I am afraid of what I'm risking if I follow you Into the unknown
Fata Morgana mágiája
jelenleg aktív
„– Hercegnő! Mi történik? Mi ez a varázslat? – Ez egy átok, léteznie sem volna szabad, nem tudom, hogy a nővéreim miféle sötét praktikákat használtak, hogy létrehozzák, de már késő bármit is tenni. – Mi fog történni? – Egy másik világban fogunk felébredni. Mi és mindenki, akit elér az átok. Jól figyelj, Tücsök! Nem fogunk emlékezni arra, kik vagyunk, de ha előbb térnek vissza az emlékeid, mint az enyémek, el kell mondanod, ki vagyok! Tudnom kell! Nem bízok a testvéreimben, többé senkiben, csak benned! – Dehát...! Nem volt időm tiltakozni, kérdezősködni vagy tovább értetlenkedni, mert a pulzálás következő hulláma elérte a hercegnőt. Solana köddé vált, a következő hullámban pedig Notus és Boreas is, Calypsoval együtt. A falhoz hátráltam, de a harmadik hullám engem is elért. Mintha elfújták volna a gyertyát, a gondolataim, a félelmeim, az álmaim, a céljaim... minden eltűnt, eltűntem én is, egy teljes pillanatra megszűntem létezni, majd egy új világban ébredtem valaki másként.” – Részlet a Tücsök Tihamér történetéből
✦ A Szerkesztőségnél dolgozol, mint "Bájos" Herceg asszisztense, emellett inkognitóban, álnév alatt írsz is a lapnak, erről azonban sem a főnököd, sem a kollegáid, de még a barátnőid sem tudnak. A cikkeid provokatívak, emiatt elég nagy népszerűségnek örvendenek, de vannak, akiket sikerült magadra haragítanod velük, köztük Rourke-ot is, aki nyomoztat utánad, ez azonban nem aggaszt; úgy gondolod, senki sem leplezhet le. ✦ A barátnőiddel, Willel, Taranee-val és Hay Linnel közösen bérelt lakásban laksz, ami elég jó buli, leszámítva azt a kellemetlen tényezőt, hogy négy lányra egyetlen fürdőszoba jut csak. ✦ Szívesen mész a kikötőbe, mert mindig érdekes alakokba botlik ott az ember, akiknek érdekes témái vannak, néha innen merítesz ihletet a cikkeidhez is. ✦ Most már azzal is tisztában vagy, hogy ki voltál mielőtt ebbe a világba csöppentél és abban is biztos vagy, hogy a barátnőid kicsodák, de Corneliát hiába keresed, nem találod.
Képességed
✦ A víz minden formáját képes vagy irányítani; ki tudod nyerni a nedvességet a levegőből vagy a növényekből, de akár a verejtéket is képes vagy összegyűjteni, a semmiből azonban nem teremthetsz vizet. ✦ Will közelében képes vagy átváltozni őrzővé, ilyenkor erősebb vagy és tudsz repülni a szárnyaidnak köszönhetően, de ehhez mind az öt őrzőre szükség van, Cornelia viszont jelenleg nyugaton tartózkodik.
Nem szórt rá senki csillámport
Mirage Mirror
Káprázat Tükör
Egyszer volt, hol nem volt... :
I am afraid of what I'm risking if I follow you Into the unknown
Ennyi ember hisz bennem :
1774
Titulus :
Pengu ✦ Sisu ✦ Namaari
✦ ✦ ✦ :
Életkor :
3
Akinek az arcát viselem :
Kim Soo-hyun ✦ Han So Hee ✦ Gemma Chan
A tükör mögött :
Evolet Yang Baba Mirai ✦ Baba Shouta
2023-03-16, 18:33
Én is várlak téged!
a friend in need is a friend indeed
Kedves Irma!
Azt hiszem ha kettőnket összezárnak, ott kő kövön nem marad, és úgy érzem a lányok közül te vagy az, aki a leginkább rá tud hangolódni a hülyeségeimre - én pedig leírhatatlanul szeretlek ezért! Pláne, hogy te sokat lógsz a kikötőben is, és bár tudom hogy nem miattam jössz, azért mindig bízom benne, hogy könnyen elkaphatlak egy kis beszélgetésre, vagy arra, hogy kihajózz velem a Guardianon - a nyílt vízen azt hiszem mindketten elemünkben érezzük magunkat!
Nagyon szeretem a cikkeidet is, és bár a valódi szerzőségük előttem rejtve van, azért gyakran hozom fel előtted a témát, hátha kedvet kapsz kinyomozni, ki lehet a klaviatúra mögött - a fanyar humora valahonnan nagyon ismerős! ;)
Te vagy az egyik legvagányabb ember akit ismerek, és az első akihez fordulok ha valami nyomja a szívem, vagy ha csak ki akarok próbálni valami új dolgot, szóval nagyon hiányzol, légyszi siess és boldogíts - hogy én is boldogíthassalak a legújabb ufós sztorimmal!
There's nothing as beautiful as watching the wind work its magic.