Welcome to Fata Morgana
Mirage Mirror
I am afraid of what I'm risking if I follow you Into the unknown
Fata Morgana mágiája
jelenleg aktív

– Hercegnő! Mi történik? Mi ez a varázslat?
– Ez egy átok, léteznie sem volna szabad, nem tudom, hogy a nővéreim miféle sötét praktikákat használtak, hogy létrehozzák, de már késő bármit is tenni.
– Mi fog történni?
– Egy másik világban fogunk felébredni. Mi és mindenki, akit elér az átok. Jól figyelj, Tücsök! Nem fogunk emlékezni arra, kik vagyunk, de ha előbb térnek vissza az emlékeid, mint az enyémek, el kell mondanod, ki vagyok! Tudnom kell! Nem bízok a testvéreimben, többé senkiben, csak benned!
– Dehát...!
Nem volt időm tiltakozni, kérdezősködni vagy tovább értetlenkedni, mert a pulzálás következő hulláma elérte a hercegnőt. Solana köddé vált, a következő hullámban pedig Notus és Boreas is, Calypsoval együtt. A falhoz hátráltam, de a harmadik hullám engem is elért. Mintha elfújták volna a gyertyát, a gondolataim, a félelmeim, az álmaim, a céljaim... minden eltűnt, eltűntem én is, egy teljes pillanatra megszűntem létezni, majd egy új világban ébredtem valaki másként.” – Részlet a Tücsök Tihamér történetéből
Fata Morgana

határa
Számos és számtalan
karakter állás
Beszélgethetsz bárhogy
még állatok nyelvén is
Csillámport szórunk
a hőseinkre
Jelenleg 38 felhasználó van itt :: 8 regisztrált, 0 rejtett és 30 vendég :: 2 Bots

A legtöbb felhasználó (410 fő) Szomb. 19 Okt. - 3:38-kor volt itt.
Mesénk fejezetei
lapozd, nézd!

Ok Tae-Moon
Ma 14:47-kor

Frida Leifsson
Ma 10:51-kor

Chi Bo-Ra
Ma 3:34-kor

Lydia Casey
Tegnap 20:22-kor

Lydia Casey
Tegnap 20:19-kor

Baba Shouta
Tegnap 19:58-kor

Vittorio Scarsi
Tegnap 19:03-kor

Woo Ryung
Tegnap 16:24-kor

Thiana Dair
Tegnap 14:57-kor

Onyx Blackwell
Tegnap 13:26-kor

Kiemelkedõ mesemondók
ebben a hónapban

32 Hozzászólások - 59%

4 Hozzászólások - 7%

3 Hozzászólások - 6%

3 Hozzászólások - 6%

2 Hozzászólások - 4%

2 Hozzászólások - 4%

2 Hozzászólások - 4%

2 Hozzászólások - 4%

2 Hozzászólások - 4%

2 Hozzászólások - 4%

Megosztás

Kaneko Ha Eun
I am afraid of what I'm risking if I follow you Into the unknown
ÜzenetSzerző
TémanyitásKaneko Ha Eun EmptySzomb. 14 Aug. - 19:57

Kaneko Ha Eun
Play by: Go Min Si

Becenév
Heaven
Hisz a csodákban?
hisz
Csoport
Outsiders ✦ Kívülállók
Foglalkozás
Heaven cukrászda & fagyizó tulajdonosa
Családi állapot
Egyedülálló ✦ bonyolult
Szexuális beállítottság
Heteroszexuális
Kedvenc mesehős
Sean, Verta, Aranyhaj
Mi történt velem?

Tragedies happen, accidents happen.
street and highway accidents, do not happen - they are caused.
Soha nem gondoltam volna, hogy egy olyan kellemetlen baleset, mint a tény, hogy kiraboltak majd egy igazán kellemes történetnek veszi majd kezdetét. A rendőr, akivel ennek köszönhetően sikerült megismerkednem valószínűleg a legkedvesebb és legszórakoztatóbb személy volt, akit valaha is ismertem. Ezért sem mondtam nemet arra, amikor randira hívott. Szinte gondolkodás nélkül belementem, de nem is éreztem úgy, hogy túlságosan rágódnom kellene rajta.
Ezt pedig egyetlen egy percig sem bántam meg. Mondhatni minden tökéletesen működött kettőnk között attól eltekintve, hogy nem én voltam az, akit a szülei elképzeltek neki. Mondhatni túlságosan is egyszerű leányzó voltam az ő szemükben a fiúkhoz és habár egy részem félt attól, hogy majd elintézik, hogy ne lehessek mellette sosem gondoltam, hogy ilyen eszközökhöz folyamodnak. Persze nem tudhatom, hogy ők voltak mégsem tudom elképzelni, hogy bárki más ilyesmire vetemedett volna.
2020. február - Aznap csak egy véletlen folytán futottunk bele egymásba. Nem kellett volna mellettem lennie az autóban, de mégis ott volt. Az egyik kanyarban nem számított, hogy mennyire akartam lassítani a fék nem működött. Szinte már belegörcsölt a vádlim olyan erőteljesen nyomtam, szinte a teljes súlyomat belefektettem, de semmi nem volt rá hatással. Az egyre közeledő sziklaszilárd felület közelsége az egyetlen, amire emlékszem mielőtt minden teljesen elsötétül volna a számomra. De az utolsó éber pillanatomban sem magam miatt aggódtam, hanem miatta. Egyes-egyedül miatta.  
Everybody faces pain.
Everybody has trauma.
2021 február - A fertőtlenítő szaga az első, ami megcsapja az orromat, miután kinyitom a szemeimet. Először azt sem tudom igazán, hogy hol is vagyok, vagy mi történt, de aztán szépen-lassan kúsznak vissza hozzám az emlékképek. Hisao! Az első gondolatom, hogy ő mégis hol lehet, de mikor érdeklődni akarok róla csak csitítanak a nővérek, hogy nyugodjak meg először megvizsgál egy orvos. Valahogy egyáltalán nem akartam megvárni, hogy mégis mi a helyzet velem, mert mint akkor is most is sokkal jobban aggódtam miatta, mint saját magam miatt.
Az orvos hamar jött és ment, de még mindig nem mondott nekem senki semmit Hisao-ról, ami egyre inkább aggasztott. A legrosszabbra gondoltam egészen addig míg meg nem jelentek a szülei, amire olyan hirtelen egyenesedtem fel az ágyban, ahogy csak tudtam.
- Jó napot kívánok Mr. és Mrs. Koichi. - Köszöntem illedelmesen kicsit meghajolva még a kórházi ágyamban, de még ezt sem viszonozták sokkal inkább egy borítékot vágtak az ölembe. Számítottam arra, hogy egyszer majd megpróbálnak lefizetni, hogy maradjak távol a fiúktól, de nem gondoltam volna, hogy pont a kórházi ágyamon teszik meg ezt a lépést. Valószínűleg a nővéreket és az orvosokat is lefizették, hogy ne szóljanak egy szót sem. Még csak azt sem tudom, hogy mennyi ideig nem voltam magamnál, mert szinte hozzá sem szóltak. - Ezt nem fogadom el. - Anélkül nyújtom vissza a borítékot, hogy megnézném a tartalmát, amely láthatóan koránt sem nyeri el a tetszésüket. - Csak nyissa ki. - Szinte köpi felém a szavakat az apja. Azt hittem, hogy nem tartanak a fiúkhoz méltónak, de ezek szerint emberszámba sem vesznek. Nem tudom, hogy mit számít mennyi pénzt raktak bele, mert semmit sem vagyok hajlandó elfogadni.
Azonban a borítékban koránt sem pénz volt, hanem rengeteg kép. Hisao-ról, egy nőről és egy gyerekről. A szívem összeszorult a mosolyuk láttán és akármennyire is nem akartam elhinni egyre több és több kép volt, amin együtt voltak köztük egy esküvői kép is, ami talán végleg kiverte a biztosítékot nálam, mert a teljes világom elsötétült és a képek szétszóródtak az ágyam mellett.  
◉ ◉ ◉
2021 május - Miután egy évvel felébredtem a kómából sajnálatos módon nem emlékeztem sem a balesetem körülményeire, sem pedig az előtte lévő pár hónapra. Mintha csak kiirtotta volna valami az emlékezetemből. Talán pont ezért döntöttem úgy, hogy megpróbálok új életet kezdeni, hiszen ha ez nem egy jel erre, akkor semmi. Fata Morgana-ba érkezve hamar megtaláltam a lehetőséget az üzletemnek így igyekeztem mindent a lehető leghamarabb elintézni annak érdekében, hogy megnyithassam a cukrászdámat. Egy év alatt nagyon sok minden változott és az állásom már a múlté volt a cukrászdában, ahol dolgoztam így pedig többé-kevésbé a magam ura lehetek és titkon mindig is ez volt az álmom, hogy egyszer majd a saját cukrászdámat megnyitom. Az évek során félretett pénzem most kapóra jött így sikerült megalapoznom az üzletemet és megtalálnom az új otthonomat Fata Morgana szívében.  
Nathaniel Walker

Winnie 'nomi' Hellfire

Vendég
Vendég
Anonymous

Kaneko Ha Eun Empty
TémanyitásKaneko Ha Eun EmptyKedd 17 Aug. - 15:39

Csillámporos üdvözlet illet téged
Kaneko Ha Eun ✦ Hívő

„Life is the first gift, love is the second, and understanding the third.”

Kedves Heaven!

Egy újabb történet bizonyítja, hogy a Fata Morgana nem csak egy különös város különös neve, hanem bizony elég találó és még beszédes is. Hadd kezdjem azzal, hogy mennyire sajnálom, hogy így összeesküdtek ellenetek a dolgok. Nem lehet egyszerű egyikőtöknek sem, nem is csodálom, hogy az agyad úgy döntött, inkább megkímél az elmúlt időszak traumáitól. De a sors olyasmi, amit néhány szerencsétlen esemény, kegyetlen mesterkedés és egy amnézia sem törölhet el, én legalábbis nagyon szeretném hinni, hogy ez van nektek megírva, és ez az oka, hogy mindketten itt kötöttetek ki. A világ túl nagy ahhoz, hogy csak egyszerű véletlen legyen, hogy annyi lehetőség közül épp ezt a várost választottátok arra, hogy új életet kezdjetek. Persze gyanítom, hogy a nagy összeborulásra még várni kell, túl sok bukkanó áll még előttetek, amit le kell küzdenetek, de én nagyon szorítok nektek, hogy megkapjátok a "boldogan, amíg meg nemeteket".

Nem tartalak fel tovább, a dolgodat pedig tudod, így nincs más hátra, mint előre  Kaneko Ha Eun 642527747

:
Nem szórt rá senki csillámport

Aldo Raine
Ismeretlen hõs
Ismeretlen hõs
Aldo Raine
Mesehõs :
Kaneko Ha Eun Aac412f78701f8afe45d8fca2d00067c3072d8b6
Aranyhaj és a nagy gubanc
Flynn Rider
Egyszer volt, hol nem volt... :
Ennyi ember hisz bennem :