Welcome to Fata Morgana
Mirage Mirror
I am afraid of what I'm risking if I follow you Into the unknown
Fata Morgana mágiája
jelenleg aktív

– Hercegnő! Mi történik? Mi ez a varázslat?
– Ez egy átok, léteznie sem volna szabad, nem tudom, hogy a nővéreim miféle sötét praktikákat használtak, hogy létrehozzák, de már késő bármit is tenni.
– Mi fog történni?
– Egy másik világban fogunk felébredni. Mi és mindenki, akit elér az átok. Jól figyelj, Tücsök! Nem fogunk emlékezni arra, kik vagyunk, de ha előbb térnek vissza az emlékeid, mint az enyémek, el kell mondanod, ki vagyok! Tudnom kell! Nem bízok a testvéreimben, többé senkiben, csak benned!
– Dehát...!
Nem volt időm tiltakozni, kérdezősködni vagy tovább értetlenkedni, mert a pulzálás következő hulláma elérte a hercegnőt. Solana köddé vált, a következő hullámban pedig Notus és Boreas is, Calypsoval együtt. A falhoz hátráltam, de a harmadik hullám engem is elért. Mintha elfújták volna a gyertyát, a gondolataim, a félelmeim, az álmaim, a céljaim... minden eltűnt, eltűntem én is, egy teljes pillanatra megszűntem létezni, majd egy új világban ébredtem valaki másként.” – Részlet a Tücsök Tihamér történetéből
Fata Morgana

határa
Számos és számtalan
karakter állás
Beszélgethetsz bárhogy
még állatok nyelvén is
Csillámport szórunk
a hőseinkre
Jelenleg 13 felhasználó van itt :: 2 regisztrált, 0 rejtett és 11 vendég :: 2 Bots

A legtöbb felhasználó (410 fő) 2024-10-19, 03:38-kor volt itt.
Mesénk fejezetei
lapozd, nézd!

Ok Tae-Moon
Ma 14:47-kor

Frida Leifsson
Ma 10:51-kor

Chi Bo-Ra
Ma 03:34-kor

Lydia Casey
Tegnap 20:22-kor

Lydia Casey
Tegnap 20:19-kor

Baba Shouta
Tegnap 19:58-kor

Vittorio Scarsi
Tegnap 19:03-kor

Woo Ryung
Tegnap 16:24-kor

Thiana Dair
Tegnap 14:57-kor

Onyx Blackwell
Tegnap 13:26-kor

Kiemelkedõ mesemondók
ebben a hónapban

32 Hozzászólások - 59%

4 Hozzászólások - 7%

3 Hozzászólások - 6%

3 Hozzászólások - 6%

2 Hozzászólások - 4%

2 Hozzászólások - 4%

2 Hozzászólások - 4%

2 Hozzászólások - 4%

2 Hozzászólások - 4%

2 Hozzászólások - 4%

Megosztás

Roh Ji-Min
I am afraid of what I'm risking if I follow you Into the unknown
ÜzenetSzerző
TémanyitásRoh Ji-Min Empty2023-11-05, 20:46

Roh Ji-Min
Play by: Ramida Jiranorraphat

Becenév
Ro, Barack
Mesehõs
Noi (Raya és az utolsó sárkány)
Tükörkép
látja magát és emlékszik
Csoport
Rebels ✦ Lázadók
Foglalkozás
gyümölcsáruslány
Családi állapot
Egyedülálló
Szexuális beállítottság
hetero
Mi történt velem?

- Barackot! Friss barackot tessék! Egyet vesz kettőt kap! Barackot! Friss barackot tessék! - egymagamban kiáltozok Bloomcrown szívében, miközben civilek tucatjai menetelnek el előttem az utcán. Nem feltétlen ez a piaci sarok, de még nem buktam le és mégis akad egy-két adakozóbb lelkű vásárló. Legalább ennyi pénzt össze tudok kaparni naponta és támogathatom Ágast és Pipacsot. Tudom, hogy az ő zenéjükkel megváltoztathatják a világot, csak...épp nekik is több pénzre van szükségük nekem pedig még nincs végtelenül fosztható aranybányám. Talán majd egyszer... Ki tudja, talán Bloomcrown alatt is lapul el aranybánya, csak meg kell találnunk. A szimatom ilyen téren mindig is jól jött, no meg a ki és besurranás sem lenne probléma. Mintha ott sem lennék.
Gondolataimba merülve eszmélek fel, hogy egy vásárló, pontosabban egy idős indián hölgy állapodik meg előttem. Kezében a barack ára árválkodik, így gyorsan mosolyra húzom ajkaimat, s elfogadva a nő pénzét nyújtom át neki a barackcsomagot. A biznisz leforgása után csak vígan integetek utána. Nagyon csábító látvány volt a kis kendője a nyakában, amit akár észrevétlenül el is csenhettem volna a portékáim közé, ám most az egyszer nekem is van szívem és nem szórakozok a helyi boszival. Mert hát ki tudja milyen voodoo-t alkalmaz majd rajtam bosszúból. Senki sem ismeri annyira jól, épp ezért is keringenek ilyesféle boszis pletykák körülötte.
Még egy ideig kint állok a tűző napon, legalább addig, ameddig el nem sikerül adnom a kitűzött mennyiséget, s csak utána térek haza Tonghoz és Bounhoz. Két férfival együtt élni tiszta borzalom, főleg, amikor egyikőjük sem hajtja le a wc deszkát. Attól a falra tudok mászni. Nem egyszer sikerült már ráülnöm a hideg peremre, ami ráadásul nem is higiénikus!
- Itthon vagyok! - lépem át a küszöböt, s dobom le lábaimról a cipellőket, majd Tong mellé huppanok a kanapén. Boun már főzi is a vacsorát, s csakis arra tudok gondolni, hogy mennyi mosogatnivaló marad majd utána... Mélyen felsóhajtok, beletörődve sorsomba, végül csak fogadott apám vállára dőlök, s úgy sasolom mit lapozgat a kezeiben.
- Ez a legújabb kiadás? - bökök a mangára, melynek frissen nyomtatott lapjai még mindig fülnek kedvező ropogással mozdulnak.
- Igen-igen, de ez most nem fontos. Hazatértél, így végre családi estét tarthatunk! Milyen volt a mai nap? Sok vevő? - fordul felém Tong, mire én csak megrántom a vállamat és elnyúlok a kanapén.
- Fogjuk rá... A szoksásos csoport igazából. Pedig organikus, itthon termesztett barackokat árulok, mégse harapnak rá az emberek. Valami rosszul csinálnék? De hát tőled tanultam az egész biznisz szakot! A legjobbtól! - fakadok ki kicsit hisztérikusan, mire Tong felkacag az orra alatt, majd megböki a vállamat.
- Fiatal vagy még, adj egy kis időt és te leszel a legjobb. Van benned potenciál. - nyugtat meg valamennyire, de még mindig nem tudom teljesen elhinni a szavait.
- Hát jó... Azt hiszem ledőlök egy kicsit. Szólsz, ha Boun elkészült a vacsival? Utána úgyis van még pár teendőm a ház körül.
- Persze, de ne hajszold túl magad.- erőltetett mosolyt küldök irányába, mielőtt még felpattannék és a szobámba indulnék.
Az ajtó becsukása után az ágyamra vetem magam és az egyik plüssmajmomat vonom magamhoz. A többiek közben már megindulnak felém, s apró, puha praclijukkal simogatják meg a fejem búbját. Amikor először tértek vissza az emlékeim, ezek a kis plüssök a frászt hozták rám. Meg aztán a tény is, hogy nem e világból valók vagyunk. De nem ellenkezek, elfogadtam már itt a sorsomat, csupán az anyagi helyzetek frusztrálóak. Mintha az értékek és a pénz nem akarnának megmaradni mellettem. Hiszen Noi sem volt kőgazdag. Elcsentem ezt-azt a megélhetés szempontjából, de akkor is mások tartottak el. Némiképp reménykedem abban, hogy ezen a világon sikeresebb lehetek majd és önállóbb.
- Örülök, hogy ti itt vagytok.- paskolom meg a kis plüssmajmok vállait, végül felhúzva térdeimet bújok össze velük. - Találjuk meg azt a kincses bányát, hogy segíthessünk Ágasnak, Pipacsnak és Tongnak... Én hiszek magunkban.
Képességem

✦ Amint visszatérnek az emlékeid, a féltve őrzött plüss majmok a szobádban a rendelkezésedre fognak állni: ha úgy akarod, éltrekelnek és elcsennek neked ezt-azt, vagy elterelik valaki figyelmét.
✦ Te magad is képes leszel teljesen magadra vonni valaki figyelmét, mintha elbűvölnéd. Ez az állapot addig áll fent, amíg te akarod.
Axel Winchester

Lyndriana

Vendég
Vendég
Anonymous

Roh Ji-Min Empty
TémanyitásRoh Ji-Min Empty2023-11-26, 12:00

Csillámporos üdvözlet illet téged
Roh Ji-Min ✦ Noi

„Egy gyerek maga az ártatlanság, a tisztaság:
nem lehet ellenfele senkinek sem.”

Kedves Ro!

Hajjjaj, hát igen, Noinak amott sem volt túl jó az élete... nem véletlenül lopott már babaként is. De ezúttal más a helyzet, legalábbis más lehet! Végre dolgozik, próbálkozik és egy nap ez majd meghozza a gyümölcsét! Roh Ji-Min 1149350199  Roh Ji-Min 841472469 Én legalábbis hiszek benne.
A mesében ugyan nem volt Noi és Boun szerelmi plot, nyilvánvaló okokból, de én mindig is úgy gondoltam, ha ezek ketten nagyok lennének, simán lenne lehetőségük... és itt most van is.  Roh Ji-Min 321849167  Roh Ji-Min 841472469  Roh Ji-Min 841472469  Roh Ji-Min 841472469 Nagyon örülök, hogy biztos kezekbe került Noi és alig várom, hogy olvsashassam, mit alkottok Bounnal! Roh Ji-Min 4028024232
(Továbbá: Tong kerestetik sürgősen, hogy figyeljen erre a kettőre, ha netalántán segítségre van szükségük vagy szerelmi tanácsra...!)
Apropó, Sisu majd szívesen elkapná egy körre Noit valamikor.  Roh Ji-Min 2067867876  Roh Ji-Min 841472469

Nem tartalak fel, futás a foglalókhoz, aztán vetődhetsz a játéktérre, a végén még elkésel a munkából, Noi! Roh Ji-Min 2359898509 Érezd jól magad ebben a cuki bőrödben is! Roh Ji-Min 642527747  Roh Ji-Min 841472469  Roh Ji-Min 2426842179

Nem szórt rá senki csillámport

Baba Mirai
Istennõ
Istennõ
Baba Mirai
Mesehõs :
Roh Ji-Min D6d53f49cb36a043ee2ac87f7a29edab6ee89435
Raya and the Last Dragon
Sisu
Egyszer volt, hol nem volt... :
Ennyi ember hisz bennem :
23