I am afraid of what I'm risking if I follow you Into the unknown
Fata Morgana mágiája
jelenleg aktív
„– Hercegnő! Mi történik? Mi ez a varázslat? – Ez egy átok, léteznie sem volna szabad, nem tudom, hogy a nővéreim miféle sötét praktikákat használtak, hogy létrehozzák, de már késő bármit is tenni. – Mi fog történni? – Egy másik világban fogunk felébredni. Mi és mindenki, akit elér az átok. Jól figyelj, Tücsök! Nem fogunk emlékezni arra, kik vagyunk, de ha előbb térnek vissza az emlékeid, mint az enyémek, el kell mondanod, ki vagyok! Tudnom kell! Nem bízok a testvéreimben, többé senkiben, csak benned! – Dehát...! Nem volt időm tiltakozni, kérdezősködni vagy tovább értetlenkedni, mert a pulzálás következő hulláma elérte a hercegnőt. Solana köddé vált, a következő hullámban pedig Notus és Boreas is, Calypsoval együtt. A falhoz hátráltam, de a harmadik hullám engem is elért. Mintha elfújták volna a gyertyát, a gondolataim, a félelmeim, az álmaim, a céljaim... minden eltűnt, eltűntem én is, egy teljes pillanatra megszűntem létezni, majd egy új világban ébredtem valaki másként.” – Részlet a Tücsök Tihamér történetéből
Sosem tudhatod, hogy melyik nap lesz az, ami teljesen más lesz, mint a többi. Amelyiken eljön egy hatalmas változás, amivel szembe kell nézned, majd valahogy megbirkóznod. De, ha esetleg előre érkezne valami postai értesítő, akkor már koránt sem lenne akkor meglepetés így az egészre fel lehetne készülni és az a minimális sokkhatás, ami a természetes velejárója a változásnak nem szerepelne többé. Az pedig nem vezetne máshoz, mint egy roppantul unalmas élethez. Annak pedig nem vagyok a rajongója, hiszen szeretem az izgalmakat, a váratlan fordulatokat, de még valamelyest az én határaimat is feszegette ez a reggel.
✦ ✦ ✦
Nem tudom hányadik ébresztőmet nyomtam már ki. Legalább két külön eszközön állítok ébresztőt és még azokon is úgy, hogy különböző időszakokban ismétlődjön, mert nem hiszem hogy újat mondanék azzal, hogy nem vagyok egy reggeles ember. Nem tudok egyszerűen kipattanni az ágyból, mintha ez lenne a legegyszerűbb dolog a világon, bármennyire is szeretném. Többszörös figyelmeztetés kell hozzá, hogy egyáltalán még gondolataimba férkőzhessen az, hogy elhagyjam a mennyeket amelyet az ágyam szolgáltat minden áldott reggel. nem tudom, hogy mégis ezt az effektet miért nem tudja minden egyes pillanatban szolgáltatni. Bár akkor valószínűleg az egész életemet az ágyban élném. Mikor már a legmesszebbre helyezett ébresztőm is jelezni kezd tudatosul bennem, hogy kezdem túlzásba vinni a lustálkodást így nagy nehezen kimászok az ágyból és elvonszolom magam a szoba távolabbi pontjára helyezett ébresztőmhöz, hogy megszabaduljak annak jelenleg fülsiketítő zajától. Nyújtózkodok egy párat, mielőtt még rávenném magam, hogy a fürdőszoba felé vonszoljam magam és megkezdjem a reggeli rutinomat. Habár nincs már túl sok időm, hiszen a lehető legtovább húztam el a felkelést és e kettőnek a kombója elég esélyesen késéssel fog járni. Mégsem kezdtem el kapkodni, mert megvan a magam módja arra, hogy kimagyarázzam magam még a leglehetetlenebbnek tűnő helyzetekből is. Tudok bánni az emberekkel, a szavakkal, így ilyen formaságok miatt nem kell aggódnom. Zuhanyzás után a tükör előtt állva törlöm le annak a felületéről a párát, amit a forró zuhanynak volt köszönhető. Egy pillanatra azt hiszem, hogy még nem sikerült felébrednem és eljutottam arra a szintre, hogy olyan nagy szükségem van az alvásra, hogy immáron már képzelődök is. Megdörzsöltem a szemeimet majd újra a tükörbe pillantottam, de továbbra is egy róka nézett vissza rám. Mondhatnám, hogy teljesen idegen volt a számomra, de azt a tekintetet bárhonnan felismerem. Nem, mintha annyira sokat nézegettem volna magamat a tükörben, de nem hiába mondják, hogy a szem a lélek tükre. Ebben az esetben pedig olyan, mintha a saját lelkembe tekintettem volna, amit minden mozdulatom tökéletes mimikálása igazolt is. Hát, ha tényleg egy róka veszett el bennem, akkor azt hiszem, hogy az nagyon sok mindenre tökéletes választ ad velem kapcsolatban. Már csak arra kell rájönnöm, hogy mi is ez az egész pontosan, de talán még azelőtt arra, hogy mégis miként használhatom fel mindezt a saját hasznomra.
Képességem
✦ Róka alakot veszel fel akkor, ha egy hozzád közelálló személy bizalmatlan veled szemben. Ezáltal csak ő tud visszaváltoztatni emberré. (Ez a személy Judy Hopps - de eleinte erről fogalmad sincs.) A képesség 1 lezárt játék után aktiválódhat, tehát a 2. játékban.
Nathaniel Walker
winnie hellfire
Vendég
Vendég
2021-03-03, 21:49
Csillámporos üdvözlet illet téged
Nathaniel Walker ✦ Nick Wilde
„Ravasz róka, buta nyuszi.”
Kedves Nate!
Woow, nos, azzal kezdeném, hogy Te vagy a 30. karakter a fórumon, aki elfogadásra kerül, tehát te vagy az a bizonyos vízválasztó. Nem is lehetne ennél stílusosabb, minthogy Te vagy ez a személy, avagy a másik admin. Menő. Mint amilyen Te is vagy! (Egyszerre értem ezt az userre és a karakterre is. ) Nos, Nick Wilde, vagyis Nathaniel Walker... elég fura lehet egy rókával szembesülni kora reggel a tükörben, ugye? Mintha még álmodnál. Talán álmodsz is. Vagy nem. Ezt talán elsőre meg sem tudod igazán határozni. Egy biztos, több van benned, mint azt sejted és mint ahogyan azt a partnered sejti. Aki nem mellesleg már bizonyosan vár rád - épp ezért nem húzom tovább az idődet, hanem az utadra engedlek!