Welcome to Fata Morgana
Mirage Mirror
I am afraid of what I'm risking if I follow you Into the unknown
Fata Morgana mágiája
jelenleg aktív

– Hercegnő! Mi történik? Mi ez a varázslat?
– Ez egy átok, léteznie sem volna szabad, nem tudom, hogy a nővéreim miféle sötét praktikákat használtak, hogy létrehozzák, de már késő bármit is tenni.
– Mi fog történni?
– Egy másik világban fogunk felébredni. Mi és mindenki, akit elér az átok. Jól figyelj, Tücsök! Nem fogunk emlékezni arra, kik vagyunk, de ha előbb térnek vissza az emlékeid, mint az enyémek, el kell mondanod, ki vagyok! Tudnom kell! Nem bízok a testvéreimben, többé senkiben, csak benned!
– Dehát...!
Nem volt időm tiltakozni, kérdezősködni vagy tovább értetlenkedni, mert a pulzálás következő hulláma elérte a hercegnőt. Solana köddé vált, a következő hullámban pedig Notus és Boreas is, Calypsoval együtt. A falhoz hátráltam, de a harmadik hullám engem is elért. Mintha elfújták volna a gyertyát, a gondolataim, a félelmeim, az álmaim, a céljaim... minden eltűnt, eltűntem én is, egy teljes pillanatra megszűntem létezni, majd egy új világban ébredtem valaki másként.” – Részlet a Tücsök Tihamér történetéből
Fata Morgana

határa
Számos és számtalan
karakter állás
Beszélgethetsz bárhogy
még állatok nyelvén is
Csillámport szórunk
a hőseinkre
Jelenleg 36 felhasználó van itt :: 7 regisztrált, 0 rejtett és 29 vendég :: 2 Bots

A legtöbb felhasználó (410 fő) 2024-10-19, 03:38-kor volt itt.
Mesénk fejezetei
lapozd, nézd!

Ok Tae-Moon
Ma 14:47-kor

Frida Leifsson
Ma 10:51-kor

Chi Bo-Ra
Ma 03:34-kor

Lydia Casey
Tegnap 20:22-kor

Lydia Casey
Tegnap 20:19-kor

Baba Shouta
Tegnap 19:58-kor

Vittorio Scarsi
Tegnap 19:03-kor

Woo Ryung
Tegnap 16:24-kor

Thiana Dair
Tegnap 14:57-kor

Onyx Blackwell
Tegnap 13:26-kor

Kiemelkedõ mesemondók
ebben a hónapban

32 Hozzászólások - 59%

4 Hozzászólások - 7%

3 Hozzászólások - 6%

3 Hozzászólások - 6%

2 Hozzászólások - 4%

2 Hozzászólások - 4%

2 Hozzászólások - 4%

2 Hozzászólások - 4%

2 Hozzászólások - 4%

2 Hozzászólások - 4%

Megosztás

Livius O'Connell
I am afraid of what I'm risking if I follow you Into the unknown
ÜzenetSzerző
TémanyitásLivius O'Connell Empty2021-07-01, 14:20

Livius O'Connell
Play by: Regé-Jean Page

Becenév
Liv
Mesehős
Naveen (Hercegnő és a Béka)
Tükörkép
nem látja magát
Csoport
The Royals ✦ A nemesek
Foglalkozás
Nem dolgozik
Családi állapot
Egyedülálló
Szexuális beállítottság
Heteroszexuális
Mi történt velem?

Az élet lehet nyomorúságos vagy épp fényűző. Mindez pusztán attól függ, hova születik az ember, nem igaz? Valaki nincstelenként kezdi és úgy is végzi, míg mások felmásznak a ranglétrán és vagy ott maradnak, vagy végül a porba hullva elfelejti őket mindenki. Habár tulajdonképpen mindenki porrá válik élete végén, ezen nincs is mit szépíteni.
Az én életem egész jó volt. Az apámnak sosem voltak anyagi gondjai, így anyámnak sem volt problémája. Aztán jöttem én, és valahogy minden egészen más lett. Én már nem élvezhettem sokáig azt a fényűzést, mint anyám. Oké, nem akarok túlozni, valójában mégis csak egész sokáig élvezhettem azt a vagyont, amit apám halmozott fel – de most… az a helyzet, hogy a lehető legjobban meg akarja tőlem azt vonni. Azt mondja, nem tettem le semmit az asztalra, így onnan el sem vehetek.
Az életem másból sem állt eddig, mint szórakozásból. Néhány hete, vagy talán már hónapja is van – Dr. Faciliernek küldtem egy névtelen levelet azzal a szándékkal, hogy kicsit nézzen Tiana körmére. Nem tudom, miért, de kezdett egészen frusztráló lenni, hogy annyira felkapott hely és érdekelt, mi olyan különleges benne. Azóta számtalan alkalommal jártam ott, hogy magam is lássam, de nem volt időm ezzel túl sokat foglalkozni.
Apám úgy döntött, hogy ultimátumot ad. Vagy megházasodom, vagy teljességgel kitagad a családból és a vagyonhoz annyi hozzáférésem se lesz, mint most. A kérdésem nélkül szervezett nekem le találkozót az egyik ismerőse lányával, így most kényszerből, de vele randevúzom. Találkozgatok. De semmi több. Noha érezhetően a lány kedvel, számomra semmit sem jelent és legszívesebben azonnal szakítanék vele, de nem lehet. A pénzt nem vonhatom meg saját magamtól teljesen, egyszerűen nem tudom, mit kezdenék nélküle. Úgyhogy egyelőre tűrök, és elviselem az érintéseit, a csókjait, az értelmetlen motyogását és közben láthatom, hogy apám mennyire élvezi a helyzetet.
Noha ott lenne még egy lehetőség: munka. De őszintén… van, aki a legkevésbé sem kétkezi munkára termett! Az pedig pontosan én volnék. Én inkább élvezem az életet, ahelyett, hogy dolgozzak. De most azt hiszem, tényleg el kell gondolkoznom a jövőmön. Egy házasság, érzelmek nélkül vagy a sarkamra állok végül?

Semmi kedvem sincs kikelni az ágyból, de azt hiszem, muszáj lesz. Mintha rémlene valami arról, hogy apám ma valami fontos ügyben akar beszélni velem. Legszívesebben figyelmen kívül hagynám mindezt, de… oh, és már kopogtat is valaki a szobám ajtaján. Felpillantok, de nem szólalok meg azonnal, szinte remélve, hogy aki odakint van, feladja és elmegy.
- Naveen! Édesapád sürgősen beszélni akar veled! Azt mondta, tegnap este szólt neked erről! – Lawrence. Hát hogyne. Ki más szólna, ha nem ő?
- Máris megyek, már ébren vagyok! – Azzal a lendülettel húzom magamra a takarót és fordulok a másik oldalamra. Még öt perc.
Közel fél óra múlva érek csak le a nappaliba, ahol apám már vár rám. Egyedül. Szóval úgy tűnik, tényleg komoly dologgal akar előállni.
- Ülj le. – Mutatja is a fotelt, én pedig helyet foglalok és próbálok némi érdeklődést mutatni felé. Kérdőn figyelem. – Remélem, ezidő alatt megkedvelted Nerissát*, hiszen itt lenne az i-
- Apa, el se kezdd! Nem fogok behódolni a hóbortjaidnak, nem fogok megházasodni. – Vágok közbe, nem törődve a következményekkel. Látom, hogy a haragja hirtelen lobban, pedig számított rá, tudom, hogy így van.
- Nincs választásod, fiam. El fogod venni azt a lányt, és elkezditek a közös jövőtöket felépíteni! Nem támaszkodhatsz örökké a családodra, vagyis az én pénzemre. – Hangja szigorúbb, mint eddig bármikor. Ez az oka annak, hogy végül bólintok. Csak ennyi. Nem mondom ki, hogy belemegyek a dologba vagy épp örömömet lelem benne, mert nem. Gyűlölöm, ha irányítani próbál és most teljességgel azt teszi.
Egy kis dobozkát nyom a kezembe, amibe a gyűrű lapul.
- Kérd meg a kezét. – Hogyne. Nem felelek, erre sem, csak a markomba zárom és sarkon fordulok, majd elviharzok otthonról.
Jólesne most egy ital. Talán fel kellene hívnom Phoebust és nem, nem azért, hogy panaszkodjak neki, mert nem igazán tud a családi gondjainkról. Sem a kötelességeimről. Csak ki akarok kapcsolódni kicsit, mielőtt felhívom Nerissát.

*Egy NJK lányzó, akit nem tervezek sokáig megtartani Naveen történetében.
Képességem

✦ Amint visszatér az összes emléked, békává fogsz változni. Ebből az állapotból pedig csak Tiana lesz képes visszahozni.
A képesség 5 lezárt játék után aktiválódik, tehát a 6. játékban.
Livius O'Connell

Penguin

Vendég
Vendég
Anonymous

Livius O'Connell Empty
TémanyitásLivius O'Connell Empty2021-07-02, 10:02

Csillámporos üdvözlet illet téged
Livius O'Connell ✦ Naveen

„Ha egy nő azt mondja, később, az azt jelenti, hogy soha.”

Kedves Livius!

Először is köszönöm a türelmed, másodszor pedig... végre egy Naveen! Livius O'Connell 2067867876  Livius O'Connell 2067867876  Livius O'Connell 2067867876 Eddig egyetlen egyszer volt érdeklődés erre a hercegre és el sem készült, így hivatalosan is te vagy az első Naveen.  Livius O'Connell 1149350199  Livius O'Connell 841472469 Tényleg örülök, mert így Tiana és Dr. Facilier egy-egy kapcsolódási pontja is megérkezett, akikkel végre tudnak érdemben is haladni. Livius O'Connell 3590078731
De hogy ne csak ezekről beszéljek... a lapod nagyon tetszett! (Külön tetszettek a gifek egyébként, amiket beválogattál! Livius O'Connell 1115489239 ) Passzol a történethez, a meséhez egyaránt, és kíváncsi vagyok, mi lesz a... hát, mondhatjuk, hogy a jegyeseddel, igaz? Remélem, hamar kikerül a képből (reménykedek, hiszen azt írtad, nem tervezed sokáig mozgatni a lánykát Livius O'Connell 2931394050 ) és amellett a lány mellett kötsz ki, akit a sors is neked szánt! Livius O'Connell 2359898509

Intézd el a foglalásokat, kérlek és aztán már nem áll az utadba semmi: forgasd fel Tiana életét! Livius O'Connell 642527747

The cold never bothered me anyway.
Nem szórt rá senki csillámport

Evangeline Snow
Királynõ
Királynõ
Evangeline Snow
Mesehõs :
Livius O'Connell Cute-frozen-elsa-vx0ax77dyn98vc39
❝ Frozen❞
Elsa of Arendelle
Egyszer volt, hol nem volt... :
Livius O'Connell D2fdc972cc6bcb3cfd520b63fa956b19529fa484