Welcome to Fata Morgana
Mirage Mirror
I am afraid of what I'm risking if I follow you Into the unknown
Fata Morgana mágiája
jelenleg aktív

– Hercegnő! Mi történik? Mi ez a varázslat?
– Ez egy átok, léteznie sem volna szabad, nem tudom, hogy a nővéreim miféle sötét praktikákat használtak, hogy létrehozzák, de már késő bármit is tenni.
– Mi fog történni?
– Egy másik világban fogunk felébredni. Mi és mindenki, akit elér az átok. Jól figyelj, Tücsök! Nem fogunk emlékezni arra, kik vagyunk, de ha előbb térnek vissza az emlékeid, mint az enyémek, el kell mondanod, ki vagyok! Tudnom kell! Nem bízok a testvéreimben, többé senkiben, csak benned!
– Dehát...!
Nem volt időm tiltakozni, kérdezősködni vagy tovább értetlenkedni, mert a pulzálás következő hulláma elérte a hercegnőt. Solana köddé vált, a következő hullámban pedig Notus és Boreas is, Calypsoval együtt. A falhoz hátráltam, de a harmadik hullám engem is elért. Mintha elfújták volna a gyertyát, a gondolataim, a félelmeim, az álmaim, a céljaim... minden eltűnt, eltűntem én is, egy teljes pillanatra megszűntem létezni, majd egy új világban ébredtem valaki másként.” – Részlet a Tücsök Tihamér történetéből
Fata Morgana

határa
Számos és számtalan
karakter állás
Csillámport szórunk
a hőseinkre
Jelenleg 14 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 13 vendég :: 1 Bot


A legtöbb felhasználó (117 fő) 2021-02-23, 20:50-kor volt itt.
Mesénk fejezetei
lapozd, nézd!

Felisa Rivera
Ma 12:19-kor


William Zen Williams
Ma 12:04-kor


Noah Campbell
Ma 11:53-kor


Noah Campbell
Ma 11:52-kor


Noah Campbell
Ma 11:50-kor


Carmilla Draco
2024-05-21, 12:37


Ezekiel Beckett
2024-05-19, 01:28


Imogen Sallow
2024-05-18, 23:56


Nishihara Takuya
2024-05-18, 17:36


Ayuzawa Misaki
2024-05-18, 17:09


Kiemelkedõ mesemondók
ebben a hónapban

4 Hozzászólások - 15%


3 Hozzászólások - 12%


3 Hozzászólások - 12%


3 Hozzászólások - 12%


3 Hozzászólások - 12%


2 Hozzászólások - 8%


2 Hozzászólások - 8%


2 Hozzászólások - 8%


2 Hozzászólások - 8%


2 Hozzászólások - 8%Megosztás
 
Noah Campbell
I am afraid of what I'm risking if I follow you Into the unknown
ÜzenetSzerző
TémanyitásNoah Campbell Empty2023-08-20, 20:52

Noah Campbell
Play by: Maxence Danet-FauvelBecenév
Noah, Shadow
Mesehõs
Oroszlánkirály - Nuka
Tükörkép
Látja magát és emlékszik
Csoport
Ancient Animals ✦ Ősi Állatok
Tartózkodási hely
Észak: Frostcall
Foglalkozás
Diák és Alkalmi munkákat vállal
Családi állapot
Egyedülálló
Szexuális beállítottság
Heteroszexuális
Mi történt velem?

N: Nincstelen.

U: Undok.

K: Kellemetlenkedő.

A: Anyátlan….

…selejt, nyomoronc, zabigyerek, csöves és ezeknek számtalan jelzőit megkaptam már az életem során. Nem mintha annyira marha sok évet megéltem volna és én lennék a bölcs öreg, messziről sem. Csak egyszerűen záporozott rám minden szar, amit eltudtok képzelni. Ennek pedig mi lett az eredménye? Verekedés. Betört orrok, megrovások és olyan hamar kitettek az otthonból, ahogy lehetett.
Egyre inkább gyűlt és gyűlt bennem a harag, szeretethiány, feszültség bármely formája. Amit nem máson kezdtem el levezetni mint Kovu-n. Irigy voltam, igazságtalannak éreztem, hogy míg én szenvedek szülők nélkül, hol motelben, hol a híd alatt aludva ő neki ott a szerető családja, aranykanál a szájában. Idegesítő volt, marhára irritáló. Ő a kis közkedvelt aranyfi, akit mindenki szeret. Példának okáért ott van Kiara is, csak féltem a lányt pont ezért próbálom figyelmeztetni. Nem minden arany, ami fénylik. Én már csak tudom, velem sem volt az árvaház mellett kedves az élet. Olykor a saját bajtársaim is képesek voltak megforgatni hátamban a kést.

Kiraboltak, pont akkor volt az első éjszakám a híd alatt. Elég keservesen sikerült pedig megkeresni az akkori pénzt. Erre mit tettek? Kifigyelték mikor lehet legelőször olajra lépni az összes pénzzel. Abban a hónapban csak az iskolában ettem, ruhát mosni is csak igen érdekesen tudtam. Persze úgy, hogy más ne vegye észre.
Eleinte nem is igazán érdekelt, hogy kik a szüleim, ha ilyen hamar ellöktek maguktól, miért érdekeljen? Próbáltam megélni, ételhez jutni, na meg munkához. Anélkül nehezen tud bárki is érvényesülni. A híd alatt töltött egy hónap alatt furcsa emlékek kergettek, amik nem a sajátjaim, olykor pedig egy idióta arcú oroszlán alak nézett vissza rám. Különböző felületeken, víz, tükör, kirakat… bármi. Eleinte lehet nevetséges, de nem is foglalkoztam vele majd egyre erősödtek az érzelmek, az ismeretlen emlékek. Olyan emlékképek szökkentek fejembe, ami minimum az elmeháborodás felé sodorhat.

Ekkor fordultam még inkább a művészetek felé, talán azért, hogy kifejezzem önmagamat. Emellett fényképezni is nagyon szeretek, elkapni egy-egy boldogabb pillanatot. Megörökíteni egy szép tájat, különleges látványosságot, bármit. Ilyenkor érzem egyedül jelenleg, hogy nem kötnek a láncok, nem vagyok semmihez sem hozzákötve. Ezt a szenvedélyemet pedig direkt és tudatosan nem osztom meg senkivel sem.
Igaz, ami igaz, olykor ezt a szenvedélyemet is nehezen tudom űzni, ha esetleg büntető szobára pakolnak az iskolában. A kis nyikhajokat bármikor szívesen nyakon verem, akik számára vicces az árvaság fogalma. Arra pedig kifejezetten büszke vagyok, hogy Kovu-val még nem verekedtem össze az iskolán kívül. Pont elég az iskola területén elviselnem, hiszen egy az ismeretségi és nyomokban a baráti kör is. Igaz ennek árán olykor a nagyvilágban is vele kell szívnom egy levegőt.
Azt hinnétek nincsenek barátaim? Pedig vannak, azért ennyire nem vagyok befelé forduló. Ám elhatároztam, hogy anyámat legalább valahogy megkeresem. Mióta kísértenek az emlékek Zira-ról egyre inkább nyomaszt, éjszakánként pont emiatt alszom keveset sokszor, hogy… ne emlékezzek. Az emlékek fájnak. Az űr ami bennem van még inkább fáj. Csak szeretnék boldog lenni, családban élni és nem azon aggódni vajon holnap nem e a szabad ég alatt alszom-e?! Mit fogok enni? Mikor lesz vajon tiszta ruhám? Egyáltalán… mikor fogom azt érezni, hogy biztonságos az életem?

Szerintem ezek olyan kérdések, amikre fontos lenne megkapni a válaszokat. Ezeket pedig még mai napig is keresem. Addig pedig maradnak a verekedések, hidak, motelek és az alkalmi munkák. Valamint a fura emlékek Zira-ról, Zordon-ról, Simba-ról, Kovu-ról,Vitani-ról és a többiekről.


Képességem

✦ Fel tudom venni a mesebeli, oroszlán alakom.
✦ Hangommal, helyesbítve az üvöltésemmel képes vagyok üveget repeszteni/robbantani.
Hyeong Kyung-Mi

DracarysYou are a brave

girl, but tell us with a kind of whimper? Are you not afraid that in the end I am so deeply feels that you can never get rid of again?
Nem szórt rá senki csillámport


Theseus Anger csillámport hintett rá


Noah Campbell
Ősi állat
Ősi állat
Noah Campbell
Mesehõs :
Noah Campbell Nuka-lion-king2
Oroszlánkirály
Nuka
Egyszer volt, hol nem volt... :
Ennyi ember hisz bennem :
7
Titulus :
Fire and Lonely Lion Boy
A másik felem :
✦ ✦ ✦ :
Noah Campbell 8a7ab5f332c6e9dde5c6239ba25fb8c17532f5cb
Zenedoboz :
Akinek az arcát viselem :
Maxence Danet-Fauvel
Itt lelsz rám ✦ Fata Morgana :
Észak: Frostcall
Kereslek, de nem talállak :
Noah Campbell 3Twl
Mom, where are you?
✦ ✦ ✦ :
Noah Campbell C4f9a35956853210fd4a559a5725fd43dddb9f2d
A tükör mögött :
Noah Campbell 28563c9b92b2c7b279fad9360fd552d923c13e5a
Dracarys

Noah Campbell Empty
TémanyitásNoah Campbell Empty2023-08-24, 06:32

Csillámporos üdvözlet illet téged
Noah Campbell ✦ Nuka


„I could be a leader, if she'd just give me a chance!”

Kedves Noah!

Szegény Nuka.  Noah Campbell 554922804  Nincs könnyű élete, sosem volt. A mesében Zira bánt vele méltatlanul, hiszen bármennyire is próbált megfelelni mama oroszlánnak, az csak a hibáit látta. Ezt a részt sosem szerettem a mesében és nagyon örülök, hogy úgymond lehetőséget kaptunk "kibékíteni" őket. Noah Campbell 2426842179  Szerintem nagyon jó kis hátteret raktuk össze nekik és alig várom, hogy belekezdjünk!  Noah Campbell 2067867876
A másik dolog, aminek ugyan csak nagyon örülök, hogy Nuka a legjobb kezekbe került!  Noah Campbell 3726835930 Nagyon jól sikerült megragadnod az elképzeléseket és belevinned a saját ötleteidet, imádom!  Noah Campbell 1623695724  A lapod csodás és a végére teljesen elérzékenyültem, mamaoroszlán énem pedig bűnbánóan leszegte a fejét és megfogadta, hogy ezúttal olyan anyu lesz, amilyent ez a srác megérdemel.  Noah Campbell 1571939237  Nuka nem rossz fiú, csak... a sors nem dobott neki valami jó lapokat, ellentétben Kovuval és Vitánival. Persze, ha látná szegények hogy élnek igazából, lehet szerencsésnek gondolná magát.. na, jó, annak talán nem, de nem sokára meg fogja érteni, hogy Dearbornnek lenni nem akkora kiváltság, mint kívülről látszik.  Noah Campbell 2732251548
Túl izgatott vagyok, hogy sokáig húzzam az elfogadót, pedig órákig tudnék még áradozni a kariról és persze rólad is, deee azt majd menet közben zúdítom rád, mikor hol elolvadok a cukiságfaktor kiakadásától, hol meg a könnyeimet törölgetem, mert túlcsordulnak az érzelmeim. Én szóltam!  Noah Campbell 2250790558
Köszönöm, hogy hoztad nekem ezt a cukiságot és hogy ilyen szuperül megalkottad őt!  Noah Campbell 841472469
Most pedig bedoblak az oroszlánok közé! Foglalózz és érezd magad ezzel a pofiddal is!  Noah Campbell 3942121423

Love is a bridge and
Trust is a gift

Nem szórt rá senki csillámport


Noah Campbell csillámport hintett rá


Evolet Yang
Hõsnõ
Hõsnõ
Evolet Yang
Mesehõs :
Noah Campbell 006bf85f763b3bba9bc947ae26097563db31667d
Raya és az utolsó sárkány
Namaari
Egyszer volt, hol nem volt... :
Ennyi ember hisz bennem :
8
Titulus :
Morning Mist
A másik felem :
Zenedoboz :
Akinek az arcát viselem :
Gemma Chan
Itt lelsz rám ✦ Fata Morgana :
Bloomcrown
A tükör mögött :
Noah Campbell 88ef5c66d2de3b2511838604ccd391feb6c9d2ac
•●• Cherry •●•

Noah Campbell Empty
 

Noah Campbell

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Noah & Hazel Cookies are for everyone
» After a long day ✦ Noah & Samantha