Welcome to Fata Morgana
Mirage Mirror
I am afraid of what I'm risking if I follow you Into the unknown
Fata Morgana mágiája
jelenleg aktív

– Hercegnő! Mi történik? Mi ez a varázslat?
– Ez egy átok, léteznie sem volna szabad, nem tudom, hogy a nővéreim miféle sötét praktikákat használtak, hogy létrehozzák, de már késő bármit is tenni.
– Mi fog történni?
– Egy másik világban fogunk felébredni. Mi és mindenki, akit elér az átok. Jól figyelj, Tücsök! Nem fogunk emlékezni arra, kik vagyunk, de ha előbb térnek vissza az emlékeid, mint az enyémek, el kell mondanod, ki vagyok! Tudnom kell! Nem bízok a testvéreimben, többé senkiben, csak benned!
– Dehát...!
Nem volt időm tiltakozni, kérdezősködni vagy tovább értetlenkedni, mert a pulzálás következő hulláma elérte a hercegnőt. Solana köddé vált, a következő hullámban pedig Notus és Boreas is, Calypsoval együtt. A falhoz hátráltam, de a harmadik hullám engem is elért. Mintha elfújták volna a gyertyát, a gondolataim, a félelmeim, az álmaim, a céljaim... minden eltűnt, eltűntem én is, egy teljes pillanatra megszűntem létezni, majd egy új világban ébredtem valaki másként.” – Részlet a Tücsök Tihamér történetéből
Fata Morgana

határa
Számos és számtalan
karakter állás
Beszélgethetsz bárhogy
még állatok nyelvén is
Csillámport szórunk
a hőseinkre
Jelenleg 164 felhasználó van itt :: 2 regisztrált, 0 rejtett és 162 vendég :: 1 Bot

A legtöbb felhasználó (410 fő) 2024-10-19, 03:38-kor volt itt.
Mesénk fejezetei
lapozd, nézd!

Fu Hei
Tegnap 22:05-kor

Yan Xing Cheng
Tegnap 19:23-kor

Mato Catawanee
Tegnap 18:51-kor

Hwang Dae-Shim
2024-11-21, 23:08

Mo Yuan
2024-11-21, 16:45

Jayla Wilde
2024-11-21, 15:51

Dionysia Nerida Pantazis
2024-11-21, 13:44

Shan Ruyue
2024-11-21, 05:03

Shan Ruyue
2024-11-21, 04:24

Yan Xing Cheng
2024-11-21, 04:18

Kiemelkedõ mesemondók
ebben a hónapban

33 Hozzászólások - 38%

10 Hozzászólások - 11%

9 Hozzászólások - 10%

6 Hozzászólások - 7%

5 Hozzászólások - 6%

5 Hozzászólások - 6%

5 Hozzászólások - 6%

5 Hozzászólások - 6%

5 Hozzászólások - 6%

5 Hozzászólások - 6%

Megosztás

Leave me on the otherside
I am afraid of what I'm risking if I follow you Into the unknown
ÜzenetSzerző
TémanyitásLeave me on the otherside Empty2021-07-22, 10:24

The end
Egy félbehagyott fejezet
Nem szórt rá senki csillámport

Mirage Mirror
Káprázat Tükör
Káprázat Tükör
Mirage Mirror
Egyszer volt, hol nem volt... :
Leave me on the otherside JPbm1tY
Leave me on the otherside C762116a1803ee0f854bc93c33ab04366020e95a
I am afraid of what I'm risking if I follow you
Into the unknown
Ennyi ember hisz bennem :
1774
Titulus :
Pengu ✦ Sisu ✦ Namaari
✦ ✦ ✦ :
Leave me on the otherside 5fddf4ef6494eaab04a3d1f645e25da2c51b0860
Életkor :
3
Akinek az arcát viselem :
Kim Soo-hyun ✦ Han So Hee ✦ Gemma Chan
A tükör mögött :
Leave me on the otherside 6442b92e7f900b694cceef6bce1f5ee9dd32e05b
Evolet Yang
Baba Mirai ✦ Baba Shouta

Leave me on the otherside Empty
TémanyitásLeave me on the otherside Empty2021-06-04, 02:51

Phoebus & Toppancs
Ritkán istenítek magamon kívül bármit is. Gondolom érthető, hogy miért. Ha már magammal kell együtt élnem, akkor kihasználom, mennyire tökéletes vagyok, és igenis dicsérem saját magamat. Ez a minimum, ha már egyedül élek ebben a rohadt nagy városban, és a legnagyobb szórakozásom az, hogy nekidőlök a semminek, hogy ott olvashassak. Tiszta menő vagyok. Nem véletlen találok magamnak ilyen helyet, meg nem véletlen látom magam nyúlként - bár egy oroszlán kicsit menőbb lenne. Nem beleszólni akarok az elmém furcsa kivetüléseinek háttérmotivációiba és logikájába, de azért ezt lényem minden része elismerheti. De lehetnék akár krokodil is. Olyat forognék, amíg lenyelem a hozzám hasonló nyulakat, hogy öröm lenne nézni. Persze ugrálni és nem megenni a répán kívül senkit kétségtelenül békésebb tevékenység - bár néha szoktam hallani a répák visítozását, hogy tegyem le őket, de mit tehetnék, muszáj lesz szinten tartanom a fütyülési képességemet.
----------
Teátrális sóhaj helye. Igen, tudom, hogy milyen eszméletlenül drámai ez az egész. Ne is mondd, alig tudom majd túltenni magam rajta.
----------
Mondjuk van ez a dolog, hogy a zseniket a társadalom furcsának tartja. Én is valami ilyesmi lehetek az vala szentséges társadalomnak, vagy mi. És Einstein is milyen menő volt. Nem értem az átlag embereket, eskü. Hogy nem lehet értékelni a zsenialitást, amikor már annyi emberrel kapcsolatban elismertük, hogy nem csak tehetsége, de isteni adottsága volt adott területeken. Beethoven, Mozart, Einstein, John Keats, meg annyian mások. Közöttünk is járnak ilyen emberek, még ha nem is ezeket a neveket viselik, hanem azt, hogy Ross Darcy. Hát istenem, ezt még könnyű is megjegyezni.
Lényeg a lényeg, nem feltétlen bolondultam meg attól, hogy egy habcsókszerű nyúlként látom néha magamat. Ez pusztán a saját zsenialitásom, úgyis csak én érzékelem ezt. Legalábbis ezidáig így tudtam, de a vastag tónusú úrifigura elbizonytalanít egy kicsit. Mi van akkor, ha a világ kollektíven bedobta a törölközőt, és az északi fény titkon valami mutáns gént lőtt mindenkinek a fejébe, hogy tiszta dilisnek higgyük magunkat? Jöhetnek a konteók! Minél elborultabb, annál jobb, de viccet félretéve, tényleg elég furcsa ez az egész. Még jó, hogy kéznél van a telefonom, és még a szövegfelismerője is kitűnő, és a Ross Darcy helyett nem azt akarná beadni másoknak, hogy asztaldísz. Szia, az én nevem asztaldísz. Csodás hangzás, pocsék tartalomfelismerés.
- Igen, mostmár tudok róla. Naponta látom magam így, szóval már megszoktam, de elsőként nekem is elég bizarr volt. Csak el ne taposs kérlek. Fogalmam sincs, hogy lényegében milyen magasnak számítok más szemében meg magamnak, meg hogy azt átlagolja ez az agymenés, vagy mit is szeretne igazán... - lehet, hogy első körben egy nyúlhoz képest kicsit sokat beszélek, meg olvasni is elég fárasztó lehet a zagyvaságot, ami elhagyja az elmémet a számon keresztül. Lényegében az egész zsenialitásom csak úgy létezik az éterben.
- Ross Darcy - ha már nyúl, mutatkozzon be az is. Vagy nem így tartja a mondás? Áh, nem is érdekel túlzottan, odadobtam a nevemet, legyen elég esze, és értse meg, hogy mit szeretnék. De azért lopva leellenőrzöm, hogy nem-e asztaldísz van a telefon képernyőjén. - Ha nem szeretnéd lenyúzni a pelyhes bundámat, akkor nem igazán. Olvasni készültem. És te, nagyember, veszélyben vagy? - furcsán pislogok rá. Honnan jött neki ez a kérdés? Ha veszélyben lennék, akkor valószínűleg nem vele chatelnék, nem? Vagy már lassan nem tudok különbséget tenni a zsenialitás és a hülyeség között?
- A többieket? Csak téged látlak így, szóval pont most óta. Magamat már egy-két hónapja lépten-nyomon. Hol reggelente nem látom magam fogmosásnál, mert olyan kicsi vagyok, hol kirakatokban pelyhedzik a farkincám. Változó, nem mindig látom magam ilyennek, csak itt a semminél. - Ki is emelem a szót, hogy értse, milyen különleges helyre utalok. Remélem leesik neki, hogy éppen a szent pihenőhelyemről van szó, ahol a mégszentebb pihenőidőmet szoktam tartani. Bár utóbbi nem is fontos, elszórakoztathatjuk egymást, ez így egész érdekesnek ígérkezik.
- Mesélj valamit, nagyember. Ha nekidőlsz a semminek, akkor téged is megtart? Vagy ez az előny csak nálam, pehelysúlyú réparopogtatónál érvényesül?

@"Marcus Armstrong"
646 szó
Vendég
Vendég
Anonymous

TémanyitásLeave me on the otherside Empty2021-04-26, 20:54

to the Mighty Thumper

Ha nem dolgozott és nem az Outcastsban töltötte az idejét, akkor gyakorta vetette bele magát a természet-adta lehetőségekbe, szívesen volt egyedül, hagyva, hogy az élet körülötte úgy folyjon, mint az alkohol le a torkán éjszakánként: szélsebesen, gondolkodás nélkül. Idekint nem volt olyan része az erdőnek, amelyet nem járt volna be. Tudta, hogy a vadászok melyik időszakban mozogtak leginkább, mikor volt a vadászidény, ezért azon időszakokban sosem portyázott és túráztatta a lábait az erdei területeken. A legutóbb is Hadrian pórul járt, amiért még a mai napig lassú felépülésre kényszerült, Mark pedig nem akarta kivonni magát a forgalomból, mert azzal lehúzhatta volna a rolót a boltjában.
Már gyerekkorában is odáig volt a fegyverekért, a létező összes vérengzős mesét kérte a szüleitől, hogy avassák be őt, a királyok kegyetlenkedései éltették, a színes-szagos mézescsupros hercegnők pedig émelyítően hatottak rá. Mára már felnőtt, a nőkhöz pedig több köze volt, mint holmi királyokhoz, de a drámát, a hisztit azóta is megtagadta. Az erőszakos mesék világából a valóságba csöppenve olyan katonai egység részese lett, amely nem a meghunyászkodó férfi képét vetítették mások elé. Ha kellett, képes volt tiszteletet parancsolóan, olykor diktatórikus rendet fenntartani. A szabálykövetést mindenkitől megkövetelte, a lázongást pedig könyörtelenül szétzúzta és ha nem is fizikai terrort vagy kényszert alkalmazva, tudta, hogy a lelki sebek, a lelki megtörés sokkalta fájdalmasabb, amit csak akkor használt fel, ha szükségesnek vélte. A magánéletben viszont soha, megadta, de meg is követelte a tiszteletet és bizony volt olyan helyzet, amikor őt is kenyérre lehetett kenni. Valahol mélyen elásva benne rejlett a büszke apa figura, aki szerette a fiát, aki megőrült azért a nőért, aki világra hozta az utódját.
Most mégis itt állt gyermektelenül egy nyomorult erdő kellős közepén egy betépett figurával, akit akár meg is ölthetne, ki is rabolhatna, senkinek eszébe sem jutna, hogy ő volt a tettes. Az oldalról érkező mozgás felkeltette a figyelmét és ha Robinsonnal is foglalkozott egy ideig, útjára bocsájtotta, mintha a részeg Titanic volna. Még végigkövette a pillantásával, ahogy a tag dülöngélve tovább állt és titkon reménykedett abban is, hogy borul egy irdatlan nagyot, de sajnos nem így történt, így hát a figyelme ismét a szőrgombolyagra vándorolt és ott is maradt. Nem nagyon akart ma gyilkos napot tartani, ezért megszabadult a puskától, ő maga pedig leült a kidőlt fa törzsére, hogy onnan rálásson a nagyjából törpe méretű nyúlra, teljes valójában.
Megköszörülte a torkát, amikor a fele akkora telefonnal kezdett játszani a nyúl, a tarkóját is megvakarta. Varázslat! Bár ha jobban belegondolt, épp most gurultak el a gyógyszerei és vált őrültté, de erről senkinek nem kellett tudnia. A kérdésekre összevonta a szemöldökeit. Tényleg kezdett megőrülni, de öröm az ürömben, egyszerre mehetnének elmegyógyintézetbe, mert ezek szerint mindketten ugyanúgy azt az elbaszott képet látták. Felszívta magát, mielőtt még meggondolta volna magát, aztán döntött.
- Szóval te is ilyen nyomorult képet látsz. Nekem se tetszik túlzottan és ennyire még sose voltam részeg, hogy ezt lássam, már egy ideje - válaszolta, remélve, hogy a nyúlnak nem volt szüksége szemüvegre. - Azzal tisztában vagy ugye, hogy én meg egy borzasképű nyulat látok? - folytatta, és ha kapott rá választ, lesajnáló vagy drámázó pillantást, megvonta a vállait egy félmosoly kíséretében.
- Marcus. Armstrong - adott választ arra, hogy ki ő. Annyira azért még nem ismerkedtek össze a kis bolyhossal, hogy a magánéletébe beavassa. Az enyhén szólva is morbid fordulat lenne és nem feltétlenül a bizalomhiány miatt. Mert még mindig, egy nyúllal beszélt. Nonsense.
- Nem vagy veszélyben? - érdeklődött, fordítva a beszélgetést a számára csak kölyökképűre, mert hát lássuk be, egy nyúlnál nem lehet azt mondani, hogy Sir Nyúl. Kicsik, szőrösek is, fürgék és nem vágósúlyú állat volt az sem, ami Marcus előtt jelent meg. Még bizonyára növésben lévő szervezet lehetett. Plusz prédának is kiváló. - Mióta látod így a többieket? - kíváncsi volt, hogy egybeesett-e az ő képzelgéseivel.

elnézést, most értem csak ide hozzád :( ♡ Dancing with flames ♡ sok szó
Vendég
Vendég
Anonymous

TémanyitásLeave me on the otherside Empty2021-04-13, 18:10

Phoebus & Toppancs
Őszintén szólva, sokkal szabadabb vagyok itt, mint anno Londonban. Sokkal jobban érzem magam, könnyebben menedzselem az időmet is, és valamiért nincs hiányérzetem a nevelőszüleimet illetően sem. Már itt a helyem a barátaimmal. Mert itt ténylegesen vannak barátaim, ami egy cseppet okozhat bárkinek meglepetést, aki korábban piszkált nos... lényegében bármi miatt. Ebben a városban legalább értékelik az eszemet, a mentalitásomat, és nem mindenki szól meg a hiperaktivitásom miatt sem. Több, mint üdítő helyzet.
A mai napom mondjuk elég eseménytelen volt. Az iskolában semmi új, még mindig én vagyok a legokosabb - ez eddig is mindenkinek egyértelmű volt -, a szakkör sem tartogatott semmi újat, ugyanúgy unalmas mostanában az egész, mint mindig. Nincs itt a csapat egyik fő mozgatórugója, és ez sajnos túlontúl meglátszik mindenkin. Egyedül pedig nem szeretném és nem is tudnám a vállamra venni ezt a délutáni elfoglaltságot. Nem lenne értelme, ha mindenki ennyire komoran áll az állatok védelméhez. Pedig vannak ötleteim, nem is akármilyenek. Mindenesetre valamennyire próbálom tartani a lelket mindenkiben, de sosem voltam jó lelki szemetesládának, és ezen nem próbáltam meg soha változtatni, ami meg is látszik. Én ugrálok, ha boldog vagyok, ugrálok, ha szomorú. Nem tud lelőni senki, mert így vezetem le a felesleges energiákat, legyen az pozitív vagy negatív, teljesen mindegy.
Mivel nincs kedvem hazamenni tanulni, és mint mindig, most is borzalmasan meleg van, a szakkör helyszínétől nem az albérletem felé indulok, hanem a sulihoz közeli erdőbe. A lombkorona valamennyire tompítja a nap sugarait, és van egy közeli hely, ami a maga furcsa aurájával belopta magát a szívembe. Nem is lenne ez másként, hiszen neki tudok dőlni a semminek, és a semmi megtart! Na, ott a legjobb olvasni. Egy üreges farönkön ülve, a semminek dőlve. Mint egy kemény felhő.
Soha nem jár erre senki. Pont ezért választottam törzshelyemnek - törzs, érted! -, és ont ezért nem is árulom el senkinek, hogy mire lettem figyelmes. Ahogy kiérek a kicsit tisztásszerű helyre, mégis mozgásra leszek figyelmes. De nem az erdő felől, mert azt már megszoktam, szinte fel sem tűnik, ha az állatok rohangálnak körülöttem. Nem véletlenül védem őket annyira, szeretem az erdei állatok jelenlétét, szeretetét. A nyuszikkal még együtt is szoktam néha ugrálni. Igazán retardált látvány lehet...
Ahogy a semmihez közelítek, egyre tisztábban látom, hogy mivel is állok szemben. Mármint, látom, hogy valami rajzolt ember, de azt nem kifejezetten értem, hogy miért nem igazi, és egy pillanatra komolyan elgondolkodok azon, hogy mennyire is tiszta a fejem. Lehet, hogy napszúrást kaptam?
Ugyanaz az érzés van bennem, mint amikor megláttam egy nyulat magam helyett a tükörben. Ő is valami ilyesmi lehet? A gondolatra magam mögé pillantok, hogy mögöttem áll-e, vagy tényleg a semmin túlról látszódik, de mögöttem nincs senki.
- Ki vagy te? És miért vannak ilyen... ilyen tónusú idomaid? - nem is én lennék, ha máshogy esett volna ki a kapanyél a számból, de mostmár jó lenne tudni, hog tényleg olyan-e, mint én. Végre lenne valaki, akivel tudok erről beszélni, aki megért egy kicsit. Persze az is lehet, hogy teljesen begolyóztam. Soha nem hallottam még ennyire torz tükrökről, szóval vagy ezzel a semmivel és a tükrökkel, vagy velem van hatalmas baj.

@Marcus Armstrong
512 szó
Vendég
Vendég
Anonymous

TémanyitásLeave me on the otherside Empty2021-04-05, 15:51

to the Mighty Thumper

Igen! Azt pont úgy kell! Legszívesebben ráüvöltött volna Robinsonra, aki úgy viselkedett, mint egy zöldfülő ribanc a rúdon - mindent tönkretett maga körül, amihez csak hozzáért, minden nyomot szétzilált és a létező összes zörgő hangot előidézte az avarban, amit csak lehetett. Marcus idegesen nézte a rezzenő mozdulatokat, az indokolatlanul sok és felesleges mocorgást, amivel Rob élt, de ahelyett, hogy a vadászt lőtte volna le, csak az ujjai fonódtak rá a húszas éveinek végén járó ember nyakára és vonta annál közelebb magához. Csendesen, úgy, amilyen Robinson nem volt.
- Elkussolnál végre, ember? Még a kibaszott mamutokat is felébreszted a millió éves álmukból - dörrent rá visszafojtott hangerővel, a szédült tag pedig a tenyere alatt nyelve élte meg az oxigénhiányos reflexet. Nem volt szokása ennyire agresszíven reagálni a bénázásra, de most muszáj volt, mert fájt a feje, nem volt kedve itt lenni és egyáltalán: gyűlölte, ha nem voltak összeszedettek az emberek, mert a szertelenség egyenlő volt a sérüléssel. És ha ő el is tudta azokat látni, nem volt kedve mondjuk egy lőtt vagy szúrt sebben turkálni ma a kezével. Így is elég mocsok volt már az életében, átvitt értelemben.
- Bocsi, én csak izgulok. Ez az első - beszéltek a tenyere alatt, mire felsóhajtott, elengedte a férfit lassan, aki imbolyogni kezdett.
- Ha leokádod a cipőmet, karóba húzlak. Szedd már össze magad, nem a szüzességed jöttél elveszteni az erdőben, hanem azért, hogy egy jókora dámot láss - és ölj meg, de ezt már nem tette hozzá, mert nem akarta egyértelműsíteni azt, amiért úgy izgultak. Legalábbis Robinson, mert Marcus nem volt az a fajta ember, aki bármi miatt is idegeskedett volna. A legtöbbször nyugodt, megfontolt férfi képét mutatta a külvilág felé és csak otthon, a négy fal között hagyta, hogy az idegbeteg és paranoid gondolatai egymással kergetőzzenek, miközben ő a whiskyvel és jégkockával telepakolt poharával pacsizott le.
- Már nem.. vagyok szűz.
- Ez az információ rohadtul nem érdekelt, de örülök neki, Robinson - sóhajtott fel, fogalma sem volt, hogy ez mégis miért volt érdekes a számára. - Én sem - tette hozzá, csak hogy tisztázza a helyzetet. Kurvára nem a jó irányba mentek el a beszélgetés terén, ezért ott is hagyta, hogy a puska csövét a talaj felé engedve nesztelenül lépjen át három kidőlt fatörzset, kerüljön meg egy kisebb kőkupacot, hogy végül meglássa önmagát a fal mellett egy üvegszilánkon visszatükröződni. Vagy azt a valamit, ami minden egyes alkalommal megjelent előtte, ha tükörbe nézett. Idegesen nézett el Robinson felé inkább, aki éppen akkor merészelt eltaknyolni egy kiálló göcsörtös gyökérzetben. Marcus az égnek emelte a szemeit és elmormolt egy imát a szerencsétlen lelkiüdvéért, de aztán megindult felé és könnyedén rántotta fel egyenesbe, ráállítva a talpaira a tagot. - Kezdem úgy érezni, hogy a halálodon vagy - igazság szerint nem nézte meg eddig tüzetesebben a másik tagot, de ez a mindenben elesek módszer nem vallott rá. A szemei az alig remegő ujjakon és kezeken állapodott meg, az elfehéredő bőrön és a fekete táskás szemeken.  Egy héttel ezelőtt még minden rendben volt Robinsonnal, de most? Úgy nézett ki, mint egy olcsó drogos. Egyetlen mozdulattal rántotta fel a fickó karján a pulóvert, hogy tűnyomok után kutasson, amit aztán meg is talált. A felpúposodott kis nyomokra elkáromkodta magát, Rob meg ezt a pillanatot választotta arra, hogy előregörnyedve epét hányjon.
Marcus túrabakancsára.
Egy nem túl halk baszdmeggel fogta át Robinsont, hogy ne a saját hányadékában fetrengjen. Ösztönszerűen nézett körbe, és valahol a saját maga tükörképe mellett megpillantott valami mást. Valami egészen mást, amire csak azért nem hőkölt vissza, mert nagyon nem lehetett már meglepni semmivel sem őt. A szürke bunda villanása egyértelműen jelezte, hogy nem voltak egyedül. Lassan nyúlt a vállára pakolt puska szíjáért, hogy ráfogjon a fegyverre lazán. Még nem tartotta irányba azt, de nem is próbálkozott meg vele. Vajon a lövedék átjut a falon?
- Rosszul vagyok, Mark! - a panaszkodást valahol alulról hallotta meg.
- Igazán? - egyértelmű kérdés. - Észre se vettem.
- Nincs.. egy kis fű nálad? Tudom, hogy régen volt.. - Marcus magán érezte a pillantást odalentről. Bloomcrown szegénysége úgy tűnik mégsem mindenkit ért el. Őt nem, de ezek az anyaghasználók a legmocskosabbak voltak mind közül.
- Otthon van csak, Robinson - hazudta könnyedén. - Elindulsz a kocsi felé? Nyitva van - megint hazugság. A kulcsot sosem hagyta az autóban és sosem adta ki a kezéből sem. - Megtisztítom a cipőmet, így nem akarok beülni a kormány mögé - ez igaz volt. De nem emiatt akart itt maradni. Biztos volt abban, hogy a cipői egyike-másika látott már rosszabbat is, mint valaki gyomortartalmát.
- Oké, megyek - elvágódott a földön Robinson, aztán összeszedve magát megindult - a rossz irányba. - Merre kell mennem? - kiáltotta vissza, Marcus pedig ha útba is igazította, a szemei a falat figyelték. Azt a szürke bundát, amit azóta nézett, mióta feltűnt neki a mozgás. A távolodó lépteket követően közelebb mozdult a falhoz, de figyelt arra, hogy ne legyen túlságosan fenyegető a jelenléte. Aha! Mert a puska nem volt az. Mert az öltözéke, a nem túl boldog ábrázata nem volt az. A puskát nekitámasztva az egyik fatörzsnek emelte fel a karjait, mintegy jelezve, nem ellenség. Az ösztönei nem azt súgták neki, hogy vérnyúllal futott össze. Az ujjai a combjára vándoroltak, hogy a zsebéből előhalássza a telefonját. Csak azt nem tudta eldönteni, hogy az a szőrgombolyag igazi volt-e, amit meg lehetett volna ölni, vagy valami más. Mint ami ő is volt a tükrökben.

irgalmatlanul hosszú kezdő Leave me on the otherside 1311556981What's inside ♡ sok szó
Vendég
Vendég
Anonymous

TémanyitásLeave me on the otherside Empty2021-04-04, 20:45

The truth is out there

Vendég
Vendég
Anonymous

TémanyitásLeave me on the otherside Empty

Ajánlott tartalom

Leave me on the otherside

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Similar topics

-
» Hello stalker. I'm doing fine, thanks for cheking up on me, now you can leave.