Welcome to Fata Morgana
Mirage Mirror
I am afraid of what I'm risking if I follow you Into the unknown
Fata Morgana mágiája
jelenleg aktív

– Hercegnő! Mi történik? Mi ez a varázslat?
– Ez egy átok, léteznie sem volna szabad, nem tudom, hogy a nővéreim miféle sötét praktikákat használtak, hogy létrehozzák, de már késő bármit is tenni.
– Mi fog történni?
– Egy másik világban fogunk felébredni. Mi és mindenki, akit elér az átok. Jól figyelj, Tücsök! Nem fogunk emlékezni arra, kik vagyunk, de ha előbb térnek vissza az emlékeid, mint az enyémek, el kell mondanod, ki vagyok! Tudnom kell! Nem bízok a testvéreimben, többé senkiben, csak benned!
– Dehát...!
Nem volt időm tiltakozni, kérdezősködni vagy tovább értetlenkedni, mert a pulzálás következő hulláma elérte a hercegnőt. Solana köddé vált, a következő hullámban pedig Notus és Boreas is, Calypsoval együtt. A falhoz hátráltam, de a harmadik hullám engem is elért. Mintha elfújták volna a gyertyát, a gondolataim, a félelmeim, az álmaim, a céljaim... minden eltűnt, eltűntem én is, egy teljes pillanatra megszűntem létezni, majd egy új világban ébredtem valaki másként.” – Részlet a Tücsök Tihamér történetéből
Fata Morgana

határa
Számos és számtalan
karakter állás
Beszélgethetsz bárhogy
még állatok nyelvén is
Csillámport szórunk
a hőseinkre
Jelenleg 44 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 43 vendég :: 2 Bots

A legtöbb felhasználó (410 fő) 2024-10-19, 03:38-kor volt itt.
Mesénk fejezetei
lapozd, nézd!

Ok Tae-Moon
Tegnap 14:47-kor

Frida Leifsson
Tegnap 10:51-kor

Chi Bo-Ra
Tegnap 03:34-kor

Lydia Casey
2024-11-07, 20:22

Lydia Casey
2024-11-07, 20:19

Baba Shouta
2024-11-07, 19:58

Vittorio Scarsi
2024-11-07, 19:03

Woo Ryung
2024-11-07, 16:24

Thiana Dair
2024-11-07, 14:57

Onyx Blackwell
2024-11-07, 13:26

Kiemelkedõ mesemondók
ebben a hónapban

32 Hozzászólások - 59%

4 Hozzászólások - 7%

3 Hozzászólások - 6%

3 Hozzászólások - 6%

2 Hozzászólások - 4%

2 Hozzászólások - 4%

2 Hozzászólások - 4%

2 Hozzászólások - 4%

2 Hozzászólások - 4%

2 Hozzászólások - 4%

Megosztás

Min Shirong
I am afraid of what I'm risking if I follow you Into the unknown
ÜzenetSzerző
TémanyitásMin Shirong Empty2021-04-18, 15:09

Min Shirong
Play by: Im Shi Wan

Becenév
Shiro
Mesehős
Li Shang (Mulán)
Tükörkép
nem látja magát
Csoport
Heroes ✦ Hősök
Foglalkozás
A Vadászegyesület vezetője
Családi állapot
Egyedülálló
Szexuális beállítottság
Biszexuális
Mi történt velem?

Célba ér a végén,
aki küzd és tűr!
Állni kell a próbát...

A vállamra vett felelősség néha eszméletlenül nagy. Olyannyira, hogy néha úgy érzem, teljesen maga alá temet a terhe. El tudom egyáltalán látni a feladataimat helyesen? Meddig kell vezekelnem egy hiba miatt, amit nem én követtem el? Meddig kell John Smith bocsánatáért esedeznem Mushu hibája miatt? Az én felelősségem volt, ami történt. Én vagyok a Vadászegyesület élén, nekem kellett volna jobban figyelnem a vadászaimra. Körültekintőbbnek kellett volna lennem, nem pedig hagyni, hogy megtörténjen az, ami végül megtörtént. Mi lett volna, ha John Smith belehal a sérülésbe? Nyilván ő maga is felelős egy kicsit a történtekért. A mi területünkön akart vadat ejteni, de mégis úgy érzem, nagyobb részben a Vadászegyesületé a felelősség. Pontosan azért, mert nálunk történt az eset. Ha bírósági ügy lenne az esetből, tudom, hogy végül minket vennének górcső alá. Megjegyzem, jogosan.
Nagy a felelősség. Túl nagy, de apám rám bízta mindezt és nem okozhatok csalódást neki. Ő már rég nem képes arra, hogy elvégezze az itteni feladatokat. Kiöregedett. Ezért is kellett átvennem a helyét.
- Shang? – Kenai hangját hallva rázódtam vissza mély gondolataimból. Felemeltem a fejem és elpillantottam felé kérdőn, jelezve, mondhatja, amit szeretne. – Tudnál jönni egy percre? Azt hiszem, a rendőrségtől keresnek. – Ha az arcom nem is mutatott semmit, belül eléggé kétségbeestem. Nagyot nyeltem, majd aprót bólintottam.
- Mindjárt megyek. Köszönöm, hogy szóltál – Megvártam, míg kimegy, majd magam elé néztem. Nem akartam a legrosszabbra gondolni, de mégis csak az jutott eszembe, hogy komolyabbra fordulnak a dolgok. Kicsit késve értem ki az irodából. A férfit Kenai tartotta szóval, amiért roppant hálás voltam neki. – Elnézést, volt egy kis dolgom. Miben segíthetek? – A kezemet nyújtottam, hogy bemutatkozhassak. – Li Shang. – A kézfogás után pedig a férfi azonnal átvette a szót.
- Tudom, ki maga. Az apja szólt, hogy a fegyverviselési engedélyek miatt nézzek be, ugyanis most esedékes annak megújítása. – Magyarázta. Nem volt semmi él a hangjában, sőt, igazán kedves volt. Szóval apám jó barátja. Ezt hamar összeraktam.
- Oh, kiment a fejemből. Nekem kellett volna bevinnem a múlthéten… - Szabadkoztam, mikor eszembe jutott, hogy apám valóban említett ilyesmit.
- Ne aggódjon. Azért jöttem, hogy ne legyen ebből gond. – Tette hozzá kedvesen, majd egy bólintás után elnéztem Kenai felé, aki ekkor döntött úgy, hogy inkább magunkra hagy. Elköszöntem tőle, majd a férfival indultunk az irodába, hogy elrendezzem az elmaradt ügyet.

Neked nem való a háború,
így hát jobb, ha tovább állsz!
Katonás férfivá sose válsz!

Aznap éjjel sokat forgolódtam. Újra és újra az a nap játszódott le a fejemben. Hallottam a puskadördülést, majd a fájdalmas sikolyt. Aztán láttam magam előtt, ahogyan odarohanunk. Láttam magam előtt John Smitht a földön, nem kis mennyiségű vérrel.
Rémálmaim vannak, pedig nem én okoztam a sérülését. Talán pont ez az, amiért minden nap, amikor tehetem, ellátogatok hozzá. Muszáj tudnom, hogy hogy érzi magát, gyógyul-e. Nem tudom, mit tettem volna, ha meghal a Vadászegyesület miatt bárki is.
Azóta sokkal keményebb vagyok a vadászainkkal. Több oktatást iktattam be és még több ellenőrzést. Nem fordulhat elő újra ugyanez. Nem, amíg én vezetem ezt a kócerájt.

Képességem

✦ Nincs fájdalomérzeted. Egy nyílvessző is átmehet rajtad vagy egy golyó, te egyszerűen nem érzed a fájdalmat.
A képesség 5 lezárt játék után aktiválódik, tehát a 6. játékban.
Evangeline Snow

Eliffe

Vendég
Vendég
Anonymous

Min Shirong Empty
TémanyitásMin Shirong Empty2021-04-18, 22:45

Csillámporos üdvözlet illet téged
Min Shirong ✦ Li Shang

„Um ... You ... You fight good.”

Kedves Li Shang!

Egy újabb mesehős, akivel bezárult egy bizonyos kör, hiszen Mulan-ból így minden meghirdetett canon-unk gazdájára lelt, aminek én kifejezetten örülök.  Min Shirong 1149350199 Mindig olyan jó látni, ahogy folyamatosan elkelnek azok a karakterek, akik igazán sok kapcsolódási ponttal rendelkeznek és neked egy híján mindenki jelen van úgyhogy unatkozni biztosan nem fogsz.  Min Shirong 3375341651
A karakterlapod nagyon tetszett!  Min Shirong 2067867876 Nekem volt lehetőségem elfogadni a Mulan összes szereplőjét és érdekes volt látni mindannyiótok szemszögeit és bevallom megsajdult a szívem, hogy nem csak Mulan-t, de téged is kísértenek az események a maga módján, ami miatt azt hiszem sokkal nehezebben fogod benyelni majd az igazságot, hogy mi is történt aznap...  Min Shirong 2250790558 Arról nem is beszélve, hogy minél később derül ki annál többet szenvedsz te is a bűntudat miatt, ami újabb és újabb terhet helyezhet a nyakadba és változtathatja meg a reakciódat.. Az egyszer biztos, hogy nem lennék Mulan helyében.  Min Shirong 703152122  Min Shirong 2732251548
Na, de nem is húzom tovább feleslegesen az idődet, hiszen egy tökéletes kerek egészet alkottál, úgyhogy irány a megérdemelt helyedre a játéktérre.  Min Shirong 3375341651
Foglald le a szívdöglesztő arcodat, vésd be magad a vadásztársasághoz, mint tulaj aztán már senki és semmi sem állíthat meg téged.  Min Shirong 4028024232

Jó szórakozást kívánok, love.   Min Shirong 642527747  Min Shirong 1298976811

Vendég
Vendég
Anonymous

Min Shirong Empty

Min Shirong

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Similar topics

-
» Shirong & Hadrian - Sick visit