I am afraid of what I'm risking if I follow you Into the unknown
Fata Morgana mágiája
jelenleg aktív
„– Hercegnő! Mi történik? Mi ez a varázslat? – Ez egy átok, léteznie sem volna szabad, nem tudom, hogy a nővéreim miféle sötét praktikákat használtak, hogy létrehozzák, de már késő bármit is tenni. – Mi fog történni? – Egy másik világban fogunk felébredni. Mi és mindenki, akit elér az átok. Jól figyelj, Tücsök! Nem fogunk emlékezni arra, kik vagyunk, de ha előbb térnek vissza az emlékeid, mint az enyémek, el kell mondanod, ki vagyok! Tudnom kell! Nem bízok a testvéreimben, többé senkiben, csak benned! – Dehát...! Nem volt időm tiltakozni, kérdezősködni vagy tovább értetlenkedni, mert a pulzálás következő hulláma elérte a hercegnőt. Solana köddé vált, a következő hullámban pedig Notus és Boreas is, Calypsoval együtt. A falhoz hátráltam, de a harmadik hullám engem is elért. Mintha elfújták volna a gyertyát, a gondolataim, a félelmeim, az álmaim, a céljaim... minden eltűnt, eltűntem én is, egy teljes pillanatra megszűntem létezni, majd egy új világban ébredtem valaki másként.” – Részlet a Tücsök Tihamér történetéből
Clover Amennyiben létezik szerelem első látásra, úgy gyűlölet is. Egy másodperc töredéke alatt megutáltam ezt a fruskát, és azóta minden egyes botlása számomra olyan, mint maga a mámor. Reggelente az csal mosolyt az arcomra, hogy ismét egy napot tölthetek el azzal, hogy tönkre tegyem az életét. Éjszakánként úgy hajtom álomra a fejemet, hogy különféle ördögi terveket eszelek ki azzal kapcsolatban, hogy hogyan akaszthatom ki őt a legkevesebb erőfeszítéssel. Szinte el sem tudom már képzelni az életemet nélküle, pedig előbb vagy utóbb muszáj lesz, mert ki fogom csinálni. Először elveszek tőle mindent, ami a számára fontos, majd kiélvezem a kétségbeesett lelkivilágának minden egyes percét. Abban a pillanatban megpecsételődött a végzete, hogy betette a lábát az én vadászterületemre. A reflektorfény csak engem illet. Zordon A tökéletes férfiak általában melegek vagy foglaltak. Valószínűleg az is rengeteget dob a presztízsükön, hogy elérhetetlenek a legtöbb ember számára. Én viszont nem vagyok olyan, mint a legtöbb ember. Mindig megszerzem azt, akit akarok és ezt a drágalátos családja sem fogja megakadályozni. Nem azt akarom, hogy örökké az enyém legyen… egyszerűen csak ki akarom élvezni a győzelem bódító érzetét. Meg akarom mutatni mindenkinek – és főleg Clovernek és a feleségének – hogy egy nő sem állhat az utamba. Mások már akkor elvesztették ellenem a versenyt, amikor megszülettek. Judy Hopps Kevés olyan ember van, akit közel engedek magamhoz. Alaposan megválogatom, hogy kik azok, akik megérdemlik a társaságomat. Ezért is rendőr az egyik legjobb barátnőm. A kapcsolatunkat bár nem mondanám tökéletesnek és szorosnak, de az én esetemben ilyen amúgy sem nagyon létezik. Egyszerűen csak kiélvezem, hogy ő egy menő, hatalommal rendelkező nő, aki kötődik hozzám. Nem áruljuk el egymásnak a legnagyobb titkainkat, de azért, ha valakivel bevásárolni vagy moziba akarnék menni, biztosan ő lenne az első, akit felhívnék. Nick Wilde Zordon csak egy játék… egy cél, amit el akarok érni, mert lehetetlennek gondolják mások. Nick azonban teljesen más. Őt tényleg akarom és az eddigi tudomásom szerint ebben senki sem akar megakadályozni. Nem is értem, hogy még hogyan nem szerzett barátnőt. Olyan tökéletes. Ravasz, jóképű és vicces. Pont egy olyan férfi, aki a legjobban mutatna mellettem. Amennyiben valaki mégis bepróbálkozna előttem nála… az éppolyan csodálatos bánásmódra számíthat, mint Clover. Mandy Az utóbbi napokban egy csodaszép rajzfilmfigura néz vissza rám a tükörből. Az első pillantástól kezdve rokonszenvet éreztem vele kapcsolatban. Mintha ismerném valahonnan és szoros kapcsolatom lenne vele. Akárki is ő, én biztosan a barátja akarnék lenni. Hiszen olyan tökéletesnek tűnik, mint én magam. Vagy... az is lehet, hogy ő tényleg én vagyok? Nem, az nem lehetséges. A mesék nem léteznek.
Képességem
✦ Clover volt mindig is a riválisom és amint visszatérnek az emlékeim, képes leszek ellopni tőle azokat a férfiakat, akiken ő használja a saját képességét. Lényegében képes leszek arra, hogy magamra vonjam a figyelmüket és Clovert észre se vegyék. ✦ Képes vagyok igazmondásra kényszeríteni a másik felet. A képesség 1 lezárt játék után aktiválódik, tehát a 2. játékban.
Mirayla Wilson
Mirayla
Vendég
Vendég
2021-06-15, 13:27
Csillámporos üdvözlet illet téged
Ashley Harkness ✦ Mandy
„Totally Spies: született kémek”
Kedves Ashley!
És végre megérkezett Mandy is! Meg persze én is eljutottam végre az elfogadóig. Mandy tipikusan az a karakter, aki ha nem lenne a képernyőn: hiányozna. Persze Clover, Sam és Alex biztos megnyugodnának, ha Mandy nem lenne a képben többé, de valljuk be, unalmas is lenne nélküle a sorozat. Egy nem is kifejezetten rossz karakterről van szó, hanem csak... egy figyeleméhes lányról. Hát, Fata Morgana sem kímélte ilyen tekintetben, hisz itt is meg kell küzdenie a figyelemért. Zordon, Nick Wilde és ki tudja, kikkel bővül majd még a sor... egy biztos, hogy Judy Hopps barátságát könnyen elveszíti, ha Nickre pályázik. Ebben biztos vagyok. Bár ahogy olvasgattam, nem is igazi barátság ez köztük, úgyhogy talán egyik lány sem fog sírni a másikért...
Na, nem is tartalak fel tovább! Szaladj foglalózni és érezd jól magad ezzel a pofiddal is!