I am afraid of what I'm risking if I follow you Into the unknown
Fata Morgana mágiája
jelenleg aktív
„– Hercegnő! Mi történik? Mi ez a varázslat? – Ez egy átok, léteznie sem volna szabad, nem tudom, hogy a nővéreim miféle sötét praktikákat használtak, hogy létrehozzák, de már késő bármit is tenni. – Mi fog történni? – Egy másik világban fogunk felébredni. Mi és mindenki, akit elér az átok. Jól figyelj, Tücsök! Nem fogunk emlékezni arra, kik vagyunk, de ha előbb térnek vissza az emlékeid, mint az enyémek, el kell mondanod, ki vagyok! Tudnom kell! Nem bízok a testvéreimben, többé senkiben, csak benned! – Dehát...! Nem volt időm tiltakozni, kérdezősködni vagy tovább értetlenkedni, mert a pulzálás következő hulláma elérte a hercegnőt. Solana köddé vált, a következő hullámban pedig Notus és Boreas is, Calypsoval együtt. A falhoz hátráltam, de a harmadik hullám engem is elért. Mintha elfújták volna a gyertyát, a gondolataim, a félelmeim, az álmaim, a céljaim... minden eltűnt, eltűntem én is, egy teljes pillanatra megszűntem létezni, majd egy új világban ébredtem valaki másként.” – Részlet a Tücsök Tihamér történetéből
✦ A Firefly Rooftop Cinema mindenes dolgozója vagy, ami egy hangulatos szabadtéri mozi az év legtöbb napján, de a nagyobb közösségi rendezvények is itt szoktak megrendezésre kerülni. Sok a dolgod, de szereted csinálni és kedveled a főnököd is. A legjobb barátnőd, Taranee is itt dolgozik. ✦ A bartnőiddel, Irmával, Hay Linnel közösen bérelt lakásban laksz, és nem rég beköltözött hozzátok Taranee is (te hívtad meg), ami egész jó buli, leszámítva azt az apróságot, hogy négy lányra jut egyetlen fürdőszoba. ✦ Mióta az emlékeid visszatértek rossz érzés gyötör; te vagy az őrzők vezetője, ezért különleges kapcsolat fűz a lányokhoz téged és a Kandrakar Szívét is, és az, hogy nem érzed Corneliát őrjítő.
Képességed
✦ Képes vagy vibráló erőteret vonni magad és a szeretteid köré, ami védelmet nyújt és visszaveri a támadásokat. ✦ Képes vagy manipulálni az elektromosságot. ✦ Rá tudsz hangolódni a többi őrzőre és telepatikus üzenetet küldeni nekik vagy meghatározni a pontos helyzetüket, a fal viszont akadály, ezért nem érzed Corneliát. ✦ Képes vagy portált nyitni a birtokodban lévő medál segítségével. ✦ Képes vagy átváltozni őrzővé, ilyenkor erősebb vagy és tudsz repülni a szárnyaidnak köszönhetően, de ehhez mind az öt őrzőre szükség van, Cornelia viszont jelenleg nyugaton tartózkodik.
Nem szórt rá senki csillámport
Mirage Mirror
Káprázat Tükör
Egyszer volt, hol nem volt... :
I am afraid of what I'm risking if I follow you Into the unknown
Ennyi ember hisz bennem :
1774
Titulus :
Pengu ✦ Sisu ✦ Namaari
✦ ✦ ✦ :
Életkor :
3
Akinek az arcát viselem :
Kim Soo-hyun ✦ Han So Hee ✦ Gemma Chan
A tükör mögött :
Evolet Yang Baba Mirai ✦ Baba Shouta
2023-03-16, 19:17
Én is várlak téged!
a friend in need is a friend indeed
Kedves Will!
Hol vagy? Mi lesz velem/velünk nélküled? Ha lenne testvérem, azt szeretném, ha olyan lenne mint te: magabiztos, bátor és független - néha borzasztóan makacs, de mégis a legjobb ember akit ismerek, akit a világ végére is hajlandó lennék követni. Most mondjam azt, hogy te vagy a csapat szíve?
Biztos vagyok benne, hogy együtt megtaláljuk Corneliát és a jelenléted a legjobb ellenszere az aggodalmamnak - melletted tudom, hogy bármire képesek vagyunk! Szóval gyere, sok a dolgunk és nélküled nem megyünk sehová!
There's nothing as beautiful as watching the wind work its magic.