Welcome to Fata Morgana
Mirage Mirror
I am afraid of what I'm risking if I follow you Into the unknown
Fata Morgana mágiája
jelenleg aktív

– Hercegnő! Mi történik? Mi ez a varázslat?
– Ez egy átok, léteznie sem volna szabad, nem tudom, hogy a nővéreim miféle sötét praktikákat használtak, hogy létrehozzák, de már késő bármit is tenni.
– Mi fog történni?
– Egy másik világban fogunk felébredni. Mi és mindenki, akit elér az átok. Jól figyelj, Tücsök! Nem fogunk emlékezni arra, kik vagyunk, de ha előbb térnek vissza az emlékeid, mint az enyémek, el kell mondanod, ki vagyok! Tudnom kell! Nem bízok a testvéreimben, többé senkiben, csak benned!
– Dehát...!
Nem volt időm tiltakozni, kérdezősködni vagy tovább értetlenkedni, mert a pulzálás következő hulláma elérte a hercegnőt. Solana köddé vált, a következő hullámban pedig Notus és Boreas is, Calypsoval együtt. A falhoz hátráltam, de a harmadik hullám engem is elért. Mintha elfújták volna a gyertyát, a gondolataim, a félelmeim, az álmaim, a céljaim... minden eltűnt, eltűntem én is, egy teljes pillanatra megszűntem létezni, majd egy új világban ébredtem valaki másként.” – Részlet a Tücsök Tihamér történetéből
Fata Morgana

határa
Számos és számtalan
karakter állás
Csillámport szórunk
a hőseinkre
Jelenleg 6 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 6 vendég :: 2 Bots

Nincs

A legtöbb felhasználó (117 fő) 2021-02-23, 20:50-kor volt itt.
Mesénk fejezetei
lapozd, nézd!

Felisa Rivera
Ma 12:19-kor


William Zen Williams
Ma 12:04-kor


Noah Campbell
Ma 11:53-kor


Noah Campbell
Ma 11:52-kor


Noah Campbell
Ma 11:50-kor


Carmilla Draco
2024-05-21, 12:37


Ezekiel Beckett
2024-05-19, 01:28


Imogen Sallow
2024-05-18, 23:56


Nishihara Takuya
2024-05-18, 17:36


Ayuzawa Misaki
2024-05-18, 17:09


Kiemelkedõ mesemondók
ebben a hónapban

4 Hozzászólások - 15%


3 Hozzászólások - 12%


3 Hozzászólások - 12%


3 Hozzászólások - 12%


3 Hozzászólások - 12%


2 Hozzászólások - 8%


2 Hozzászólások - 8%


2 Hozzászólások - 8%


2 Hozzászólások - 8%


2 Hozzászólások - 8%Megosztás
 
Hyeong Kyung-Mi
I am afraid of what I'm risking if I follow you Into the unknown
ÜzenetSzerző
TémanyitásHyeong Kyung-Mi Empty2023-08-01, 04:19

Hyeong Kyung-Mi
Play by: Jo Bo AhBecenév
Kyung, Mi, Kyu
Mesehõs
Fényfúria (Így Neveld a Sárkányod)
Tükörkép
Látja magát és emlékszik
Csoport
Ancient Animals ✦ Ősi Állatok
Tartózkodási hely
Nyugat
(Korábban: Kelet)
Foglalkozás
Ex-Pszichológus, felszolgáló
Családi állapot
Kapcsolatban
Szexuális beállítottság
Heteroszexuális
Mi történt velem?

Múlt

Amire egyáltalán nem emlékszem, teljesen homály fed mindent, mintha egy olyan szobába lépnél be ahol teljes sötétség fogad. Nem érzel semmit, nem látsz semmit és a kérdéseidre sem érkeznek válaszok. Miként találhatnék válaszokat miért és hogyan kerültem erre a helyre? Nyugatra, hogy pontosítsam magamat.
Csak bízni tudok benne, hogy jön valaki, valahonnan, aki engem keres a múltam egy darabkája ki megadná végre azokat a várva várt válaszokat. Minden feszít belülről, valahol mélyen legbelül mindig ezen kattogok még akkor is, ha ezt mások nem érzékelik.

Hyeong Kyung-Mi 18hMfMt

Jelen

Mint ahogy fentebb is említettem egyszer csak Nyugaton ébredtem. Ismerősök, kapaszkodó és háttér nélkül. Nem igazán tudtam mit kezdhetnék magammal, annyi volt a biztos miszerint túl kell élnem és valahogy vissza is kell kapnom az emlékeimet. Biztos van valaki aki hazavár, nem? Vagy talán ez hiú ábránd lenne?
Egy ember volt, aki a segítségemre sietett Britney, ha ő nem lett volna valahogy nehezebben indultam volna neki bárminek is. Így talpra állva és bátrabban tekintve előre a jelenembe munkát szereztem, beilleszkedtem és barátokat találtam. Jelenleg felszolgálóként dolgozom az Anserine Café-ban. Szeretem a helyet, sok új embert ismerhetek meg.

Hyeong Kyung-Mi 18hMfMt

A munkahelyemen ismertem meg Tomago-t és Mézvirágot is, őket pedig bemutattam Britney-nek. Így összeverődve egy nagyobb csapatként indulunk meg olykor kiereszteni a gőzt. Ám napjaim pörgősebb része a munkahelyemen telik, ott nem unatkozhatsz azt garantálni lehet. Hiszen az emberek mindig másmilyenek, pont ez a szép bennük. Sajnos hajlamos vagyok mindig akár túlelemezni az embereket, rossz szokásom. Szeretném mindig megoldani a problémájukat, segíteni, hogy könnyebb legyen az élete. Mégis úgy érzem sajnos, hogy Tomago nem bízik bennem. Nem tudom mit ronthattam el, mit tehetnék a kapcsolatunkért. Próbálkozom más megközelítéssel látni az ismeretségünket, hogy rendbe hozhassuk, hiszek benne, hogy barátok lehetünk mi még.

Hyeong Kyung-Mi 18hMfMt

A történések szövevényes része közepette találkoztam Baymax-l aki ugyan úgy amnéziában szenved mint én, sorstársra találtam. Ostoba gondolat lenne? Lehetséges, én hiszek abban a sors hozott minket össze. Segíthetünk egymásnak, mind a ketten megtalálhatjuk a válaszainkat egyszer. Így szökkenhet szárba egy új barátság, ott lelhetsz bajtársra, ahol nem is számítanál rá.

Hyeong Kyung-Mi 18hMfMt

Próbálván megtalálni a múltam és jövőm darabkáit, barátokat szerezni és helytállni a munkában egyik napról a másikra elkezdtem a tükörben valami… mást látni mint magamat. Egy sárkányt, fehér, gyönyörű, kékszemekkel megáldott lenyűgöző teremtményt. Tekintete kifejező volt, ismerős, megfoghatatlanul vonzott magához. Eleinte össze voltam zavarodva, nem tudtam mihez kezdjek ezzel az új élménnyel. Mai napig nem látok ebben sem értelmet, sem pedig logikát, ám már-már megszoktam ezt az új „külsőt”. Viszont ott van a kérdés, kivel beszélhetném meg? Kiben bízhatok annyira, hogy nem néznek teljesen őrültnek? Úgy érzem mindez, ami most végbemegy hónapok óta okkal történik. Az új kinézet mellé furcsa, nyugtalanító álmok kezdik kísérni az éjszakáimat. Foszlányok, olyan élénkek. Némely ponton mintha ott lennék. Mindegyik emlék közül egyetlen egy dolog a legélénkebb egy férfi, akinek az arcára sohasem emlékszem miután felkeltem. Vágyódást érzek, hiányt, úgy érzem ő tölthetné be leginkább a bennem keletkezett űrt. Mindezek ellenére olyan dolgok ezek amikről nem merek beszélni még Britney-nek sem. Muszáj valakit találnom akivel ezt megoszthatom… a fehér sárkány és az álmaim rejtélyeit is. Különben félő önmagamat felemésztve beleőrülök.Képességem

✦  Fel tudom venni a mesebeli sárkány alakomat. Ebben a formában pedig képes vagyok tüzet okádni, illetve repülni is, avagy mindenre, amire képes voltam.
✦ Képes vagyok elnyomni Fogatlan "rosszabbik" oldalát egyetlen érintéssel.

