Welcome to Fata Morgana
Mirage Mirror
I am afraid of what I'm risking if I follow you Into the unknown
Fata Morgana mágiája
jelenleg aktív

– Hercegnő! Mi történik? Mi ez a varázslat?
– Ez egy átok, léteznie sem volna szabad, nem tudom, hogy a nővéreim miféle sötét praktikákat használtak, hogy létrehozzák, de már késő bármit is tenni.
– Mi fog történni?
– Egy másik világban fogunk felébredni. Mi és mindenki, akit elér az átok. Jól figyelj, Tücsök! Nem fogunk emlékezni arra, kik vagyunk, de ha előbb térnek vissza az emlékeid, mint az enyémek, el kell mondanod, ki vagyok! Tudnom kell! Nem bízok a testvéreimben, többé senkiben, csak benned!
– Dehát...!
Nem volt időm tiltakozni, kérdezősködni vagy tovább értetlenkedni, mert a pulzálás következő hulláma elérte a hercegnőt. Solana köddé vált, a következő hullámban pedig Notus és Boreas is, Calypsoval együtt. A falhoz hátráltam, de a harmadik hullám engem is elért. Mintha elfújták volna a gyertyát, a gondolataim, a félelmeim, az álmaim, a céljaim... minden eltűnt, eltűntem én is, egy teljes pillanatra megszűntem létezni, majd egy új világban ébredtem valaki másként.” – Részlet a Tücsök Tihamér történetéből
Fata Morgana

határa
Számos és számtalan
karakter állás
Csillámport szórunk
a hőseinkre
Jelenleg 26 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 25 vendég :: 2 Bots


A legtöbb felhasználó (117 fő) 2021-02-23, 20:50-kor volt itt.
Mesénk fejezetei
lapozd, nézd!

Felisa Rivera
Ma 12:19-kor


William Zen Williams
Ma 12:04-kor


Noah Campbell
Ma 11:53-kor


Noah Campbell
Ma 11:52-kor


Noah Campbell
Ma 11:50-kor


Carmilla Draco
2024-05-21, 12:37


Ezekiel Beckett
2024-05-19, 01:28


Imogen Sallow
2024-05-18, 23:56


Nishihara Takuya
2024-05-18, 17:36


Ayuzawa Misaki
2024-05-18, 17:09


Kiemelkedõ mesemondók
ebben a hónapban

4 Hozzászólások - 15%


3 Hozzászólások - 12%


3 Hozzászólások - 12%


3 Hozzászólások - 12%


3 Hozzászólások - 12%


2 Hozzászólások - 8%


2 Hozzászólások - 8%


2 Hozzászólások - 8%


2 Hozzászólások - 8%


2 Hozzászólások - 8%Megosztás
 
Konnor Dahman
I am afraid of what I'm risking if I follow you Into the unknown
ÜzenetSzerző
TémanyitásKonnor Dahman Empty2023-05-14, 12:17

Konnor Dahman
Play by: Jordan FisherBecenév
Kon, Konnie
Mesehõs
Koda (Mackótestvér)
Tükörkép
látja magát és emlékszik
Csoport
Ancient Animals ✦ Ősi Állatok
Tartózkodási hely
Kelet ✦ Bloomcrown
Foglalkozás
túravezető,
zenészpalánta
Családi állapot
egyedülálló
Szexuális beállítottság
pánszexuális
Mi történt velem?

A sátor váza már félig áll, erősen rögzítem a földben az utolsó cöveket is, amitől a vízálló zöld ponyva szépen megfeszül. Elégedetten nézek végig a művemen, ami aznap este a hajlékomként fog szolgálni.
Te voltál már valaha sátortúrán? Tudod, amikor lelépsz az erdőbe mert már eleged van az emberekből és az éjszakát is ott töltöd, nem mész haza, amint megjelennek a szúnyogok! Nagyon király dolog! A sátrazás, nem az, hogy szúnyogvacsora legyél!
Én már rutinos túrázó és gyakorlott sátorállító vagyok, szóval ha gondolod, beavathatlak pár trükkbe!

Na lássuk! Hogy izgalmasabb legyen, úgy teszek, mintha már te is rendszeres túrázó lennél, és tudnád az olyan alapszabályokat, mint hogy térkép és tájoló nélkül sehova, vagy hogy a medve sajnos nem a barátod. A sátorállítás legkritikusabb pontja, hogy megtaláld azt a helyet, ahol az elkövetkező éjszaká(ka)t tölteni szeretnéd: ez ideálís esetben ugyanis távol esik a hangyakolóniák felségterületétől és a patások vonulás útvonalától is, ellenben jóval közelebb van édesvízhez és megfelelő tűzrakóhelyekhez. Fontos hogy felmérd a terepet és ne az állatokat hibáztasd ha belerondítottál a napi rutinjukba!
Jó ha figyelsz arra is, hogy szélvédett helyet válassz, egy olyat, ahol nagyobb esőzések idején sem áll meg a víz. Egy ilyen lankás, füves lejtő a fák takarásában, mint amilyet most én is kinéztem magamnak, tökéletes lehet erre!
Tudsz még követni? Szuper!
A jól felkészült túrázók nem csak az időjárásról tájékozódnak előre, hanem arról is, van-e életben tűzgyújtási tilalom, vagy nincs-e épp vadászidény. Kellemetlen dolog vadászokba botlani az erdőben, arról nem is beszélve, hogy milyen veszélyes, szóval mindenképp járj utána a dolognak, vagy maradj a kijelölt túraútvonalakon! Én nem szívesen beszélek a vadászegylet tagjaival, de a bátyám mindig tudja, hogy mikor merre szerveznek vadászatokat, így én is ehhez igazítom a kirándulásaimat.
Na de a lényeg: ne hagyd otthon a sátrad!  Ha az éjszakát a természetben akarod tölteni, jobb ha alaposan összekészíted, mire lesz szükséged. Nézzük csak, nálam mi van: a sátor, hálózsák, élelem, fejlámpa, kulacs, elsősegélykészlet, esőkabát, rovarriasztó, egy notesz a készülő dalszövegeimnek (opcionálisan behelyettesíthető mással is)... Meg még ennél is több dolog, szóval jól jön ha ügyesen pakolsz, mert ezt mind neked kell cipelned.
Aztán ugye fel kell állítsd a sátrad! Ezzel én már épp megvagyok, de nyugi, nem olyan nehéz, és ha megvan a megfelelő helyszín, az már félsiker. A legtöbb kétszemélyes túrasátor nem túl bonyolult szerkezet, egy kis gyakorlattal percek alatt olyan pöpec szállásod lesz, mint nekem. Remélem tudod, hogy kell biztonságosan tüzet rakni, de ha nem, az sem baj, a túráimon ezt is meg szoktuk beszélni.
Egyszer gyere el, ha van kedved!

Igazából a legjobban Kenai-jal szeretek túrázni. Vele kezdtem el az erdőt járni, ő tanított meg kempingezni és ha vele vagyok akkor mindig remekül telik az idő. Igazából nem a bátyám, de jobb családot keresve sem találhatnék. Egy ideje már letten voltunk a világ ellen és ez nagyon szuper volt így... amíg nem jött Nita.
Nita egy lány és Kenai nagyon kedveli őt - kedveli őt annyira, hogy már velünk él, és mindig ott van ha hazamegyek, játssza a pótanyát és rám szól, hogy ne hagyjam a szárítón a megszáradt edényeket... Azt hiszem nem rajongok az ötletért, hogy most már ő is az életünk része, pedig amikor megismertem, azt hittem, hogy vagány csaj. Oké-oké, biztos még most is az, de most már Kenai barátnője is, a bátyám pedig miatta kevesebbet jár velem az erdőbe, nem beszél meg velem annyi mindent és ami még rosszabb... Tudom, hogy szeretné elhívni velünk sátrazni. Remélem tudja, hogy szerintem ez mennyire rossz ötlet.

De Kenai boldog, én pedig elég szarul érzem magam, amiért nem örülök vele. Mostanában úgysem lógok otthon annyit, hanem sokkal többet járok ki a város szélére, túrázok vagy elmegyek a falhoz, felverem a sátram és ott töltöm az éjszakát - épp mint most is. Nem kötöm mások orrára ennek az okát.
A természetben egyébként mindig kicsit kevésbé érződnek nyomasztónak a saját érzéseim, kevesebbet agyalok azon, vajon miért nem volt családom, és nem-e azért, mert rossz ember vagyok? Vagy csak az a bajom, hogy valójában nem is vagyok ember, és igazából nem is kellene foglalkoznom ilyen összetett érzésekkel...
Amikor pont úgy esik a fény a falra, látom tükröződni benne a kismedvét és ahelyett, hogy megijednék, inkább megnyugszom. Ki várná el, hogy világmegváltó kérdéseket válaszoljon meg egy medvebocs?

És ami még fontosabb: ott van Ő is.
Jelenleg épp nincs itt, de tudom, hogy jönni fog és amint meglátom, minden sokkal jobb lesz. Elég csak gondolnom rá ahhoz, hogy a fejemben visszhangzó nyomasztó dallamokat egy sokkal boldogabb ritmus váltsa fel, és hirtelen késztetés érzek, hogy kezembe vegyem a gitáromat és komponáljak valamit. De egy gitár nem épp praktikus túrafelszerelés, így hát helyette dúdolni kezdek és előveszem a noteszem, hogy papírra vessem a fejemben születő zenét, bízva abban, hogy ez az érzés akkor is megmarad bennem, amikor távolabb leszek a faltól és Olaftól. De ha mégsem, biztos vagyok benne, hogy bármikor szívesen segít nekem, hogy újra megtaláljam.
Már csak azt kell kibírnom valahogy, és ez a legnehezebb része, hogy mennyi mindent nem tudok megosztani vele a falon keresztül - például a dalaimat és a lenyűgöző sátorépítési tehetségemet, de azt hiszem akad azon a listán pár ölelés is, amit be kellene rajta egyszer hajtanom. Olyan srácnak néz ki, aki szereti az öleléseket.


Képességem

✦ Képes vagyok felvenni a medvealakomat. Próbálj meg ellenállni egy medvebocsnak!
✦ Amikor énekelek, mindenkit arra késztetek a közelemben, hogy csatlakozzon hozzám. Terjesztem a jókedvet a hangommal - ez alól a morcos medvék sem kivételek!

Summer Sorensen

Lharielle

Nem szórt rá senki csillámport


Ila Nakai csillámport hintett rá


Konnor Dahman
Ősi állat
Ősi állat
Konnor Dahman
Mesehõs :
Konnor Dahman 9c9ec275106a79ff4adf1ffda431f4f6f1dee124
Mackótestvér
Koda
Egyszer volt, hol nem volt... :
I told you before,
my name is Koda!

Konnor Dahman AJuQ
Say it with me:
Ko-Da!
Ennyi ember hisz bennem :
4
Titulus :
Lil' Bear
A másik felem :
Konnor Dahman 7815d8f0c304835e0331bed63f4038c14bb24036
✦ ✦ ✦ :
Konnor Dahman 881f812f8323256edc00f9ae459d4e0e776ca779
Akinek az arcát viselem :
Jordan Fisher
Itt lelsz rám ✦ Fata Morgana :
Kelet (Bloomcrown)
✦ ✦ ✦ :
Konnor Dahman Eb4eb197068db3533f395e80b2e7667a0e282181
A tükör mögött :
Lharielle

Konnor Dahman Empty
TémanyitásKonnor Dahman Empty2023-07-15, 02:23

Csillámporos üdvözlet illet téged
Konnor Dahman ✦ Koda


„Repül a léptem oly vígan száll. Ilyen jókedvem sem volt már rég!”

Kedves Konnor!

Ha csak egy klasszikust idézzek: Olyan cuki, hogy belehaloooook! Konnor Dahman 2067867876
És azt hiszem ezzel mindent elárultam.  Konnor Dahman 2426842179

Egyébként, köszi a tanácsot. Annyira részletesen leírtad, hogyan is működik a sátorozás, hogy konkrétan kedvem támadt nekem is kimenni a szabadba és kint aludni. Konnor Dahman 3375341651

Az információk alapján szerintem nincs olyan ember, aki ne tudna ezek után kempingezni.  Konnor Dahman 703152122
Mindenképp alkalmazni fogom a leírtakat. Konnor Dahman 321849167

Apropó, ha már megemlítetted a kapcsolataidat, nos… igen Kenai-al kicsit nehezebb dolgod lesz. Így, hogy Nita is a képbe került. De fel a fejjel, hiszen ismered. Neki mindig is fontos voltál, illetve leszel. Ne aggódj emiatt. Konnor Dahman 3942121423

Hohó és persze ott van az a bizonyos személy is. Konnor Dahman 1149350199
Bárcsak az a fránya fal ne létezne, nem igaz? Mindenesetre rá érdemes várni, hiszen mindig azon van, hogy találkozzon a szeretett medveboccsal.   Konnor Dahman 4028024232Olaf is már vár téged, úgyhogy nem tartalak fel. Foglalózz gyorsan és utána vár a játéktér. Üdv Közöttünk. Konnor Dahman 841472469  Konnor Dahman 841472469  Konnor Dahman 841472469  Konnor Dahman 841472469


You say always what you feel,


and you make always what you think.
Nem szórt rá senki csillámportBaba Shouta
Isten
Isten
Baba Shouta
Mesehõs :
Konnor Dahman 68b0ffae4e69ccec1d99ea22a5a8e3d9d29d0391
Konnor Dahman 34oFwLa
Raya and the Last Dragon
Pengu

Egyszer volt, hol nem volt... :
Ennyi ember hisz bennem :
7
Titulus :
༄ Protective Brother ༄
A másik felem :
Zenedoboz :
Akinek az arcát viselem :
༄ Kim Soo-hyun ༄
Itt lelsz rám ✦ Fata Morgana :
༄ Bloomcrown ༄
A tükör mögött :
Konnor Dahman 89d8c5b7b8eac949177ecfabb509ae699ed3be73
Behind the Dragon
Fedora


Konnor Dahman Empty
 

Konnor Dahman

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal