Welcome to Fata Morgana
Mirage Mirror
I am afraid of what I'm risking if I follow you Into the unknown
Fata Morgana mágiája
jelenleg aktív

– Hercegnő! Mi történik? Mi ez a varázslat?
– Ez egy átok, léteznie sem volna szabad, nem tudom, hogy a nővéreim miféle sötét praktikákat használtak, hogy létrehozzák, de már késő bármit is tenni.
– Mi fog történni?
– Egy másik világban fogunk felébredni. Mi és mindenki, akit elér az átok. Jól figyelj, Tücsök! Nem fogunk emlékezni arra, kik vagyunk, de ha előbb térnek vissza az emlékeid, mint az enyémek, el kell mondanod, ki vagyok! Tudnom kell! Nem bízok a testvéreimben, többé senkiben, csak benned!
– Dehát...!
Nem volt időm tiltakozni, kérdezősködni vagy tovább értetlenkedni, mert a pulzálás következő hulláma elérte a hercegnőt. Solana köddé vált, a következő hullámban pedig Notus és Boreas is, Calypsoval együtt. A falhoz hátráltam, de a harmadik hullám engem is elért. Mintha elfújták volna a gyertyát, a gondolataim, a félelmeim, az álmaim, a céljaim... minden eltűnt, eltűntem én is, egy teljes pillanatra megszűntem létezni, majd egy új világban ébredtem valaki másként.” – Részlet a Tücsök Tihamér történetéből
Fata Morgana

határa
Számos és számtalan
karakter állás
Beszélgethetsz bárhogy
még állatok nyelvén is
Csillámport szórunk
a hőseinkre
Jelenleg 39 felhasználó van itt :: 10 regisztrált, 0 rejtett és 29 vendég :: 2 Bots

A legtöbb felhasználó (410 fő) 2024-10-19, 03:38-kor volt itt.
Mesénk fejezetei
lapozd, nézd!

Ok Tae-Moon
Ma 14:47-kor

Frida Leifsson
Ma 10:51-kor

Chi Bo-Ra
Ma 03:34-kor

Lydia Casey
Tegnap 20:22-kor

Lydia Casey
Tegnap 20:19-kor

Baba Shouta
Tegnap 19:58-kor

Vittorio Scarsi
Tegnap 19:03-kor

Woo Ryung
Tegnap 16:24-kor

Thiana Dair
Tegnap 14:57-kor

Onyx Blackwell
Tegnap 13:26-kor

Kiemelkedõ mesemondók
ebben a hónapban

32 Hozzászólások - 59%

4 Hozzászólások - 7%

3 Hozzászólások - 6%

3 Hozzászólások - 6%

2 Hozzászólások - 4%

2 Hozzászólások - 4%

2 Hozzászólások - 4%

2 Hozzászólások - 4%

2 Hozzászólások - 4%

2 Hozzászólások - 4%

Megosztás

Shik Seong
I am afraid of what I'm risking if I follow you Into the unknown
ÜzenetSzerző
TémanyitásShik Seong Empty2021-06-29, 16:36

Shik Seong
Play by: Woo - Do Hwan

Becenév
Seong, Sean
Mesehős
Sean (Xuan-Xu Xuan) (Fehér Kígyó)
Tükörkép
Látja magát
Csoport
Heroes ✦ Hősök
Foglalkozás
Gyógynövénytermesztő
Családi állapot
Egyedülálló
Szexuális beállítottság
Heteroszexuális
Mi történt velem?

Annak, hogy az embernek van egy kis földterülete ahol kényére - kedvére nevelgetheti a növényeit legalább két pozitív hozadéka is van. Egyrészt felelősséget és önállóságot lehet vele tanulni, hiszen rajtunk, pontosabban rajtunk is áll, hogy milyen is lesz a termés. Persze az időjárást - sajnos - nem vagyok képes befolyásolni, ezzel én is tisztában vagyok. De az, hogy azon kívül hogyan is állok a növényeimhez, az már tényleg rajtam múlik. Másrészt pedig a gyógynövényeimmel segíthetek a betegeken. Akár úgy, hogy én magam árulom őket és csinálok belőlük főzeteket, akár úgy, hogy eladom a növényeket. Pocahontas mindig örömmel veszi az újabb szállítmányt - utánpótlásra mindig szükség van.
Az ellentétek vonzzák egymást. - szól a mondás. Habár azt hiszem, hogy ez alapvetően párkapcsolati vonatkozásban értendő, mégis biztos vagyok benne, hogy ez barátságok tekintetében is ugyanúgy igaznak bizonyulhat. Már csak  a Vertával és Dudouval való barátságomból kiindulva is mondhatom, hogy igenis működik az ellentétek vonzzák egymást elv. Bizonyos dolgokban homlokegyenest eltérő a gondolkodásmódunk és a véleményünk - na jó, elég sok dologgal kapcsolatban -, mégis legjobb barátokká váltunk az együtt töltött idő alatt. Néha én magam sem értem, hogy hogy lehet három ilyen eltérő látásmódú személy ilyen jóban egymással, de tűzbe tenném a kezem értük. S szerintem ők is megtennék értem, ha arról lenne szó. A három muskétás... együtt megyünk a végsőkig, bármiről is legyen szó. Persze olykor bővül a baráti körünk, és csatlakozik hozzánk Mushu és Mulan is. Nincs is ezzel semmi baj, sőt: minél többen vagyunk, annál jobb. Na persze akad, aki nem osztja ezt a véleményemet. Példának okáért valószínűleg Blanca, Verta testvére sincs odáig azokért az alkalmakért, amikor Mulanék is velünk vannak. Legalábbis látszólag ezért tünedezett el ilyenkor. Szerintem pedig egészen más oka volt rá, méghozzá nem más, hogy bejön neki Mushu. Lehet, hogy nincs igazam, és csak beképzelem magamnak, de attól még én így látom. Aztán majd elválik, hogy igazam van - e vagy sem. Azt mondjuk nem értem, hogy miért pirul el, mikor kettesben beszélgetünk. Nem csinálok én semmi rosszat... vagy mégis? Talán igen, talán nem. Ki hogy látja és érzi.
Az az egy biztos, hogy azt már nemegyszer megkaptam vicceskedve, vagy kevésbé viccesen, hogy mindenre rárepülök ami él és mozog. Ezt kikérem magamnak! Nem mindenre ami él és mozog, csak a nőnemű egyedekre. Azokra viszont szinte biztosan. De most kinek lesz baja egy kis szórakozástól, kérdem én. Szerintem senkinek, de  nyugodtan ki lehet javítani, ha valaki máshogy gondolja... itt a lehetőség. Azért igyekszem én jó és rendes lenni. Akinek szüksége van rá, annak készségesen segítek, már persze amennyiben tudok segíteni. A komolyabb problémákkal nem feltétlenül engem kell keresni. Oké, nem mondom, hogy nem próbálok meg kezdeni velük valamit, de az már korántsem biztos, hogy sikeresnek is bizonyul majd a próbálkozásom.
Nem szabad első pillantás alapján ítélni, ezt saját tapasztalatból tudom mondani. Azok után, hogy egy ember képes egyszer az egyik oldalát mutatni, aztán nem sokkal később már egy másikat nem igazán tudom, hogy kiről mit higyjek vagy gondoljak. Úgy értem... persze, tisztában vagyok vele, hogy normális esetben is képesek vagyunk más és más oldalunkat mutatni, attól függően, hogy kivel vagyunk egy légtérben, társaságban. De Fogatlannál valahogy nem ezt éreztem. Egyáltalán nem. Igazából nem tudom, hogy mégis miért, meg hogyan történhetett az a hirtelen váltás, de mindenesetre szívesen kideríteném, hogy akkor most hogy is van ez tulajdonképpen. Igen, még akkor is, ha esetleg veszélyes lehet.
Biztosan történt már mással is olyan, hogy nem tudta, komolyan veheti -e a barátját. Komolyan beszél, vagy már annyira felöntött a garatra, hogy azt sem tudja, mit beszél? Ja, hogy esetleg te magad sem vagy különb? Igen, ilyen is lehetséges. Akkor pedig elég érdekes beszélgetések alakulhatnak ki. Például ilyesmik:
- Képzeld, Sean! Azt hiszem, valami furcsát láttam a tükörben.
- Igazán? Mégis mit?
- Egy fehér - barna kutyát láttam. Érted? Egy kutyát! El tudod ezt hinni? Méginkább el tudod ezt képzelni?
- Már megint ittál? Ráadásul nélkülem? Ejnye! Tudod jól, hogy ezt nem szabad! Egyébként ha már itt tartunk, akkor én is láttam valami furcsát...
- Te is ittál? Na szép! És akkor még te mondod, hogy nem szabad... De mit is láttál?
- Egy fekete hajú, fejpántos, fiatal férfit, napernyővel a kezében. Csodálkoztam is, hogy mégis miket látok én a tükörben, de mire megdörzsöltem a szemem és megint odanéztem már nem láttam semmit, csak magamat...
- Mennyire voltál berúgva? Egyébként ez tényleg különös.... de azt hiszem, a kutya veri a napernyős fickót. A tied azért egy fokkal hihetőbb! Viszont talán jobb, ha ezt itt fejezzük be, mielőtt még ennél is nagyobb összevisszaságot és hihetetlenebb dolgokat látunk ott, ahol nincs is semmi. Vigyázz magadra! Jó éjt!
- Rendben van! Neked is jó éjt, Dudou!
S ha ez nem lett volna elég, akkor én még azzal is tetézem az egyébként is elég nagy káoszt, hogy Britneyvel, akivel néhány napja találkoztam belemegyek egy kis falon keresztüli Activitybe. Abból is a mutogatós verzióba. Király... ha valami sosem volt az erősségem, akkor az az activity. Meg a jelelés. Esetleg a jeleléses activity... aztán lehet választani. Szerencsére nagy nehezen sikerül kisilabizálni, hogy mi mit akar jelenteni, így kézzel  - lábbal... - mármint jó vicc, jelelős activityt mégis mivel játszanánk, ha nem kézzel és lábbal? - sikerül megegyeznünk, hogy nemsokára újra találkozunk. Legalábbis én ezt vettem ki a lány mutogatásaiból... nagyon remélem, hogy nem tévedek valami hatalmasat, és nem valami totál másban egyeztünk meg épp. Mindenesetre én itt leszek a kellő időpontban, és várni fogok. Majd akkor kiderül, tévedtem -e.

Képességem

✦ Olyan növényeket is tudsz termeszteni, amivel kedved szerint módosíthatod valakinek a hangulatát.
✦ Néhány növényedből készített kotyvalékkal elveszett emlékeket is visszaadhatsz valakinek. (Amennyiben a kotyvalékot falon túl vinné egy kívülálló például egy olyan személy részére, aki egykoron a fal másik oldalán tartózkodott annak csak átmenetileg állítaná vissza az emlékezetét egészen addig míg a fal él és virul.)
A képesség 1 lezárt játék után aktiválódik, tehát a 2. játékban.
Caleb Hale

Eden

Vendég
Vendég
Anonymous

Shik Seong Empty
TémanyitásShik Seong Empty2021-06-29, 17:01

Csillámporos üdvözlet illet téged
Shik Seong ✦ Sean

„I"ll find a way.”

Kedves Sean!

Körbe tudnálak ugrálni most, hogy megérkeztél.  Shik Seong 2067867876
Bevallom több okból is izgatottan vártam a karaktert és nem csak azért, mert több szállal is kötődsz hozzám, hanem mert nagyon kíváncsi leszek az egyik szálra, amit belefűztem ebbe a karakterbe, amit nagyon jól megoldottál és jót nevettem a részeg társalgáson.  Shik Seong 2067867876  Shik Seong 1298976811  Shik Seong 1311556981
Nagyon reménykedem benne, hogy megérkezik majd a három muskétás másik két fele is, hogy tökéletesen beindulhasson minden és legyen folytatása majd ennek a részeg beszélgetésnek és megpróbáljátok kitalálni, hogy mégis mi a fene is történik. Shik Seong 1311556981
Imádoooom az egészet az activity említését meg azt is, hogy mennyire gyanakszol Fogatlan-ra a fura viselkedése miatt.  Shik Seong 2067867876 Az egész előtörténeted tökéletesen felépítette minden egyes megadott alapot a karakterhez, úgyhogy nem is húzom tovább a szót, hiszen szerintem tökéletesen megformáltad a karaktert!  Shik Seong 4028024232
Foglald le a szívdöglesztő arcodat meg a további szükséges dolgokat utána pedig nincs más hátra, mint előre a játéktérre.  Shik Seong 3375341651

Jó szórakozást kívánok, love!  Shik Seong 1149350199 Köszönöm, hogy megjöttél!  Shik Seong 642527747

Vendég
Vendég
Anonymous

Shik Seong Empty

Shik Seong

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Similar topics

-
» Beckett Seong