Welcome to Fata Morgana
Mirage Mirror
I am afraid of what I'm risking if I follow you Into the unknown
Fata Morgana mágiája
jelenleg aktív

– Hercegnő! Mi történik? Mi ez a varázslat?
– Ez egy átok, léteznie sem volna szabad, nem tudom, hogy a nővéreim miféle sötét praktikákat használtak, hogy létrehozzák, de már késő bármit is tenni.
– Mi fog történni?
– Egy másik világban fogunk felébredni. Mi és mindenki, akit elér az átok. Jól figyelj, Tücsök! Nem fogunk emlékezni arra, kik vagyunk, de ha előbb térnek vissza az emlékeid, mint az enyémek, el kell mondanod, ki vagyok! Tudnom kell! Nem bízok a testvéreimben, többé senkiben, csak benned!
– Dehát...!
Nem volt időm tiltakozni, kérdezősködni vagy tovább értetlenkedni, mert a pulzálás következő hulláma elérte a hercegnőt. Solana köddé vált, a következő hullámban pedig Notus és Boreas is, Calypsoval együtt. A falhoz hátráltam, de a harmadik hullám engem is elért. Mintha elfújták volna a gyertyát, a gondolataim, a félelmeim, az álmaim, a céljaim... minden eltűnt, eltűntem én is, egy teljes pillanatra megszűntem létezni, majd egy új világban ébredtem valaki másként.” – Részlet a Tücsök Tihamér történetéből
Fata Morgana

határa
Számos és számtalan
karakter állás
Beszélgethetsz bárhogy
még állatok nyelvén is
Csillámport szórunk
a hőseinkre
Jelenleg 165 felhasználó van itt :: 3 regisztrált, 0 rejtett és 162 vendég :: 2 Bots

A legtöbb felhasználó (410 fő) 2024-10-19, 03:38-kor volt itt.
Mesénk fejezetei
lapozd, nézd!

Fu Hei
Ma 22:05-kor

Yan Xing Cheng
Ma 19:23-kor

Mato Catawanee
Ma 18:51-kor

Hwang Dae-Shim
Tegnap 23:08-kor

Mo Yuan
Tegnap 16:45-kor

Jayla Wilde
Tegnap 15:51-kor

Dionysia Nerida Pantazis
Tegnap 13:44-kor

Shan Ruyue
Tegnap 05:03-kor

Shan Ruyue
Tegnap 04:24-kor

Yan Xing Cheng
Tegnap 04:18-kor

Kiemelkedõ mesemondók
ebben a hónapban

33 Hozzászólások - 38%

10 Hozzászólások - 11%

9 Hozzászólások - 10%

6 Hozzászólások - 7%

5 Hozzászólások - 6%

5 Hozzászólások - 6%

5 Hozzászólások - 6%

5 Hozzászólások - 6%

5 Hozzászólások - 6%

5 Hozzászólások - 6%

Megosztás

imbolygó csónakon süllyed a tenger is
I am afraid of what I'm risking if I follow you Into the unknown
ÜzenetSzerző
Témanyitásimbolygó csónakon süllyed a tenger is Empty2024-06-30, 13:03

The end
Egy félbehagyott fejezet
Nem szórt rá senki csillámport

Mirage Mirror
Káprázat Tükör
Káprázat Tükör
Mirage Mirror
Egyszer volt, hol nem volt... :
imbolygó csónakon süllyed a tenger is JPbm1tY
imbolygó csónakon süllyed a tenger is C762116a1803ee0f854bc93c33ab04366020e95a
I am afraid of what I'm risking if I follow you
Into the unknown
Ennyi ember hisz bennem :
1774
Titulus :
Pengu ✦ Sisu ✦ Namaari
✦ ✦ ✦ :
imbolygó csónakon süllyed a tenger is 5fddf4ef6494eaab04a3d1f645e25da2c51b0860
Életkor :
3
Akinek az arcát viselem :
Kim Soo-hyun ✦ Han So Hee ✦ Gemma Chan
A tükör mögött :
imbolygó csónakon süllyed a tenger is 6442b92e7f900b694cceef6bce1f5ee9dd32e05b
Evolet Yang
Baba Mirai ✦ Baba Shouta

imbolygó csónakon süllyed a tenger is Empty
Témanyitásimbolygó csónakon süllyed a tenger is Empty2023-11-25, 20:54

To: Toby

let's try the waters

Kint éjszakáztam a kikötőben. Megesett néha, csendesebb éjszakákon, hogy olyan sokáig maradtam kint a Guardianon, hogy már nem volt kedvem hazamenni, ilyenkor mindig írtam a lányoknak, többnyire Devinek, hogy ne számítsanak rám vacsoránál. Se reggelinél. Vagy úgy a következő 24 órában egyáltalán. Előfordult, hogy hosszabb időre is kivontam magam a forgalomból, de az ember lánya nem úszhatja meg sokáig társas interakciók nélkül.
Nem sokra mennék például reggeli nélkül.
Bántam néha, hogy a Northuldra nem funkcionált reggelente pékségként, mert így kénytelen voltam a biciklimre pattanva visszatekerni a városba valami harapnivalóért. Ma reggel kihasználtam ezt az alkalmat arra, hogy benézzek a nagyihoz és milyen jól tettem: a kedvenc gőzgombócaimmal várt, mintha csak megérezte volna a hajnali látogatásom szelét. Ő az egyetlen akit sosem tudtam meglepni.
A papírba csomagolt, még meleg zsákmányommal sétálok vissza a kikötő irányába és csak azért nem állok neki itt helyben elpusztítani az összeset, mert egy: a nagyinál már frissen betömtem vagy hármat és kettő: nem árt óvatosnak lenni a szemfüles sirályokkal. Eszemben sincs elkapatni őket a nagyi gombócaival, így is éppen elég szemtelenek. Most is itt repkednek körülöttem, mintha a jelenlétem olyan megszokott lett volna, mint a kikötőben lakó vitorlásoké.
A biciklimet a sétányon hagytam a szokott helyen és bár nem egy megerőltető séta visszajutni a hajómhoz, a madarakat elnézve mégis nosztalgikus vágyódás kap el a repülés iránt. Amióta itt vagyunk csak kint a nyílt vízen tapasztalhatok meg a repüléshez hasonló szabadságot, ugyanis itt még Verity sem képes minket átváltoztatni, a szárnyaim nélkül pedig én sem tudok repülni - próbáltam, nem az a kedvenc sürgősségis emlékem.
Lehunyom a szemem és magam mellé csalogatom a sós reggeli szelet - éppen elég feltűnésmentesen ahhoz, hogy a koránkelő halászoknak se legyen túl gyanús a tincseim közé fésülő szellő, de éppen eléggé ahhoz, hogy el tudja velem felejtetni a földhözkötöttségem. Telhetetlen nőszemély, miért nem elég neked a föld és a víz?
A víz. Búvárórám lesz ma - emlékezettem magam visszaterelve a gondolataimat a fontos dolgokra.
Ritkán, de előfordult hogy egyéni órákat adtam, főleg ismerősöknek vagy idősebb tanítványoknak. Toby-t az iskolai kirándulásokról ismertem és amikor úgy döntött, hogy kipipál egy pontot a bakancslistáján, örömmel ajánlottam fel neki a segítségem. Vagy én beszéltem rá, hogy a búvárkodás igazából remek szabadidős kikapcsolódás?
Egyre kevesebb új tanítványom volt, így minden újoncnak kifejezetten örültem.
Volt egy olyan bevett szokásom, hogy az első rendes búváróra előtt kiviszem őket a Guradianon hogy megnézhessék hol és honnan is kell majd alámerülniük. Tapasztalatom szerint jobb, mint élesben szembesülni először a kihívással, ami egy imbolygó hajóról történő vízbeugrást jelent. A gyerekek mondjuk általában könnyen vették az akadályt, ezért Toby-t se féltettem nagyon.  
Köszönést hallok és észreveszem az emlegetett tanítványt nem messze magam előtt és meglepve fordulok körbe, felmérve, vajon mikor előzhetett be, ugyanis biztos hogy a mólót csak ebből az egy irányból lehet megközelíteni. Ennyire elkalandoztam volna?
- Jó reggelt! - köszönök vissza széles mosollyal az arcomon. - Csak nem repülve érkeztél? Észre se vettelek, pedig én is most értem vissza a városból - viccelődök miközben mellé érek.
- Vagy régóta vársz? Ne haragudj, tudom hogy el lehet itt tévedni ha valaki nem ismeri a járást a hajókikötőben. Gyere, megmutatom hol van az öreglány - intek a fejemmel a Guardian légvonalban leképezett irányába, mivel a kezeimben még mindig a megpakolt papírzacskót szorongatom.
- Reggeliztél már?

542 szó ♡ zene ♡ gombócot?