Hyeong Kyung-Mi

DracarysThe most powerful symptom of love is a tenderness which becomes at times almost insupportable.
Nem szórt rá senki csillámportHyeong Kyung-Mi
Ősi állat
Ősi állat
Hyeong Kyung-Mi
Mesehõs :
Hyeong Kyung-Mi Light-fury-httyd
Így Neveld a Sárkányodat
Fényfúria
Egyszer volt, hol nem volt... :
Ennyi ember hisz bennem :
11
Titulus :
Light Fury
A másik felem :
✦ ✦ ✦ :
Hyeong Kyung-Mi Jo-bo-ah
Zenedoboz :
Akinek az arcát viselem :
Jo Bo Ah
Itt lelsz rám ✦ Fata Morgana :
Nyugat (Stormreach)
✦ ✦ ✦ :
Hyeong Kyung-Mi Jo-bo-ah-wow
A tükör mögött :
Hyeong Kyung-Mi 0fe46a3465c2704d73333565eeff306b58a53664r1-268-177_hq
Dracarys

Hyeong Kyung-Mi Empty
TémanyitásHyeong Kyung-Mi Empty2023-08-01, 16:43

Csillámporos üdvözlet illet téged
Hyeong Kyung-Mi ✦ Fényfúria


„Soha ne akarj az lenni, ami nem vagy!”

Kedves Kyung!

Mindig örömmel tölt el egy új regisztrált karakter, de ha még új user is tartozik hozzá: hát madarat lehetne velem fogatni! Hyeong Kyung-Mi 2067867876  Hyeong Kyung-Mi 2067867876  Hyeong Kyung-Mi 2067867876 Nagyon örülök, hogy Milo elvezetett hozzánk, avagy ajánlotta szerény kis fórumunkat és szívből remélem, hogy koránt sem bánod meg a döntésed! Hyeong Kyung-Mi 3590078731 A lapod lenyűgözött; szemeztem én magam is a sárkánnyal (bár inkább a Fogatlanbbik felével, khm Hyeong Kyung-Mi 703152122 ), de sokkal jobb, hogy hozzád került és immár egy másik új taghoz a másik sárkány. Hyeong Kyung-Mi 1115489239
A lapodra visszatérve: örültem, hogy végigvezetted a múlton, mármint a Fata Morgana-s múlton, valamint bemutatásra került, kikkel is van jóban.
Bartátokat szerezni sosem egyszerű, de bízni kell bennük. Nem hiszem, hogy Britney őrültnek gondolná Fényfúriát, sőt, talán ő maga is megosztja a saját felismeréseit... Hyeong Kyung-Mi 1115489239


Nem tartalak fel tovább: megkapod a discord szerveren is a jól megérdemelt rangot, így már a csapatunk teljes értékű tagjává válsz! Hyeong Kyung-Mi 3590078731
Foglalókat ne felejtsd el használni, és érezd jól magad nálunk! Hyeong Kyung-Mi 2607835867  Hyeong Kyung-Mi 841472469  Hyeong Kyung-Mi 841472469  Hyeong Kyung-Mi 841472469


Nem szórt rá senki csillámport


Hyeong Kyung-Mi csillámport hintett rá


Baba Mirai
Istennõ
Istennõ
Baba Mirai
Mesehõs :
Hyeong Kyung-Mi D6d53f49cb36a043ee2ac87f7a29edab6ee89435
Raya and the Last Dragon
Sisu
Egyszer volt, hol nem volt... :
Ennyi ember hisz bennem :
21
Titulus :
The Last Dragon
A másik felem :
Maybe one day we will meet, Izaya...
Zenedoboz :
Akinek az arcát viselem :
Han So Hee
Itt lelsz rám ✦ Fata Morgana :
Kelet ✦ Bloomcrown
Kereslek, de nem talállak :
✦ ✦ ✦ :
Love is a bridge
and trust is a gift

Hyeong Kyung-Mi 79dc9a63779becbdec128603ee0a4e6a5b5487bd
There's an energy in the water
There is magic deep in our heart
A tükör mögött :

Hyeong Kyung-Mi Empty
 

Hyeong Kyung-Mi

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal