy pillanatra a szavain és a körmöm nézegetése helyett már minden figyelmem neki szentelem. A katonáknak parancsolni. Egykor az volt minden vágyam, hogy a palotaőrség tagja majd a vezetője legyek, ahogy a nevelőapám.
- Mégis mennyi főzetre lenne szükséged ahhoz, hogy az egész népet agymosottá tedd? - kérdezek vissza, mert egyelőre nem vonzz az uralkodás, viszont az irányitás tetszetősen hangzik. Mégis logikusan kell gondolkodnunk és lépésről lépésre megtervezni mindent, mielőtt cselekednénk. Aprót bólintok azzal, hogy a szeparistákat kellene elküldeni az elengedhetetlen kellékekeért.
- Rendben, a szeparisták felét küldd el mindazért, amire szükséged van. A többiek maradjanak, hátha hasznukat vesszük másban még - válaszolok komolyan, hiszen látom, hogy mindketten igazságot akarunk szolgáltatni. - Ha apádat kiszabadítod, ő mint az egyik falu vezetője és elismert tagja az oldalunkon van a többit nem lesz nehéz meggyőzni, hogy adjanak nekünk fémeket- válaszolok túl gondolva az ő kezdetleges ötletét. Nagyon is jól emlékszem a kis robotjára, amin van még mit fejlesztenie, de bízom benne annyira, hogy tudjam, ha van elegendő alkatrésze és ideje akkor minden bizonnyal tökéletesíteni tudja. Ha vannak robotjaink, akkor a szeparistákat több dologra tudnánk használni, nem csak védelemre. Elmosolyodom és elkezdem irányitani a köveket, hogy magasra nőve egy elszeparált helyiséget tudjak kialakítani belőle, ami megállja a helyét műhelyként.
- Mégis hogyan képzeled el a labort és műhelyt? - teszem fel a kérdést, miközben felkelek a trónomról és a kezdetleges helyiségbe lépek. Ha leírja mit szeretne látni, akkor a kövek segítségével megtudom neki valósitani, hogy nyugodtan dolgozhasson a főzeten. Mielőbb elkészül vele annál hamarabb élesíthetjük a tervünket. A hercegnőnek pusztulnia kell, hadd érezze magát olyan nyomorultul, mint mi mikor elárult bennünket. Nem maradhat minden lépése megtorlás nélkül.

387 szó ~   No one's gonna stop us soon the world will be ours 3404093883  ~ youtubeMy words like silent raindrops fell
And echoed in the wells of silence
Nem szórt rá senki csillámport


Antoine LeCompte csillámport hintett rá


Cassiope Wolf
Lázadó
Lázadó
Cassiope Wolf
Mesehõs :
No one's gonna stop us soon the world will be ours Cassandra-tangled
Aranyhaj és a nagy gubamc
Cassandra
Egyszer volt, hol nem volt... :
Ennyi ember hisz bennem :
16
Titulus :
Moon girl
A másik felem :
✦ ✦ ✦ :
No one's gonna stop us soon the world will be ours 26b924871bf24fa457a9f44db8b49413
I thought by taking
the Moonstone my destiny
would become clear. But, what if
I don't even have a destiny
No one's gonna stop us soon the world will be ours Tumblr_inline_nl928jHqLr1rifr4k
Akinek az arcát viselem :
Astrid Berges-Frisbey
Itt lelsz rám ✦ Fata Morgana :
Nyugat
Kereslek, de nem talállak :
My alchemist nerd
No one's gonna stop us soon the world will be ours MVVf
✦ ✦ ✦ :
No one's gonna stop us soon the world will be ours Tangled-the-series-cassandra
It doesn't matter how many
of you there are!

Each of you will fall!
No one's gonna stop us soon the world will be ours Dd84e5c52d743d1021a87c96211e6eb1
A tükör mögött :
Vic

No one's gonna stop us soon the world will be ours Empty
TémanyitásNo one's gonna stop us soon the world will be ours Empty2024-01-29, 22:55


Soon the world will be ours

Cassandra && Varian

Cassről továbbra is lepereg minden, és próbál hűvösnek meg nagyon menőnek mutatkozni, de biztos vagyok benne, hogy egy napon belátja majd: remek páros vagyunk együtt. Kellően türelmes vagyok, akár éveket is tudok várni arra, hogy erre a konklúzióra jusson. Ha másképp nem, hát a hűségemmel bizonyítom neki, hogy mellette állok. Nem akarom magára hagyni ebben a csatában, amikor végre hasznossá tehetem magam. Senki nem gyanakodna rám, hiszen láthatatlan ellenségként csalnám őket csapdába.
Viszont nem tudom megállni, hogy ne vigyorodjak el a kendő takarásában, amikor elneveti magát. Ritka alkalmak egyike, amikor egy kicsit is jókedvűnek hallom, így nem is olyan meglepő, hogy minden ilyen pillanatkor nagyobbat dobban a szívem a mellkasomban. Bár ahogy érzékelem az általam használt megszólítást továbbra sem díjazza, ez nem tart vissza attól, hogy ne hívjam így. Tekintheti akár az elkötelezettségem jeleként is.
Cassandra palotájába érve azonban kerüljük a felesleges szócséplést, szinte azonnal a tárgyra térünk. Először hátrasandítok a szeparistákra, aztán visszafordulok Cass felé.
- Megutáltatni Rapunzelt mindenkivel, aki valaha is fontos volt neki: a szüleivel, az őrökkel, a városiakkal, aztán idővel azokkal is, akik az útitársai jelenleg. Közben pedig ki akarom szabadítani apámat, habár a hercegnő megszegte az ígéretét, én nem mondtam le arról, hogy elpusztítsam a borostyánt – szorulnak össze az ökleim, ahogy felidézem magam előtt a laboratóriumom képét. Azon az estén senki nem akart segíteni neki, így hát megfogadtam magamnak, hogy cserébe most le fognak mondani a szabadakaratukról és majdnem olyan kiszolgáltatottak lesznek, amilyen apám is.
- De hogyan akarsz igazságot szolgáltatni erőszakkal, ha okosabban is lehet csinálni? Ha imposztort csinálnánk a hercegnőből, és téged tennénk a valódinak. Ha ő különcködhetett, hogy nem hord cipőt és mindenkire ráerőlteti magát, akkor egy agymosott néppel azt csinálhatnál, amit akarsz. Elvehetnéd még a koronát is tőle, még ha nem is használd, de a katonák a te parancsodra engedelmeskednének – pillantok fel Cassandrára, hiszen a percek alatt képes vagyok újraformálni a korábbi tervemet, hogy az esetlegesen jobban illeszkedjen Cass igényeihez.
- Az összetevőket elintézem magamnak, de Andrew-ékat elküldhetnénk a laboromban lévő felszerelésért és apámért – mosolyodok el, hiszen itt aligha tudnám hasznát venni az összetevőknek, ha nem tudom miben elkészíteni azt. Különben sem osztanám mindenkivel a teljes formulát, a szeparistáknál is ügyeltem arra, hogy olyan dolgokat is kérjek tőlük, amelyek nem kerültek végül felhasználásra.
- Benne vagyok. Sőt, ha a környező falvakból, vagy a városból elegendő fémet szerzünk, akkor újra tudom építeni a régi automatonokat is – teszem hozzá morfondírozva, miközben Ruddiger a fejemre mászik. Cass biztosan emlékszik az automatonomra, egy kis átalakítással és jobb védőréteggel sokkal strapabíróbbá tehetném.
- Csupán szükségem lenne egy laborra és egy műhelyre – teszem hozzá, hiszen nekem nincs varázserőm, hogy mozgassam a fekete köveket, és jelenleg a kövekkel nem tudok sok mindent kezdeni, bár szívesen tanulmányoznám a köztük és Cass közt megbúvó kapcsolatot.


455 words ● youtube ● note:  No one's gonna stop us soon the world will be ours 2250790558  
Nem szórt rá senki csillámportAntoine LeCompte
Lázadó
Lázadó
Antoine LeCompte
Mesehõs :
No one's gonna stop us soon the world will be ours 45cfc3789baabc4185b737303cd6c852a9632eb7
Aranyhaj és a nagy gubanc
Varian

Egyszer volt, hol nem volt... :
Ennyi ember hisz bennem :
25
Titulus :
The Royal Science Nerd
A másik felem :
No one's gonna stop us soon the world will be ours F148e8e13bd43211fb3a77de496f465b
✦ ✦ ✦ :
No one's gonna stop us soon the world will be ours 35077f9e89c2954aa7096492f6865321b38fa141
Akinek az arcát viselem :
Garrett Hedlund
Itt lelsz rám ✦ Fata Morgana :
Nyugat (Stormreach)
Kereslek, de nem talállak :
No one's gonna stop us soon the world will be ours Ruddiger-tangled

No one's gonna stop us soon the world will be ours 17bad53b212cdb026308c193218db148c726d86e

No one's gonna stop us soon the world will be ours 886ac506c52ccba9ca09ce2766c7c8032ca2e3ba

No one's gonna stop us soon the world will be ours 8bd756160bba62e2a95886b28d7b6577ad6663b3

No one's gonna stop us soon the world will be ours 5e35f33fe5f23b4da70aee892500a143

No one's gonna stop us soon the world will be ours 80ed649cbda0e7097eea3ac7fe1879f309e5759f
✦ ✦ ✦ :
No one's gonna stop us soon the world will be ours 73940435dc2a8ab2fa4e817fd3b5eee8248ca8d2
A tükör mögött :
Lazarus

No one's gonna stop us soon the world will be ours Empty
TémanyitásNo one's gonna stop us soon the world will be ours Empty2024-01-05, 16:25Varian & Cassandra

Hallom, ahogy bevallja, hogy hiányoztam neki, mire csak megforgatom a szemeimet. Néha elfelejtem, hogy mennyivel fiatalabb nálam és milyen meggondolatlanul beszél mindenféléről. Persze közben megfordulok a tengelyem körül, hogy szemügyre vehesse az új külsőmet. Egy halk tapsot is kapok, amit a többieké követ, mire hosszú idő után őszintén elnevetem magam. Sosem kaptam ekkora tapsot még, de nincs időm rákérdezni mert ugratni próbál, hogy ismerjem el jót tett neki a börtön. Megrázom a fejem, jelezve felé, hogy kezd sok lenni. De nincs sok időnk a fecsegésre, mert minél előbb ki kell jutnunk innen, hogy tovább szövögethessük a terveinket. Egyelőre nem tervezem az agymosott bandát irányítani, főleg nem a szeparistákat. A közös múlt nem teszi könnyebbé ezt a viszontlátást és ha nem lenne rájuk szükségünk lehet a saját börtönömbe záratnám őket. Ők anarchiát akarnak, míg Varian és én igazságot! Mégis a fiú szavaira nem túl nőiesen felhorkanok. Azt gondoltam már megbeszéltük ezt az egész m'lady dolgot. A menekülést kínáló járatból hamar a felszínre érünk, ahol a telihold világítja be további utunkat. Megvárom, míg friss levegőt szív az új szövetségesem, hiszen jó ideje sínylődött a börtönben. Egy rövidebb utat követően a kastélyomba érünk, ami az új otthonomként szolgál. Kényelembe helyezem magam a trónusomon és érdeklődve figyelem, ahogy végre mesélni kezd a fiú. Kissé megemelem a szemöldököm a szeparisták tervén, majd elmosolyodom a folytatáson.
- Mégis mi lenne a te terved, ha nem az irányítás? - teszem fel a kérdést a körmeimet nézegetve. Tényleg nagyon kíváncsi vagyok rá, hogy mégis mit szeretne, mert a királyi pár irányítása túlságosan könnyelmű tervnek bizonyult. Újfent elnevetem magam, majd megrázom a fejem Varian szavait hallva mielőtt elmagyaráznám az érveimet.
- Nem irányítani akarom koronát csupán igazságot kell szolgáltatnunk. Azt akarom, hogy lássa egész Corona, hogy milyen is valójában az ő drága hercegnőjük. Szenvednie kell azért, amit veled és velem tett. Viszont a szerre lehet, hogy még szükségünk lehet. Mire van szükséged hozzá? - szavaim először ingerültek, de a haragom nem neki szól és erre könnyedén rájöhet. Az igazság mindennél fontosabb számomra és nem érdekel, hogy milyen eszközök kellenek hozzá. Mindent megteszek azért, hogy visszakapja mindazt a szenvedést és bánatot a szőkeség, amit nekem, nekünk okozott.
- Ehhez mit szólsz? - teszem hozzá könnyedén, már inkább mosolyogva, hiszen kíváncsi vagyok a véleményére. Partnerek vagyunk ezen a ponton túl, egyedül csak rá számíthatok, mert az agymosott banda kizárólag harcolni lesz elegendő vagy pajzsnak, ha valami rosszul sülne el. Bármi is történjék a végsőkig el kell mennünk.

400 szó ~   No one's gonna stop us soon the world will be ours 3404093883  ~ youtubeMy words like silent raindrops fell
And echoed in the wells of silence
Nem szórt rá senki csillámportCassiope Wolf
Lázadó
Lázadó
Cassiope Wolf
Mesehõs :
No one's gonna stop us soon the world will be ours Cassandra-tangled
Aranyhaj és a nagy gubamc
Cassandra
Egyszer volt, hol nem volt... :
Ennyi ember hisz bennem :
16
Titulus :
Moon girl
A másik felem :
✦ ✦ ✦ :
No one's gonna stop us soon the world will be ours 26b924871bf24fa457a9f44db8b49413
I thought by taking
the Moonstone my destiny
would become clear. But, what if
I don't even have a destiny
No one's gonna stop us soon the world will be ours Tumblr_inline_nl928jHqLr1rifr4k
Akinek az arcát viselem :
Astrid Berges-Frisbey
Itt lelsz rám ✦ Fata Morgana :
Nyugat
Kereslek, de nem talállak :
My alchemist nerd
No one's gonna stop us soon the world will be ours MVVf
✦ ✦ ✦ :
No one's gonna stop us soon the world will be ours Tangled-the-series-cassandra
It doesn't matter how many
of you there are!

Each of you will fall!
No one's gonna stop us soon the world will be ours Dd84e5c52d743d1021a87c96211e6eb1
A tükör mögött :
Vic

No one's gonna stop us soon the world will be ours Empty
TémanyitásNo one's gonna stop us soon the world will be ours Empty2023-12-06, 05:23


Soon the world will be ours

Cassandra && Varian

- Cass, be kell vallanom, hiányoztál – vigyorodok, amikor teátrálisan megfordul a tengelye körül. Még halk tapssal is illetem, amelyet a hátam álló csapat automatikusan követ. Sejtettem, hogy a bók lepereg róla, vagy éppen nem várhatok viszonzást tőle, de ettől függetlenül tényleg hiányoztak a beszélgetéseink. Azon kevesek közé tartozik, akinek megvan a valamire való esze ebben a királyságban.
- Ugyan, el kell ismerned – ugratom, ha a rácsok túlsó felén lennék, akkor talán óvatosan meg is bökném a könyökömmel, így azonban csak a cellából vigyorgok rá. Ha most még nem is szeret, majd idővel rádöbben, hogy mennyire igazam van. Őt azonban tisztelem arra, hogy ne alkalmazzak alkímiát azért, hogy belém szeressen. Az nem lenne az igazi.
- Csak egy szavadba kerül, m’lady – kacsintok rá, mielőtt még leereszkednénk a Cassie által létrehozott járatba. Nem esik nehezemre fényt hozni az éjszakába, elvégre alkimista és feltaláló vagyok. Én vagyok az a személy, aki a maga módján forradalmakat kezdhet meg, vagy éppen a világot alakíthatja át. Mások nem képesek arra, amit én létre tudok hozni, ezt Cass is tudja. Máskülönben miért lenne itt?
Csendben követjük őt a szűk, sötét folyosókon keresztül, noha a palotán belül időnként zajokat hallok a fejünk fölött, mégsem riadok meg tőle. Tudom, hogy Cass és a szeparisták segítségével erőfölényben vagyunk. Meg aztán, ha mégis összeakadnánk egy-egy őrrel, akkor az irányításom alá vonhatnám. Azonban erre nem kerül sor, a tehetségem kimutatása pedig annyiban merül ki, hogy a kezemben lévő gömbbel világítok magunknak. Az út során leginkább azzal szórakozok, hogy Ruddiger állát vakargatom.
Amikor meglátom a Holdat, egy pillanatra megtorpanok és mélyen magamba szívom a friss levegőt. Rég volt már. Hónapok óta nem teljesen ízlelhettem meg a szabadság ízét, ugyanis tettetnem kellett, hogy a rácsok visszafoghattak engem. Most azonban, régiúj szövetségem oldalán nem tartok attól, hogy bárki is megzavarna, amíg kiélvezem a pillanatot.
A fekete kövekből épült erődre siklik a tekintetem, és elismerően vigyorgok, ahogy áthaladunk a kapunk. Igaz, a helyre ráférne némi ráncfelvarrás – kell hely az eszközeimnek -, de ezt leszámítva hangulatosabb volt, mint a coronai tömlöc, aminek a mohás falait bámultam.
Követem Cassie mozdulatait a trónja felé, azonban hiába készít nekem ülőhelyet, én elsőkörben leeresztem Ruddigert a vállamról, aztán megállok Cass-szel szemben, hogy végre elmesélhessem neki a történteket.
- A kérdésedre válaszolva: Azt akarták, hogy hozzak létre egy olyan anyagot, amivel kitörölhetik a király és a királyné emlékeit, majd irányíthatják őket. Tönkre akarták tenni Coronát, és engem akartak felhasználni hozzá. Csak azt nem vették számításba, hogy nekem is megvoltak a magam tervei, így úgy tettem, mintha nem tudnék a szándékaikról. Kihasználtuk egymást, létrehoztam egy formulát és a többi már történelem – nevetem el magamat, elvégre olyan könnyű volt kijátszani őket, mintha Shorty-tól vennék el egy cukorkát.
- Szóval, ha át akarod venni az irányítást Corona felett, akkor készíthetek még ilyen szert, de ahhoz felszerelésre van szükségem.


463 words ● youtube ● note:  No one's gonna stop us soon the world will be ours 2250790558  
Nem szórt rá senki csillámport


Cassiope Wolf csillámport hintett rá


Antoine LeCompte
Lázadó
Lázadó
Antoine LeCompte
Mesehõs :
No one's gonna stop us soon the world will be ours 45cfc3789baabc4185b737303cd6c852a9632eb7
Aranyhaj és a nagy gubanc
Varian

Egyszer volt, hol nem volt... :
Ennyi ember hisz bennem :
25
Titulus :
The Royal Science Nerd
A másik felem :
No one's gonna stop us soon the world will be ours F148e8e13bd43211fb3a77de496f465b
✦ ✦ ✦ :
No one's gonna stop us soon the world will be ours 35077f9e89c2954aa7096492f6865321b38fa141
Akinek az arcát viselem :
Garrett Hedlund
Itt lelsz rám ✦ Fata Morgana :
Nyugat (Stormreach)
Kereslek, de nem talállak :
No one's gonna stop us soon the world will be ours Ruddiger-tangled

No one's gonna stop us soon the world will be ours 17bad53b212cdb026308c193218db148c726d86e

No one's gonna stop us soon the world will be ours 886ac506c52ccba9ca09ce2766c7c8032ca2e3ba

No one's gonna stop us soon the world will be ours 8bd756160bba62e2a95886b28d7b6577ad6663b3

No one's gonna stop us soon the world will be ours 5e35f33fe5f23b4da70aee892500a143

No one's gonna stop us soon the world will be ours 80ed649cbda0e7097eea3ac7fe1879f309e5759f
✦ ✦ ✦ :
No one's gonna stop us soon the world will be ours 73940435dc2a8ab2fa4e817fd3b5eee8248ca8d2
A tükör mögött :
Lazarus

No one's gonna stop us soon the world will be ours Empty
TémanyitásNo one's gonna stop us soon the world will be ours Empty2023-11-30, 11:17Varian & Cassandra

A terv egyértelmű volt, kiszabadítom Variant, aki még a hasznomra válhat a tudásával. De azt egyáltalán nem kalkuláltam bele, hogy kiszabadítja magát és hatalmas port kavar a börtönben. Nem mintha én magam, ne okoztam volna elegendő zűrzavart ahhoz, hogy a katonák fel-alá futkároznak. Koronának egyszere és mindenkorra befellegzett. Ha az ország bukik, akkor a drága kis hercegnőnek is annyi és bebizonyosodik az igazság, hogy képtelen elkormányozni egy királyságot. Vissza kellene mennie abba a toronyba, ott egymaga futkározhat mezítláb. Mivel nem így tesz, ezért nekünk kell a kezünkbe venni az irányítást és megmutatni a világnak az igazságot. Látom, ahogy a rácsoknak dőlve dicsér, mire egyből teátrálisan megfordulok a tengelyem körül.
- Mondhatjuk így is - vonok vállat könnyedén, miközben ő nevet. Nem fogok nagyobb ügyet csinálni abból, hogy egy kicsit magasabbnak és érettebbnek tűnik az utolsó találkozásunk óta. Sokkalta fontosabbak a leendő ügyeink, hogy megbuktassuk azt az eszetlen szőkeséget egyszer és mindenkorra. Varian szavai hallatán megforgatom a szemeimet, mert nem hiszem el, hogy még mindig itt tartunk. Az egy dolog, hogy kisegítettem a bajból a feltaláló verseny alatt, de ez nem jelenti azt, hogy jó csapat lennénk. A bókjai leperegnek rólam, nem foglalkozom egy gyerek gyenge próbálkozásaival, de abban igaza van, hogy az eszemmel sokra vihetem még. Sose gondoltam volna, hogy egyszer a szeparistákkal fogok szövetséget kötni, de az agymosott csőcselék még a hasznunkra válhat. Alig várom, hogy dróton rángassam Andrewt, aki sokkalta rosszabbat érdemel egy könnyed börtönnél. Kissé megemelkedik a szemöldököm, ahogy megemlíti, hogy lehetnék én a vezető és lehetne saját hadseregem. Elgondolkodtató, de egyelőre semmi szükségem sincs rá.
- Meglátjuk - válaszolok Varianra emelve a pillantásom - előbb vonuljunk biztonságos helyre - teszem hozzá, majd elindulok a menekülési útvonalunk felé. Mielőtt előhúzhatnám a kardomat, hogy adjon egy kis fényt a fiú megoldja ezt nekünk egy kis üveggömbbel. Vannak olyan praktikái, amik megtudnak lepni egy-egy aprópillanatra. Önelégülten vigyorog és megint az alkímiával jön, amire a szemeimet tudnám forgatni, de most az egyszer nem teszem. Végezetül bólintok a kijelentésére, hogy előbb zavartalan helyre kell mennünk, hiszen nekem is ez a tervem. Elől haladok és mutatom nekik az utat a búvóhelyemre, ahol megoszthatom vele a teljes haditervet. A katonák nem fognak tudni utánunk jönni, mert elzártam a lejáratot, a felfordulás miatt pedig annyira elidőznek a saját nyomorukon, hogy a legkézenfekvőbb dologra nem fognak gondolni, ami természetesen a mi menekülésünket segíti elő. Apró léptek zaját hallom, de oldalra nézve meglátom, hogy Varian kis állata az egyetlen, aki követett minket. A folyosókon végig sétálva kijutunk a friss levegőre, ezt követően egy fél órás út jött, aminek a végén ott várt ránk az új otthonom. Egy fekete kövekből épült erőd, ami kizárólag arra várt, hogy birtokba vegyem.
- Érezd otthon magad - nyitom szét a karjaimat, ahogy bezárul a kis csapatunk mögött a hatalmas kapu. Én egyenesen a trónomhoz lépkedek, hogy aztán helyet foglaljak. A kövek segítségével készítek egy ülőhelyet Varian számára, a többinek úgy is mindegy ők csak agymosott bábok.

478 szó ~   No one's gonna stop us soon the world will be ours 3404093883  ~ youtubeMy words like silent raindrops fell
And echoed in the wells of silence
Nem szórt rá senki csillámportCassiope Wolf
Lázadó
Lázadó
Cassiope Wolf
Mesehõs :
No one's gonna stop us soon the world will be ours Cassandra-tangled
Aranyhaj és a nagy gubamc
Cassandra
Egyszer volt, hol nem volt... :
Ennyi ember hisz bennem :
16
Titulus :
Moon girl
A másik felem :
✦ ✦ ✦ :
No one's gonna stop us soon the world will be ours 26b924871bf24fa457a9f44db8b49413
I thought by taking
the Moonstone my destiny
would become clear. But, what if
I don't even have a destiny
No one's gonna stop us soon the world will be ours Tumblr_inline_nl928jHqLr1rifr4k
Akinek az arcát viselem :
Astrid Berges-Frisbey
Itt lelsz rám ✦ Fata Morgana :
Nyugat
Kereslek, de nem talállak :
My alchemist nerd
No one's gonna stop us soon the world will be ours MVVf
✦ ✦ ✦ :
No one's gonna stop us soon the world will be ours Tangled-the-series-cassandra
It doesn't matter how many
of you there are!

Each of you will fall!
No one's gonna stop us soon the world will be ours Dd84e5c52d743d1021a87c96211e6eb1
A tükör mögött :
Vic

No one's gonna stop us soon the world will be ours Empty
TémanyitásNo one's gonna stop us soon the world will be ours Empty2023-11-16, 20:54


Soon the world will be ours

Cassandra && Varian

Még inkább kiszélesedik a mosoly az arcomon, hogy a rácsoknak támaszkodom. Cassnek mindig megvolt a humora, csak a legtöbben nem tudtak különbséget tenni a sértései és a viccei között. Sajnos, nem mindenki születhetett magas intelligenciahányadossal, de ez már a világunk hátránya volt. Valamiért mégis a hülyék voltak a legszerencsésebbek…
- Az is egyfajta változás. Egyébként, tetszik az új szerelésed – biccentek felé elismerően. Így sokkal tekintélyt parancsolóbb kisugárzással rendelkezik, nem kell az ostoba udvarhölgy alá rejteni a személyiségét. De hát, ki vagyok én, hogy ítélkezzek? Nem én döntök olyan fontos kérdésekről, hogy a hölgyeknek mit kell viselnie és mit nem. Bár ez senkit nem érdekel, ha Rapunzelről van szó, ő hercegnő létére kénye-kedve szerint rohangálhat mezítláb.
- Arra gondolsz, hogy jót tett nekem a börtönélet? – nevetek fel. Nem veszem komolyan. A börtönkoszt ugyan szegényes, de szerencsére annak, hogy a többiek ki-bejárkálhatnak az én zárnyitási képességeimnek köszönhetően, így az életünk nem volt rábízva az őrök szeszélyeire. De jobban belegondolva, talán egy kicsit magasabb lettem, az államon apró szakállkezdemény öltött formát, ennél több változást viszont korábban nem figyeltem meg magamon. Nem is kell. Minden, ami fontos, az elmém mélyén rejtőzik.
- Mindig mondtam neked, hogy nagyszerű csapat lennénk – jegyzem meg vígan, hiszen sokáig nem hittek bennem és a képességeimben. A Feltaláló kiállításon is csak bajt láttak bennem, pedig fiatalkorom ellenére a tudásom sokakét megelőzte. De most végre lehetőségem van bizonyítani Cassnek, és egyszer talán ténylegesen leveszem őt a lábáról.
- Miért nem vagyok meglepve? Nem csak csinos, de még okos is – kuncogok, majd nem sokkal később felfedem előtte a kis titkunkat, és kinyitom az ajtót. A szeparisták remek bábok, ha meg is szökünk, senki nem fog gyanakodni a szövetségünkre. Ezek az ostobák pedig a markomban vannak, így esélyük sincs a szökésre vagy az árulásra.
- Így van, de szükség esetén rávehetem őket, hogy téged kövessenek – lépek immár Cassandra mellé, miközben figyelem a reakcióját. Vajon, mennyire nyűgözöm le őt azzal, hogy a kedvéért bárkinek átmosom az agyát? A mai napomban nem kalkuláltam bele Cass érkezését, bár számíthattam volna rá, de ha tudom, hogy pont ma jön, egy kicsit látványosabb show-val készültem volna a számára. Így viszont csak leereszkedem Cass után a mélybe, majd jelzek a többieknek, hogy kövessenek.
Amint földet érek odébb lépek, hogy ne essenek rám, aztán az övemről lecsatolom az egyik üveggömböt és megrázom. Az alagút falára apró, sárgás fény vetül, ugyanis nincs kedvem orra bukni a sötétben. A tenyeremben lapuló gömb fényét pedig elrejti a kesztyű, ha összezárom körülötte az ujjaimat.
- Ó, ez mind az alkímia ereje – vigyorodok el önelégülten, miközben válaszolok Cass kérdésére. Tetszik a kíváncsisága, mert ez azt jelenti, hogy talán van nála esélyem. – Hosszú ideje ügyködöm rajta, de majd beavatlak a részletekbe, ha már biztosan nem keresnek minket.
Engedem, hogy vezessen, de közben igyekszem figyelni a körülöttünk lévő zajokra, neszekre, amelyek esetleg arra utalnának, hogy követnek minket. Az egyetlen dolog, ami a nyomunkba eredt azonban nem volt más, mint Ruddiger, aki amint helyet foglal a vállamon, többé nem moccan onnan.


524 words ● youtube ● note:  No one's gonna stop us soon the world will be ours 2250790558  
Nem szórt rá senki csillámport


Nestia Suralu csillámport hintett rá


Antoine LeCompte
Lázadó
Lázadó
Antoine LeCompte
Mesehõs :
No one's gonna stop us soon the world will be ours 45cfc3789baabc4185b737303cd6c852a9632eb7
Aranyhaj és a nagy gubanc
Varian

Egyszer volt, hol nem volt... :
Ennyi ember hisz bennem :
25
Titulus :
The Royal Science Nerd
A másik felem :
No one's gonna stop us soon the world will be ours F148e8e13bd43211fb3a77de496f465b
✦ ✦ ✦ :
No one's gonna stop us soon the world will be ours 35077f9e89c2954aa7096492f6865321b38fa141
Akinek az arcát viselem :
Garrett Hedlund
Itt lelsz rám ✦ Fata Morgana :
Nyugat (Stormreach)
Kereslek, de nem talállak :
No one's gonna stop us soon the world will be ours Ruddiger-tangled

No one's gonna stop us soon the world will be ours 17bad53b212cdb026308c193218db148c726d86e

No one's gonna stop us soon the world will be ours 886ac506c52ccba9ca09ce2766c7c8032ca2e3ba

No one's gonna stop us soon the world will be ours 8bd756160bba62e2a95886b28d7b6577ad6663b3

No one's gonna stop us soon the world will be ours 5e35f33fe5f23b4da70aee892500a143

No one's gonna stop us soon the world will be ours 80ed649cbda0e7097eea3ac7fe1879f309e5759f
✦ ✦ ✦ :
No one's gonna stop us soon the world will be ours 73940435dc2a8ab2fa4e817fd3b5eee8248ca8d2
A tükör mögött :
Lazarus

No one's gonna stop us soon the world will be ours Empty
TémanyitásNo one's gonna stop us soon the world will be ours Empty2023-11-09, 21:00Varian & Cassandra

Azt hiszi minden az övé és semmit se kell tennie érte, csak mert hercegnőnek született, hogy azt a fene nagy optimizmusát nem is említsem. Fel fordul tőle a gyomrom minden alkalommal, nem elég, hogy királyi vér és két szülővel rendelkezik még az én anyámat is el kellett vennie tőlem. Gyűlölöm teljes szívemből, amiért mindig mindennek róla kell szólnia. "Cass kérlek menjünk a kövekhez, látni akarom őket" persze én hülye bel is mentem, majd ihattam meg a levét, mert őnagyságának újra aranyló haja lett. Elegem van a folytonos megaláztatásból és a hülye ötleteiből. Eljött az én időm az, hogy végre a saját történetem főszereplője legyek, ha ez azzal is jár, hogy én leszek a gonosztevő. Szerencsére tudom, hogy kik lehetnek a szövetségeseim, így a kastélyba sietek, hogy kiszabadítsam Variant.
- Lehet, hogy a külsőm más, de belül semmi se változott azaz csak felnyílt a szemem végre. De beszélhetnénk a te külsődről is - pillantok végig rajta egy apró gonosz mosollyal az arcomon. Aranyhaj mindig csak kihasznál mindenkit és elárulja azokat, akiket a barátainak nevez. Vegyük például Variant, akit a legnagyobb szükség óráján hagyott ott és az apja borostyán börtönbe záródott vagy ott vagyok én, akinek az anyját vette el. Az egyetlen családtagomat, míg a kapitány rám nem talált és magához nem vett. Szerencsére Variannak hasonló tervei vannak, mint nekem, így hatalmas vigyorral az arcomon hallgatom, mégis mit szeretne.
- Ó szerintem jól megleszünk mi ketten. Eléggé hasonlóak a terveink - teszem hozzá nevetve, majd a mellettem lévő kövekre pillantok. Ha lecsúszunk rajtuk akkor a föld alatti titkos járatokba fogunk érkezni, ami aztán kivisz a palotából egyenesen az én új váramhoz.
- Az alagutak megfelelnek, tudom a kiutat és van egy meglepetésem van - vonok vállat a csinos új körmeimet nézegetve, amivel gyilkolni is lehetne. Viszont felemelem a pillantásom, ahogy a cellaajtókhoz lép és kinyitja azt. Gyilkos pillantással meredek az exemre, Andrewra, majd kérdőn Varianra téved a tekintetem.
- Igazán? Ez zene füleimnek - széles, ördögi mosolyt eresztek - Ez esetben utánam mindenki - intek egyet a kezemmel, majd pár lépést követően el is tűnök a feketeségben. Az alagútban a nyirkos falnak dőlve várom be őket, ha a kis csapat leért tovább indulok a folyosókon. A kijárat egészen közel van, de a katonák miatt jobb a hosszabb úton menni, bár a felfordulás miatt nem hiszem, hogy tovább gondolkodnának annál, amit látnak. Természetesen indulás előtt teszek egy apró óvintézkedést és a kövek segítségével bezárom a lejáratot, nem kell, hogy utánunk jöjjenek.
- Mégis hogyan érted el, hogy zombi módra rád hallgassanak? - teszem fel a kérdést Variannak címezve menet közben. Túlságosan kíváncsi vagyok ahhoz, hogy a biztonságos rejtekhelyen tegyem fel a kérdéseimet.

