Welcome to Fata Morgana
Mirage Mirror
I am afraid of what I'm risking if I follow you Into the unknown
Fata Morgana mágiája
jelenleg aktív

– Hercegnő! Mi történik? Mi ez a varázslat?
– Ez egy átok, léteznie sem volna szabad, nem tudom, hogy a nővéreim miféle sötét praktikákat használtak, hogy létrehozzák, de már késő bármit is tenni.
– Mi fog történni?
– Egy másik világban fogunk felébredni. Mi és mindenki, akit elér az átok. Jól figyelj, Tücsök! Nem fogunk emlékezni arra, kik vagyunk, de ha előbb térnek vissza az emlékeid, mint az enyémek, el kell mondanod, ki vagyok! Tudnom kell! Nem bízok a testvéreimben, többé senkiben, csak benned!
– Dehát...!
Nem volt időm tiltakozni, kérdezősködni vagy tovább értetlenkedni, mert a pulzálás következő hulláma elérte a hercegnőt. Solana köddé vált, a következő hullámban pedig Notus és Boreas is, Calypsoval együtt. A falhoz hátráltam, de a harmadik hullám engem is elért. Mintha elfújták volna a gyertyát, a gondolataim, a félelmeim, az álmaim, a céljaim... minden eltűnt, eltűntem én is, egy teljes pillanatra megszűntem létezni, majd egy új világban ébredtem valaki másként.” – Részlet a Tücsök Tihamér történetéből
Fata Morgana

határa
Számos és számtalan
karakter állás
Csillámport szórunk
a hőseinkre
Jelenleg 28 felhasználó van itt :: 2 regisztrált, 0 rejtett és 26 vendég :: 2 Bots


A legtöbb felhasználó (117 fő) 2021-02-23, 20:50-kor volt itt.
Mesénk fejezetei
lapozd, nézd!

Felisa Rivera
Ma 12:19-kor


William Zen Williams
Ma 12:04-kor


Noah Campbell
Ma 11:53-kor


Noah Campbell
Ma 11:52-kor


Noah Campbell
Ma 11:50-kor


Carmilla Draco
2024-05-21, 12:37


Ezekiel Beckett
2024-05-19, 01:28


Imogen Sallow
2024-05-18, 23:56


Nishihara Takuya
2024-05-18, 17:36


Ayuzawa Misaki
2024-05-18, 17:09


Kiemelkedõ mesemondók
ebben a hónapban

4 Hozzászólások - 15%


3 Hozzászólások - 12%


3 Hozzászólások - 12%


3 Hozzászólások - 12%


3 Hozzászólások - 12%


2 Hozzászólások - 8%


2 Hozzászólások - 8%


2 Hozzászólások - 8%


2 Hozzászólások - 8%


2 Hozzászólások - 8%Megosztás
 
Noel Zyma
I am afraid of what I'm risking if I follow you Into the unknown
ÜzenetSzerző
TémanyitásNoel Zyma Empty2023-12-08, 03:49

Noel Zyma
Play by: Lucky Blue SmithBecenév
Z
Mesehõs
Glacier/Jégvirág (Unikornis Akadémia)
Tükörkép
látja magát és emlékszik
Csoport
Ancient Animals ✦ Ősi Állatok
Tartózkodási hely
Észak
Foglalkozás
Az Ice Magic Event Organizer egyik alkalmazottja
Családi állapot
Egyedülálló
Szexuális beállítottság
Hetero
Mi történt velem?

Sosem gondoltam volna, hogy egyszer a szívem is hasonló fagyba burkolózik majd, mint Frostcall. Hosszú-hosszú időn át éltem ebben az emberi testben, mit sem sejtve az előzmények súlyáról. Aztán egy nap minden megváltozott. Felolvadt az emlékeimet sújtó átok ereje, s most már végre tudom ki vagyok. Igen, ezt már tudom, de hol van Ő? Hol van, amikor a legnagyobb szükség van rá? A francba, még mindig olyan homályos minden... Az itteni idő, az eltelt évek, még mindig nem tudok különbséget tenni közöttük. Mintha Ravenzella elfogása csak tegnap lett volna, mégis az itt történt események más időintervallumot szültek maguknak. Mégis mennyi idő telt el? Már ezt sem tudom követni. A legbosszantóbb az egészben, hogy nem emlékszem miként kerültem ide és hogy kinek a műve lehet mindez. Ravenzella? Talán. Sőt! Egyszer már kiszabadult börtönéből, mégis mi a garancia arra, hogy ne tudná még egyszer megtenni? Az Őrzők Temploma sem volt elég...
- Hahó, Z, minden rendben? Záróra van. - hallom meg Honeymaren hangját, miután gyengéden megkopogtatta az asztalom felületét. Valószínűleg nem nézhettem ki túl jól, ahogy a papírok felett görnyedve mindkét kezemmel a hajamat markoltam, mint egy félőrült.
- Igen, persze. - köszörülöm meg a torkomat, s igazítom meg magam annyira, hogy legalább a meggyötört ábrázatom és a zilált haj ne legyen túl aggodalomkeltő. Bár azt hiszem ezzel már elkéstem. Honeymaren mindig ott terem, amikor valakinek problémája akad, emellett pedig kész szurkolótábort toboroz össze maga mellé, főként Nala és Marshmallow társaságában, akikkel szintén sikerült közelebbi kapcsolatot formálnom. Már amennyire kapcsolatnak nevezhető egy ilyen valótlan rémálom mellett.- Már indulok is. - tolom el magam az asztaltól, majd gondolataimba merülve fordulok el a lánytól. Karomba kapom a támlára terített kötött púlóvert -ami valamelyik céges bulin ragadt nálam mert azt hitték fázok-, végül magam mögött hagyom az iroda csendjét. Még érzem Honeymaren aggódó tekintetét a hátam közepén, melyet csak egy mély sóhajtással rázok le magamról.

✦✦✦

Az Ice Magic Event Organizer bejárati ajtaját kitárva érzem, ahogy megcsapja arcomat a kellemes hegyi levegő, majd azt követi pár elkalandozott hópehely. Ma is havazik. Mély levegőt veszek, hogy teleszívhassam tüdőmet a számomra üdítő fagy illatával. Végigpillantok a táj hóval borított berkein. A hold fénye és a város pislákoló lámpái még beragyogják előttem a csillámporral hintett területeket. Még a lemenő nap árnyékába sem gondolok másra csak a szabadságra. Futni akarok! Érezni a szelet a sörényemben! Felvenni valódi formámat és megszabadulni ettől...ettől az emberi börtöntől. Kényelmetlenül meg is húzom a pólóm nyakát, mintha a torkomat is szorítanák ezek a ruhadarabok. Kelletlenül ciccentek egyet, majd belebújok a pulóverbe.
Duzzogva indulok el a járdának nevezett jéggel borított "vágóhídon", ahol már megannyi baleset történt, mégse csinálnak ellene semmit. Egy-két törött farcsont és jajgató, visítozó kisgyerek nem bizonyult elégnek. Egy suta pillantást még vetek a kristálypalotának kinéző cég épületére, majd visszafordulok eredeti útirányom felé. Nagy meglepettségemre viszont egy nőbe botlok, aki kishíján fel is dönt a fagyos járdaszélen. Szemem sarkából látom még, ahogy papírlapok és nehezebb burkolatba csomagolt irományok repülnek a magasba, majd csapódnak szét a földön. Ő mit sem habozva guggol le szeretett köteteiért, ameddig én valami frappáns lecseszést rendezek össze a fejemben, de odáig már nem jutok, hogy használhassam is. Amikor felpillant rám, a szó szoros értelmével fagynak le arcizmaim.
- Layla...?

Képességem

✦ Unikornisként te birtoklod a Jégmágia képességét és természetesen át is tudsz változni.
✦ Összekapcsolódás Laylával: képes vagy összekapcsolódni a lovasoddal, ami viszont ideiglenes. Ehhez megfelelő lelkiállapot és érzelmi kapocs szükséges, ha ez nincs meg, akkor az összekapcsolódás sem sikerülhet. Ha viszont sikerül, akkor ő is képes lesz a te Jégmágiádat alkalmazni. (Egy összekapcsolódás 10 körig képes fennmaradni, azután megszűnik és a képességet nem tudja többé előhívni a lovas - egészen az újabb összekapcsolódásig.)
✦ Álmokon keresztül üzenni tudsz a lovasodnak, valamint az unikornis társaidnak.
Axel Winchester

Lyndriana

Nem szórt rá senki csillámport


Asra Fellington csillámport hintett rá


Noel Zyma
Ősi állat
Ősi állat
Noel Zyma
Mesehõs :
Noel Zyma 64b7f7f9c553df802bd8435f_character_single_02_layla-unicorn
Unikornis Akadémia
Glacier/Jégvirág
Egyszer volt, hol nem volt... :
Ennyi ember hisz bennem :
1
Titulus :
the frosty stallion
A másik felem :
I think we dreamso we don’t have to be apart so long.
Noel Zyma 0b2be7f58d4ed5d9d469394b6ccd9b49c96350a7
If we’re in each other’s dreams, we can play together all night.
Noel Zyma 0cc4cca5d8d51dbdac86ca1d0e38df7783f727ed
Akinek az arcát viselem :
Lucky Blue Smith
Itt lelsz rám ✦ Fata Morgana :
Észak (Frostcall)
✦ ✦ ✦ :
Winter forms our character Noel Zyma B97340419365cfcccc6076fd26ecfe68fcb9519e
and brings out our best.

A tükör mögött :
Lyndriana

Noel Zyma Empty
TémanyitásNoel Zyma Empty2024-02-18, 12:23

Csillámporos üdvözlet illet téged
Noel Zyma ✦ Glacier


„A lovak iránt érzett szeretetünk független a korunktól.”

Kedves Noel!

Úgy érzem, Glacier a lehető legjobb kezekbe került! Mint mindig...! Noel Zyma 3375341651  Noel Zyma 841472469 Mondanom sem kell, ugye? Layla biztos, hogy ki fog csattanni az örömtől, ha realizálja, Te ki vagy! De most nagyon a végére szaladtam a történetnek...
Tehát. Nem egyszerű ez az ébredés dolog. Nagyon nem. A rengeteg kérdés, ami megfogalmazódik benned, teljesen normális és sajnos nem azonnal kapsz választ ezekre. Bár így belegondolva, azon talán senki sem gondolkozott még el, hogy vajon hány éve vagytok ténylegesen itt, Fata Morgana-ban... hm. Vagy csak elkerülte a figyelmemet. Mindenesetre nagyon jó kérdés! 3 év? 5? Netán 10? Mennyi emlék a valós, mennyi a hamis? Hát igen. Nehéz ügy.
De ha Laylát megnézed, láthatod majd, hogy ő mennyit öregedett, mióta te nem láttad... szóval kis logikával rájössz, hogy azért nem több évtizede vagy itt.  Noel Zyma 2732251548
Apropó, majd Sophia is fel fog bukkanni körülöttetek! És remélhetőleg Ava is... aztán elkezd összeállni újra a régi csapat. Noel Zyma 1115489239  Noel Zyma 2607835867
Visszatérve pedig a lovasodra: Layla vajon mennyire fog ledöbbenni, hogy emberi alakot viselsz? Végre érdemi beszélgetéseket fogtok tudni folytatni! És úgy egyáltalán... azt hiszem, lesz mit elmondanotok egymásnak. Azt ajánlom, zárkózzatok be 3 napi hideg élelemmel és üdiítővel a kandalló mellé és hajrá! Noel Zyma 2780304454Amennyiben stoppolt karakter és/vagy play by került most elfogadásra, kérlek, töröld a Stoppolások rendszerezése topicból és ezután foglald le az arcot az Avatar- és névfoglalóban!

Nem is tartalak fel tovább, érezd jól magad ebben a bőrödben is, drága! Noel Zyma 841472469  Noel Zyma 841472469  Noel Zyma 841472469


Nem szórt rá senki csillámportBaba Mirai
Istennõ
Istennõ
Baba Mirai
Mesehõs :
Noel Zyma D6d53f49cb36a043ee2ac87f7a29edab6ee89435
Raya and the Last Dragon
Sisu
Egyszer volt, hol nem volt... :
Ennyi ember hisz bennem :
21
Titulus :
The Last Dragon
A másik felem :
Maybe one day we will meet, Izaya...
Zenedoboz :
Akinek az arcát viselem :
Han So Hee
Itt lelsz rám ✦ Fata Morgana :
Kelet ✦ Bloomcrown
Kereslek, de nem talállak :
✦ ✦ ✦ :
Love is a bridge
and trust is a gift

Noel Zyma 79dc9a63779becbdec128603ee0a4e6a5b5487bd
There's an energy in the water
There is magic deep in our heart
A tükör mögött :

Noel Zyma Empty
 

Noel Zyma

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal