I am afraid of what I'm risking if I follow you Into the unknown
Fata Morgana mágiája
jelenleg aktív
„– Hercegnő! Mi történik? Mi ez a varázslat? – Ez egy átok, léteznie sem volna szabad, nem tudom, hogy a nővéreim miféle sötét praktikákat használtak, hogy létrehozzák, de már késő bármit is tenni. – Mi fog történni? – Egy másik világban fogunk felébredni. Mi és mindenki, akit elér az átok. Jól figyelj, Tücsök! Nem fogunk emlékezni arra, kik vagyunk, de ha előbb térnek vissza az emlékeid, mint az enyémek, el kell mondanod, ki vagyok! Tudnom kell! Nem bízok a testvéreimben, többé senkiben, csak benned! – Dehát...! Nem volt időm tiltakozni, kérdezősködni vagy tovább értetlenkedni, mert a pulzálás következő hulláma elérte a hercegnőt. Solana köddé vált, a következő hullámban pedig Notus és Boreas is, Calypsoval együtt. A falhoz hátráltam, de a harmadik hullám engem is elért. Mintha elfújták volna a gyertyát, a gondolataim, a félelmeim, az álmaim, a céljaim... minden eltűnt, eltűntem én is, egy teljes pillanatra megszűntem létezni, majd egy új világban ébredtem valaki másként.” – Részlet a Tücsök Tihamér történetéből
Kedves lány, mindig jól esik, ha intéz hozzám néhány szót. Általában látja, ha valakinek rossz kedve van és próbálja felvidítani, meg szokott segíteni a fiatal iskolásoknak is, ha valamit nem tudnak. Persze ezt csak kevesen tudják, de szoktam látni, hogy néhány tantárgyból korrepetál is egyeseket, és legtöbbször még pénzt sem kér ezért. Sokaknak elveszi az eszét azzal, hogy jól néz ki, elvégre nézzetek rá, én is epekedek utána, csak nincs túl sok esélyem nála. Na mindegy, ne rólam beszéljünk, kicsit zavarba jöttem. Általában nem mennek tovább a kinézetnél, pedig érdemes lenne. Sok érték lapul a gesztenyebarna szempár mögött, amit nem mutat meg mindenkinek, de szerintem mindenképp érdemes keresni vele a közös pillanatokat. - Aiden Cavanagh
Néha harsány, máskor túlságosan halk, mélázó, komoly. Kicsit kettősséget érzek benne, és nem tartom véletlennek, elvégre biztos nem csak azokban a mihaszna tolvajokban van kalandvágy. Néha én is a müzlit öntöm a tejre. - Tommy Reese
Lehetne itt olyan elcsépelt gondolatokat puffogtatni, hogy a művészet hogyan fejezi ki az emberi érzelmeket és a stílust, de ezt eddig is tudta lényegében mindenki. Ez egy ilyen általánosan elterjedt buziság lényegében, amit minden különc magának érezhet, ha valaki azzal dobálja, hogy mennyire gáz is. Ez nincs megtiltva, meg valakinek biztos igaza van, de azért az csinál valamit igazán jól, akit el is ismernek előbb vagy utóbb. Az, hogy szép a hangja, még nem teljesítmény. - Appoline Greco
Számára nem létezik válaszként a nem, képtelen elfogadni a kifogásokat, nincsenek a teaházban felesleges kacatok, csakis a rend és a fegyelem. De a szíve még így is aranyszínű vajból van, amit nem tud - és remélem, hogy nem is szeretne - palástolni. - James Aloe
Legfőbb időtöltésem, hogy mosolyt csaljak az arcára. Megérdemli, hogy visszakapja, amit másoknak ad. Emellett pedig végtelenül csodálom a gyerekekkel való kapcsolatát is. Úgy tud szigorú lenni, hogy közben mégis teljes szívből szereti a hozzá betérő vendégeket vagy akár azokat, akik útbaigazítást kérnek. - Rose Hannover
Mindenki életében fontosnak kell lennie az eleganciának, a kellemnek. Minden lánynak lehet tiarája, és minden fiú érdemel trónt. Tudni kell a határokat, de lábunkat mindig részint a földön kell tartani, hogy ne legyen oka senkinek azt mondani, hogy elszálltunk. Ahogy látom, Jázmin eszerint él, de a dobokat néha akkor ütik, amikor már lépett az ember lánya... Senki sem hibátlan, de amikor őt látom, el szoktam gondolkodni rajta, hogy ez maradéktalanul igaz-e. - David Artmenson
Ki mondta, hogy csak a férfiak lehetnek vadak, dühösek és elégedetlenek? A nőben is megvan az a tűz, az a vérvörös kendőzetlenség, mellyel bikákat képes megvakítani. Várom már, hogy kibújjon belőle a zsarnoki és gonosz énje, amit olyan jól rejteget a nyilvánosság elől. Nem fogom soha elfelejteni, hogy nem állt ki értem. Pedig már akkor is megmondtam, hogy nekem van igazam! - Bart Wesley
Képességem
✦ Könnyen manipulálom az ellenségeimet, és képes vagyok olvasni mások gondolataiban. Rá tudom venni az embereket, hogy elmondják nekem a valódi szándékaikat még akkor is, ha valójában elhallgatnák azt. ✦ Az állatok többsége hűséges hozzám. ✦ Bármilyen nyelven meg tudok szólalni. A képesség 1 lezárt játék után aktiválódik, tehát a 2. játékban. A képesség aktív 2021.10.01-től és ezzel együtt a karakter emlékei is visszatértek a mesebeli életéről.
Sabra Nazari
Lucy Pearce
Vendég
Vendég
2021-03-08, 01:24
Csillámporos üdvözlet illet téged
Sabra Nazari ✦ Jázmin
„Téged hívlak te szép hercegnõ, halld a szív szavát!”
Kedves Sabra!
Jázmin az a fajta hercegnő, akit bárki megirigyelne - a szépsége, a kisugárzása, az esze és még sorolhatnánk az erényeit. Ki ne akarna pont rá hasonlítani? De hát belőle csak egy van. Mondhatni, Belőled. Örülök, hogy végül megérkeztél és nem is akármilyen előtörténettel: mások mutattak be téged, mások meséltek rólad és azt hiszem, talán pont mások által láthatjuk a leginkább öngmagunk. És tegyük hozzá... nem mindenkinek nyerhetjük el a szimpátiáját. Nem mindenkinek leszünk elegek, úgymond. És ez így is van rendjén, nem igaz? Az a lényeg, hogy legyenek olyanok az életünkben, akik valóban számítanak. Neked pedig vannak ilyen személyek az életedben!
Nem tartalak fel tovább, Aladdin már úgy hiszem, vár rád! Jó játékot kívánok!