Welcome to Fata Morgana
Mirage Mirror
I am afraid of what I'm risking if I follow you Into the unknown
Fata Morgana mágiája
jelenleg aktív

– Hercegnő! Mi történik? Mi ez a varázslat?
– Ez egy átok, léteznie sem volna szabad, nem tudom, hogy a nővéreim miféle sötét praktikákat használtak, hogy létrehozzák, de már késő bármit is tenni.
– Mi fog történni?
– Egy másik világban fogunk felébredni. Mi és mindenki, akit elér az átok. Jól figyelj, Tücsök! Nem fogunk emlékezni arra, kik vagyunk, de ha előbb térnek vissza az emlékeid, mint az enyémek, el kell mondanod, ki vagyok! Tudnom kell! Nem bízok a testvéreimben, többé senkiben, csak benned!
– Dehát...!
Nem volt időm tiltakozni, kérdezősködni vagy tovább értetlenkedni, mert a pulzálás következő hulláma elérte a hercegnőt. Solana köddé vált, a következő hullámban pedig Notus és Boreas is, Calypsoval együtt. A falhoz hátráltam, de a harmadik hullám engem is elért. Mintha elfújták volna a gyertyát, a gondolataim, a félelmeim, az álmaim, a céljaim... minden eltűnt, eltűntem én is, egy teljes pillanatra megszűntem létezni, majd egy új világban ébredtem valaki másként.” – Részlet a Tücsök Tihamér történetéből
Fata Morgana

határa
Számos és számtalan
karakter állás
Beszélgethetsz bárhogy
még állatok nyelvén is
Csillámport szórunk
a hőseinkre
Jelenleg 23 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 22 vendég :: 2 Bots

A legtöbb felhasználó (410 fő) 2024-10-19, 03:38-kor volt itt.
Mesénk fejezetei
lapozd, nézd!

Ok Tae-Moon
Tegnap 14:47-kor

Frida Leifsson
Tegnap 10:51-kor

Chi Bo-Ra
Tegnap 03:34-kor

Lydia Casey
2024-11-07, 20:22

Lydia Casey
2024-11-07, 20:19

Baba Shouta
2024-11-07, 19:58

Vittorio Scarsi
2024-11-07, 19:03

Woo Ryung
2024-11-07, 16:24

Thiana Dair
2024-11-07, 14:57

Onyx Blackwell
2024-11-07, 13:26

Kiemelkedõ mesemondók
ebben a hónapban

32 Hozzászólások - 59%

4 Hozzászólások - 7%

3 Hozzászólások - 6%

3 Hozzászólások - 6%

2 Hozzászólások - 4%

2 Hozzászólások - 4%

2 Hozzászólások - 4%

2 Hozzászólások - 4%

2 Hozzászólások - 4%

2 Hozzászólások - 4%

Megosztás

Scarlett Rosabel Thorn
I am afraid of what I'm risking if I follow you Into the unknown
ÜzenetSzerző
TémanyitásScarlett Rosabel Thorn Empty2021-05-29, 09:16

Scarlett Rosabel Thorn
Play by: Candice Accola

Becenév
Scar, Letta, Letti, Rose-Rosie
Mesehős
Belle(Szépség és a Szörnyeteg)
Tükörkép
látja magát
Csoport
The Royals ✦ A nemesek
Foglalkozás
Könyvtáros a Beast Motelben
Családi állapot
Egyedülálló
Szexuális beállítottság
Heteroszexuális
Mi történt velem?

E gyszer volt, hol nem volt..

Amióta az eszemet tudom oda vagyok a történetekért. A tudat, hogy különböző világokban merülhetek el és különleges karakterek történetét ismerhetem meg mindig egyfajta külön energiával töltött fel. Ha valamibe igazán szerelmes tudtam lenni azok a történetek voltak. Rajtuk keresztül pedig úgy éreztem, hogy mindezt én magam is megtapasztalom a maga varázslatos módján. Tisztában voltam vele, hogy olyan tökéletes és tragikus szerelmet amelyek a könyvek lapjain elevenedtek meg soha sem fogok igazán megtapasztalni. Nem csak azért, mert olyan hihetetlennek tűnt, vagy elérhetetlennek. Egyszerűen csak nem is akartam a szívfájdalmat saját magamon megtapasztaltani.
Mégis a rengeteg tragikus szerelmet újra és újra képes vagyok elolvasni anélkül, hogy egy percre is megunnám. Talán pontosan ezért is vállaltam el a munkát a Beast Motel-ben. A lehetőségek tárháza, ami elém tárult ezzel a lehetőséggel minden negatívumot megér. Nem számít, hogy miként zárul egy-egy napon egy dologban teljesen biztos vagyok. Egy új nap mindig reménnyel telten indul.  
Szeretek a könyvtár falai között lenni. Ezt is akkor tudom igazán élvezni, ha nincs itt Szörnyeteg. Amennyiben valamilyen véletlen folytán keresztezik egymást az útjaink annak valahogy mindig az a vége, hogy teljesen megtörik a békéje a helynek. Lehet, hogy a főnököm, de úgy érzem ettől függetlenül még neki sem szabad mindent elnéznem. Ha igazam van azért igen is harcolok nem hagyom, hogy áttaposson rajtam úgy, ahogy mindenki máson is megteszi. Persze ott a lehetőség, hogy mindez egy védekező mechanizmus a számára, de ez nem azt jelenti, hogy köteles vagyok elviselni, amikor rajtam kívánja levezetni mindazt a terhet, amely a vállaira nehezedik.
A napokat amelyek békésen telnek Szörnyeteg távollétében pont ezért kívánom kihasználni még akkor is, ha nem ő az egyetlen személy, aki igazán be tudja árnyékolni a napjaimat, de nem hátrálok meg ilyen esetekben sem, hiszen végső soron sokkal több olyan személlyel van szerencsém találkozni, akik legalább annyira szerelmesek minden egyes történetbe, amit olvasnak, mint jómagam. Imádok velük beszélgetéseket folytatni, hiszen a szenvedély, ami az emberek lelkében rejtőzik egy-egy történet kapcsán leírhatatlanul melengeti a sajátom.
Lepődtél már meg a saját gondolataidon? Hogy mennyire képes valaki előhozni belőled a legrosszabbat? Néha már tényleg őszintén meglepődöm, hogy mégis mit képes előhozni belőlem Szörnyeteg a viselkedésével és a hozzáállásával. Lassan már tényleg kezdem azt hinni, hogy előbb bírnám rá a falat arra, hogy meghajoljon előttem, minthogy Szörnyeteg valamelyik kérésemet anélkül teljesítse vagy tegye lehetővé, hogy előtte legalább megpróbálná leharapni a fejemet. Viszont, ha egy percig is azt hiszi, hogy ezzel eltántoríthat, akkor hatalmasat téved. A könyvtár szentélyét senki és semmi kedvéért nem adnám fel. Fogalmazhatunk úgy is, hogy szívvel-lélekkel beköltöztem.

Képességem

✦ Ha a Szörnyeteg elveszti a kontrollt a képessége felett és nem tud visszaváltozni, akkor Te képes vagy visszahozni őt egy csókkal.
✦ Ezen kívül a Rózsakert különös mágikus erővel ruház fel téged. Mondhatni, abból nyered az erőd - Rózsaszirmokból védőmezőt vagy képes létrehozni, amit senki sem léphet át. Még a Szörnyeteg sem.
A képesség 1 lezárt játék után aktiválódhat, tehát a 2. játékban.
A képesség aktív: 2021.08.17-től.
Joy Dearborn

Koala

Vendég
Vendég
Anonymous

Scarlett Rosabel Thorn Empty
TémanyitásScarlett Rosabel Thorn Empty2021-05-29, 15:01

Csillámporos üdvözlet illet téged
Scarlett Rosabel Thorn ✦ Belle

„Hol volt, hol nem volt... régi nóta száll...
volt két idegen: aki hirtelen egymásra talált.”

Kedves Rosie!

Őszinte leszek, vártam, milyen lesz az új Belle, ha egyáltalán lesz, mert nálam ez volt a döntő talán, hogy én megtartom-e a Szörnyeteget. Aztán igazából az elmúlt napokban mégis arra jutottam, hogy bárkié is lesz a Szépség, én nem tudok megválni a Szörnyetegtől. Lehet, butaság, de ragaszkodok az általam éltrekeltett karakterekhez, szóval... Scarlett Rosabel Thorn 2732251548 Külön örülök, hogy egy új ember kezébe került a karakter. És hogy végre a lényegre térjek...
Magával ragadott a lapod és olvastam volna még tovább, de hát valamit a játéktérre is hagyni kell, ugye? Viszont egy üzenettel majd megdoblak, hogy merre kezdjük vagy vegyük fel a közös szálunkat. Scarlett Rosabel Thorn 1149350199 A Szörnyeteg már tűkön ülve vár! Scarlett Rosabel Thorn 2359898509

Foglalózz kérlek és akkor egyeztetünk.  Scarlett Rosabel Thorn 2426842179 Érezd jól magad! Scarlett Rosabel Thorn 841472469

The cold never bothered me anyway.
Nem szórt rá senki csillámport

Evangeline Snow
Királynõ
Királynõ
Evangeline Snow
Mesehõs :
Scarlett Rosabel Thorn Cute-frozen-elsa-vx0ax77dyn98vc39
❝ Frozen❞
Elsa of Arendelle
Egyszer volt, hol nem volt... :
Scarlett Rosabel Thorn D2fdc972cc6bcb3cfd520b63fa956b19529fa484