Welcome to Fata Morgana
Mirage Mirror
I am afraid of what I'm risking if I follow you Into the unknown
Fata Morgana mágiája
jelenleg aktív

– Hercegnő! Mi történik? Mi ez a varázslat?
– Ez egy átok, léteznie sem volna szabad, nem tudom, hogy a nővéreim miféle sötét praktikákat használtak, hogy létrehozzák, de már késő bármit is tenni.
– Mi fog történni?
– Egy másik világban fogunk felébredni. Mi és mindenki, akit elér az átok. Jól figyelj, Tücsök! Nem fogunk emlékezni arra, kik vagyunk, de ha előbb térnek vissza az emlékeid, mint az enyémek, el kell mondanod, ki vagyok! Tudnom kell! Nem bízok a testvéreimben, többé senkiben, csak benned!
– Dehát...!
Nem volt időm tiltakozni, kérdezősködni vagy tovább értetlenkedni, mert a pulzálás következő hulláma elérte a hercegnőt. Solana köddé vált, a következő hullámban pedig Notus és Boreas is, Calypsoval együtt. A falhoz hátráltam, de a harmadik hullám engem is elért. Mintha elfújták volna a gyertyát, a gondolataim, a félelmeim, az álmaim, a céljaim... minden eltűnt, eltűntem én is, egy teljes pillanatra megszűntem létezni, majd egy új világban ébredtem valaki másként.” – Részlet a Tücsök Tihamér történetéből
Fata Morgana

határa
Számos és számtalan
karakter állás
Csillámport szórunk
a hőseinkre
Jelenleg 9 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 9 vendég :: 2 Bots

Nincs

A legtöbb felhasználó (117 fő) 2021-02-23, 20:50-kor volt itt.
Mesénk fejezetei
lapozd, nézd!

Felisa Rivera
Ma 12:19-kor


William Zen Williams
Ma 12:04-kor


Noah Campbell
Ma 11:53-kor


Noah Campbell
Ma 11:52-kor


Noah Campbell
Ma 11:50-kor


Carmilla Draco
2024-05-21, 12:37


Ezekiel Beckett
2024-05-19, 01:28


Imogen Sallow
2024-05-18, 23:56


Nishihara Takuya
2024-05-18, 17:36


Ayuzawa Misaki
2024-05-18, 17:09


Kiemelkedõ mesemondók
ebben a hónapban

4 Hozzászólások - 15%


3 Hozzászólások - 12%


3 Hozzászólások - 12%


3 Hozzászólások - 12%


3 Hozzászólások - 12%


2 Hozzászólások - 8%


2 Hozzászólások - 8%


2 Hozzászólások - 8%


2 Hozzászólások - 8%


2 Hozzászólások - 8%Megosztás
 
Xavier Dawson
I am afraid of what I'm risking if I follow you Into the unknown
ÜzenetSzerző
TémanyitásXavier Dawson Empty2023-08-31, 23:22

Xavier Dawson
Play by: Gabriel GuevaraBecenév
Xavy, Xav, Vier, Dragon
Mesehõs
Így Neveled a Sárkányod - Bewilderbeast
Tükörkép
látja magát és emlékszik
Csoport
Ancient Animals ✦ Ősi Állatok
Tartózkodási hely
Dél: Suncrest
Foglalkozás
Kidobó
Családi állapot
Egyedülálló
Szexuális beállítottság
Heteroszexuális
Mi történt velem?

May the past be carved in stone…

Soha nem tartottam magamt félősnek, olyannak sem, aki rettegne ettől vagy attól. Egyszerűen éltem az életemet, oda mentem, ahova éppen kedvem tartotta. Ám éjszakánként nem így van. Azt kell átélnem, amit az elmém elém vetít, amit mutat. Mintha örökre be lennék zárva a rémálmok körforgásában.
Nem szokványos álmokról beszélek, hanem olyanokról, amikre azt mondanátok, hogy ezek biztos csak fantasy filmekben jöhetnek létre. Ugyanis nem ember vagyok, hanem… sárkány. Nagy, hatalmas és egy bizonyos férfi mindig úgy hív, hogy Bewilderbeast. Méretem ellenére mégis ketrecbe zárnak, használnak, mint egy bábút és rákényszerítenek olyan dolgokra, amiket én nem akarok megtenni. Bármit teszek már így neveltek… idomítottak, mint egy házikedvencet szokás. Irányították a lépteimet, nem lehetett saját döntésem. Uralhattam a jeget, lehettem hatalmas, akár alfa… mégis…

Ekkor riadok fel a csönd jótékonysága telepszik körém miközben rólam az izzadság dől. Nem akarok nagy dolgokat. Nem akarok üres ígéreteket egyszerűen csak élvezni óhajtom az életemet. Mégis a múlt úgy kísért, mint akit lasszóval kergetnek, hogy elkapjanak és visszacibáljanak a mélybe. Egy olyan mélységbe, ahonnan soha, de soha nem térhetek vissza.
Lemondva az alvás jótékony hatásairól másztam ki az ágyból, akkor már próbáltam összeszedni magamat. Egy jó tussolást követően szárítkozva lépek ablakomhoz. Még érzem, ahogy hajamból csepegnek a vízcseppek. Finom ütemmel csorognak végig vagy arcomon, vagy nyakamon, ám tarkómnál a törülköző várja őket. Engem mi vár? Erre egy keserédes mosolyra húzódnak ajkaim. Magány? Sötétség? Tehetetlenség a múlttal szemben?
Felemelve fejemet visszaköszön rám az álmomban látott tükörkép. Harag, magány, tehetetlenség és keserű érzés árad szét ereimben, újra felnézek a hold irányába. Aki ténylegesen el tud viselni engem vagy komplett idióta, vagy pedig csak őrült. Kinyitom az erkély ablakát, előkapom cigimet és kilépve rá is gyújtok. Hajamat fél kézzel finoman megtörlöm. Mindenkinek jár némi üdvösség és boldogság csak meg kell találni. Folyamatosan ezt hablatyolják körülöttem, munkámból kifolyólag tudom, hogy amúgy is nagy az isten állatkertje csak alacsony a kerítése.

Kidobónak lenni nem valami marhára hálás feladat. Sok ripaccsal kell találkozni, még több buksza huszárral, akik nem tudják pontosan hol is van a határ. Most hosszabban engedem ki a füstöt ajkaim közül, mint mindenkinek nekem is véges a türelmem, ha pedig elfogy… jobb inkább nyúlcipőt húznia az illetőnek. Talán a múltbéli énemet annyira nem is vetkőztem le? Amennyire itt is irányításmániások a szüleim nem is csodálkozom, hogy azzá váltam, amivé.
Mint mindenkinek nekem is tetszenek a szebbik nem képviselői. Azon belül is többször láttam a városban Szivárványlányt, elég nehéz volt kideríteni a szépség nevét. Bár makacsabb férfiember fajta lévén sikeresen megmozgattam kicsit a szálaimat. Újra a holdra nézve szívok bele cigarettámba és kifújom a füstöt, mintha álmomban a jeget kreálnám. Erre elmosolyodom egy kicsit, már csak az a kérdés, hogy a kisasszonyt miként szerezzem meg magamnak. Ha már az előző életemben nem lehetett semmi és senki olyan, aki ténylegesen hozzám kötődik… itt az ideje ezen változtatni. Azt hiszem bőséggel kinőtem az egyéjszakás kalandok játszásából.

…but I make my present


Képességem

✦ Olykor magamtól is, de legtöbbször idegeskedés vagy nagyobb érzelmi hullám miatt képes vagyok fagyos leheletet kreálni. Ilyenkor megfagyaszthatom a vizet is vagy csak valami kristályosat létrehozok belőle.
✦ Nagyon koncentrálva képes vagyok a fajtársaim elmélyét manipulálni, akaratukat meghajlítani. Ám ez rendes gyakorlás nélkül kimerítő. Így sem mindegyik társamra van ez hatással, vannak kivételek ez alól. (Itt nem tudom emberi alakjában legyen e valami szükséges plusz hozzá?)
✦ A vízben igen jól úszom, olykor nagyobb gyorsasággal mint az átlag emberek.
✦ Feltudom venni mesebeli alakomat.
Hyeong Kyung-Mi

DracarysSignature palace
Nem szórt rá senki csillámportXavier Dawson
Ősi állat
Ősi állat
Xavier Dawson
Mesehõs :
Xavier Dawson 4fd59b74-1193-494a-ba80-cd87a108b1c5
Így neveld a Sárkányod
Bewilderbeast
Egyszer volt, hol nem volt... :
Xavier Dawson -9zIQV
Ennyi ember hisz bennem :
1
Titulus :
Alfa Dragon
Akinek az arcát viselem :
Gabriel Guevara
A tükör mögött :
Dracarys

Xavier Dawson Empty
TémanyitásXavier Dawson Empty2023-09-07, 14:09

Csillámporos üdvözlet illet téged
Xavier Dawson ✦ Bewilderbeast


„Whosoever is delighted in solitude is either a wild beast or a god.”

Kedves Xavier!

Hűűűűha. Először is: engedd meg, hogy csorgassam picit a nyálam a fiúra, mert hot. Tudom, tudom, tök klisés vagyok, de na, mit csináljon az ember, ha ilyen babaarcú latinót lát? Gyorsan felmosok és folytatom ám.  Xavier Dawson 2108006646
Másodszor: olvastam már jó pár lapodat és egytől egyig mind jó volt, de… ez most különösen az lett. Nem tudom megmondani, miben vagy miért, de talán azt éreztem közben, hogy nagyon szabadjára tudtad engedni vele magad.  Xavier Dawson 543020205  Lassabb volt, merengősebb és ez tetszett, hagytál időt rá és nem csak a történetébe engedtél bepillantást, hanem egy kicsit belé, a lelkébe is. Ah, imádom!  Xavier Dawson 2426842179
Harmadszor: Szivárványlány, huh? Kidobóként biztosan sok lánnyal találkozik, gondolom nem is mind fogja vissza magát, ha meglátja ezt az arcot, szóval ha így megfogta a leányzó… az valami komoly lehet. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy mi lesz ebből, drukkolok, nagyfiú!  Xavier Dawson 2067867876
És végül nincs más hátra, mint hogy elmondjam a szokásost: foglalózz és érezd magad jól ezzel a sárkányfiúkával is!  Xavier Dawson 841472469


Love is a bridge and
Trust is a gift

Nem szórt rá senki csillámport


Xavier Dawson csillámport hintett rá


Evolet Yang
Hõsnõ
Hõsnõ
Evolet Yang
Mesehõs :
Xavier Dawson 006bf85f763b3bba9bc947ae26097563db31667d
Raya és az utolsó sárkány
Namaari
Egyszer volt, hol nem volt... :
Ennyi ember hisz bennem :
8
Titulus :
Morning Mist
A másik felem :
Zenedoboz :
Akinek az arcát viselem :
Gemma Chan
Itt lelsz rám ✦ Fata Morgana :
Bloomcrown
A tükör mögött :
Xavier Dawson 88ef5c66d2de3b2511838604ccd391feb6c9d2ac
•●• Cherry •●•

Xavier Dawson Empty
 

Xavier Dawson

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal