Welcome to Fata Morgana
Mirage Mirror
I am afraid of what I'm risking if I follow you Into the unknown
Fata Morgana mágiája
jelenleg aktív

– Hercegnő! Mi történik? Mi ez a varázslat?
– Ez egy átok, léteznie sem volna szabad, nem tudom, hogy a nővéreim miféle sötét praktikákat használtak, hogy létrehozzák, de már késő bármit is tenni.
– Mi fog történni?
– Egy másik világban fogunk felébredni. Mi és mindenki, akit elér az átok. Jól figyelj, Tücsök! Nem fogunk emlékezni arra, kik vagyunk, de ha előbb térnek vissza az emlékeid, mint az enyémek, el kell mondanod, ki vagyok! Tudnom kell! Nem bízok a testvéreimben, többé senkiben, csak benned!
– Dehát...!
Nem volt időm tiltakozni, kérdezősködni vagy tovább értetlenkedni, mert a pulzálás következő hulláma elérte a hercegnőt. Solana köddé vált, a következő hullámban pedig Notus és Boreas is, Calypsoval együtt. A falhoz hátráltam, de a harmadik hullám engem is elért. Mintha elfújták volna a gyertyát, a gondolataim, a félelmeim, az álmaim, a céljaim... minden eltűnt, eltűntem én is, egy teljes pillanatra megszűntem létezni, majd egy új világban ébredtem valaki másként.” – Részlet a Tücsök Tihamér történetéből
Fata Morgana

határa
Számos és számtalan
karakter állás
Beszélgethetsz bárhogy
még állatok nyelvén is
Csillámport szórunk
a hőseinkre
Jelenleg 28 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 27 vendég :: 2 Bots

A legtöbb felhasználó (410 fő) 2024-10-19, 03:38-kor volt itt.
Mesénk fejezetei
lapozd, nézd!

Ok Tae-Moon
Tegnap 14:47-kor

Frida Leifsson
Tegnap 10:51-kor

Chi Bo-Ra
Tegnap 03:34-kor

Lydia Casey
2024-11-07, 20:22

Lydia Casey
2024-11-07, 20:19

Baba Shouta
2024-11-07, 19:58

Vittorio Scarsi
2024-11-07, 19:03

Woo Ryung
2024-11-07, 16:24

Thiana Dair
2024-11-07, 14:57

Onyx Blackwell
2024-11-07, 13:26

Kiemelkedõ mesemondók
ebben a hónapban

32 Hozzászólások - 59%

4 Hozzászólások - 7%

3 Hozzászólások - 6%

3 Hozzászólások - 6%

2 Hozzászólások - 4%

2 Hozzászólások - 4%

2 Hozzászólások - 4%

2 Hozzászólások - 4%

2 Hozzászólások - 4%

2 Hozzászólások - 4%

Megosztás

"Don’t you see? She’s the one."
I am afraid of what I'm risking if I follow you Into the unknown
ÜzenetSzerző
Témanyitás"Don’t you see? She’s the one." Empty2021-02-22, 16:12

Avery Beaumont
Play by: Candice King

Becenév
-
Mesehős
Belle (Szépség és a Szörnyeteg)
Tükörkép
látja magát
Csoport
The Royals ✦ A nemesek
Foglalkozás
Könyvtáros a Beast Motelben
Családi állapot
Egyedülálló
Szexuális beállítottság
Heteroszexuális
Mi történt velem?

Kávé helyett teát szorongattam az ujjaim között, amíg az asztalomnál ücsörögtem, a papírmunka felett. Leltároztam két nappal ezelőtt, az egyik könyvnek viszont lába kélt. Ez előfordult néha, valószínűleg senkinek, még magának a Szörnyetegnek sem tűnne fel a hiánya, hiszen én rendeztem el a könyveket, még néhány példányt is én magam szereztem be. Én viszont tudtam a hiányról, ráadásul az egyik kedvenc könyvemről volt szó, emiatt már két napja egy idegroncs voltam. A könyvtárba betérő vendégekkel sem tudtam olyan bűbájos lenni, mint máskor, a mosolyom nem volt őszinte.
- Hol lehet? - suttogtam magam elé, miközben újra átfutottam a listát. Nem tűnhetett el csak úgy. A legutóbbi gazdája visszahozta, ahogy az a feljegyzésben szerepelt, de akkor... én kevertem el? Nem-nem, az lehetetlen. Úgy vigyáztam ezekre a könyvekre, mintha a saját gyűjteményem lenne, s bizonyos fokig így is volt. Legalábbis amíg itt dolgoztam.
Azért az kárörömmel feketítette be a szívemet, hogy ha a Szörnyetegnek sikerül elüldöznie engem innen, senki se jönne a helyemre. Ergo, a könyvek soha nem kerülnek más kezébe. Ez nem volt helyes, s akárhányszor ez a gondolatom támadt, bűntudat lett úrrá rajtam. Még mindig hittem abban, hogy a főnök sem született gonosznak, egészen biztos történt vele valami, ami ilyen rideggé és önző alakká tette. Vagy talán rossz körökben mozgott egész életében, nem jó neveltetést kapott... számtalan ötletem volt, ami magyarázat lett volna a természetére. Olykor persze engem is elsodort a harag ezen gondolatoktól, és el akartam hagyni a hotelt. Aztán a könyvek szeretete mindig győzedelmeskedett, plusz ott volt ez a kis apróság, miszerint majd én jó belátásra bírom a Szörnyeteget. Butaság volt, tudom, de nem tehettem róla. Valahogy mindig megláttam másokban a jót, ha pedig nem leltem rögtön, akkor keresni kezdtem.
- Kisasszony, segítene végre, vagy még üldögélni akar a teája mellett? - hangzott fel a rekedtes, gúnyos hang, minek hatására felment bennem a pumpa. Még a legundokabb emberekkel is mindig jól bántam, ugyanolyan kedves, édes hangszínen szóltam hozzájuk, mint azokhoz, akik rendesek voltak velem, de ezúttal nem ment. A főnök már reggel felbosszantott, ráadásul ott volt ez az eltűnt könyv dolog is, nem beszélve arról, hogy talán szép lassan kezdtem elveszíteni az eszemet - vagy a tükröm mondta be az unalmast, ami elég furcsán hangzik, nem? Még nekem is véges a türelmem, én sem bírok el ennyi mindent. Besokalltam. Nem akartam még egy idegen, idősödő férfitől is azt hallgatni, mennyire nem bánok jól az emberekkel, mikor ez volt az én különleges képességem, nagyon is értettem az embertársaimhoz.
- Már megbocsásson, uram, de ez is a munkám része. - mutattam kissé indulatosan a papirosokra, amik az asztalomon hevertek szanaszét. - Ha pedig önnek ez nem tetszik, igazán szólhatott volna, hogy rám vár. Szívesen segítek, de ha nem tisztel engem és ezt a könyvtárat, akkor egészen biztos kitalál az ajtón! - Mosolyogtam rá azzal a bizonyos 'most jobb, ha távozik' nézésemmel. Ezt ritkán vettem elő, és a legtöbbször a hotel igazgatójának szólt. Én tényleg, tényleg barátságos ember vagyok, de ami sok, az sok!
A férfi morgott valamit az orra alatt, amiből egyedül annyit szűrtem le, hogy panaszt fog tenni rám. Na, jól nézünk ki! Macnair főparancsnok A Szörnyeteg kioktatása pont úgy hiányzott, mint egy púp a hátamra...

Képességem

✦ Ha a Szörnyeteg elveszti a kontrollt a képessége felett és nem tud visszaváltozni, én vagyok az egyetlen, aki képes hatni rá. Egyetlen csókkal képes vagyok visszaváltoztatni őt, bár bevallom, néha borzasztóan nehéz olyankor a közelébe férkőzni, de sosem féltem tőle. Ijesztő abban az állapotában, ám én tudom, hogy még akkor sem ártana nekem soha.
✦ A Rózsakert különös, mondhatni varázslatos hatással van rám. Rózsaszirmokból védőmezőt tudok létrehozni, amit senki sem képes átlépni. Ha felmérgesítenek, vagy ha egyszerűen csak magányra vágyom, ez a legjobb módszer. Néha csak úgy használom a képességet, ami valahogy feltölt energiával, hiszen közben szirmok röpködnek körülöttem, ami már önmagában csodaszép látvány. Egyszer csak azért vontam magam köré, hogy nyugodtan olvashassak, bár egy kissé nehéz volt koncentrálni, miután magával ragadott a történet.
A képesség 1 lezárt játék után aktiválódik, tehát a 2. játékban.
Avery Beaumont

Alice

Vendég
Vendég
Anonymous

"Don’t you see? She’s the one." Empty
Témanyitás"Don’t you see? She’s the one." Empty2021-02-24, 00:45

Csillámporos üdvözlet illet téged
Avery Beaumont ✦ Belle

„Hol volt, hol nem volt... régi nóta száll...
volt két idegen: aki hirtelen egymásra talált.”

Kedves Avery!

Nagyon vártam már az érkezésed és nem csak azért, mert #mavery4ever, hanem mert a Szépség és a Szörnyeteg mindig is benne volt a top 3 listámban. Szerettem és szeretem a kapcsolatukat, és legfőképp azt, amit tanít: uralkodj magadon! Ez persze nem Belle-nek szól, hanem sokkal inkább a szőrös "medvéhez", aki amúgy mélyen belül érző szívet rejteget. "Don’t you see? She’s the one." 1115489239
A lapod szépen bemutatta egy átlagos (?) napodat, Avery. Nem tudom, Maverick mit szólna, ha rájönne, hogy elvesztettél egy biztosan nagyon értékes és drága könyvet a könyvtárából (ő biztos valahogy így gondolkodik, nem igaz?)... de jobb, ha nem is hozod a tumodására, mert lehet, tényleg leharapja a fejed.
Viszont... abban nagyon szurkolok neked, hogy sikerüljön megváltoztatnod Őt. Vagy legalábbis elérni, hogy megnyíljon legalább neked, ha másnak nem is. "Don’t you see? She’s the one." 642527747

Ne felejtsd el lefoglalni a szépséges arcod és vésd fel magad a főkarakterekhez is! Utána pedig merülj el a mesék világában, kérlek!  "Don’t you see? She’s the one." 1504217148

The cold never bothered me anyway.
Nem szórt rá senki csillámport

Evangeline Snow
Királynõ
Királynõ
Evangeline Snow
Mesehõs :
"Don’t you see? She’s the one." Cute-frozen-elsa-vx0ax77dyn98vc39
❝ Frozen❞
Elsa of Arendelle
Egyszer volt, hol nem volt... :
"Don’t you see? She’s the one." D2fdc972cc6bcb3cfd520b63fa956b19529fa484