Welcome to Fata Morgana
Mirage Mirror
I am afraid of what I'm risking if I follow you Into the unknown
Fata Morgana mágiája
jelenleg aktív

– Hercegnő! Mi történik? Mi ez a varázslat?
– Ez egy átok, léteznie sem volna szabad, nem tudom, hogy a nővéreim miféle sötét praktikákat használtak, hogy létrehozzák, de már késő bármit is tenni.
– Mi fog történni?
– Egy másik világban fogunk felébredni. Mi és mindenki, akit elér az átok. Jól figyelj, Tücsök! Nem fogunk emlékezni arra, kik vagyunk, de ha előbb térnek vissza az emlékeid, mint az enyémek, el kell mondanod, ki vagyok! Tudnom kell! Nem bízok a testvéreimben, többé senkiben, csak benned!
– Dehát...!
Nem volt időm tiltakozni, kérdezősködni vagy tovább értetlenkedni, mert a pulzálás következő hulláma elérte a hercegnőt. Solana köddé vált, a következő hullámban pedig Notus és Boreas is, Calypsoval együtt. A falhoz hátráltam, de a harmadik hullám engem is elért. Mintha elfújták volna a gyertyát, a gondolataim, a félelmeim, az álmaim, a céljaim... minden eltűnt, eltűntem én is, egy teljes pillanatra megszűntem létezni, majd egy új világban ébredtem valaki másként.” – Részlet a Tücsök Tihamér történetéből
Fata Morgana

határa
Számos és számtalan
karakter állás
Beszélgethetsz bárhogy
még állatok nyelvén is
Csillámport szórunk
a hőseinkre
Jelenleg 42 felhasználó van itt :: 7 regisztrált, 0 rejtett és 35 vendég :: 2 Bots

A legtöbb felhasználó (410 fő) 2024-10-19, 03:38-kor volt itt.
Mesénk fejezetei
lapozd, nézd!

Ok Tae-Moon
Ma 14:47-kor

Frida Leifsson
Ma 10:51-kor

Chi Bo-Ra
Ma 03:34-kor

Lydia Casey
Tegnap 20:22-kor

Lydia Casey
Tegnap 20:19-kor

Baba Shouta
Tegnap 19:58-kor

Vittorio Scarsi
Tegnap 19:03-kor

Woo Ryung
Tegnap 16:24-kor

Thiana Dair
Tegnap 14:57-kor

Onyx Blackwell
Tegnap 13:26-kor

Kiemelkedõ mesemondók
ebben a hónapban

32 Hozzászólások - 59%

4 Hozzászólások - 7%

3 Hozzászólások - 6%

3 Hozzászólások - 6%

2 Hozzászólások - 4%

2 Hozzászólások - 4%

2 Hozzászólások - 4%

2 Hozzászólások - 4%

2 Hozzászólások - 4%

2 Hozzászólások - 4%

Megosztás

Ezt melyik pizsamádban álmodtad?
I am afraid of what I'm risking if I follow you Into the unknown
ÜzenetSzerző
TémanyitásEzt melyik pizsamádban álmodtad? Empty2021-06-13, 22:30

Amelia Willow Dearborn
Play by: Kaylee Bryant

Becenév
Am, Ames, Malie, Wil, Ördögfióka
Mesehős
Vitani (Az oroszlánkirály)
Tükörkép
látja magát
Csoport
Ancient Animals ✦ Ősi Állatok
Foglalkozás
Elvárásoknak való megfelelés - aka: keresem önmagam
Családi állapot
Egyedülálló
Szexuális beállítottság
Heteroszexuális
Mi történt velem?

Kedves, vagy éppen Kedvetlen Naplóm!

Mióta a tinédzser éveimbe léptem azóta magam is, és a családom tagjai is igazi lázadónak mondhatnak. Ami igaz is, hiszen szinte minden és mindenki ellen is lázadok. Őszintén? A nemlétezőm is tele van az egésszel, amit életnek nevezünk! Ja, és a karma egy kurtizán. Ezt mondjuk fogalmam sincs, miért is írtam le, de nem baj, a papír türelmes, elbírja, nem igaz? A családunk konkrétan szétesőben van, amit én iszonyatosan nehezen élek meg. Nem értem ezt az egészet. Miért kell ez a sok harcolászás egymással? Mindenki nyugodjon le a fenébe... ja, hogy az másik történet? És különben is, pont én magyarázok lenyugodásról, amikor itt lázadok a nagy káosz közepén? Na igen, ha valakinek, akkor nekem be kéne fogni a számat. Csak valahogy nem igazán érdekel, mit kellene tennem. Őszintén szólva nem igazán tudom eldönteni, hogy kinek az oldalára álljak: anya vagy apa mellé. Ez sok kellemetlenséget okoz nekem is és talán nekik is. Vegyék már észre magukat, a fene egye meg! Vagy ha magukat nem is, akkor engem vegyenek észre! Mert én is itt vagyok, hahó!! Ha ez magában nem lenne elég, még ott van a testvérem, Kovu is, aki nem tudja, vagy csak nem akarja eldönteni, hogy ki mellé álljon. Ugyan a mi családunk tagja, de mégis az ellenséggel barátkozik. Aki Simba mellett áll, az bizony ellenség. Legalábbis szerintem. Meg kellene végre értenie, hogy nem vet ránk jó fényt, ha Kiarával barátkozik. Sem ránk, sem rá. Csakhogy egyáltalán nem úgy tűnik, mint akit ez az egész érdekelne. Ez őszintén szólva bosszant, mivel el kéne már dönteni, hogy mit akar. Ezért sok köztünk a nézeteltérés és a vita.
Simbát enyhén szólva nem bírom, sőt, fogalmazhatunk úgy is, hogy határozottan gyűlölöm amiért azt tette, amit. Kovuval, mielőtt kialakult volna a mostani helyzet még jobb viszonyban voltunk, mint most. Nem veszekedtem vele annyit, és hallgattam a szavaira. Most ez már nem annyira mondható el rólam. Hogy ez a későbbiekben mennyire fog változni, vagy éppen nem, azt jelenleg én magam sem tudom.
Őszintén szólva nem tudom, hogy én őrültem meg, vagy ez normálisnak mondható - bár ezt kétlem - , de hetekkel ezelőtt kicsit - na jó, nem kicsit - igencsak meglepődtem, amikor a tükörben egy nőstény oroszlán nézett vissza rám. Itt elkönyveltem magamban azt, hogy jelen pillanatban nem biztos, hogy teljesen tudatában vagyok annak, hogy mik is történnek körülöttem. Minden olyan dolog történik körülöttem, amit rohadtul nem akarok, de ez természetesen senkit nem érdekel, hiszen olyan betegségük még nem volt... és valószínűleg nem is lesz. Mert ugyan kit érdekelne az, hogy Hé! Bajom van, figyeljetek már rám! Valahogy ezt meg kellene oldani, de neeem! Mivel a körülöttem lévők hallása nemcsak huncut, hanem alkalmi süketek is. Van még egy hatalmas hibájuk: egyáltalán nem értik az iróniát, amit én előszeretettel, rendszeresen használok. Ráadásul ha ez nem lenne amúgy is túl sok, akkor még vagyok olyan kedves - vagy inkább bunkó -  is emellé, hogy nem éppen szépen, hanem sokkal inkább flegmán szólok vissza másoknak. Fogalmam sincs, hogy miért is írok le ilyeneket, de.... valahogy nem is érdekel, csak jönnek a szavak, én meg írok. De mondhatnám azt is, hogy kuss, én így szoktam! De egyelőre ennyi volt belőlem, majd még írok, ha kedvem tartja... vagy nem. Viszlát később!

Képességem

✦Fel tudod venni a mesebeli, oroszlán alakod.
✦ Hangoddal, helyesbítve az üvöltéseddel képes vagy üveget repeszteni/robbantani.
A képesség aktív: 2021.09.02-től.
Amelia W. Dearborn

Squirrel

Vendég
Vendég
Anonymous

Ezt melyik pizsamádban álmodtad? Empty
TémanyitásEzt melyik pizsamádban álmodtad? Empty2021-06-14, 13:13

Csillámporos üdvözlet illet téged
Amelia W. Dearborn ✦ Vitani

„Ha majd nagy és vad leszel...”

Kedves Amelia!

Végre-végre megérkezett Vitani is, a hivatalos lázadónk! Ezt melyik pizsamádban álmodtad? 2067867876  Ezt melyik pizsamádban álmodtad? 2067867876 A magam részéről nagyon örülök, mert így már majdnem teljes az Oroszlánkirály gárda és azt hiszem, bátran kijelenthetem, hogy biztos kezekben van mindenki. És ez jó! Szóval, engedd meg, hogy hivatalosan is üdvözöljelek itt nálunk! Örülök, hogy jöttél, pakold le a csomagjaidat és sose menj el! Ezt melyik pizsamádban álmodtad? 2426842179 De tényleg!
Vitani egy elég összetett, lázadó jellem, akinek a helyében szerintem senki sem lenne szívesen. A család szétesőben, drámák mindenfelé... én sem tudom, mit tennék, ha ilyesmi történne velem. Talán én is lázadnék, hogy vegyenek már észre engem is. Mert hát, láthatóan sem Zira, sem Zordon nem törődik veled, vagy épp Kovuval annyira, mint azt ilyen esetben kellene. Ezt melyik pizsamádban álmodtad? 2732251548 És ez szomorú.
De tudom, hogy túljuttok rajta! Kovut pedig ne utáld, hiszen csak a szívét követi - és a szíve most Kiara felé húzza.
Ám ettől még téged is szeret, a testvérét - ebben biztos vagyok! Ezt melyik pizsamádban álmodtad? 4028024232

Nem tartalak fel tovább, foglalózz és mehetsz is játszani! Ezt melyik pizsamádban álmodtad? 841472469  Ezt melyik pizsamádban álmodtad? 841472469

The cold never bothered me anyway.
Nem szórt rá senki csillámport

Evangeline Snow
Királynõ
Királynõ
Evangeline Snow
Mesehõs :
Ezt melyik pizsamádban álmodtad? Cute-frozen-elsa-vx0ax77dyn98vc39
❝ Frozen❞
Elsa of Arendelle
Egyszer volt, hol nem volt... :
Ezt melyik pizsamádban álmodtad? D2fdc972cc6bcb3cfd520b63fa956b19529fa484