Welcome to Fata Morgana
Mirage Mirror
I am afraid of what I'm risking if I follow you Into the unknown
Fata Morgana mágiája
jelenleg aktív

– Hercegnő! Mi történik? Mi ez a varázslat?
– Ez egy átok, léteznie sem volna szabad, nem tudom, hogy a nővéreim miféle sötét praktikákat használtak, hogy létrehozzák, de már késő bármit is tenni.
– Mi fog történni?
– Egy másik világban fogunk felébredni. Mi és mindenki, akit elér az átok. Jól figyelj, Tücsök! Nem fogunk emlékezni arra, kik vagyunk, de ha előbb térnek vissza az emlékeid, mint az enyémek, el kell mondanod, ki vagyok! Tudnom kell! Nem bízok a testvéreimben, többé senkiben, csak benned!
– Dehát...!
Nem volt időm tiltakozni, kérdezősködni vagy tovább értetlenkedni, mert a pulzálás következő hulláma elérte a hercegnőt. Solana köddé vált, a következő hullámban pedig Notus és Boreas is, Calypsoval együtt. A falhoz hátráltam, de a harmadik hullám engem is elért. Mintha elfújták volna a gyertyát, a gondolataim, a félelmeim, az álmaim, a céljaim... minden eltűnt, eltűntem én is, egy teljes pillanatra megszűntem létezni, majd egy új világban ébredtem valaki másként.” – Részlet a Tücsök Tihamér történetéből
Fata Morgana

határa
Számos és számtalan
karakter állás
Csillámport szórunk
a hőseinkre
Jelenleg 10 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 10 vendég :: 2 Bots

Nincs

A legtöbb felhasználó (117 fő) 2021-02-23, 20:50-kor volt itt.
Mesénk fejezetei
lapozd, nézd!

Felisa Rivera
Ma 12:19-kor


William Zen Williams
Ma 12:04-kor


Noah Campbell
Ma 11:53-kor


Noah Campbell
Ma 11:52-kor


Noah Campbell
Ma 11:50-kor


Carmilla Draco
2024-05-21, 12:37


Ezekiel Beckett
2024-05-19, 01:28


Imogen Sallow
2024-05-18, 23:56


Nishihara Takuya
2024-05-18, 17:36


Ayuzawa Misaki
2024-05-18, 17:09


Kiemelkedõ mesemondók
ebben a hónapban

4 Hozzászólások - 15%


3 Hozzászólások - 12%


3 Hozzászólások - 12%


3 Hozzászólások - 12%


3 Hozzászólások - 12%


2 Hozzászólások - 8%


2 Hozzászólások - 8%


2 Hozzászólások - 8%


2 Hozzászólások - 8%


2 Hozzászólások - 8%Megosztás
 
Mother daughter reunion
I am afraid of what I'm risking if I follow you Into the unknown
ÜzenetSzerző
TémanyitásMother daughter reunion Empty2024-05-02, 21:24


Elfeledett Gyötrelmek

Cassandra && Mother Gothel

Hideg tekintettel nézek keresztül az üvegfalon, amely elválaszt minket. Mindig is tudtam, hogy akárki is lehettem a másvilágban, valószínűleg az ősi varázslatok és titkok ismerőjeként élhettem. Így tudtam, nem csak a munkámból kifolyólag, hogy a szavaknak ereje van még akkor is, ha nem hallhatók.
Szemeimben a múlt árnyai tükröződnek sorait olvasva, de nem hatnak meg annyira, hogy el is fogadjam az ostoba vádlásait és cirkuszát. Még hogy nekem? Lányom? Miféle elvetemült képzelgés! Szórakozottan mosolyodok el, mint akit csak egy hajszálnyira választ el a kifakadó nevetéstől. Mégis bensőm érzi, hogy ez a történés okkal bontakozik ki előttem, így nem eresztem el a lehetőséget, hanem jobban a mélyébe ások.
S bár látom a lány arcát, nem ismerem fel benne múltam. Az emlékek pedig néha többet rejtenek, mint amit az elme felfoghat. Nem véletlen mélyedtem el az emberi agy tanulmányozásában.
“Ó, te naiv leány, aki azt hiszi, hogy ismeri az igazságot.
Te, aki állítod, hogy a vérem vagy, mondd meg, ki vagyok én? Egy árnyék, egy tükörkép, vagy talán egy régi álom foszlánya?”

