Welcome to Fata Morgana
Mirage Mirror
I am afraid of what I'm risking if I follow you Into the unknown
Fata Morgana mágiája
jelenleg aktív

– Hercegnő! Mi történik? Mi ez a varázslat?
– Ez egy átok, léteznie sem volna szabad, nem tudom, hogy a nővéreim miféle sötét praktikákat használtak, hogy létrehozzák, de már késő bármit is tenni.
– Mi fog történni?
– Egy másik világban fogunk felébredni. Mi és mindenki, akit elér az átok. Jól figyelj, Tücsök! Nem fogunk emlékezni arra, kik vagyunk, de ha előbb térnek vissza az emlékeid, mint az enyémek, el kell mondanod, ki vagyok! Tudnom kell! Nem bízok a testvéreimben, többé senkiben, csak benned!
– Dehát...!
Nem volt időm tiltakozni, kérdezősködni vagy tovább értetlenkedni, mert a pulzálás következő hulláma elérte a hercegnőt. Solana köddé vált, a következő hullámban pedig Notus és Boreas is, Calypsoval együtt. A falhoz hátráltam, de a harmadik hullám engem is elért. Mintha elfújták volna a gyertyát, a gondolataim, a félelmeim, az álmaim, a céljaim... minden eltűnt, eltűntem én is, egy teljes pillanatra megszűntem létezni, majd egy új világban ébredtem valaki másként.” – Részlet a Tücsök Tihamér történetéből
Fata Morgana

határa
Számos és számtalan
karakter állás
Beszélgethetsz bárhogy
még állatok nyelvén is
Csillámport szórunk
a hőseinkre
Jelenleg 17 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 16 vendég :: 2 Bots

A legtöbb felhasználó (410 fő) 2024-10-19, 03:38-kor volt itt.
Mesénk fejezetei
lapozd, nézd!

Ok Tae-Moon
Tegnap 14:47-kor

Frida Leifsson
Tegnap 10:51-kor

Chi Bo-Ra
Tegnap 03:34-kor

Lydia Casey
2024-11-07, 20:22

Lydia Casey
2024-11-07, 20:19

Baba Shouta
2024-11-07, 19:58

Vittorio Scarsi
2024-11-07, 19:03

Woo Ryung
2024-11-07, 16:24

Thiana Dair
2024-11-07, 14:57

Onyx Blackwell
2024-11-07, 13:26

Kiemelkedõ mesemondók
ebben a hónapban

32 Hozzászólások - 59%

4 Hozzászólások - 7%

3 Hozzászólások - 6%

3 Hozzászólások - 6%

2 Hozzászólások - 4%

2 Hozzászólások - 4%

2 Hozzászólások - 4%

2 Hozzászólások - 4%

2 Hozzászólások - 4%

2 Hozzászólások - 4%

Megosztás

Sofia Montero
I am afraid of what I'm risking if I follow you Into the unknown
ÜzenetSzerző
TémanyitásSofia Montero Empty2021-03-10, 13:54

Sofia Montero
Play by: Vanessa Hudgens

Becenév
Sofi
Mesehős
Esmeralda (A Notre Dame-i toronyőr)
Tükörkép
nem látja magát
Csoport
Rebels ✦ Lázadók
Foglalkozás
Az Outcasts' Club tulajdonosa
Családi állapot
egyedülálló
Szexuális beállítottság
hetero
Mi történt velem?

A madarak csicsergésére ébredek, ahogy minden reggel. Rápillantok az órára. Még 7 óra sincs. A klubot pedig hajnali fél 6-kor sikerült bezárnom. Általában legkésőbb 4-kor már csak én vagyok bent, illetve a személyzet pár tagja, akiket végül hazazavarok pihenni, én pedig beteszek valami zenét és maximum 25-30 perc alatt rendet rakok, amennyire lehet. Nem mintha az én dolgom lenne, de utálok kupit hagyni magunk után, a takarítok pedig nyitás előtt 2 órával szoktak csak megérkezni. Általában már nincs sok munkájuk, hála a túlbuzgóságomnak. Na meg "amit ma megtehetsz, ne halaszd holnapra", nem igaz? Mindig is teljes intenzitással, ezerrel pörögve éltem az életemet, amióta az eszemet tudom. Ám most úgy érzem, még megérdemlek egy kis pihit. Fogalmam sincs, mi ütött tegnap a városunk lakóiba, de alaposan kirúgtak a hámból. Én annak csak örülök, ha pörög az üzlet, de Murphy törvényének értelmében tegnap természetesen majd' szétszakadt a fejem a fájdalomtól, és igazán el tudtam volna viselni a korai ágyba keveredést. A produkcióm sem volt olyan színvonalú, mint szokott. Oké, ezúttal is kaptam hatalmas tapsvihart, de én akkor is éreztem, hogy nem voltam a topon. Fránya maximalizmus!

16:20. 16:20??? Úristen, ezt nem hiszem el! Hogy aludhattam el ilyen csúnyán? Még próbálni akartam a ma esti műsorra. Remek, úgyis szeretek rögtönözni. Nincs is jobb egy hirtelen összedobott táncprodukciónál. Biztos nem lesz értékelhetetlen bohóckodásnak elkönyvelve. Ugyan. A szarkazmus nálam olyan, mint a levegővétel. Önkéntelenül is csinálom - hála az égnek -, mert nélküle nem tudnék élni. Ilyen gyorsan még életemben nem öltöztem fel. Már majdnem kiléptem az ajtón, hogy a klub felé vegyem az irányt rohamtempóban, amikor hirtelen megszólalt a mobilom...amit az ágyra dobtam ébredés után és a jelek szerint ott is felejtettem. Milyen jó, hogy valaki épp most keres. Quasimodo. Hű. Most szívesen tükörbe néznék, hogy lássam a döbbent arckifejezésemet. Mármint párszor beszéltem már vele, és valóban megadtam neki a számomat, mert volt egy privát party, amire ő főzött. Úristen, de finom volt, legszívesebben megettem volna az egész menüt, nem törődve az alakommal. Jaj, letette. Azért picit meglep, hogy keresett. Mármint...nagyon aranyos srác, de nem rémlik, hogy megint lenne valami üzleti ügyünk. Biztos nem olyan fontos, majd később visszahívom. Most tényleg rohannom kell.

Nocsak, negyed 6 van, én pedig már kanyarodom is a klub utcájába. Most lesz 12 órája, hogy elindultam haza. Sofi, valamikor azért pihenned is kéne. És ezt tényleg az agyamba kell vésnem mielőbb, mielőtt kórházi kezelésre szorulok, amiért "túlhajtom magam". Egy ismerős alak toporzékol a klub előtt. Hunyorgok, hátha attól élesebben látom őt, aztán ahogy közeledem az Outcasts felé, egyenesen arányosan esik le az, hogy ki vár rám és az állam is ezzel együtt.
- Quasimodo...te...mit csinálsz itt? Megbeszélésünk van, vagy...
- Beszélnem kell veled, életbevágóan fontos. - Az arca falfehér, a tekintete pedig mintha rémült lenne. Mindenesetre bólogatok, jelezvén, hogy mondja nyugodtan, bármiről is van szó. - Ne itt. Esetleg bent tudunk beszélni, ahol nem hallhat senki? - Most már bevallom, elég szépen előjött a migrénem a félelemtől, hozzácsapva némi kellemesnek nem mondható gyomorideget. De nyugalmat erőltetve magamra intek neki, hogy menjünk be a klubba, aztán az irodám felé vezetem. Valami azt súgja, akármi is az a komoly dolog, amit el akar mondani, alaposan felforgatja majd a napom hátralévő részét. Vagy ne adj isten, az egész életemet.

Képességem

✦ Az "igézően táncol" nemcsak egy szófordulat az én esetemben, hanem a valóság. Konkrétan megbűvölök bárkit, amikor táncolok, és olyankor akármire rá tudom venni az illetőt.
A képesség 5 lezárt játék után aktiválódik, tehát a 6. játékban.
Sofia Montero

Viki

Vendég
Vendég
Anonymous

Sofia Montero Empty
TémanyitásSofia Montero Empty2021-03-10, 21:30

Csillámporos üdvözlet illet téged
Sofia Montero ✦ Esmeralda

„Ha egyedül nézni leszel hajlandó, végignézheted,
ahogyan az élet elhalad melletted, nélküled.”

Kedves Sofia!

Ahwwww, végre egy Esmeralda! Sofia Montero 2359898509 Nem tudom, miért, de eddig a Notre Dame-i toronyőr szereplők nem valami kapósak, pedig... bennük is megannyi lehetőség lapul! Sofia Montero 1149350199  Sofia Montero 841472469 Ezért is örülök, hogy megérkeztél Te és itt vagy és már csak arra várok, hogy a játéktéri kalandjaid olvashassam! Sofia Montero 2067867876
A lapod teljesen tükrözte azt, amit vártam és külön örülök, hogy bevontad Quasimodo-t is a jelenetbe. Már csak az érdekelne, miről volt szó, miről akart veled beszélni ez a szegény fiú. Sofia Montero 1298976811 Azért kérlek, ne törd össze nagyon a szívét! Sofia Montero 3399021160
Nem is húzom tovább az időt, fuss, foglald le, amit kell és játssz! Sofia Montero 3590078731

Érezd nagyon jól magad nálunk és örülök, hogy jöttél! Tényleg! Imádlak! Sofia Montero 841472469  Sofia Montero 841472469  Sofia Montero 841472469

The cold never bothered me anyway.
Nem szórt rá senki csillámport

Evangeline Snow
Királynõ
Királynõ
Evangeline Snow
Mesehõs :
Sofia Montero Cute-frozen-elsa-vx0ax77dyn98vc39
❝ Frozen❞
Elsa of Arendelle
Egyszer volt, hol nem volt... :
Sofia Montero D2fdc972cc6bcb3cfd520b63fa956b19529fa484