Welcome to Fata Morgana
Mirage Mirror
I am afraid of what I'm risking if I follow you Into the unknown
Fata Morgana mágiája
jelenleg aktív

– Hercegnő! Mi történik? Mi ez a varázslat?
– Ez egy átok, léteznie sem volna szabad, nem tudom, hogy a nővéreim miféle sötét praktikákat használtak, hogy létrehozzák, de már késő bármit is tenni.
– Mi fog történni?
– Egy másik világban fogunk felébredni. Mi és mindenki, akit elér az átok. Jól figyelj, Tücsök! Nem fogunk emlékezni arra, kik vagyunk, de ha előbb térnek vissza az emlékeid, mint az enyémek, el kell mondanod, ki vagyok! Tudnom kell! Nem bízok a testvéreimben, többé senkiben, csak benned!
– Dehát...!
Nem volt időm tiltakozni, kérdezősködni vagy tovább értetlenkedni, mert a pulzálás következő hulláma elérte a hercegnőt. Solana köddé vált, a következő hullámban pedig Notus és Boreas is, Calypsoval együtt. A falhoz hátráltam, de a harmadik hullám engem is elért. Mintha elfújták volna a gyertyát, a gondolataim, a félelmeim, az álmaim, a céljaim... minden eltűnt, eltűntem én is, egy teljes pillanatra megszűntem létezni, majd egy új világban ébredtem valaki másként.” – Részlet a Tücsök Tihamér történetéből
Fata Morgana

határa
Számos és számtalan
karakter állás
Csillámport szórunk
a hőseinkre
Jelenleg 5 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 5 vendég :: 2 Bots

Nincs

A legtöbb felhasználó (117 fő) 2021-02-23, 20:50-kor volt itt.
Mesénk fejezetei
lapozd, nézd!

Felisa Rivera
Ma 12:19-kor


William Zen Williams
Ma 12:04-kor


Noah Campbell
Ma 11:53-kor


Noah Campbell
Ma 11:52-kor


Noah Campbell
Ma 11:50-kor


Carmilla Draco
2024-05-21, 12:37


Ezekiel Beckett
2024-05-19, 01:28


Imogen Sallow
2024-05-18, 23:56


Nishihara Takuya
2024-05-18, 17:36


Ayuzawa Misaki
2024-05-18, 17:09


Kiemelkedõ mesemondók
ebben a hónapban

4 Hozzászólások - 15%


3 Hozzászólások - 12%


3 Hozzászólások - 12%


3 Hozzászólások - 12%


3 Hozzászólások - 12%


2 Hozzászólások - 8%


2 Hozzászólások - 8%


2 Hozzászólások - 8%


2 Hozzászólások - 8%


2 Hozzászólások - 8%Megosztás
 
Im Sung-Min
I am afraid of what I'm risking if I follow you Into the unknown
ÜzenetSzerző
TémanyitásIm Sung-Min Empty2023-08-07, 02:33

Im Sung-Min
Lee Min HoBecenév
Susu, Sung, Min, Misu
Mesehõs
White Snake: Dudou
Tükörkép
Látja magát és emlékszik
Csoport
Ancient Animals ✦ Ősi Állatok
Tartózkodási hely
Kelet: Bloomcrown
Foglalkozás
Felszolgáló
Családi állapot
Egyedülálló
Szexuális beállítottság
Heteroszexuális
Mi történt velem?


Öveket becsatolni!
Rázós utunk lesz.
Ugye megy ez a vacak kamera?

Hűha, hol is kezdjem az igen masszának ható, de annál katyvaszosabb mesét? Persze-persze tudom én az elején, de az olyan snassz, nem? Mindig mindent elölről mintha feltennénk egy lemezt. Miért nem lehet a közepébe vágni? Tudjátok, utána úgy is minden kiderül, ha megismered a teljes képet vagy ilyesmi. Nem nagy dolog, kell az izgalom.
Jól van, jól van tényleg akkor kezdjük kivételesen az elején. Jó magam nem vagyok hétköznapi személyiség egy igazi mókagyár akkora önbizalommal mint egy univerzum, vagy lehet nagyobb? Mindegy-mindegy térjünk vissza a tárgyra. Azért ne ijedjetek meg tudok én komoly lenni, csak jól palástolom. Esküszöm! Itt is találhattok a komolyabb pillanataimból majd meglátjátok!
Szóval és tettel is, de az Outcasts’ Club felszolgálója vagyok, szeretek itt dolgozni, olykor pont jól jön a komolytalan énem, ha egy-egy vevő jobban mellre szívja a bizonyos nagybetűs életet. Itt dolgozom együt Blanca-val, ki hitte volna, hogy tapadósabbak a férfiak mint az ember hinné? Pedig én magam is hímnemű vagyok, de legalább az agyam a helyén. Még, ha az nem is látszik. Amúgy is Verta szinte a lelkemre beszélt, hogy vigyázzak a testvérére. Nem hiszem, hogy ez zokon vehető tőle, sőt. Nekem lenne testvérem lehet idegesítőbb lennék mint alapjáraton.
Tudjátok szokták mondani, hogy az ellentétek vonzzák egymást, vagy valami ilyesmi. Ezért is lehet, hogy a tökéletes mégis tökéletlen hármasunk Verta-val, Sean-nel és velem olyan egység amit büszkén vállalok bármikor. Jó azért néha méltóztatik megjelenni Musu és Mulan is, de olyan ritkásak lettek, hogy azon is elgondolkodtam talán ideje lenne nekem meglátogatni őket.
Bevallom, hogy soha nem volt még kutyám, DE! Egyre inkább gondolkodom egy beszerzésén, sőt már szinte kőbevésettnek is érzem ennek eshetőségét. Miért ne? Lehet olyan leszünk, mint két tojás, állítólag az állatok amúgy is hasonlítanak a gazdájukra. Persze nem küllemileg, hanem személyiségileg. Mekkora lenne kettő én! Többiek is jobban szórakoznának.

🐶

Eme gondolatok közepette és haladva az időben, hiszen bármennyit agyaljunk valamin sajnos a kedvünkért nem áll meg az idő. Pedig néha, de jó lenne! Mégis egyik nap arra lettem figyelmes, hogy valami fura alak van szemben velem a tükörben. Először arra fogtam kevés alvás biztos megviselte az elmémet. Áh, biztos csak beképzelem magamnak gondolatok közepette hagytam helyben ezt az egészet. Ám ez a „látomás” nem óhajtott eltűnni a tükörből. Már egyre inkább kezdtem tanulmányozni a kutyát magammal szemben. Így erősített meg az a tudat is, jó lesz mellém egy eb, hiába ott vannak a barátaim lehet valahol magányos vagyok. Azt hiszem… Így hát nem haboztam és egy Golden Retriever boldog gazdájává avanzsálódtam. Egy jó ideig azt sem tudtam milyen nevet adjak neki, teljesen összezavarodva néztem az ebet majd jött egy frappáns név. Honnan? Fogalmam sincs, de megkapta a Dudou nevet. Becenevén Dudi. Olyan nagy barna szemei vannak, hogy ellenálhatatlan.
Mire már beletörődtem, hogy az a fránya kutyatükörkép akkor sem szűnt meg mikor Dudi-t magamhoz vettem, elhatároztam itt az ideje kicsit kiereszteni a gőzt Sean-l. Annyira beittuk magunkat az asztal alá, hogy én biztosra veszem adtam egy rögtönzött énekesi fellépést, de erre azért annyira nem vagyok biztos. Szerencsémre a legfontosabbal képbe maradtam! Hiszen azért egy őrültséget ki felejtene el, ha elmesél a barátjának? Nem én! Ne nézzetek rám! Szerencsémre ő is ugyan olyan dolgokat tapasztalt, szóval tuti nem szívtam be a gyógynövényeimtől, pedig ezen is eszembe ötlött. Hiába tanakodtunk egyelőre nem jutottunk előre a „gond” megoldása kapcsán. Ki tudja mások nem e tapasztalják ugyan ezt? Köze lehet hozzá esetleg a falnak? Bennem ezek is felmerültek, pont ezért elhatároztuk, hogy a dolog végére járunk.
Új felelősségemet gyakoroltam, nevén nevezve Dudi-ról, magamról gondoskodtam, olykor adományoztam a Közösségi központnak gyógynövényeket, ha éppen megtehettem. Még mai napig igen élénken él benne, amikor bemutattam egymásnak Verta-t és Baymax-t. Mintha most újra élném a pillanatot, amint az is miként tűnt el. Mintha… mintha nem is létezett volna! Ez pedig bizony Baymax-re egyáltalán nem volt jellemző. Kerestem őt, de semmi, bármiként is próbáltam nyomokat találni, lehetetlenség volt. Az biztos, hogy nem adom fel. Miért is tenném? Ostobaság lenne még az én részemről is. A barátokat nem hagyjuk hátra, nem igaz?”

Ekkor masírozott be Dudi a képbe. Kérte a szokásos simit, de hát most jelenleg próbáltam a közelmúltat úgy összefonni, hogy én is értsem. Pont ezért veszem fel! Így próbáltam őt  egy kicsit rávenni, hogy lefeküdjön, de erre fogta az egyik kábelt nemes egyszerűséggel meglódult vele és repült vele a telefonom meg a kamera is eldőlt.
- Dudi! Azonnal hozd vissza! – kiálltok a kutya után majd felpattanva próbálom elkapni őt. Legalább, ha már kutyát látok a tükörben akkor hallgathatna rám a sajátom!

További őrültségekért csak tarts velem.
Mellettem szerintem nem fogsz ám unatkozni!


Képességem

✦ Fel tudom venni a mesebeli kutyalakom.
✦ Képes vagyok bárkit teljesen megnyugtatni egyetlen egy érintéssel.
✦ Hosszú fókuszálás után képes vagyok elüldözni saját és mások félelemét is, habár ez igen sok energiát szív el tőlem.
Hyeung Kyung-Mi

DracarysMy LoveYou are able to make me jealou and insane, you are also able to turn me into a bad guy despite me being a good guy. Yet you mean the reason for my existence. I think that's exactly what love means.
Nem szórt rá senki csillámport


Shim Yu-Na csillámport hintett rá


Im Sung-Min
Ősi állat
Ősi állat
Im Sung-Min
Mesehõs :
Im Sung-Min 7ed447c04b247e9855ec29ceb3bf629e3c58f558
White Snake
Dudou
Egyszer volt, hol nem volt... :
Ennyi ember hisz bennem :
3
Titulus :
Dudi the dog whisperer
A másik felem :
✦ ✦ ✦ :
Im Sung-Min 09431e904b24ef50114126b9c93915978bcc3d17
Zenedoboz :
Akinek az arcát viselem :
Lee Min Ho
Itt lelsz rám ✦ Fata Morgana :
Kelet: Bloomcrown
✦ ✦ ✦ :
Im Sung-Min B74a31458544c4e3528d2072b8aad672286c6710
A tükör mögött :
Im Sung-Min 632f94b370a24fbdb7700665e010ec68
Dracarys

Im Sung-Min Empty
TémanyitásIm Sung-Min Empty2023-08-10, 16:17

Csillámporos üdvözlet illet téged
Im Sung-Min ✦ Dudou


„Home is where the DOG is!”

Kedves Sung-Min!

Ahogy azt említetted, melletted nem fogunk unatkozni! Im Sung-Min 1149350199
Nos, ezt tanúsíthatom is. Olvasás közben egy percet sem unatkoztam, sőt nagyon is fent tudtad tartani a figyelmemet! Im Sung-Min 2067867876

Pont azért is mert figyeltem, hogy mennyire is lesz komoly az irományod. Im Sung-Min 1298976811
És ha mondhtatom dilibogyó létedre, igen is sikerült komolyra fordítani a szót. Im Sung-Min 4028024232

Nagyszerű ötlet volt a részedről, hogy a Dudou-ról… vagyis magadról, nevezd el a kutyust. Elvégre, ha ő is olyan lökött lesz, akkor egy tökéletes névvel ruháztad fel.  Im Sung-Min 3942121423  Im Sung-Min 2108006646

Egyébként, ha még egy megerősítés kell, akkor szólok, hogy… nem vagy bolond, nem szívtál be semmit, vagy semmi ilyesmi. Im Sung-Min 3726835930
Csak annyit mondhatok, hogy az átok hatását éli át mindenki. És igen… mindenki, úgyhogy semmi ok a pánikra! Im Sung-Min 321849167  (Miket beszélek… azért vannak itt gondok, és nem csoda, ha valaki pánikolna, mert mesefigurát lát a tükörben… plusz az emlékek visszanyerése is rátesz egy lapáttal a helyzetre. Így érthető a sok kérdés! Im Sung-Min 703152122 )

UI.: Majd engem is hívjatok meg, ha mentek iszogatni! Im Sung-Min 3375341651Na, de nem szaporítom a szót, fantasztikus lett a lapod. Foglald le a pofit és utána vár is a játéktér. Üdv közöttünk. Im Sung-Min 841472469  Im Sung-Min 841472469  Im Sung-Min 841472469  Im Sung-Min 841472469


You say always what you feel,


and you make always what you think.
Nem szórt rá senki csillámportBaba Shouta
Isten
Isten
Baba Shouta
Mesehõs :
Im Sung-Min 68b0ffae4e69ccec1d99ea22a5a8e3d9d29d0391
Im Sung-Min 34oFwLa
Raya and the Last Dragon
Pengu

Egyszer volt, hol nem volt... :
Ennyi ember hisz bennem :
7
Titulus :
༄ Protective Brother ༄
A másik felem :
Zenedoboz :
Akinek az arcát viselem :
༄ Kim Soo-hyun ༄
Itt lelsz rám ✦ Fata Morgana :
༄ Bloomcrown ༄
A tükör mögött :
Im Sung-Min 89d8c5b7b8eac949177ecfabb509ae699ed3be73
Behind the Dragon
Fedora


Im Sung-Min Empty
 

Im Sung-Min

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal