Mirage Mirror
I am afraid of what I'm risking if I follow you Into the unknown
Hangulatkeltő
te kit látsz a tükörben?

„A városban lévő tükrök az utóbbi több, mint fél évben aktiválódtak, annak köszönhetően, hogy a négy boszorkány elkezdett magához térni hosszú álmából - képletes álmából. Hiszen ők is a város életének részei voltak az elmúlt években, de ahogy mások, úgy ők sem emlékeztek arra, kik ők és honnan jöttek. Azonban, mivel a mágiájuk feléledt és elkezdték visszanyerni a tudatukat, az emlékeiket, így a városban lévő tükrök a lakók segítségére siettek. A tükörben mostanra már (2021. október 1-től) minden mesehős látja önmagát, a mesebeli alakját. Emlékeznek arra, kik is ők valójában.
Szakszerűen Ébredésnek nevezzük azt, amikor egy meseszereplő visszanyeri az emlékeit. Fata Morgana minden lakója átesett az Ébredésen.” – Részlet a Kiegészítő, ismétlő anyagokból.
Fata Morgana

határa
Számos és számtalan
karakter állás
Beszélgethetsz bárhogy
még állatok nyelvén is
Csillámport szórunk
a hőseinkre
Jelenleg 19 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 18 vendég


A legtöbb felhasználó (117 fő) 2021-02-23, 20:50-kor volt itt.
Kiemelkedő mesemondók
ebben a hónapban

1 Témanyitás - 25%


1 Témanyitás - 25%


1 Témanyitás - 25%


1 Témanyitás - 25%Share
 
lazy night - koda x sisu
I am afraid of what I'm risking if I follow you Into the unknown
ÜzenetSzerző
Témanyitáslazy night - koda x sisu Empty2022-07-09, 22:14

The end
Egy félbehagyott fejezet
Nem szórt rá senki csillámportKáprázat Tükör
Káprázat Tükör
Mirage Mirror
Egyszer volt, hol nem volt... :
lazy night - koda x sisu 1c877d92b0152899b1e2554bb2b6f07ce7370f3a
lazy night - koda x sisu C762116a1803ee0f854bc93c33ab04366020e95a
I am afraid of what I'm risking if I follow you
Into the unknown
Ennyi ember hisz bennem :
1664
Titulus :
Pengu ✦ Sisu ✦ Namaari
✦ ✦ ✦ :
lazy night - koda x sisu 5fddf4ef6494eaab04a3d1f645e25da2c51b0860
Életkor :
1
Akinek az arcát viselem :
Kim Soo-hyun ✦ Han So Hee ✦ Gemma Chan
Tartózkodási helyem :
Fata Morgana
A tükör mögött :
lazy night - koda x sisu 6442b92e7f900b694cceef6bce1f5ee9dd32e05b
Evolet Yang
Baba Mirai ✦ Baba Shouta

lazy night - koda x sisu Empty
Témanyitáslazy night - koda x sisu Empty2021-07-20, 14:05Mira & Damie

Senki nem mondhatja, hogy én nem teszek meg mindent azért, hogy boldoggá tegyen a vendégünket. Elvégre ezért vagyok itt, ezért fizetnek, hogy segítsek, kiszolgáljak és boldoggá tegyek. Szeretem a munkám, épp ezért, mert szeretek másokkal beszélgetni, segíteni rajtuk, még ha csak itt, így és ilyen formában is. - Akkor egy kakaó rendel - bólint komoly elszántsággal, mielőtt nekilátnék elkészíteni az italt. A bátyám gyakran főzött nekem kakaót, míg kisebb voltam. Mindig, mikor bántott valami, szomorú voltam vagy féltem, egy jó gyógykakaó és egy testvéries lelkizés volt rá a megoldás. amíg valaki be nem furakodott az életünkbe, és tönkre nem tette a kapcsolatunkat. Mármint na, nem akarok szemét lenni, de a tények azok tények. Persze, valahol az én hibám is, hogy hagytam, hogy egy nő megtörje a kettőnk közt lévő harmóniát és mindennél csodásabb testvéri köteléket, de lássuk be, hogy nagy részben nem én tehetek erről. Mert én küzdöttem utána is, csak miután nem láttam értelmét feladtam. Az hiszem, ez érthető, vagy talán nem? Miért küzdene az ember valami olyanért, aminek semmi értelme és haszna? Csak felesleges idő és energiapazarlás az egész.
A gőzölgő ital mindeközben a lány elé kerül, és egy másik olyan témáról kezd faggatni, ami fájdalmas pont a szívemnek. Na igen, a forgalom. Abból élünk, ami van. - Nos, valóban nem túl jó - értek vele egyet, mert ez tény. Minden vendéglátó egység álma a nagy forgalom és az elégedett vendégkör, az meg, ha ez hiányzik abszolút nem jó. Mintha egy kávézóban nem lenne kávé, egy kocsmában meg sör. - Próbálkozunk. Jelen vagyunk a közösségimédiában, méghozzá elég aktívan - én már csak tudom, elvégre én szerkesztem az oldalakat - vannak plakátjaink és hát... nagyjából ennyi. - Nem is tudom, milyen más lehetőség jöhetne még szóba. Nem reklámszakembernek vettek fel, hanem pultosnak, ennek ellenére én azért igyekszem néha erőn felül is teljesíteni, hogy életben amradjunk.

szavak száma ● remélem tetszik <3
kredit


Vendég
Vendég
avatar

lazy night - koda x sisu Empty
Témanyitáslazy night - koda x sisu Empty2021-07-03, 02:15


Lazy night

Damien Koda && Mira Sisu

Láttam a meglepődöttséget a fiú arcán, és ettől csak még kíváncsibban vizslattam őt. Vártam a válaszát, ami végül annyira nem volt kecsegtető, ám a nevetése annál inkább.
- Óóó, de kár! – Nem is értem, hogy gondolhattam, hogy egy szórakozóhelyen lesz forrócsoki. De annyira jólesett volna, hogy megkérdeztem; próba szerencse alapon. Ahogy felmászott a pult alól, ránéztem egy széles mosollyal.
- Tökéletes a kakaó tejszínhabbal! Még jobb is, mint az én verzióm, ami miatt talán cukor túladagolást kapnék – Nevettem fel ezúttal én.
Csendben várakoztam a kakaómra, addig pedig nézelődni kezdtem és feltűnt, hogy nincsenek túl sokan. Mondhatni, elég kevesen, ami meglepő egy éjszakai szórakozóhelyhez képest. Amint megkaptam a kakaómat, megköszöntem gyorsan és már tettem is fel a kérdést, ami az imént megfogalmazódott bennem. A válaszában érezhető volt a keserűség. Nem is kicsit.
- Oh, ez nem jó. Nagyon nem – Gondolkozni kezdtem. Legfőképp azon, hogy ő mennyire lelkesen szolgál ki, plusz mennyire aranyos és nem mellesleg simán rádobnám egy reklám plakátra a pofiját. Szakmai ártalom, hogy mindig, mindenhol megtaláltam a munkámhoz tartozó… lehetőségeket. Ha lehet így fogalmazni. Töprengtem egy sort, miközben elkezdtem a tejszínhabot eszegetni a kakaóm tetejéről a kanállal.
- És nem gondoltatok rá, hogy… szóval… valami komolyabb reklámot csináljatok a helynek? – Pislogtam el a fiú felé, akinek még a nevét se tudtam, de lelkiszemeim előtt már láttam a közös munkánkat. – Ne vedd tolakodásnak. De nem értem, miért nem jönnek többen… Pazar kiszolgálás, aranyos felszolgáló fiú… remek tejszínhabos kakaó! Mi kell még az embereknek? – Mosolyogtam.

244  words ● Stay ● note: öcsi bocs lazy night - koda x sisu 2067867876  Nem szórt rá senki csillámportIstennõ
Istennõ
Baba Mirai
Mesehős :
lazy night - koda x sisu D6d53f49cb36a043ee2ac87f7a29edab6ee89435
Raya and the Last Dragon
Sisu
Egyszer volt, hol nem volt... :
Ennyi ember hisz bennem :
17
Titulus :
The Last Dragon
A másik felem :
Maybe one day we will meet, Izaya...
Zenedoboz :
Akinek az arcát viselem :
Han So Hee
Tartózkodási helyem :
Kelet ✦ Bloomcrown
Kereslek, de nem talállak :
✦ ✦ ✦ :
Love is a bridge
and trust is a gift

lazy night - koda x sisu 79dc9a63779becbdec128603ee0a4e6a5b5487bd
There's an energy in the water
There is magic deep in our heart
A tükör mögött :
Eliffe

lazy night - koda x sisu Empty
Témanyitáslazy night - koda x sisu Empty2021-06-27, 17:31Mira & Damie

Nem mondom, hogy nem hökkent meg a lány kérése, mert de. Mármint, ki megy el egy éjszakai bárba azért, hogy forrócsokizzon? Lássuk be, nem éppen ez a fő profilunk, sőt, mondhatnám inkább azt, hogy ilyen opció nem szerepel az itallapon. Vannak alkoholmentes üdítők, nem mondom, de többségében azért alkoholt árulunk, nem véletlenül. Aki ide betér, az legfőképpen ki akar kapcsolni, talán felejteni, de véletlenül sem forrócsokizni. De azért miután sikerül magamhoz térnem, megpróbálom teljesíteni a kérést. - Szétnézek, mivel szolgálhatok, a forrócsoki sajnos nem a ház specialitása - nevetem el magam, majd eltűnök néhány percre a pult alatt, hiszen a legtöbb hozzávalót ott tartjuk. Szóval tej és kakaó por van a koktélok miatt, egy fél flakon tejszínhabot is találok, a múltkori insta videó forgatása miatt, cukorka és csokiöntet azonban nincs. - Ha megfelel, tejszínhabos kakaóval tudok szolgálni, vagy választhatsz az itallapról - teszem elé a kissé megviselt, ám még azért olvasható papírlapot, és amennyiben sikerül dűlőre jutnia, nem váratom tovább, nekikezdek az ital elkészítésének, legyen az kakaó vagy Manhattan. Igazából a lényegen sokat nem változtat.
Épp mielőtt elé tenném az italát szólít meg ismét, ráterelve a szót arra a témára, amiről itt nem szívesen beszélünk. Az alacsony forgalom sajnos nem kimondottan szerencsés, mert a kevés ember kevés pénzt jelent. A kevés pénz pedig azt, hogy nehezen tudjuk fenntartani magunkat. - Ez már a beindult élet, ma nem igen lesznek többen - vonom meg vállaiamt, és hangomon biztosan érződik a halvány keserűség. Szeretem a munkám, szeretem ezt a helyet, de az emberek kevésbé szeretnek ide járni, legalábbis a mellékelt ábra ezt mutatja.

255 ● remélem tetszik <3
kredit


Vendég
Vendég
avatar

lazy night - koda x sisu Empty
Témanyitáslazy night - koda x sisu Empty2021-05-31, 23:10


Lazy night

Damien Koda && Mira Sisu

Egy fárasztó nap után, azt mondják, ki kell kapcsolódni. Valakinek ez egy pohár alkoholos italt jelent, másoknak pedig azt, hogy elnyúlnak a kanapén és berakják a kedvenc sorozatukat, majd hajnalig nézik. Nekem… nekem nem volt bevett szokásom. Ezúttal az egyik közeli clubba tértem be, hogy megigyak valamit. Nem vágytam sokra, csak egy nagy bögre forrócsokira, sok-sok tejszínhabbal és csokiöntettel és cukorka darabokkal. Az utam egyből a pulthoz vezetett és időközben kezdtem rájönni, hogy a forrócsokis álmom kissé kilóg a hétköznapi kérésekből, tekintve, hogy ez a club merőben más. Mégsem mondtam le a finomságról, így ahogy a pulthoz léptem és helyet foglaltam, máris a lelkesen megjelenő felszolgáló fiúra néztem. Fiatalnak tűnt, túlságosan is ahhoz képest, hogy egy éjszakai nyitvatartású helyen ücsörögtem épp.
- Szép estét neked is! Uh, nem tudom, árultok-e forrócsokit, de ha igen, sok tejszínhabbal és cukorkákkal a tetején kérném. Oh, és ha van, csokiöntetet is szeretnék rá! – Tettem hozzá mosolyogva, miközben a táskámat az ölembe húztam, végül pedig felkönyököltem a pultra. Ha a fiú nekiállt elkészíteni a rendelésem, vagy ha egyáltalán volt az, amit kértem, figyelni kezdtem és csak később szólaltam meg. – Mikor szokott beindulni itt az élet? Kicsit, mintha kevesen lennének most – Jegyeztem meg kíváncsian, körbenézve. Nem akartam leszólni sem őt, sem a helyet, de tényleg kevesen voltak ahhoz képest, hogy későre járt már és úgy gondoltam, itt pont este indul be az élet. Mégsem ezt mutatta a mellékelt ábra.

233 words ● Stay ● note: öcsi bocs lazy night - koda x sisu 2067867876  Nem szórt rá senki csillámportIstennõ
Istennõ
Baba Mirai
Mesehős :
lazy night - koda x sisu D6d53f49cb36a043ee2ac87f7a29edab6ee89435
Raya and the Last Dragon
Sisu
Egyszer volt, hol nem volt... :
Ennyi ember hisz bennem :
17
Titulus :
The Last Dragon
A másik felem :
Maybe one day we will meet, Izaya...
Zenedoboz :
Akinek az arcát viselem :
Han So Hee
Tartózkodási helyem :
Kelet ✦ Bloomcrown
Kereslek, de nem talállak :
✦ ✦ ✦ :
Love is a bridge
and trust is a gift

lazy night - koda x sisu 79dc9a63779becbdec128603ee0a4e6a5b5487bd
There's an energy in the water
There is magic deep in our heart
A tükör mögött :
Eliffe

lazy night - koda x sisu Empty
Témanyitáslazy night - koda x sisu Empty2021-05-27, 16:24Mira & Damie

Csendes esténk van, mint mostanában szinte mindig. Volt már jobb időszakunk ennél, mostanában akkor a pangás, hogy csak kapkodom a fejem, ha félig teli van a klub. Na nem azért, hogy ne tudnék lépést tartani a vendégekkel, mert ez az iram, amit diktálnak éppenséggel nem kimondottan megterhelő, csak olyan furcsa, mikor megtelik élettel az egész hely.
Mondjuk én így is szeretem. Megvan a különös bája annak is, mikor kevesen vannak, mikor az emberek elszórtan, itt-ott beszélgetnek csak, vagy mikor egyedül jönnek be és az én társaságom keresik. Szeretek beszélgetni az ügyfelekkel, mert egyrészről kíváncsi vagyok mindenre és mindenkire, másrészről üzletpolitikai szempontból is jó, hiszen így visszajáró lesz az is, aki életében először tér be hozzánk – legyen szó tizenhat éves fruskáról, vagy éppen hetvenéves bácsiról. Mindenki tud valami újat mutatni, rávilágítani valami olyanra, amire lehet, hogy magamtól sosem jöttem volna rá. Ezért is imádok itt dolgozni. Persze, lehetne karrierem, tanulhatnék, és akkor lehetne belőlem valami jólmenő és agyonfizetett ficsúr, de kiégnék és utálnám a munkám. Itt boldog vagyok. Igaz, hogy nem hétköznapi életét élek, hiszen éjjel dolgozom és nappal alszom, de amíg nem vár otthon senki a bátyámon kívül, addig azt hiszem, ez nem kell, hogy érdekeljen. Egészen más lenne talán, ha nem lennék egyedül, de… ez bonyolult kérdés és nem is éri meg vele foglalkozni. A fal ott van, tenni ellene nem tudok.
Ábrándozásaimból egy frissen érkező szőke lány ránt ki, aki helyet foglal a pultnál. Amennyire látom egyedül jött, bár lehet, csak vár valakire. Mindenesetre, nekem tennem kell a dolgom. – Szép estét! Mivel szolgálhatok? – Megtámaszkodom a pult felém eső oldalán, megrebegtetem a pillámat és előveszem legbarátságosabb mosolyomat, hogy éreztessem vele, menyire megtisztelve érezzük magunkat, hogy minket választott és nem otthon, a kanapén ülve issza meg az eltervezett vodkaszódát.

378 ● remélem tetszik <3
kreditVendég
Vendég
avatar

lazy night - koda x sisu Empty
Témanyitáslazy night - koda x sisu Empty2021-05-25, 22:24

lazy night
Koda&& Sisu

Vendég
Vendég
avatar

lazy night - koda x sisu Empty
Témanyitáslazy night - koda x sisu Empty

Ajánlott tartalom

lazy night - koda x sisu Empty
 

lazy night - koda x sisu

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» The night only brings out the stars, not the answers
» peony & kendra ✦ girl's night out
» Girls' Night ✦ Tae-Hee & Ha-rin
» Every night is a time for drink.
» Kyra & Rashaude - Night robbery