There's nothing as beautiful
as watching the wind work its magic.
Nem szórt rá senki csillámport

Lina Wong
Hõsnõ
Hõsnõ
Lina Wong
Mesehõs :
imbolygó csónakon süllyed a tenger is 212d041007c6db6f1bd89e2e48dc2116ec1d7e7d
W.I.T.C.H.
Hay Lin
Egyszer volt, hol nem volt... :
Ennyi ember hisz bennem :
5
Titulus :
Smiley Girl
A másik felem :
You must have bad luckimbolygó csónakon süllyed a tenger is Tumblr_35953866529b74a3b66e434b6c37d603_efc1df36_540-1
or is it me?
Akinek az arcát viselem :
Ni Ni
Itt lelsz rám ✦ Fata Morgana :
Dél (Suncrest)
✦ ✦ ✦ :
imbolygó csónakon süllyed a tenger is RemK-harvfhu6865086
A tükör mögött :
Lharielle

Témanyitásimbolygó csónakon süllyed a tenger is Empty2023-09-04, 22:25

Tudtátok, hogy az elveszett fiúk nem is annyira elveszettek? Hiszen én megtaláltam és befogadtam őket. Lamentálhatnánk azon, hogy mit is érdemes elveszettnek nevezni, amikor lehet, hogy az adott eltűnt tárgyat vagy személyt sokkal jobb sors várja ott, ahová kerül. A fiúk nem véletlenül tűntek el előző családjuk szeme elől. Persze kinek mit mondanak a mesék, és tanárként azért én sem szorgalmazom, hogy a gyerekek elszökdössenek otthonról, de ezen érdemes lenne elgondolkodnia minden szülőnek. OKA VAN ANNAK, HA ELTŰNIK A GYEREK! És nem szabad elmenni a tény és az okok mellett. Mondja ezt egy tesitanár. Mondja ezt Pán Péter, aki soha nem fog valószínűleg felnőni. De azért a gyerekekkel tudok bánni, nem gondoljátok kedves szülők? Valamiért mégis rám bízzátok őket az év egy tetemes részében. Jó... nem kifejezetten rám, de azzal, hogy az iskolába járatjátok őket, bizony beleegyeztek abba is, hogy én vagyok a tesitanár. Meg ugye tudjuk, hogy a hallgatás beleegyezés.
Ugyanakkor egy időszakban semmi közöm a gyerekekhez. Ez pedig az iskolai szünet, mint amilyen a mostani is. Ilyenkor nem kell azzal bajlódnom, hogy melyiküknek éppen milyen lelki bánata van, amúgy sem én vagyok erre a megfelelő ember mondjuk... Ilyenkor csak arra tudok végre figyelni, hogy kicsit a saját hobbijaimnak éljek, vagy újakat keressek. Nem véletlen vagyok ma a kikötőben, ahol alapvetően csak átutazóban járkálok. Szeretem a vizet, nincs ezzel probléma, de az utóbbi időben inkább a repülés gyakorlásával foglaltam le magam. Egyszerűen nem tudok betelni vele. Sokszor mások szeme láttára is szoktam repdesni, de igazából ők ebből csak annyit vesznek gondolom észre, hogy kicsit légiesebben lépek, meg könnyebben veszem a lépcsőfokokat, vagy nagyobbat ugrok a kosárpalánk felé. Viszont amikor csak tehetem, akár repülve közlekedek. Mivel hétége van, és viszonylag korán jöttem, nem számolok azzal, hogy sokan meglátnának. Suncrest nagy része még alszik, így kevésbé aggódom amiatt, hogy a házak és lombok felett érkezek meg gyakorlásunk helyszínére.
Történt ugyanis, hogy sikeresen meggyőztem egy szerencsétlen, ártatlan embert, hogy tanítson meg búvárkodni. Rendesen sajnálom szegényt, amennyire kezelhetetlen és reménytelen vagyok olyan helyzetekben, amikor én vagyok a nebuló, de hallgattam a tanácsokra. Hátha Lina Wong fog majd megnevelni. Ő is vajon mesehős? Ki lehet? Biztos valami vízzel kapcsolatos, mondjuk... Vízipók! Vagy tényleg csak egy semmiről nem tudó ember. Mindenesetre akkor remélem, hogy nem látta meg, hogyan is utaztam, mert lehet a szívbaj vinné el, én meg nem vagyok felkészülve arra, hogy magamra vállaljak egy gyilkosságot. "Kérem biztosúr, én csak repültem a fák fölött." A kristálytól vagy az LSD-től ugyebár?
- Szép jó reggel! - köszönök hangosan a víz felé, ahogyan sétálok a mólón. Valaki csak meghallja, és útba igazít. Kérem, én itt nem ismerek senkit, én itt nem vagyok senki, csak egy elveszett fiú.

@Lina Wong
441 szó
Vendég
Vendég
Anonymous

Témanyitásimbolygó csónakon süllyed a tenger is Empty2023-09-04, 15:26

ugrándozik hülyén, forog õ is a földdel
Hay Lin && Pán Péter

Vendég
Vendég
Anonymous