Mirage Mirror
I am afraid of what I'm risking if I follow you Into the unknown
Hangulatkeltő
te kit látsz a tükörben?

„A városban lévő tükrök az utóbbi több, mint fél évben aktiválódtak, annak köszönhetően, hogy a négy boszorkány elkezdett magához térni hosszú álmából - képletes álmából. Hiszen ők is a város életének részei voltak az elmúlt években, de ahogy mások, úgy ők sem emlékeztek arra, kik ők és honnan jöttek. Azonban, mivel a mágiájuk feléledt és elkezdték visszanyerni a tudatukat, az emlékeiket, így a városban lévő tükrök a lakók segítségére siettek. A tükörben mostanra már (2021. október 1-től) minden mesehős látja önmagát, a mesebeli alakját. Emlékeznek arra, kik is ők valójában.
Szakszerűen Ébredésnek nevezzük azt, amikor egy meseszereplő visszanyeri az emlékeit. Fata Morgana minden lakója átesett az Ébredésen.” – Részlet a Kiegészítő, ismétlő anyagokból.
Fata Morgana

határa
Számos és számtalan
karakter állás
Beszélgethetsz bárhogy
még állatok nyelvén is
Csillámport szórunk
a hőseinkre
Jelenleg 24 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 23 vendég


A legtöbb felhasználó (117 fő) 2021-02-23, 20:50-kor volt itt.
Kiemelkedő mesemondók
ebben a hónapban

1 Témanyitás - 25%


1 Témanyitás - 25%


1 Témanyitás - 25%


1 Témanyitás - 25%Share
 
Molly, come back! ― Junjie && Pandara
I am afraid of what I'm risking if I follow you Into the unknown
ÜzenetSzerző
TémanyitásMolly, come back! ― Junjie && Pandara Empty2022-07-10, 11:09

The end
Egy félbehagyott fejezet
Nem szórt rá senki csillámportKáprázat Tükör
Káprázat Tükör
Mirage Mirror
Egyszer volt, hol nem volt... :
Molly, come back! ― Junjie && Pandara 1c877d92b0152899b1e2554bb2b6f07ce7370f3a
Molly, come back! ― Junjie && Pandara C762116a1803ee0f854bc93c33ab04366020e95a
I am afraid of what I'm risking if I follow you
Into the unknown
Ennyi ember hisz bennem :
1664
Titulus :
Pengu ✦ Sisu ✦ Namaari
✦ ✦ ✦ :
Molly, come back! ― Junjie && Pandara 5fddf4ef6494eaab04a3d1f645e25da2c51b0860
Életkor :
1
Akinek az arcát viselem :
Kim Soo-hyun ✦ Han So Hee ✦ Gemma Chan
Tartózkodási helyem :
Fata Morgana
A tükör mögött :
Molly, come back! ― Junjie && Pandara 6442b92e7f900b694cceef6bce1f5ee9dd32e05b
Evolet Yang
Baba Mirai ✦ Baba Shouta

Molly, come back! ― Junjie && Pandara Empty
TémanyitásMolly, come back! ― Junjie && Pandara Empty2021-09-08, 15:07


Panda & Jun

Feelings change, but memories don't!Korán keltem megszokásból, mivel nem kellett bemennem az egyesülethez. Shirong kijelentette, hogy kapok egy napot, amivel azt csinálok, amit akarok. A hirtelen döntésével nem tudtam mit kezdeni. Kerek szemekkel néztem rá és tettem volna fel a kérdést, hogy „Téged meg mi lőtt?”, de persze egy kicsit erős lenne azok után, hogy milyen helyzetben is vagyok. Viszont a reggeli kávém fogyasztása közben sem tudtam másra gondolni, mint ezen… szabadnapom van. Fogalmam sincs, mihez kezdjek. Úgy értem… a hétvégéket leszámítva minden napomat a táborban töltöm, és ez most eléggé furcsa, hogy hétköznap is itthon lehetek. Rengeteg mindent csinálhatnék, bár azért a legtöbb tevékenységre nem elég egy nap. Akár lógathatnám a lábamat… bekapcsolom a tévét és henyélnék egész nap. Milyen szép is lenne a sok munka után. Nem, valami hasznosabbal kellene töltenem az időmet. Az agyalástól meg is fájdult kicsit a fejem. Megittam a kávét, majd miután elmosogattam, felöltöztem és kimentem az utcára. Eldöntöttem, hogy sétálok kicsit a városban.
Hosszas barangolás után az egyik sarkon fordultam be, majd egy hangos fékcsikorgásra lettem figyelmes. Megláttam egy kutyát, aki vadul ugatta a sofőrt. – Molly? – Szerencsére nem történt nagyobb baleset, de azonnal oda akartam menni hozzá. Egyértelműen felismertem a kis szőrmókot, csak az volt a kérdés, hogy lehet egyedül… – Hééé, Molly! Gyere ide! – Szólítottam meg a kutyust. Szerencsére, ahogy meglátott már futott is hozzám. – Elnézést kérek, Uram! Fogalmam sincs, hogy tudott megszökni… – Próbáltam magamra vállalni a felelősséget. Miután lerendeztem a dolgot hátráltam volna Mollyval, de a kis kópé a lábam köré tekerte a pórázát. Mozdulni sem tudtam… ráadásul úgy örült nekem, hogy még ugrált is örömében. – Na, tessék… nézd mit csináltál, te kis rosszcsont. – Valamilyen szinten sikerült kiszabadulnom és pont akkor hallottam meg egy nagyon is ismerős hangot. Panda jelent meg előttem. Először észre sem vett, végül ahogyan közelebb ért, megpillantott és meg is lepődött, hogy engem talált itt. – Szia, Panda. Semmi gond, ne törődj vele. – Legyintettem, végül mosolyogtam volna rá, de amit mondott, amiatt inkább lett komoly az ábrázatom. – A fenébe. Akkor szerencse, hogy nem történt baj. Majdnem elütötte egy autó… – Nyeltem egy nagyot… el kellett mondanom, hogy mi történt. Legalábbis nem titkolhattam el. – De nincs gond. A lényeg, hogy mindenki épségben van. – Néztem hol rá, hol pedig Mollyra. – Egyébként velem semmi különös. Megvagyok. – Válaszoltam a kérdéseire… – Igazából… szabadnapom van. – Egy apró nevetés hagyta el a számat. – Shirong engedékenységét még mindig nem tudom hova tenni. Azon felül pedig, jól vagyok. – Az elmúlt napokban sokat gondoltam Mei-re. Hiába találkoztunk csak egyszer… mégsem tudom kiverni a fejemből. – Na, de ennyit magamról. Veled mi a helyzet? – Karba tett kézzel vártam a válaszát.


He is more than a man


and this is more than a love
Nem szórt rá senki csillámportIsten
Isten
Liang Junjie
Mesehős :
Molly, come back! ― Junjie && Pandara Tumblr_nfkk3wqOWW1st0dt8o1_500
Mulán
Mushu
Egyszer volt, hol nem volt... :
Ennyi ember hisz bennem :
13
A másik felem :
Zenedoboz :

Akinek az arcát viselem :
Lee Jong-suk
Tartózkodási helyem :
Bloomcrown
✦ ✦ ✦ :
Hogy Én ki vagyok? Én vagyok az
elvesztett lelkek őrzője!
Molly, come back! ― Junjie && Pandara Tumblr_ocvqlzYiUB1tmjt2ko6_400
Én vagyok a bika erős! A szívdöglesztő!
A legyőzhetetlen: Mushu.
A tükör mögött :
Fedora

Molly, come back! ― Junjie && Pandara Empty
TémanyitásMolly, come back! ― Junjie && Pandara Empty2021-07-23, 01:22

Meeko, come back!

Mushu && Pocahontas

Napjaim egyik fénypontja, hogy elvihetem Mollyt sétálni. Azokban a percekben, vagy épp hosszú órákban, mikor járjuk a várost, a gondolataimba mélyedhetek. Mint most is. A gondolataim szárnyalnak és ez az, ami számít. Más nem igazán. Molly viszont ránt egyet a pórázon, így kicsúszik a kezemből az irányítás és utána botlok.
- Molly?! – Jó lenne, ha figyelnék, ugye? De a gondolataimnak nehéz megálljt parancsolnom. A kutya után sietek, miután visszarázódtam a gondolataimból, de Molly hamar eltűnik a szemem elől. Kétségbeesek és futásra váltok, a nevét kiabálva keresem. Még meg is kérdezek pár járókelőt. – Elnézést, nem látott itt egy kiskutyát, pórázzal rohanni? – Nemleges válaszokat kapok, így tovább keresem, de egyszerűen nem lelem. – Molly, ne csináld ezt velem. Tudom, hogy itt vagy valahol! – Körbeforgok, még a kezeimet is kitárom, de semmi. Aztán az egyik utcába bekanyarodva látom meg a kiskutyámat, miközben épp valakire felugrál. Először nem is figyelem, ki az.
- Molly, ne ugrálj fel rá! Gyere ide, te kis bajkeverő! – Szólítgatom, miközben elindulok felé. Ahogy közelebb érek, úgy nézek fel a férfira. Meglepődök. – Junjie? Ne haragudj, nem is figyeltem – Szabadkozok, majd felkapom a földről Molly pórázát és ezúttal a csuklómra tekerem szorosan. – Elszökött. Mostanában állandóan elszökik – Sóhajtok a fejemet rázva, lenézve a kutyára, majd kisvártatva visszanézek a férfira. – Veled minden rendben? Hogy vagy? – Tudom, viszonylag sűrűn találkozunk, de mégis szeretem megkérdezni. Szeretem tudni, hogy mik történnek a barátaimmal és hogy jól vannak-e.


Vendég
Vendég
avatar

Molly, come back! ― Junjie && Pandara Empty
TémanyitásMolly, come back! ― Junjie && Pandara Empty2021-07-23, 00:24

Meeko, come back!

Mushu && Pocahontas

Vendég
Vendég
avatar

Molly, come back! ― Junjie && Pandara Empty
TémanyitásMolly, come back! ― Junjie && Pandara Empty

Ajánlott tartalom

Molly, come back! ― Junjie && Pandara Empty
 

Molly, come back! ― Junjie && Pandara

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» This wall is actually our looking glass
» The Boy from My Dream ♡ Junjie && Ei-Meh
» Liang Junjie
» hana & junjie✦ you're my hero
» If i never knew you ― Hadrian && Pandara