I am afraid of what I'm risking if I follow you Into the unknown
Fata Morgana mágiája
jelenleg aktív
„– Hercegnő! Mi történik? Mi ez a varázslat? – Ez egy átok, léteznie sem volna szabad, nem tudom, hogy a nővéreim miféle sötét praktikákat használtak, hogy létrehozzák, de már késő bármit is tenni. – Mi fog történni? – Egy másik világban fogunk felébredni. Mi és mindenki, akit elér az átok. Jól figyelj, Tücsök! Nem fogunk emlékezni arra, kik vagyunk, de ha előbb térnek vissza az emlékeid, mint az enyémek, el kell mondanod, ki vagyok! Tudnom kell! Nem bízok a testvéreimben, többé senkiben, csak benned! – Dehát...! Nem volt időm tiltakozni, kérdezősködni vagy tovább értetlenkedni, mert a pulzálás következő hulláma elérte a hercegnőt. Solana köddé vált, a következő hullámban pedig Notus és Boreas is, Calypsoval együtt. A falhoz hátráltam, de a harmadik hullám engem is elért. Mintha elfújták volna a gyertyát, a gondolataim, a félelmeim, az álmaim, a céljaim... minden eltűnt, eltűntem én is, egy teljes pillanatra megszűntem létezni, majd egy új világban ébredtem valaki másként.” – Részlet a Tücsök Tihamér történetéből
I love my friends and my friends love me Like all the time, they're right beside me We got each other for eternity Like all the time, they're right beside me
Barátokkal körülvenni magad a lehető legjobb érzés a világon. Oké, az egyik legjobb. Egy új környezetbe viszont borzasztó nehéz beilleszkedni. Jó dolog, ha ezt valaki nem tapasztalta meg, de én a saját bőrömön éreztem ennek a negatív hatását. Egy összeszokott csapatba nehéz bekerülni, még akkor is, ha nagyon-nagyon igyekszik az ember. S tegyük hozzá, hogy az adott baráti társaságból hiányzik valaki, mert az a valaki eltűnt… és mai napig nem került elő. Hogyan is lehetnék én teljes értékű tag, ha ők valaki mást hiányolnak, okkal? Clover eltűnt. Sosem ismertem, így véleményem sincs a lányról, de azt tudom, hogy Sam és Alex nagyon szeretik és meg akarják találni. Segítek nekik ebben, legalábbis minden erőmmel azon vagyok, hogy segítsek. Sammel egész jól kijövünk, az ő részéről nem érzek akkora ellenszenvet, mint Alex felől. Utóbbi lány tudom, hogy sosem fog elfogadni. Apropó, vajon tudják, hogy nem véglegesen érkeztem a csapatukba?
I know this thing we got is something special We ain't trying to be anybody else Not afraid to be a little different I won't be by myself
- Hahó, Britney! Koccintasz velünk? – Mézvirág lengette meg a kezét a szemem előtt. Annyira elbambultam, hogy kiesett néhány pillanat, vagy netán perc is. Elmosolyodtam és bólintottam egy aprót, majd közelebb másztam a kis csipet-csapatunkhoz. Ez nem az a csapat volt, amiről épp elmélkedtem. Nem Sam és Alex voltak itt körülöttem, hanem azok a barátaim, akik ténylegesen befogadtak. Akik közé valójában úgy éreztem, hogy tartozok. Összekoccantak a poharaink, tekintetem pedig Fényfúriára tévedt. Rámosolyogtam szélesen és biccentettem is felé. Hónapokkal ezelőtt, vagy talán már egy év is eltelt, mikor rátaláltam Fényfúriára annál a bizonyos falnál, ami mai napig a legnagyobb rejtély az életemben. Azóta fokozottan figyelek a falra és minden nyomra, ami ahhoz vezetne… Clover is ott tűnt el, a falnál. Ezek szerint nem véletlen, ugye? Valami van odaát. És valami itt tart minket. Olyan ez, mintha egy üvegketrecben lennénk. Fullasztó. A legmegdöbbentőbb az volt, hogy Fényfúria nem emlékezett semmire. Emlékek nélkül ébredt fel és ez még több fejtörést okozott. A fal rejtélye. Elkezdtem róla feljegyzéseket írni, „Minden, amit a falról tudunk”. Nagyjából a semmivel volt egyenlő az, amit belefirkáltam az elmúlt időszakban, de abban a reményben tettem, hátha a végén egy nagy egésszé alakul a puzzle… talán. Fényfúria az egyik legközelebbi barátnőmmé nőtte ki magát. A szárnyaim alá vettem és segítettem ott, ahol csak tudtam. Átéreztem a helyzetét, azt, hogy milyen egy ismeretlen helyen, egy ismeretlen közegben, magányosan. Nem akartam, hogy bárki hasonlóan érezze magát hozzám. Aztán odáig fajult a helyzet, hogy nagyobb baráti köre lett, mint eddig nekem bármikor – és ő bevitt engem oda. Mézvirág, Stella, Tomago… és ő maga. Imádtam velük tölteni az időmet. Kikapcsolódni. - Britney, ma nagyon el vagy varázsolódva, én mondom! Pedig épp a fiúkat rangsoroljuk… - Fényfúria volt az, aki átkarolta a vállaimat és jelezte, hogy ideje lenne végre nem csak testileg jelen lennem. - Uhm, hát… nem is tudom. – Töprengtem, még a fejemet is oldalra billentettem, mikor Mézvirág nekem szegezte a kérdést. - Csak nem Clayton van első helyen? – Lefagyva pislogtam. Lehet, sokat jártam hozzá, mert egész jól kijöttünk, de hogy mint férfi… hirtelen megráztam a fejem és kitört belőlem némi nevetés.
I love my friends and my friends love me Like all the time, they're right beside me We got each other for eternity Like all the time, they're right beside me
A sakk alapelve (...) - nem az nyer, aki több lépést lát előre, hanem az, aki minden lépést előre lát.
Képességem
✦ Nagy sakk rajongóként képes vagy nem csak a sakktáblán, de a valóságban is pontosan megjósolni, mit fog lépni a másik fél. ✦ Van egy púdered, ami idővel aktiválódni fog és képes leszel vele a gyors átöltözésre, de még arra is, hogy azzal kommunikálj másokkal. Mint egy mini telefon, sokkal fejlettebb változatban, hisz egymást hologramként is láthatjátok azzal, akinek szintén ilyen "kompúdere" van. ✦ A Jerrytől kapott kütyük a Te kezedben képesek úgy működni, ahogyan azt ő megálmodja.
Baba Mirai
Eliffe
Vendég
Vendég
2023-08-05, 22:55
Csillámporos üdvözlet illet téged
Park Na Bi ✦ Britney
„A kémek nem úgy dolgoznak, hogy gyanút keltsenek. Épp ellenkezőleg. De pont az bennük a gyanús, hogy nem gyanúsak.”
Kedves Na Bi!
Először is örülök, hogy én fogathatlak el.
Nem kérdés, hogy bármilyen karakter is kerül a kezedbe, mindig ki tudod belőle hozni a maximumot. És ez most sem alakult másképp. Tökéletesen megírtad Britney lapját.
A beilleszkedés egy érdekes vonal, ami érthető is. Egy olyan csapatba kerültél, ahol a tagok már összeszoktak, mi több régóta barátok. Ilyen értelemben nincs egyszerű dolgod, főleg, ha a banda az elveszett barátjukat keresi. Légy erős és kitartó. Befogadnak majd, elvégre, ha közös a feladat, akkor azt együttműködéssel lehet csak teljesíteni.
Azonban örülök, hogy barátokra tettél szert. Ők biztosan kiállnak érted, bármiről is legyen szó.
Másodszor pedig… kíváncsivá tettél.
Igaz még nem készültem el vele, de vajon Boris milyen értékelést kapna, hmm hmm. Na, és Herki vagy épp Silver? Nyilván ezek költői kérdések és nem kell válaszolnod, persze miért is tennéd, ha már a lányos összejövetelen pontoztátok a pasikat, akkor az közöttetek marad. Nem faggatlak tovább.
Nem akarom tovább rabolni az időd. Foglald le a pofit és utána vár is a játéktér. Üdv Közöttünk.