Welcome to Fata Morgana
Mirage Mirror
I am afraid of what I'm risking if I follow you Into the unknown
Fata Morgana mágiája
jelenleg aktív

– Hercegnő! Mi történik? Mi ez a varázslat?
– Ez egy átok, léteznie sem volna szabad, nem tudom, hogy a nővéreim miféle sötét praktikákat használtak, hogy létrehozzák, de már késő bármit is tenni.
– Mi fog történni?
– Egy másik világban fogunk felébredni. Mi és mindenki, akit elér az átok. Jól figyelj, Tücsök! Nem fogunk emlékezni arra, kik vagyunk, de ha előbb térnek vissza az emlékeid, mint az enyémek, el kell mondanod, ki vagyok! Tudnom kell! Nem bízok a testvéreimben, többé senkiben, csak benned!
– Dehát...!
Nem volt időm tiltakozni, kérdezősködni vagy tovább értetlenkedni, mert a pulzálás következő hulláma elérte a hercegnőt. Solana köddé vált, a következő hullámban pedig Notus és Boreas is, Calypsoval együtt. A falhoz hátráltam, de a harmadik hullám engem is elért. Mintha elfújták volna a gyertyát, a gondolataim, a félelmeim, az álmaim, a céljaim... minden eltűnt, eltűntem én is, egy teljes pillanatra megszűntem létezni, majd egy új világban ébredtem valaki másként.” – Részlet a Tücsök Tihamér történetéből
Fata Morgana

határa
Számos és számtalan
karakter állás
Beszélgethetsz bárhogy
még állatok nyelvén is
Csillámport szórunk
a hőseinkre
Jelenleg 62 felhasználó van itt :: 7 regisztrált, 0 rejtett és 55 vendég :: 2 Bots

A legtöbb felhasználó (410 fő) 2024-10-19, 03:38-kor volt itt.
Mesénk fejezetei
lapozd, nézd!

Ok Tae-Moon
Ma 14:47-kor

Frida Leifsson
Ma 10:51-kor

Chi Bo-Ra
Ma 03:34-kor

Lydia Casey
Tegnap 20:22-kor

Lydia Casey
Tegnap 20:19-kor

Baba Shouta
Tegnap 19:58-kor

Vittorio Scarsi
Tegnap 19:03-kor

Woo Ryung
Tegnap 16:24-kor

Thiana Dair
Tegnap 14:57-kor

Onyx Blackwell
Tegnap 13:26-kor

Kiemelkedõ mesemondók
ebben a hónapban

32 Hozzászólások - 59%

4 Hozzászólások - 7%

3 Hozzászólások - 6%

3 Hozzászólások - 6%

2 Hozzászólások - 4%

2 Hozzászólások - 4%

2 Hozzászólások - 4%

2 Hozzászólások - 4%

2 Hozzászólások - 4%

2 Hozzászólások - 4%

Megosztás

Koichi Hisao
I am afraid of what I'm risking if I follow you Into the unknown
ÜzenetSzerző
TémanyitásKoichi Hisao Empty2021-08-11, 11:51

Koichi Hisao
Play by: Lee Do Hyun

Becenév
Hisao, Hisa, Kutyás srác
Hisz a csodákban?
hisz
Csoport
Outsiders ✦ Kívülállók
Foglalkozás
Rendőr
Családi állapot
Miért tegyünk egy bonyolult kérdést még bonyolultabbá?
Szexuális beállítottság
Heteroszexuális
Kedvenc mesehős
Fogatlan, Blanca, Mulan
Mi történt velem?

A családodra életed végéig számíthatsz

Kiskorom óta folyamatosan ezt hallom a szüleimtől - na meg persze más rokonaimtól is, úgyhogy gyakorlatilag álmomból felkeltve is vissza tudnám idézni a hangjukat. A számonkérő, sajnálkozó hangjukat. Mert leginkább akkor hallottam ezt a mondatot, amikor valami, amit csináltam nem úgy sikerült ahogy azt ők eltervezték és félő volt, hogy kikapok miatta. Illetve azzal még nem is lett volna bajuk, hogy én kikapok, de rajtam keresztül az ő körmükre is rá lesz koppintva. Na, ez már rögtön nem tetszett egyiküknek sem... mert befolyásos család gyermeke nem viselkedhet úgy, mint valami jött - ment számkivetett, hogy apám szavait idézzem. Oké, értem... de mi van akkor, ha nem akarok befolyásos család gyermeke lenni? Ha nem akarom azt a rengeteg szabályt ami ezzel jár? Ha... ha egészen egyszerűen csak magam akarok lenni? Tudom, hogy nekik a nevünk a legfontosabb, és hogy szerintük nem engedhetem meg magamnak, hogy eldobjam és új életet kezdjek... de hogy mindig csak akkor hallom ezt a mondatot, ha valami nagyon félrement, az azért már mégsem járja. Hosszú évek után végre rászántam magam és rendőrnek álltam. S hogy honnan tudom, hogy ezen a ponton is félrement az életem? Hát nem egyértelmű? Apám anyámmal karöltve elém állt a rendőrré válásom napján, és harmatos szemeiket rám emelve biztosítottak róla, hogy Bármi is történjen veled, Hisao, a családodra életed végéig számíthatsz! Még akkor is, ha nem éppen azt vártuk volna tőled, hogy rendőr lesz belőled! Hát... ez az út is jól kezdődik, az egyszer biztos!

Néha fel kell áldozni egy életet, hogy egy másik megmeneküljön

Mióta rendőr lettem nem igazán hallottam a szüleim felől. Egészen néhány hónappal ezelőttig, amikor is olyan mértékben felgyorsultak körülöttem az események, hogy szinte követhetetlenné váltak. Nem tartom magam egy lassú észjárású valakinek, de ez még nekem is fejtörést okoz néhanapján.
Nem sokkal beiktatásom után ismerkedtem meg Vele. Vele, akivel végre boldog lehettem, és pontosan ezért nem terveztem elengedni magam mellől. Soha. És azt hiszem ezzel ő is így volt. Boldogok voltunk, és azt hittük, ennek sosem lesz vége. Mert ami jó, annak miért kellene véget vetni? Annak semmi értelme nem lenne... legalábbis szerintem. Csakhogy a szerencse forgandó, az élet pedig nem feltétlenül arra viszi az embert, amerre az menni szeretne. Így történt ez velünk is. Persze a véletlent nem lehet hibáztatni, ezért aztán magamat okolom amiért az történt ami. Nem kellett volna engednem, hogy aznap ő vezessen. Sőt, igazság szerint azt sem kellett volna hagyni, hogy egyáltalán autóba üljünk. Oké, nem tudhattuk, hogy kisodródunk, egy fának hajt és baja lesz, de akkor is. Vagy ha valakinek baja kellett volna, hogy legyen, az én vagyok. Végülis én találtam ki az egész kirándulás ötletet, mert olyan rég csináltunk már valamit közösen. Mert hát értem én, hogy sok a munka, meg nem tudom, de az élet nem feltétlenül csak a folyamatos munkából áll. Ha meg mégis, akkor annak egészen biztosan meglesznek a maga következményei.
Őt kórházba szállították, én pedig ameddig csak lehetett ott voltam vele. Aztán persze hazaküldtek, hiába kötöttem az ebet a karóhoz, hogy de nem mehetek haza, bármikor felébredhet, és itt akarok lenni vele! Az orvosok nem és nem hallgattak rám, sőt még azt is megkaptam, hogy hát az se biztos, hogy felébred a kómából. Lehet, hogy nem tudják visszahozni, akkora ütést szenvedett. Nem hittem a fülemnek. Nem, az nem lehet, hogy elveszítem... Őt, aki a legfontosabb az életemben. Az nem létezik... biztos csak valami tévedés! Biztos összekeverték egy másik beteggel! Biztosan csak... biztosan...
Nem tudom, hogy emiatt, vagy számomra ismeretlen okok miatt, de szüleim végül újra felvették velem a kapcsolatot. Azt hittem, hogy végre rájöttek, hogy hibáztak, és békülni akarnak, helyre akarják hozni a kapcsolatot velem. Csakhogy kiderül, hogy ismét tévedtem, hiszen dehogyis ez a helyzet! Ugyan, hova gondolok én? Megint csak az ő nevük, illetve a nevük tisztasága a fontos. Ismét meghallgathattam, hogy a családom mindig mellettem lesznek, pedig ha valakire, akkor rájuk biztos nem volt szükségem jelenleg. Nekem nyugalomra van szükségem. Nyugalomra és Rá. Rá, aki még mindig kómában volt, és nagyon nem tűnt úgy, hogy javulna az állapota. Kezdtem feladni a reményt, és igazat adni az orvosoknak, hogy talán nem jön vissza hozzám. Még tartom magam, mert tudom, hogy nem adhatom fel, de egyre nehezebb és fájóbb reménykedni.
A szüleim egy nap bemutattak egy lánynak és az ő kisfiának, azzal a vággyal, hogy szeretnék, ha feleségül venném a lányt. A gyermeknek nem tudni, hol az apja, már ha egyáltalán él még... mert ez sem biztos. Én felajánlottam nekik, hogy segítek megkeresni - rendőr vagyok, miért ne? Ráadásul ez sokkal kellemesebb formája az esetleges segítségnyújtásnak, mint az, hogy feleségül veszem. Azt nem... hacsak nem életmentés, akkor nem. Sőt, lehet, hogy akkor se. Az egyetlen segítség és figyelemelterelő ekkor Daido, a kutyám volt. Rá tényleg számíthattam - akkor is, ha másra nem.
A családom sajnos nem a feladásról híres -nem is volt az soha. Ezért aztán addig - meddig nyaggattak, hogy beadtam a derekam, hogy elveszem a lányt és felnevelem vele a fiát. Legalábbis látszólag. A gyerek nem tehet róla, hogy az apját nem találják, vele nincs bajom. De az erőszakosságot nem szeretem. Na meg még mindig Érte dobog a szívem. Érte, aki még mindig kómában van, és ki tudja, felébred - e valaha. Nem tudom, mit tegyek... illetve hogy ha teszek valamit, az jó lesz -e, vagy csak rontok az így is rossz helyzeten. Ezért döntöttem úgy, hogy új életet kezdek - messze tőlük, messze az eddigiektől, a balesettől, a kórháztól, a szüleimtől... és igen, ez valószínűleg azt jelenti, hogy messze Tőle is. Nem akartam elengedni... soha nem akartam elengedni. De ha ezzel megadom neki az esélyt egy új, jobb, boldogabb életre, akkor meg kell tennem. Az a lényeg, hogy ő boldog legyen. Én pedig olyan messze megyek hazulról amilyen messzire csak tudok. Így kerültem Fata Morganába, ami olyan messze van, hogy szerintem rajta sincs a térképen. Vagy ha mégis, akkor csak egy kis pötty, ami észrevétlenül megbújik a többi pötty között. Itt talán már nem találnak meg akkor sem, ha esetleg veszik a fáradtságot és utánam jönnek. De talán, mondom csak talán van annyi eszük, hogy nem teszik... az senkinek nem lesz jó.
Caleb Hale

Eden

Vendég
Vendég
Anonymous

Koichi Hisao Empty
TémanyitásKoichi Hisao Empty2021-08-11, 20:12

Csillámporos üdvözlet illet téged
Koichi Hisao ✦ Hívő

„What's meant to be will always find a way.”

Kedves Hisao!

Azt hiszem már mondanom sem kell, hogy minden megtestesüléseidet imádom, de már csak azért is elmondom, hogy teljes egészében így van most is!  Koichi Hisao 2067867876
Nem volt egyszerű sorsod legfőképpen azért, mert úgy tűnik, hogy a szüleid már a születésed avagy talán már a tervezésed pillanatában eldöntötték, hogy mit is szeretnének neked a jövőben és azért ez elég szomorú sors tud lenni egy ember számára.  Koichi Hisao 554922804
Elmondhatatlanul rossz lehet elveszíteni valakit, aki a legfontosabb volt a számodra utána legtöbben már egyáltalán nem érzik ugyanolyannak magukat, de általában nem is azok, hiszen nem lehet csak úgy szemet hunyni egy nagyobb veszteség felett. Bár azért meglep, hogy elvállaltad végül a szüleid által olyannyira kért házasságot meg a gyereket a nyakadba, de mondhatnám, hogy végül jól döntöttél és meghoztad a magadnak való döntést, de azért kíváncsi leszek mihez kezdenek majd a hátrahagyottak.  Koichi Hisao 703152122
Remélem, hogy majd összetalálkozunk, mint esetleges munkatársak, ha már rendőrként dolgozol, úgyhogy nem is tartanálak fel ennél tovább. Koichi Hisao 1311556981
Foglald le a remek arcodat aztán pedig nincs más hátra, mint előre a játéktérre és belevetni magad az izgalmakba. Ki tudja, hogy mi minden vár rád még Fata Morgana területén.  Koichi Hisao 3375341651

Jó szórakozást kívánok!  Koichi Hisao 1298976811  Koichi Hisao 4028024232   Koichi Hisao 642527747

Vendég
Vendég
Anonymous

Koichi Hisao Empty

Koichi Hisao

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal