Welcome to Fata Morgana
Mirage Mirror
I am afraid of what I'm risking if I follow you Into the unknown
Fata Morgana mágiája
jelenleg aktív

– Hercegnő! Mi történik? Mi ez a varázslat?
– Ez egy átok, léteznie sem volna szabad, nem tudom, hogy a nővéreim miféle sötét praktikákat használtak, hogy létrehozzák, de már késő bármit is tenni.
– Mi fog történni?
– Egy másik világban fogunk felébredni. Mi és mindenki, akit elér az átok. Jól figyelj, Tücsök! Nem fogunk emlékezni arra, kik vagyunk, de ha előbb térnek vissza az emlékeid, mint az enyémek, el kell mondanod, ki vagyok! Tudnom kell! Nem bízok a testvéreimben, többé senkiben, csak benned!
– Dehát...!
Nem volt időm tiltakozni, kérdezősködni vagy tovább értetlenkedni, mert a pulzálás következő hulláma elérte a hercegnőt. Solana köddé vált, a következő hullámban pedig Notus és Boreas is, Calypsoval együtt. A falhoz hátráltam, de a harmadik hullám engem is elért. Mintha elfújták volna a gyertyát, a gondolataim, a félelmeim, az álmaim, a céljaim... minden eltűnt, eltűntem én is, egy teljes pillanatra megszűntem létezni, majd egy új világban ébredtem valaki másként.” – Részlet a Tücsök Tihamér történetéből
Fata Morgana

határa
Számos és számtalan
karakter állás
Csillámport szórunk
a hőseinkre
Jelenleg 5 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 5 vendég :: 2 Bots

Nincs

A legtöbb felhasználó (117 fő) 2021-02-23, 20:50-kor volt itt.
Mesénk fejezetei
lapozd, nézd!

Felisa Rivera
Ma 12:19-kor


William Zen Williams
Ma 12:04-kor


Noah Campbell
Ma 11:53-kor


Noah Campbell
Ma 11:52-kor


Noah Campbell
Ma 11:50-kor


Carmilla Draco
2024-05-21, 12:37


Ezekiel Beckett
2024-05-19, 01:28


Imogen Sallow
2024-05-18, 23:56


Nishihara Takuya
2024-05-18, 17:36


Ayuzawa Misaki
2024-05-18, 17:09


Kiemelkedõ mesemondók
ebben a hónapban

4 Hozzászólások - 15%


3 Hozzászólások - 12%


3 Hozzászólások - 12%


3 Hozzászólások - 12%


3 Hozzászólások - 12%


2 Hozzászólások - 8%


2 Hozzászólások - 8%


2 Hozzászólások - 8%


2 Hozzászólások - 8%


2 Hozzászólások - 8%Megosztás
 
Wade Kinsella
I am afraid of what I'm risking if I follow you Into the unknown
ÜzenetSzerző
TémanyitásWade Kinsella Empty2023-08-29, 12:02

Wade Kinsella
Play by: Wilson BetheliBecenév
Wade
Mesehõs
Maximus (Aranyhaj és a nagy gubanc)
Tükörkép
látja magát és emlékszik
Csoport
Ancient Animals ✦ Ősi Állatok
Tartózkodási hely
Nyugat ✦ Stormreach
Foglalkozás
Kábítószer-ellenes ügynök
Családi állapot
Egyedülálló
Szexuális beállítottság
Heteroszexuális
Mi történt velem?

"Gyűlölöm a drogokat, nem tudom elégszer elmondani, de a dizájner drogokat a legjobban. Ezek olyan legális anyagok, amelyeket egy ismert drog szerkezetének módosításával hoznak létre, és pár száz dolcsiért árulják az utcán. És senki sem tudja, még az sem, aki készíti őket, hogyan hatnak, amíg elegen ki nem próbálják. Őrjöngeni fogsz tőlük? Magatehetetlenül fogsz feküdni órákig? Meztelenül énekelve rohangálsz az utcán? Esetleg belehalsz? A dizájner drog nem más, mint egy rohadt utcai emberkísérlet, ami már eddig is túl sok embert tett tönkre, amibe már eddig is túl sokan haltak bele, de egyelőre semmi sem állja az útját."

En akarok lenni az, akinek ez vegre sikerul. Aki szebbe tudja varazsolni a vilagot es el tudja tuntetni a szemetet.
Gyerekkoromban azt hittem, hogy valami "normalis", egyszeru munkam lesz. Mint minden kolyok, en is almodoztam egy konnyebb jovorol. Ez pontosan addig tartott, mig egy nap a padlon talaltam anyamat. Olyan nyugodtnak es bekesnek tunt, velem ellentetben. Csak neztem ra lefagyva, keptelen voltam kozeliteni fele vagy barmit is tenni. Percekig alltam ott, tehetetlenul. Vegul, amikor erot vettem magamon, kihalasztam a nadragja zsebebol a mobiljat es eloszor apamat hivtam, majd a mentoket. Minden hiaba. Az anyam meghalt tuladagolasban, en pedig meg csak azt sem tudtam, hogy drogozik. Apam termeszetesen nem tunt tulsagosan meglepettnek, o mindenrol tudott. Mint kesobb kiderult, sok minden zajlott meg a szinfalak mogott, amirol egykor fogalmam sem volt. Igy utolag talan azt kell mondanom, hogy jobb is igy.
Ezeket kovetoen mondtam le egykori almaimrol es terveztem ujakat. A legjobb barataimmal azonnal unnepelni mentunk, amint felvettek. Vegre sikerult, drogellenes ugynok lettem. A baj csak az, hogy en is droghoz jutottam.. a munka lett az en szenvedelyem, a fuggosegem, amibol ujabb es ujabb adagok kellenek. Szuksegem van rajuk. Minden egyes munkatarsam tudja, hogy ram akarmikor szamithat, barmikor hivhatnak, en fogom a cuccaimat es maris ott vagyok. Mindezt nem csak magam miatt teszem, hanem az osszes tobbi emberert, akik konnyen elcsabulhatnak es egyszercsak azon kapjak magukat, hogy mar nincs visszaut. Mar nem vagyok olyan, mint regen. Nem fagyok le es hamar cselekszem. Barmire kepes vagyok azert, hogy megallitsam azokat, akik artani akarnak a nepnek. Barmire.

Par honapja egy kedves es egyben csinos kis kollegina sikeresen elcsavarta a fejem. Mindkettot, termeszetesen. Bevallom, eleinte csak a szex miatt talalkozgattam vele, igy mukodok. Sok not szedtem mar fel eddigi eletem soran, de egyet sem engedtem igazan kozel magamhoz. Nos, o megszeliditett, betort. Ugy dontottem, hogy csak uszok az arral, vigyen az barhova. Nem vagyok egyszeru eset, buszkenek es makacsnak irnam le magam. Olyan makacsnak, mint az a szurke men az almaimbol. Amikor eloszor almodtam vele, reggel vallat vontam. Csak egy egyszeru kis alom volt, nem tobb - gondoltam. A kovetkezo ejszakan szinten a gyonyoru csodort lattam, es valami furcsa erzes keritett hatalmaba. Valami leirhatatlan, amit akkor meg messze nem ertettem. Ami azt illeti, mai napig nehez felfognom, hogy ez az egesz valojaban mi is. Mindig szerettem az allatokat, koztuk voltak a lovak is, de.. erre eletemben nem gondoltam. Hogy en, egy lo. Talan tudathasadasos vagyok. Senkinek sem tunhetett fel, hogy bajok vannak. Egyedul annak a nonek voltam gyanus, aki minden masodik reggel az agyamban ebred. Mondanom sem kell, nem beszeltem neki az almokrol es elhitettem vele, hogy minden rendben van. Kar, hogy ez nincs igy. Messze nem. De mar tudom az igazsagot, es ami furcsa, masok titkat is kiszurom. Nagy hasznat veszem, hisz egy ilyen hivatasban sosem art, ha egy-ket fejbe hamarabb belelatsz.
Mar csak azt kell kideritenem, hogy ki az a kanca, akivel szinten gyakran talalkozok az almaimban. Ketlem, hogy Mandy lenne az, de amig meg nem talalom azt a not, akivel mondjuk ugy, hogy egesz jo viszonyt apoltam, addig megelegszem vele.

Képességem

✦ Képes vagy felvenni a mesebeli alakod: a lovat.
✦ Könnyen kiszimatolod/megérzed, ha valaki rosszban sántikál, nyomkövetésben pedig te vagy a legjobb. Ha az illető nem elég óvatos, hamar rájössz a mocskos kis titkára.
Meredith Hastings

Sid

Nem szórt rá senki csillámport


Rosemary Holloway csillámport hintett rá


Wade Kinsella
Ősi állat
Ősi állat
Wade Kinsella
Mesehõs :
Wade Kinsella 4QgD
Aranyhaj és a nagy gubanc
Maximus
Egyszer volt, hol nem volt... :
Ennyi ember hisz bennem :
0
Titulus :
Mustang
Életkor :
28
Akinek az arcát viselem :
Wilson Bethel
Itt lelsz rám ✦ Fata Morgana :
Nyugat (Stormreach)
Kereslek, de nem talállak :
Wade Kinsella 0af063c70d14a63fc4518a77e98e10625efa2c67
A tükör mögött :
Sid

Wade Kinsella Empty
TémanyitásWade Kinsella Empty2023-09-01, 00:14

Csillámporos üdvözlet illet téged
Wade Kinsella✦ Maximus


„A great Horse will change your life. The truly special ones Define it!”

Kedves Wade!

Az idézet, amit választottam az elfogadóhoz, teljes mértékben igaz rád, hogy:
Egy nagyszerű ló megváltoztatja az életed, az igazán különleges viszont meghatározza. Wade Kinsella 3726835930

Maximus miatt legalábbis mindenképp. És ha nem lett volna ott ez a Te belső lovad, akkor teljesen máshogy alakult volna az életed. Vagy esetleg nem így gondolod? Wade Kinsella 1542743629
Meglehet, hogy tévedek... viszont, ami anyukáddal történt, az lehet, hogy még jobban a padlóra küldött volna, de a benned lévő négylábú miatt, pont, hogy az ellenkezőjét cselekedted. Wade Kinsella 3375341651  A drogok ellen vagy, és ez nagyon is szép dolog. Meg akarsz óvni másokat, segíteni akarsz. Wade Kinsella 1571939237  Csak így tovább! Én támogatlak ebben az egészben! Wade Kinsella 2067867876

Hohóó, és mi a helyzet a szerelemmel? Wade Kinsella 2250790558 Azt látom, hogy szépen teljesítesz… meg kell hagyni. Wade Kinsella 140082809  Khm… visszanyerted az emlékeidet. Egy kérdés: Elgondolkodtál már, hogy most éppen kivel is kavarsz?  Wade Kinsella 703152122 Mi van akkor, ha pont Fidella az? Wade Kinsella 803573226  (Na, jó ez két kérdés lett. Wade Kinsella 2732251548 )
Gondoltam csak felhívom rá a figyelmed. Wade Kinsella 321849167Szuper lappal érkeztél, nem is tartalak fel. Foglald le szépen az arcot, és utána vár a játéktér. Üdv Közöttünk.  Wade Kinsella 841472469  Wade Kinsella 841472469  Wade Kinsella 841472469  Wade Kinsella 841472469


You say always what you feel,


and you make always what you think.
Nem szórt rá senki csillámport


Wade Kinsella csillámport hintett rá


Baba Shouta
Isten
Isten
Baba Shouta
Mesehõs :
Wade Kinsella 68b0ffae4e69ccec1d99ea22a5a8e3d9d29d0391
Wade Kinsella 34oFwLa
Raya and the Last Dragon
Pengu

Egyszer volt, hol nem volt... :
Ennyi ember hisz bennem :
7
Titulus :
༄ Protective Brother ༄
A másik felem :
Zenedoboz :
Akinek az arcát viselem :
༄ Kim Soo-hyun ༄
Itt lelsz rám ✦ Fata Morgana :
༄ Bloomcrown ༄
A tükör mögött :
Wade Kinsella 89d8c5b7b8eac949177ecfabb509ae699ed3be73
Behind the Dragon
Fedora


Wade Kinsella Empty
 

Wade Kinsella

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal