Mi történt velem?
E gyszer volt, hol nem volt..
Amióta az eszemet tudom oda vagyok a
történetekért. A tudat, hogy különböző világokban merülhetek el és különleges karakterek történetét
ismerhetem meg mindig egyfajta külön energiával töltött fel. Ha valamibe igazán szerelmes tudtam lenni azok a történetek voltak. Rajtuk keresztül pedig úgy éreztem, hogy mindezt én magam is megtapasztalom a maga
varázslatos módján. Tisztában voltam vele, hogy olyan tökéletes és
tragikus szerelmet amelyek a könyvek lapjain elevenedtek meg soha sem fogok igazán megtapasztalni. Nem csak azért, mert olyan hihetetlennek tűnt, vagy
elérhetetlennek. Egyszerűen csak nem is akartam a
szívfájdalmat saját magamon megtapasztaltani.
Mégis a rengeteg tragikus szerelmet újra és újra képes vagyok elolvasni anélkül, hogy egy percre is megunnám. Talán pontosan ezért is vállaltam el a munkát a Beast Motel-ben. A lehetőségek tárháza, ami elém tárult ezzel a lehetőséggel minden
negatívumot megér. Nem számít, hogy miként zárul egy-egy napon egy dologban teljesen biztos vagyok. Egy új nap mindig
reménnyel telten indul.
Szeretek a könyvtár falai között lenni. Ezt is akkor tudom igazán élvezni, ha nincs itt
Szörnyeteg. Amennyiben valamilyen véletlen folytán keresztezik egymást az útjaink annak valahogy mindig az a vége, hogy teljesen
megtörik a békéje a helynek. Lehet, hogy a főnököm, de úgy érzem ettől függetlenül még neki sem szabad mindent
elnéznem. Ha igazam van azért igen is
harcolok nem hagyom, hogy áttaposson rajtam úgy, ahogy mindenki máson is megteszi. Persze ott a lehetőség, hogy mindez egy
védekező mechanizmus a számára, de ez nem azt jelenti, hogy köteles vagyok elviselni, amikor rajtam kívánja
levezetni mindazt a terhet, amely a vállaira
nehezedik.
A napokat amelyek
békésen telnek Szörnyeteg távollétében pont ezért kívánom
kihasználni még akkor is, ha nem ő az egyetlen személy, aki igazán be tudja
árnyékolni a napjaimat, de nem hátrálok meg ilyen esetekben sem, hiszen végső soron sokkal több olyan személlyel van
szerencsém találkozni, akik legalább annyira
szerelmesek minden egyes történetbe, amit olvasnak, mint jómagam. Imádok velük beszélgetéseket folytatni, hiszen a
szenvedély, ami az emberek lelkében rejtőzik egy-egy történet kapcsán leírhatatlanul melengeti a sajátom.
Lepődtél már meg a saját
gondolataidon? Hogy mennyire képes valaki előhozni belőled a
legrosszabbat? Néha már tényleg őszintén meglepődöm, hogy mégis mit képes előhozni belőlem Szörnyeteg a viselkedésével és a hozzáállásával. Lassan már tényleg kezdem azt hinni, hogy előbb bírnám rá a
falat arra, hogy
meghajoljon előttem, minthogy Szörnyeteg valamelyik
kérésemet anélkül teljesítse vagy tegye lehetővé, hogy előtte legalább megpróbálná
leharapni a fejemet. Viszont, ha egy percig is azt hiszi, hogy ezzel
eltántoríthat, akkor hatalmasat téved. A könyvtár szentélyét senki és semmi
kedvéért nem adnám fel. Fogalmazhatunk úgy is, hogy
szívvel-lélekkel beköltöztem.
Képességem
✦ Ha a Szörnyeteg elveszti a kontrollt a képessége felett és nem tud visszaváltozni, akkor Te képes vagy visszahozni őt egy csókkal.
✦ Ezen kívül a Rózsakert különös mágikus erővel ruház fel téged. Mondhatni, abból nyered az erőd - Rózsaszirmokból védőmezőt vagy képes létrehozni, amit senki sem léphet át. Még a Szörnyeteg sem.
A képesség 1 lezárt játék után aktiválódhat, tehát a 2. játékban.A képesség aktív: 2021.08.17-től.