Welcome to Fata Morgana
Mirage Mirror
I am afraid of what I'm risking if I follow you Into the unknown
Fata Morgana mágiája
jelenleg aktív

– Hercegnő! Mi történik? Mi ez a varázslat?
– Ez egy átok, léteznie sem volna szabad, nem tudom, hogy a nővéreim miféle sötét praktikákat használtak, hogy létrehozzák, de már késő bármit is tenni.
– Mi fog történni?
– Egy másik világban fogunk felébredni. Mi és mindenki, akit elér az átok. Jól figyelj, Tücsök! Nem fogunk emlékezni arra, kik vagyunk, de ha előbb térnek vissza az emlékeid, mint az enyémek, el kell mondanod, ki vagyok! Tudnom kell! Nem bízok a testvéreimben, többé senkiben, csak benned!
– Dehát...!
Nem volt időm tiltakozni, kérdezősködni vagy tovább értetlenkedni, mert a pulzálás következő hulláma elérte a hercegnőt. Solana köddé vált, a következő hullámban pedig Notus és Boreas is, Calypsoval együtt. A falhoz hátráltam, de a harmadik hullám engem is elért. Mintha elfújták volna a gyertyát, a gondolataim, a félelmeim, az álmaim, a céljaim... minden eltűnt, eltűntem én is, egy teljes pillanatra megszűntem létezni, majd egy új világban ébredtem valaki másként.” – Részlet a Tücsök Tihamér történetéből
Fata Morgana

határa
Számos és számtalan
karakter állás
Beszélgethetsz bárhogy
még állatok nyelvén is
Csillámport szórunk
a hőseinkre
Jelenleg 34 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 33 vendég :: 2 Bots

A legtöbb felhasználó (410 fő) 2024-10-19, 03:38-kor volt itt.
Mesénk fejezetei
lapozd, nézd!

Ok Tae-Moon
Tegnap 14:47-kor

Frida Leifsson
Tegnap 10:51-kor

Chi Bo-Ra
Tegnap 03:34-kor

Lydia Casey
2024-11-07, 20:22

Lydia Casey
2024-11-07, 20:19

Baba Shouta
2024-11-07, 19:58

Vittorio Scarsi
2024-11-07, 19:03

Woo Ryung
2024-11-07, 16:24

Thiana Dair
2024-11-07, 14:57

Onyx Blackwell
2024-11-07, 13:26

Kiemelkedõ mesemondók
ebben a hónapban

32 Hozzászólások - 59%

4 Hozzászólások - 7%

3 Hozzászólások - 6%

3 Hozzászólások - 6%

2 Hozzászólások - 4%

2 Hozzászólások - 4%

2 Hozzászólások - 4%

2 Hozzászólások - 4%

2 Hozzászólások - 4%

2 Hozzászólások - 4%

Megosztás

Jacqueline Wilde
I am afraid of what I'm risking if I follow you Into the unknown
ÜzenetSzerző
TémanyitásJacqueline Wilde Empty2021-05-24, 20:18

Jacqueline Wilde
Play by: Alycia Debnam Carey

Becenév
Janie, Jay, Jay-Jay (csak barátoknak!)
Mesehős
Jane Porter (Tarzan)
Tükörkép
látja magát
Csoport
Rebels ✦ Lázadók
Foglalkozás
A House of DeVil alkalmazottja
Családi állapot
Egyedülálló
Szexuális beállítottság
Heteroszexuális
Mi történt velem?

Talán senki sem nézi ki belőlem, de imádok sportolni. A testem az elsődleges, minden más csak utána. Jó-jó, persze, ez így kissé sarkalatos megfogalmazás. Inkább úgy mondanám, hogy a napi rutin, a testedzés mindig megvan. A reggeli futás, vagy a biciklizés – igen, nem autóval vagy bármi mással megyek be a House of DeVil-be, hanem a két kerekű bringámon. Egyszerűen nekem szükségem van erre és kész. Közben pedig igyekszem nem szégyenbe hozni Szörnyellát, akinek a ruháit viselem. Bár azt hiszem, kedvel, mert a ruhákat állandóan nekem kell felpróbálni és engem fotóz le velük, majd ezeket használja reklámfotónak is. De élvezem. Meg hát örülök is, hogy a főnökasszony kedvel. Vagy ha nem is kedvel, mindenképp elég csinosnak tart arra, hogy én képviseljem a ruhákat, amikhez ő a nevét adja. A ruhákért viszont Aurora felel, és imádom. Olyan keze és érzéke van ehhez, hogy néha csak lesek…! De mindenki másban jó, igaz? Nem mindenki egyforma. Ha az lenne, akkor unalmas lenne a világ…
- Jane, virágszálam, kérsz cukrot a teádba? – Kopogtat az ajtómon apa, aki már őszülő fejével kukucskál be hozzám végül. Elmosolyodok és ránézek.
- Persze, apa. Köszönöm! – Teszem még hozzá gyorsan, mielőtt kimenne. Igen, a reggeli rutinhoz az is hozzátartozik, hogy én teázok, apa kávézik és elolvassuk a reggeli híreket, meg megbeszéljük a nap további részét, ami szinte mindig ugyanúgy alakul, néha beiktatva egy-egy közös vásárlást, vagy ebédet, néha inkább vacsorát. Imádom apát, ő a legjobb fej a világon! Sajnos rajta kívül már nincs senkim.
Miután túlesünk a reggeli dolgokon, kilépek a házból és bedugom a fülest a fülemben. Beindítom a kedvenc kocogós zenémet, ismétlésre állítom és nekivágok az útnak. A szokásos útvonalat választom, hisz figyelnem sem kell az útra, a lábam visz magától.
Ez okozza a vesztem a mai nap folyamán, ugyanis annyira belemerülök a zenébe, hogy megint lehunyt szemekkel kocogok, nem is, inkább már futok és nekimegyek valakinek. Olyan szintű az ütközés, hogy végül elesek és megrándul durván a bokám.
- Ouch!!! – Fájlalom is egyből, a füles kiesik a fülemből, én pedig már a bokámat érintem, amitől csak még fájdalmasabb érzés fut végig rajtam.
- Úristen, jól vagy?! – Érkezik a költő kérdés valakitől, egy ismeretlen hangtól. Felnézek, de szemeim már könnybe vannak lábadva. Fáj-fáj-fáj. Nagyon fáj! A szempár, amivel találkozok, valamiért ismerős, de mégsem. Nem is tudok erre koncentrálni, mert a fájdalom elveszi az eszem. Leguggol, majd letérdel mellém és megérinti ő is a bokám. Felszisszenek. – Ez megrándult. Ahj, gyere, lejegeljük. Fel tudsz állni? – A hangja kedves és lágy, sőt, megnyugtató. Megrázom a fejem, jelezve, hogy egyedül nem tudok felállni. Ő egyből veszi a lapot és felsegít, így belékapaszkodva kezdek elbicegni, ugrálni a konditerem bejáratáig.
- Köszönöm… ahj, ez van, ha nem figyelek. Csak a zene és a futás, de persze, minek nézni is, merre megyek, ugye? Ahj – A fejemet rázom, szidom magam.
- Bárkivel megesik. De a jég jót fog tenni, viszont nem kellene nagyon terhelned néhány napig. Be fog lilulni valószínűleg – Magyarázza és cseppet sem nyugtat meg. A helyzet az, hogy még ki is akadok.
- Nem, nem, nem! Nem pihenhetek, mikor ma lesz egy ruhapróba... Jaj, nem tudom, mit csináljak… - A sírás ezúttal már a munkám miatt kerülget, de ahogy szorosabban magához fog a férfi, elszáll minden gondolatom.
- Nem lesz semmi gond… - Segít leülni, majd újra egymásra nézünk, de nem mond semmi többet és én sem, hanem elmegy jégért.

Képességem

✦ Bármilyen nyelven meg tudsz szólalni: mintha a világ összes nyelvét ismernéd. Nos, a képességed miatt ez pontosan így van!
A képesség 1 lezárt játék után aktiválódik, tehát a 2. játékban.
Jacqueline Wilde

Forsythia

Vendég
Vendég
Anonymous

Jacqueline Wilde Empty
TémanyitásJacqueline Wilde Empty2021-05-24, 23:21

Csillámporos üdvözlet illet téged
Jacqueline Wilde ✦ Jane

„I was saved! I was saved by a flying wild man in a loincloth.”

Kedves Jane!

Először is engedd meg, hogy hivatalosan is üdvözöljelek köreinkben, remélem jól fogod érezni magad nálunk!  Jacqueline Wilde 2780304454
Nagyon örülök annak, hogy úgy döntöttél csatlakozol hozzánk és elhozod nekünk a dzsungel leányzóját.  Jacqueline Wilde 3375341651 Mondhatjuk, hogy egy igazi szépséggel bővült a közösségünk.  Jacqueline Wilde 4028024232
Nagyon tetszett az előtörténeted kifejezetten aranyosnak találtam a találkozót azzal a bizonyos ismeretlennel, akiről azt hiszem, hogy mindannyian tudjuk, hogy ki is pontosan. Jacqueline Wilde 1311556981 Nem mindennap találkozik az ember olyasvalakivel, aki segít egy ilyen ügyetlenkedés után nem pedig egyszerűen elsétál mellette. Mondhatjuk azt is, hogy nagyon-nagy szerencséd volt vele, úgyhogy a helyedben később majd valahogy megköszönném.  Jacqueline Wilde 3375341651  Jacqueline Wilde 321849167
Bár azt még meg kell jegyeznem ráadásként, hogy Miss Wilde azt hiszem belőled nekem Mrs. Wilde-t kellene csinálnom vagy neked kellene belőlem Mr. Wilde-t már nem tudom, de elveszett névrokonok vagyunk.  Jacqueline Wilde 1311556981  Jacqueline Wilde 2250790558 Lehet titkon valami elveszett dzsungeli róka vagyok  Jacqueline Wilde 3404093883
Na, de be is fejezem a hülyeségemet és nem rabolom tovább feleslegesen az idődet. Minden a helyén volt, ahogyan annak lennie kell, úgyhogy irány foglalózni utána pedig már kezdődhet is a játék.  Jacqueline Wilde 1298976811

Jó szórakozást kívánok!   Jacqueline Wilde 642527747   Jacqueline Wilde 2359898509  

Vendég
Vendég
Anonymous

Jacqueline Wilde Empty

Jacqueline Wilde

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Similar topics

-
» Two Worlds ~ Jacqueline & Marco
» I need you help, Mr. Wilde!
» Nick Wilde