427 szó ~   No one's gonna stop us soon the world will be ours 3404093883  ~ youtubeMy words like silent raindrops fell
And echoed in the wells of silence
Nem szórt rá senki csillámportCassiope Wolf
Lázadó
Lázadó
Cassiope Wolf
Mesehõs :
No one's gonna stop us soon the world will be ours Cassandra-tangled
Aranyhaj és a nagy gubamc
Cassandra
Egyszer volt, hol nem volt... :
Ennyi ember hisz bennem :
16
Titulus :
Moon girl
A másik felem :
✦ ✦ ✦ :
No one's gonna stop us soon the world will be ours 26b924871bf24fa457a9f44db8b49413
I thought by taking
the Moonstone my destiny
would become clear. But, what if
I don't even have a destiny
No one's gonna stop us soon the world will be ours Tumblr_inline_nl928jHqLr1rifr4k
Akinek az arcát viselem :
Astrid Berges-Frisbey
Itt lelsz rám ✦ Fata Morgana :
Nyugat
Kereslek, de nem talállak :
My alchemist nerd
No one's gonna stop us soon the world will be ours MVVf
✦ ✦ ✦ :
No one's gonna stop us soon the world will be ours Tangled-the-series-cassandra
It doesn't matter how many
of you there are!

Each of you will fall!
No one's gonna stop us soon the world will be ours Dd84e5c52d743d1021a87c96211e6eb1
A tükör mögött :
Vic

No one's gonna stop us soon the world will be ours Empty
TémanyitásNo one's gonna stop us soon the world will be ours Empty2023-10-08, 14:00


Soon the world will be ours

Cassandra && Varian

Amint a por leülepszik, ráismerek a látogatónkra. Bár a külseje megváltozott, de a vonásai, az arcmimikája és a gesztusai egy az egyben a régi Cassandrára utalnak. Lehetséges, hogy még mindig rejtőzik benne abból a személyből, aki egykor volt, de nem csodálnám, ha örökre megpróbálná elnyomni azt az oldalát. Én is rengeteget csalódtam azokban, akiket a barátaimnak hittem, így abszolút átéreztem a helyzetét.
Mégis szórakoztatónak tűnik az időzítése, hogy akkor érkezik megmentőként, amikor a tervem eléri a végső fázisát. Már csak gyakorlatba kell ültetnem mindet, amelyet ezalatt az egy év alatt kiterveltem.
- Nem rád vallana. A végén még azt gondolnám, hogy beteg vagy, vagy pedig azt, hogy az új külsőd egy érző szívet takar – mosolyodok el a válasza hallatán. Érdekes felvetés, hogy hiányoztam volna neki, hiszen az őrök sokat pletykálnak a „gaztetteiről”. Szerintem pedig csak igazságot akar szolgáltatni magának és megszerzi hozzá a szükséges eszközöket, ahogy én is teszem. Ennek a történetnek nem Rapunzel a főszereplője. Nem foroghat minden körülötte, amikor csak elárulja és kihasználja a barátait, a környezete pedig nem gyanakszik rá, hiszen játssza az ártatlant.
- Ebben egy percig sem kételkedem. Én azt akarom, hogy Rapunzel elveszítsen mindent, ami fontos neki: a szüleit, a barátait és királyságot, ahogy én is elveszítettem miatta apámat. Ha ezt biztosítja a szövetségünk, készségesen asszisztálok a terveidhez – vallom be neki, hogy mennyire vágyok arra, hogy tönkretegyem a hercegnő életét. Hazugság volt, amikor azt mondta, hogy segít nekem apámmal, ahogy az is hazugság volt, hogy gondoskodnak arról, hogy minden segítséget megkapjak. Mit kaptam helyette? Egy hűvös cellát felnőtt rabokkal és temérdeknyi időt arra, hogy kiforraljam a bosszúmat.
- Mire gondoltál? A palota nyüzsög az emberektől? Vagy a földalatti titkos járatokra célzol? – billentem oldalra a helyemet, miközben a cellaajtajához lépek, és kinyitom azt.
- Rájuk viszont szükségem van, és szerintem neked sem ártana, ha lenne pár szövetségesed. Úgyis azt teszik, amit én mondok – bökök a hátam mögött szeparistákra, akik voltak olyan ostobák és elhitték, hogy egy zsenit irányítani tudnak. Kilépek a folyosóra, majd Cassandra felé fordulok, hogy mutassa az utat. Elképzelésem sincs arról, hogy pontosan mi járt a fejében, de azt tudom, hogy a végsőkig követném őt.352 words ● youtube ● note:  No one's gonna stop us soon the world will be ours 2250790558  
Nem szórt rá senki csillámport


Nestia Suralu csillámport hintett rá


Antoine LeCompte
Lázadó
Lázadó
Antoine LeCompte
Mesehõs :
No one's gonna stop us soon the world will be ours 45cfc3789baabc4185b737303cd6c852a9632eb7
Aranyhaj és a nagy gubanc
Varian

Egyszer volt, hol nem volt... :
Ennyi ember hisz bennem :
25
Titulus :
The Royal Science Nerd
A másik felem :
No one's gonna stop us soon the world will be ours F148e8e13bd43211fb3a77de496f465b
✦ ✦ ✦ :
No one's gonna stop us soon the world will be ours 35077f9e89c2954aa7096492f6865321b38fa141
Akinek az arcát viselem :
Garrett Hedlund
Itt lelsz rám ✦ Fata Morgana :
Nyugat (Stormreach)
Kereslek, de nem talállak :
No one's gonna stop us soon the world will be ours Ruddiger-tangled

No one's gonna stop us soon the world will be ours 17bad53b212cdb026308c193218db148c726d86e

No one's gonna stop us soon the world will be ours 886ac506c52ccba9ca09ce2766c7c8032ca2e3ba

No one's gonna stop us soon the world will be ours 8bd756160bba62e2a95886b28d7b6577ad6663b3

No one's gonna stop us soon the world will be ours 5e35f33fe5f23b4da70aee892500a143

No one's gonna stop us soon the world will be ours 80ed649cbda0e7097eea3ac7fe1879f309e5759f
✦ ✦ ✦ :
No one's gonna stop us soon the world will be ours 73940435dc2a8ab2fa4e817fd3b5eee8248ca8d2
A tükör mögött :
Lazarus

No one's gonna stop us soon the world will be ours Empty
TémanyitásNo one's gonna stop us soon the world will be ours Empty2023-10-06, 19:02Varian & Cassandra

Gyűlölöm Rapunzelt, annyira pozitív és maga a naivitás, amivel már az első találkozásunkkor az agyamra ment. Ezt pedig fokozta azzal, hogy mindenbe bel üti az orrát, abba is, amihez sose volt köze. Gyermekkoromban is így volt, anyám félre tette mindazt, amit mi ketten felépítettünk. Raps miatt folyton várnom kellett rá, sőt végül egy nyamvadt tüköremlékből kellett megtudnom, hogy a Szöszi miatt hagyott el. A szívem legmélyéről utálom mindazért, amit miatta ki kellett állnom. De mostantól én leszek a saját történetem főszereplője. Nem fogom hagyni neki, hogy a továbbiakban a háttérbe szorítson, annál sokkalta többet érdemlek. A világ jár nekem és ha nem kapom meg, akkor erőnek erejével fogom elvenni. Nálam van az erő, amivel bármit megtehetek, hát használni is fogom. A holdkő erősebbé tett, segít kezelni a fekete köveket és a kardomnak is sokkal nagyobb hatalmat ad. Könnyedén kicseleztem a gyagyás bagázst és egyenesen Corona felé tartok, hogy kiszabadítsam a foglyokat. Több szövetségesre van szükségem, ha a földdel akarom egyelővé tenni Raps világát. A várfal mellett megjelentem, hogy a katonák edző pályáját elárasszam fekete kövekkel. Ez egy könnyed elterelés, aminek hatására azok a majmok azt hiszik, hogy megtámadták a kastélyt. Persze van benne igazság, de nem onnan jön a veszély ahonnan ők várnák. Az alagutak telis-tele vannak járatokkal, nem először sétálok végig rajta. A cellák felett megállva egy hatalmas követ idézek elő, hogy áttörve a padlót. Majd kisebb kövekkel lépcsőt formálok magamnak. Kizárólag stílusosan lehet börtöntöltelékeket szöktetni. Azzal nem számolok, hogy mindent por és valami furcsa por leng körbe. Kissé meglepődve konstatáltam, hogy a fiút nem kell megszabadítani a rácsoktól. Felhúzom az egyik szemöldököm űgy nézek végig rajta. Benne is sok minden megváltozott.
- Varian! - válaszolok kevesebb lelkesedéssel, mint ahogy ő tette. Szavai hallatán viszonoztam a vigyorát, majd könnyedén vállat vontam.
- Ha azt mondanám hiányoztál, biztos nem hinnéd - kitartom magam előtt a kezeimet, mintha csak a hegyes körmeimet figyelném - Hallani se akarok arról az árulóról. Ellenben szerintem egymás hasznára lehetnénk, hiszen közösek az érdekeink - gonosz fény villan meg kék szemeimben, majd a kijárat felé mutatok - A továbbiakat egy biztonságosabb helyen kellene megbeszélnünk, nem gondolod? - teszem fel a kérdést. Persze nem feledkeztem meg a kis barátairól, ha annyira akarja akkor őket is hozhatja, feltéve, hogy nem lesznek útban.

366 szó ~   No one's gonna stop us soon the world will be ours 3404093883  ~ youtubeMy words like silent raindrops fell
And echoed in the wells of silence
Nem szórt rá senki csillámport


Rosemary Holloway csillámport hintett rá


Cassiope Wolf
Lázadó
Lázadó
Cassiope Wolf
Mesehõs :
No one's gonna stop us soon the world will be ours Cassandra-tangled
Aranyhaj és a nagy gubamc
Cassandra
Egyszer volt, hol nem volt... :
Ennyi ember hisz bennem :
16
Titulus :
Moon girl
A másik felem :
✦ ✦ ✦ :
No one's gonna stop us soon the world will be ours 26b924871bf24fa457a9f44db8b49413
I thought by taking
the Moonstone my destiny
would become clear. But, what if
I don't even have a destiny
No one's gonna stop us soon the world will be ours Tumblr_inline_nl928jHqLr1rifr4k
Akinek az arcát viselem :
Astrid Berges-Frisbey
Itt lelsz rám ✦ Fata Morgana :
Nyugat
Kereslek, de nem talállak :
My alchemist nerd
No one's gonna stop us soon the world will be ours MVVf
✦ ✦ ✦ :
No one's gonna stop us soon the world will be ours Tangled-the-series-cassandra
It doesn't matter how many
of you there are!

Each of you will fall!
No one's gonna stop us soon the world will be ours Dd84e5c52d743d1021a87c96211e6eb1
A tükör mögött :
Vic

No one's gonna stop us soon the world will be ours Empty
TémanyitásNo one's gonna stop us soon the world will be ours Empty2023-09-14, 11:20


Soon the world will be ours

Cassandra && Varian

Sose bocsájtom meg Rapunzelnek, amiért elárult és engedte az apjának, hogy bebörtönözzenek, azért mert ő volt az, aki megtagadta a segítséget, amikor könyörögtem neki, mentse meg az apámat. A harag, amelyet az irányába tápláltam olyan ösvényre sodort, amelyről nem akartam lelépni. Élveztem, hogy félnek tőlem, hogy végre egy kicsit is komolyan vettek és nem hívtak minden alkalommal gyereknek.
Ahhoz persze nem volt elég eszük, hogy elvegyék a cuccaimat, vagy hogy külön zárkába kerüljek, így ismerkedtem meg az Andrew nevű fickóval és a társaival. El akarták foglalni Coronát, én pedig úgy gondoltam, hogy a terveimhez megfelelőek lesznek.
Eleinte úgy tettem, mintha hagynám magamat manipulálni és irányítani, de ennél sokkal okosabb voltam. Nem esett nehezemre feltörni a zárat és megtalálni a logikus mintát az őrjáratban. Andrew jobban tudott rejtőzködni, így ő osont ki azokért az összetevőkért, amikre szükségem volt, amíg mi falaztunk neki.
Az őrök különben sem fordítottak túl nagy figyelmet, tekintve, hogy végig csendben voltunk, vagy olyan átlagos témákról beszéltünk, hogy kinek mi a kedvenc édessége Monty-tól. Mindez színjáték volt csupán, amíg elő nem készítettem a terepet.
Az első szerrel a cellatársaimat borítottam be, hogy minden parancsomra engedelmeskedjenek. Nem volt nehéz megalkotni ezt a szérumot, a Ruddigeren használt verziót alakítottam át. A következő lépés pedig az volt, hogy vártunk. Több időbe telt kifejleszteni az emléktörlő főzetet, mint ahogy gondoltam, de még ez sem állított meg a tervünkben.
Senki nem vette a fáradtságot, hogy ellenőrizze a csukott cellaajtót, ahogy azt sem, hogy bejöjjön hozzánk, és átkutassa a helyiséget. Mi pedig úgy tettünk, mintha az égvilágon semmi hátsószándékunk nem lett volna.
A maradék üveggolyókat töltöttem meg a főzet utolsó cseppjeit és zártam le azokat, amikor az egész kastély megremegett. Sietve kaptam el a guruló golyókat, és tűztem őket az övemre, mielőtt még a saját emlékeimet töröltem volna.
A saporai szeparisták zavartan tekintettek körbe, én azonban a rácsokhoz rohantam. Stan és Pete rohant el mellettem elhagyva az őrhelyüket. A sálam mögött elvigyorodtam. Elterelés. Klasszikusnak számított, túlságosan is egyértelműnek hatott. Kíváncsi vagyok, hogy mégis ki volt olyan őrült, hogy a kastély ellen támadást intézett, de lett volna rá egy tippem.
A cellánktól nem messze áttört a padló, vagy a fal, nem is láttam pontosan a portól, hogy mi történt, de még így sem voltam hajlandó hátrébb lépni. Türelmetlenül a rácsokat szorongatva vártam, hogy leülepedjen a por, és végre megpillanthassam a támadót.
- Cassandra! – szólítottam meg szívélyesen, miközben elengedtem a rácsot, és a vállammal nekidőltem a hideg fémnek. Hallottam, hogy mi történt vele. Hogy ne hallottam volna? Ezek az őrök pletykásabbak voltak, mint az öreg Crowley asszonyság.
- Mondd csak, azért jöttél, hogy kiszabadíts, mert hiányoztam, vagy mert szerettél volna beszélgetni arról, hogy Rapunzel mindkettőnket elárult? – húztam le az arcomat takaró sálat vigyorogva, közben intettem a hátam mögötti szeparistáknak, hogy maradjanak a helyükön.
Tulajdonképpen, örültem Cassandra érkezésének, bár kalkulációm szerint nem én kellettem neki – sose volt szüksége rám -, mégis jól esett látni, hogy nem csak én voltam megbántva és hátba szúrva.


486 words ● youtube ● note:  No one's gonna stop us soon the world will be ours 2250790558  
Nem szórt rá senki csillámport


Cassiope Wolf csillámport hintett rá


Antoine LeCompte
Lázadó
Lázadó
Antoine LeCompte
Mesehõs :
No one's gonna stop us soon the world will be ours 45cfc3789baabc4185b737303cd6c852a9632eb7
Aranyhaj és a nagy gubanc
Varian

Egyszer volt, hol nem volt... :
Ennyi ember hisz bennem :
25
Titulus :
The Royal Science Nerd
A másik felem :
No one's gonna stop us soon the world will be ours F148e8e13bd43211fb3a77de496f465b
✦ ✦ ✦ :
No one's gonna stop us soon the world will be ours 35077f9e89c2954aa7096492f6865321b38fa141
Akinek az arcát viselem :
Garrett Hedlund
Itt lelsz rám ✦ Fata Morgana :
Nyugat (Stormreach)
Kereslek, de nem talállak :
No one's gonna stop us soon the world will be ours Ruddiger-tangled

No one's gonna stop us soon the world will be ours 17bad53b212cdb026308c193218db148c726d86e

No one's gonna stop us soon the world will be ours 886ac506c52ccba9ca09ce2766c7c8032ca2e3ba

No one's gonna stop us soon the world will be ours 8bd756160bba62e2a95886b28d7b6577ad6663b3

No one's gonna stop us soon the world will be ours 5e35f33fe5f23b4da70aee892500a143

No one's gonna stop us soon the world will be ours 80ed649cbda0e7097eea3ac7fe1879f309e5759f
✦ ✦ ✦ :
No one's gonna stop us soon the world will be ours 73940435dc2a8ab2fa4e817fd3b5eee8248ca8d2
A tükör mögött :
Lazarus

No one's gonna stop us soon the world will be ours Empty
TémanyitásNo one's gonna stop us soon the world will be ours Empty2023-09-14, 11:16

No one's gonna stop us soon the world will be ours
Cassandra && Varian - AU múlt játék

Nem szórt rá senki csillámport


Cassiope Wolf csillámport hintett rá


Antoine LeCompte
Lázadó
Lázadó
Antoine LeCompte
Mesehõs :
No one's gonna stop us soon the world will be ours 45cfc3789baabc4185b737303cd6c852a9632eb7
Aranyhaj és a nagy gubanc
Varian

Egyszer volt, hol nem volt... :
Ennyi ember hisz bennem :
25
Titulus :
The Royal Science Nerd
A másik felem :
No one's gonna stop us soon the world will be ours F148e8e13bd43211fb3a77de496f465b
✦ ✦ ✦ :
No one's gonna stop us soon the world will be ours 35077f9e89c2954aa7096492f6865321b38fa141
Akinek az arcát viselem :
Garrett Hedlund
Itt lelsz rám ✦ Fata Morgana :
Nyugat (Stormreach)
Kereslek, de nem talállak :
No one's gonna stop us soon the world will be ours Ruddiger-tangled

No one's gonna stop us soon the world will be ours 17bad53b212cdb026308c193218db148c726d86e

No one's gonna stop us soon the world will be ours 886ac506c52ccba9ca09ce2766c7c8032ca2e3ba

No one's gonna stop us soon the world will be ours 8bd756160bba62e2a95886b28d7b6577ad6663b3

No one's gonna stop us soon the world will be ours 5e35f33fe5f23b4da70aee892500a143

No one's gonna stop us soon the world will be ours 80ed649cbda0e7097eea3ac7fe1879f309e5759f
✦ ✦ ✦ :
No one's gonna stop us soon the world will be ours 73940435dc2a8ab2fa4e817fd3b5eee8248ca8d2
A tükör mögött :
Lazarus

No one's gonna stop us soon the world will be ours Empty
TémanyitásNo one's gonna stop us soon the world will be ours Empty

Ajánlott tartalom

No one's gonna stop us soon the world will be ours Empty
 

No one's gonna stop us soon the world will be ours

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» We're gonna get along, right?
» I'm gonna lose my mind
» See the world how it could be
» World of Witcher
» Pumbaa&&Alice - Running to the edge of the World