Ameddig a hétköznapjaim a páciensek köré épült, addig bensőmben mindig is azon munkálkodtam, hogy az én emlékeim is visszatérhessenek. Nem volt fair, hogy ebben a világban én voltam az, kinek az emlékeit kulcsra zárt ajtó mögé temették.
“A királyi gyermek, akit ‘lopottként” nevezel, esetleg itt van?”
Nem érdekelt különösebben a királyi titulus. Suncrestben nem számított honnan származol, itt csakis az lépett előnybe milyen áldozatok árán jutottál el oda, ahol vagy. Ugyanakkor, ha az a királyi csemete is az emlékek homályában lubickolt, talán még egy lehetőségem nyílna afelé, hogy kiderítsem én ki vagyok ebben a világban. Már ha ez a Cassandra nem tud több, hihető információval szolgálni.
“Ha valóban a lányomnak állítod magad, akkor sem vagy más, csak egy árny ebben a világban. S lám-lám, ismét megtaláltál, mintha az meg lenne írva a nagykönyvben. Mondd hát, Cassandra. Ki ez az önző anya, akit ennyire megvetsz még a falakon túlról is? Azt az anyát, aki nem hisz neked, de mégis te lehetsz az egyetlen, aki felfedheti titkait. De te egyáltalán fel akarod fedni? A múlt feltárása olyan, mint egy kettős pengéjű kard; felfedheti a legmélyebb sebeket is.”
Arcomon egy halovány mosoly suhan át, miközben tollamat megpördítem ujjaim között. Egyelőre még türelmes vagyok, amennyiben ő is hajlandó mély levegőt venni, mielőtt az üvegfalra okádja dühét. Látok benne lehetőséget. Lehetőséget afelé, hogy megismerhessem önmagamat. Még ha csak egy jött-ment senkiházi is, azt hiszem a viselkedése épp eleget támasztja alá szavait.
406 szó


406 words ● for you ●  Mother daughter reunion 1542743629  
Nem szórt rá senki csillámportMorana Circe Bove
Gazember
Gazember
Morana Circe Bove
Mesehõs :
Mother daughter reunion R
Aranyhaj és a nagy gubanc
Nyanya Banya
Egyszer volt, hol nem volt... :
Ennyi ember hisz bennem :
3
A másik felem :
Mother daughter reunion 8cff3b42705a7cc17dc489e8c21848c7beccdcb8
✦ ✦ ✦ :
Mother daughter reunion A110c83239fde7f358ffe4ae108402e1f437d7c6
Akinek az arcát viselem :
Helena Bonham-Carter
Itt lelsz rám ✦ Fata Morgana :
Dél (Suncrest)
✦ ✦ ✦ :
Mother daughter reunion 6c3e5f0c7f7ded4c8425e71bc98205afc5cde715
A tükör mögött :
Lyn

Mother daughter reunion Empty
TémanyitásMother daughter reunion Empty2024-04-10, 11:29


Mother daughter reunion
Morana & Cassiope
Of course, mothers and daughters with strong personalities might see the world from very different points of view.


Rabul ejtenek az emlékek, amik egyre nagyobb teret követelnek maguknak. Olyan, mintha egy másik élet akarna az agyamba férkőzni ezzel kiszorítva mindazt, amit eddig ismertem és tudtam magamról. A fejem hasogat ettől, de tudom, hogy a fal mentén lesz a megoldás, hiszen az utóbbi pár hónapból egyetlen emlékem sincs. Ott ébredtem és ha nem lettek volna nálam az igazolványaim, még a saját nevemet se tudnám, ami hihetetlenül elkeserítő. Aztán ott volt az a férfi, akit mintha ismertem volna egy másik életben és talán érzéseim is voltak iránta. De ez semmit se jelent. Válaszokra van szükségem és talán a másik oldalon megtalálom, legalábbis ez volt az alap ötletem, de arra nem számítottam, hogy az anyámmal találkozom odaát. A hang nem megy át a falon, igy csak reménykedni tudok, hogy ha a telefonom kijelzőjét oda tartom azt eltudja olvasni, éppen ezért elsőre türelemre intem. Látom rajta, hogy összevonja a szemöldökét nemtetszése kifejezéseként és le se tagadhatná, hogy mennyire ő az. El nem tudom mondani, hogy hányszor láttam ezt az ismerős grimaszt a részéről, mielőtt elhagyott volna végleg. Látom a csalódott sóhaját, aminek hatására újra az a zavarodott, mégis ártatlan kislánnyá válok, aki mindenáron megakar felelni az anyukájának. Mégis valamit elindíthattam benne, mert kis jegyzetfüzetet vesz elő és írni kezd. Nem hagy egyből magamra és ez egy kisebb reményt ébreszt bennem. Csalódottan sóhajtok, ahogy elolvasom a kacifántos firkantást és teljesen elszomorodok. "Nem ismerlek" ezzel egy hatalmas tőrt szúrt újra a szívembe. Hát ennyit se jelentek neki? Éppen menni készülök, hogy akkor erről ennyit, látnom se kell és elég ha eltemetem magamban egy életre, mintha halott lenne. De újra magához fordítja a füzetét és firkálni kezd, mire kissé felvonom a szemöldököm. Mégis mit akarhat, ha azt mondja nem ismer? Megint a falon köt ki a papír és most rajta a sor, hogy kérdéseket tegyen fel, ami hozzá képest szokatlannak tűnik. Sosem kérdezett csak megmondta mit tegyek és mit ne. Lehetséges, hogy nem emlékszik, mint én azzal a férfival való találkozásomkor? Elkezdek pötyögni a telefonban, de nem akarom hosszúra fogni, igy lista szerűen írom meg a válaszaimat.
Igen, a lányod vagyok.
Cassandra.
Mindent, amit tudni lehet egy önző anyáról, aki elhagyta a saját vérét, hogy egy lopott királyi gyermeket neveljen és felhasználja a képességét a saját céljaira...

Végül eluralkodott rajtam a harag és akaratlanul is bele vittem az érzéseimet, amolyan dacos gyerekként.
Remélik valami? Azért a végére tettem a saját kérdésemet, mert nem hiszem el, hogy üresség uralkodik benne. Ez egyáltalán nem rá vall és az, hogy hülyének tetteti magát csak még jobban dühít.

419 szó


My words like silent raindrops fell
And echoed in the wells of silence
Nem szórt rá senki csillámportCassiope Wolf
Lázadó
Lázadó
Cassiope Wolf
Mesehõs :
Mother daughter reunion Cassandra-tangled
Aranyhaj és a nagy gubamc
Cassandra
Egyszer volt, hol nem volt... :
Ennyi ember hisz bennem :
16
Titulus :
Moon girl
A másik felem :
✦ ✦ ✦ :
Mother daughter reunion 26b924871bf24fa457a9f44db8b49413
I thought by taking
the Moonstone my destiny
would become clear. But, what if
I don't even have a destiny
Mother daughter reunion Tumblr_inline_nl928jHqLr1rifr4k
Akinek az arcát viselem :
Astrid Berges-Frisbey
Itt lelsz rám ✦ Fata Morgana :
Nyugat
Kereslek, de nem talállak :
My alchemist nerd
Mother daughter reunion MVVf
✦ ✦ ✦ :
Mother daughter reunion Tangled-the-series-cassandra
It doesn't matter how many
of you there are!

Each of you will fall!
Mother daughter reunion Dd84e5c52d743d1021a87c96211e6eb1
A tükör mögött :
Vic

Mother daughter reunion Empty
TémanyitásMother daughter reunion Empty2024-02-16, 17:24


Elfeledett Gyötrelmek

Cassandra && Mother Gothel

Tisztában voltam az üvegfalak átkaival és azok másoldalán lévő élővilágával. De sosem akartam belefolyni az ő ügyleteikbe. Csak remélni mertem, hogy odaát is szerencséjük volt egy hozzám hasonló agyturkászra. Bár nálam kétlem, hogy bármelyikőjük is jobb lenne. Nálam sose volt jobb és nem is lesz.
Úgy tarják ebben a cudar világban, hogy mindenkinek megvan a maga hasonmása, akivel közös vonásokat oszthat meg. Talán ez az őrült lány is ehhez hasonló lehet, csak épp nem önmaga formájában. Mert hát nézzenek csak rá, ez a neonkék hajkorona roppantmód öregíti.
Jobban összevonom szemöldökömet, amíg ő türelemre int. Egyáltalán nem tetszik ez az ujjmutogatás, kisasszony, ám ettől még nem lankad a kíváncsiságom. Annyit még kiderítek mit akar nekem mondani, utána pedig útnak eredek, hogy végre otthon vehessek egy forró fürdőt és lemoshassam magamról Suncrest diliseinek mocskát. Egy hosszú nap után mindig úgy érzem, mintha az őrületeikben úszkálnék. Ennek a munkának is megvan a maga ára.
Végül közelebb hajolok a telefonjába írt kérdések elolvasása érdekében. Különös, hogy most más állt a kérdéshalmaz mögött. Általában mindig én vagyok az, aki kérdez. Bár be kell valljam, ennek a kislánynak egyetlen értelmes kérdése sem akad. Erre csak csalódottan, fásult grimasszal sóhajtok, majd szoknyámba varrt zsebemből előhúzom a jegyzettömbömet. Tollamat a szénakazalnak tűnő hajkoronámból kapom ki, majd sebesen írni kezdek a megszokott, firkás írásommal.
Itt lakom, ez Suncrest.
Úgy, akárcsak bárki más.
Nem ismerlek.

Tapasztom az üvegnek tovább a papíron ficegő válaszaimat, melyekkel kétlem, hogy én vagy ő előrébb tudunk majd jutni. Bár az az apró tény, - miszerint ismerhetem őt- elkezd felnyitni előttem egy kaput. Talán ő többet tudna rólam? Mégis micsoda badar ötlet… Vagy épp ellenkezőleg?
Magam felé fordítom a jegyzettömböt, s sebesen elkezdem körmölni, amihez értek. Kérdések.
Közel állunk egymáshoz?
Mi a neved?
Mit tudsz rólam?

Egyáltalán nem volt kedvem ehhez a kis kitérőhöz, ám azt vélem felfedezni, hogy a túloldalon tartózkodó kis játszótársam többet tud, mint amit mutat. Efelől nem leszek rest érdeklődni. Mother Gothel… Ki fogom deríteni ki vagyok én. Így vagy úgy.

343 words ● for you ●  Mother daughter reunion 1542743629  
Nem szórt rá senki csillámportMorana Circe Bove
Gazember
Gazember
Morana Circe Bove
Mesehõs :
Mother daughter reunion R
Aranyhaj és a nagy gubanc
Nyanya Banya
Egyszer volt, hol nem volt... :
Ennyi ember hisz bennem :
3
A másik felem :
Mother daughter reunion 8cff3b42705a7cc17dc489e8c21848c7beccdcb8
✦ ✦ ✦ :
Mother daughter reunion A110c83239fde7f358ffe4ae108402e1f437d7c6
Akinek az arcát viselem :
Helena Bonham-Carter
Itt lelsz rám ✦ Fata Morgana :
Dél (Suncrest)
✦ ✦ ✦ :
Mother daughter reunion 6c3e5f0c7f7ded4c8425e71bc98205afc5cde715
A tükör mögött :
Lyn

Mother daughter reunion Empty
TémanyitásMother daughter reunion Empty2024-01-05, 16:27


Mother daughter reunion
Morana & Cassiope
Of course, mothers and daughters with strong personalities might see the world from very different points of view.


A fejem szét akar hasadni, olyan emlékek kerítenek hatalmába, melyeknek a létezéséről se igazán tudtam sokáig. Arról nem is beszélve, hogy ha mindez a régmúltam, akkor a pár hónappal ezelőttire miért nem tudok emlékezni? Mintha egy feketelyuk tátongana a helyén és emiatt kizárólag ürességet érzek. De abban teljesen biztos vagyok, hogy a fal mellett ébredtem, így kizárólag ott fogok válaszokat kapni. Bárcsak ne zsongna ennyire a fejem, hogy tudjak rendesen gondolkodni. Minden egyes lépéssel egyre erősebbek a szúrások, mint valami elviselhetetlen migrén, amin a gyógyszerek se segítenek. Aztán az üvegen keresztül meglátok egy ismerős idegent és elveszítem a maradék kontrollom, mint valami elmebeteg verni kezdem a falat. Ijedten ugrik egyet hátra, mire leállok a veréssel csak maradna a beszéd. De előbb grimaszol, majd undorodva néz rám. Mélyet sóhajtok és próbálom visszafogni magam, hogy törjenek ki belőlem válogatott káromkodások. Még mindig itt tartunk? Nincs rám szüksége... Legyint egyet nekem, majd mutogatja, hogy nem hallja mit szeretnék mondani.
- Oké, oké. Értem! - válaszolok morogva meg nagyokat bólogatva, hogy jelezzem értem mire gondol. Ez mégis valamiért kellően felvillanyoz és felmutatva az ujjam várakozásra intem. Előkapom a telefonom, míg ő kezd kíváncsibb lenni. Remek, remélem így is marad, míg egy telefonos jegyzetfüzetbe pötyögöm a szöveget.
Mégis mit keresel ott? Hogyan kerültél oda? Emlékszel rám? - talán lehet túlságosan sok kérdést tettem fel egyszerre, de remélem valamelyikre tud választ adni. Mielőtt még meggondolnám magam gyorsan a falnak nyomom a készülékem, hogy ha már nem hall remélhetőleg eltudja olvasni mit akarok. Bár vele ellentétben én tudok szájról olvasni, de úgy tűnik eme tehetségemet nem tőle örököltem. Kár, pedig akkor sokkalta könnyebb dolgunk lenne és nem kellene itt ügyetlenkednem és csak feleslegesen reménykednem... újra... Talán nála is van valami eszköz, amin válaszolni tud mondjuk egy telefon vagy jegyzetfüzet, nekem mindegy csak végre beszélgessünk. Hiszen a múltban nem volt rá lehetőségem, hogy számon kérjem minden bűnéért. Legfőképpen azért, hogy mégis mért hagyott magamra és miért volt annyival fontosabb neki Raps, mint a saját, vérszerinti lánya. Tudnom kell az igazságot.

329 szó


My words like silent raindrops fell
And echoed in the wells of silence
Nem szórt rá senki csillámport


Morana Circe Bove csillámport hintett rá


Cassiope Wolf
Lázadó
Lázadó
Cassiope Wolf
Mesehõs :
Mother daughter reunion Cassandra-tangled
Aranyhaj és a nagy gubamc
Cassandra
Egyszer volt, hol nem volt... :
Ennyi ember hisz bennem :
16
Titulus :
Moon girl
A másik felem :
✦ ✦ ✦ :
Mother daughter reunion 26b924871bf24fa457a9f44db8b49413
I thought by taking
the Moonstone my destiny
would become clear. But, what if
I don't even have a destiny
Mother daughter reunion Tumblr_inline_nl928jHqLr1rifr4k
Akinek az arcát viselem :
Astrid Berges-Frisbey
Itt lelsz rám ✦ Fata Morgana :
Nyugat
Kereslek, de nem talállak :
My alchemist nerd
Mother daughter reunion MVVf
✦ ✦ ✦ :
Mother daughter reunion Tangled-the-series-cassandra
It doesn't matter how many
of you there are!

Each of you will fall!
Mother daughter reunion Dd84e5c52d743d1021a87c96211e6eb1
A tükör mögött :
Vic

Mother daughter reunion Empty
TémanyitásMother daughter reunion Empty2023-12-07, 18:08


Elfeledett Gyötrelmek

Cassandra && Mother Gothel

Sosem volt könnyű dolgom a pácienseimmel, tekintve, hogy a zömük valóban leheletnyi őrültséget rejtenek magukban. Van, aki éjt-nappallá téve virraszt -ami mellesleg az agysejteknek is káros-, mert ők valami nem létező madarat hallanak a lakásban. Mások szimplán csak a bennük elraktározott potenciált és emlékeket takargatják, ám amikor én feloldom a lakatjukat, akkor válnak igazán teljessé. S drága Szív Királynőm már útnak is eredhetett, had festhesse vörösre Suncrest falait is.
A mai nap is hasonló turpisságokkal és édes gyötrelmekkel volt tele, ahogy a pácienseimet a hipnózisomba kergetve bontogathattam ki a múltjukat, akárcsak egy banánt a héjából. A rendelőm viszont mostanra már bezárt, a ma nap viszonylag rövid beosztással rendelkezett, így a maradék időmet most magamra akarom fordítani. Még mindig nem adtam fel a saját lényem felfedezését, hiszen a tükör senkinek sem hazudik. Mégis, valahányszor megerőltetném magam vagy épp hajszálnyival közelebb kerülnék az igazsághoz, valami az utamba kerül. Egy fal. Egy láthatatlan burok, ami magába zárva gátol meg önmagam felkutatásában. Irritáló, bosszantó és felettébb kellemetlen.
Mint mindig, most is a nyugati falak mentén kell követnem az utakat, hogy hazaérhessek. Ellenben a nyugodt mindennapokban sosem ugrik az üvegnek egy felettébb vehemens figura. Még ugrok is egyet, aztán csak összevont szemöldökkel grimaszolok a lány irányába. Elsőre talán ki tudja olvasni arcomról a meglepettségbe rándult undort, mert hát valljuk be, a munkaidőmön kívül nem akarok őrültekkel foglalkozni. Legyintek is egyet a lánynak, hogy eredjen útjára.
- Nem hallak, édes, még ha nagyon is akarnám. - bökök a fülemre, aztán csak megismétlem az előbbi mozdulatot, s legyintgetve próbálom elhessegetni őt az üvegtől. Egy röpke pillanat erejéig engedem meg magamnak, hogy szemügyre vegyem az ismerősnek tűnő kék hajzuhatagot és a magaméhoz hasonló arcberendezést, mely a tükörből néz vissza rám. Lehet ez egy jel volna? A meglepettséget felváltja a gyanakvó kíváncsiság, ahogy teszek egy tétova lépést az üveg irányába. Mintha szellemet látnék. Legalábbis ehhez fogható érzések keringenek bensőmben. Ám akármennyire is próbálkozom, az emlékképek hiába villannak fel előttem, rögtön semmivé is válnak, mielőtt még értelmet olvashatnék ki belőlük.

328 words ● for you ●  Mother daughter reunion 1542743629  
Nem szórt rá senki csillámportMorana Circe Bove
Gazember
Gazember
Morana Circe Bove
Mesehõs :
Mother daughter reunion R
Aranyhaj és a nagy gubanc
Nyanya Banya
Egyszer volt, hol nem volt... :
Ennyi ember hisz bennem :
3
A másik felem :
Mother daughter reunion 8cff3b42705a7cc17dc489e8c21848c7beccdcb8
✦ ✦ ✦ :
Mother daughter reunion A110c83239fde7f358ffe4ae108402e1f437d7c6
Akinek az arcát viselem :
Helena Bonham-Carter
Itt lelsz rám ✦ Fata Morgana :
Dél (Suncrest)
✦ ✦ ✦ :
Mother daughter reunion 6c3e5f0c7f7ded4c8425e71bc98205afc5cde715
A tükör mögött :
Lyn

Mother daughter reunion Empty
TémanyitásMother daughter reunion Empty2023-11-09, 22:09


Mother daughter reunion
Morana & Cassiope
Of course, mothers and daughters with strong personalities might see the world from very different points of view.


A fejfájásom a WHOOP-os este ő nem akar megszűnni, mintha mindig is hozzám tartozott volna az állandó nyomás, ami arra késztet, hogy gondolkodni se tudjak. Minden annyira zavaros azóta az este óta, egyre többet álmodok róluk még éberen is. Megfojt a tudat, hogy emlékeim vannak egy általam ismeretlen világról, miközben a közel múltról semmi sincs. Hatalmas fekete lyuk tátong bennem, azt se tudom ki lehettem azelőtt. Vajon tényleg Cassiope a nevem? Oké, ez lehet, hogy egy banális kérdés, hiszen voltak nálam iratok, amik bizonyítják a nevem létét. Mégsem érzem, hogy teljesen a sajátom lenne. Olyan érzés ez, mintha nem lennék tisztában a saját magammal.  Először ott kezdtem a kutatást, ahol emlékek nélkül felébredtem a falnál, de az ég világon semmit se találtam, ahogy át se tudok törni rajta. Azt viszont látom, hogy a másik oldalt havazik. Ezt követően folytatom az utat Dél felé folyamatosan az üveg mellett haladva, hátha látok vagy találok valami kézzel foghatót. Nem lehet csak ennyi az egész, hogy ott tértem magamhoz egy fekete lyukkal az agyam helyén. Még mindig keresem a válaszokat, de a fejfájás miatt egyre rosszabb a helyzet, hogy a mesei felhangot meg se említsem igazán. Mégis a fal legdélebbi pontján azon kapom magam, hogy a túlsó oldalt fixírozom egyfolytában. Túlságosan süt a nap, így alig látok valamit, de azt ki tudom venni, hogy meleg lehet, akár nyári hőség is. Aztán a semmiből felbukkan egy ismerős idegen, akinek láttán vissza hőkölők. Elkezdek dörömbölni a falon keresztül, hogy a figura észre vegyen.
- Anya! - kiabálok, pedig csak sejtem, hogy őt látom. Azaz abból a furcsa világból érkező emlékeimben ő az anyám, aki magára hagyott. Mégis hogy került oda? Tényleg ő lehet az? Remélem észre vesz, miközben nagyban kalimpálok, mint valami hülye.
- Hé! Nézzél már ide! - kiabálok torkom szakadtából, miközben ütöm azt a rohadt üveget, míg a kezem el nem kezdd lüktetni - Nem hagyhatsz megint magamra! - folytatom, miközben elkezdek integetni és felhívni magamra a figyelmet. Szükségem van válaszokra és végre arra, hogy megértsem mi a fene történik velem.

331 szó


My words like silent raindrops fell
And echoed in the wells of silence
Nem szórt rá senki csillámportCassiope Wolf
Lázadó
Lázadó
Cassiope Wolf
Mesehõs :
Mother daughter reunion Cassandra-tangled
Aranyhaj és a nagy gubamc
Cassandra
Egyszer volt, hol nem volt... :
Ennyi ember hisz bennem :
16
Titulus :
Moon girl
A másik felem :
✦ ✦ ✦ :
Mother daughter reunion 26b924871bf24fa457a9f44db8b49413
I thought by taking
the Moonstone my destiny
would become clear. But, what if
I don't even have a destiny
Mother daughter reunion Tumblr_inline_nl928jHqLr1rifr4k
Akinek az arcát viselem :
Astrid Berges-Frisbey
Itt lelsz rám ✦ Fata Morgana :
Nyugat
Kereslek, de nem talállak :
My alchemist nerd
Mother daughter reunion MVVf
✦ ✦ ✦ :
Mother daughter reunion Tangled-the-series-cassandra
It doesn't matter how many
of you there are!

Each of you will fall!
Mother daughter reunion Dd84e5c52d743d1021a87c96211e6eb1
A tükör mögött :
Vic

Mother daughter reunion Empty
TémanyitásMother daughter reunion Empty2023-11-09, 21:16

Mother & daughter reunion


Morana

Cassiope


My words like silent raindrops fell
And echoed in the wells of silence
Nem szórt rá senki csillámportCassiope Wolf
Lázadó
Lázadó
Cassiope Wolf
Mesehõs :
Mother daughter reunion Cassandra-tangled
Aranyhaj és a nagy gubamc
Cassandra
Egyszer volt, hol nem volt... :
Ennyi ember hisz bennem :
16
Titulus :
Moon girl
A másik felem :
✦ ✦ ✦ :
Mother daughter reunion 26b924871bf24fa457a9f44db8b49413
I thought by taking
the Moonstone my destiny
would become clear. But, what if
I don't even have a destiny
Mother daughter reunion Tumblr_inline_nl928jHqLr1rifr4k
Akinek az arcát viselem :
Astrid Berges-Frisbey
Itt lelsz rám ✦ Fata Morgana :
Nyugat
Kereslek, de nem talállak :
My alchemist nerd
Mother daughter reunion MVVf
✦ ✦ ✦ :
Mother daughter reunion Tangled-the-series-cassandra
It doesn't matter how many
of you there are!

Each of you will fall!
Mother daughter reunion Dd84e5c52d743d1021a87c96211e6eb1
A tükör mögött :
Vic

Mother daughter reunion Empty
TémanyitásMother daughter reunion Empty

Ajánlott tartalom

Mother daughter reunion Empty
 

Mother daughter reunion

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Mother Gothel
» Hyena reunion
» Besties reunion