Welcome to Fata Morgana
Mirage Mirror
I am afraid of what I'm risking if I follow you Into the unknown
Fata Morgana mágiája
jelenleg aktív

– Hercegnő! Mi történik? Mi ez a varázslat?
– Ez egy átok, léteznie sem volna szabad, nem tudom, hogy a nővéreim miféle sötét praktikákat használtak, hogy létrehozzák, de már késő bármit is tenni.
– Mi fog történni?
– Egy másik világban fogunk felébredni. Mi és mindenki, akit elér az átok. Jól figyelj, Tücsök! Nem fogunk emlékezni arra, kik vagyunk, de ha előbb térnek vissza az emlékeid, mint az enyémek, el kell mondanod, ki vagyok! Tudnom kell! Nem bízok a testvéreimben, többé senkiben, csak benned!
– Dehát...!
Nem volt időm tiltakozni, kérdezősködni vagy tovább értetlenkedni, mert a pulzálás következő hulláma elérte a hercegnőt. Solana köddé vált, a következő hullámban pedig Notus és Boreas is, Calypsoval együtt. A falhoz hátráltam, de a harmadik hullám engem is elért. Mintha elfújták volna a gyertyát, a gondolataim, a félelmeim, az álmaim, a céljaim... minden eltűnt, eltűntem én is, egy teljes pillanatra megszűntem létezni, majd egy új világban ébredtem valaki másként.” – Részlet a Tücsök Tihamér történetéből
Fata Morgana

határa
Számos és számtalan
karakter állás
Beszélgethetsz bárhogy
még állatok nyelvén is
Csillámport szórunk
a hőseinkre
Jelenleg 12 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 11 vendég :: 2 Bots

A legtöbb felhasználó (410 fő) 2024-10-19, 03:38-kor volt itt.
Mesénk fejezetei
lapozd, nézd!

Ok Tae-Moon
Tegnap 14:47-kor

Frida Leifsson
Tegnap 10:51-kor

Chi Bo-Ra
Tegnap 03:34-kor

Lydia Casey
2024-11-07, 20:22

Lydia Casey
2024-11-07, 20:19

Baba Shouta
2024-11-07, 19:58

Vittorio Scarsi
2024-11-07, 19:03

Woo Ryung
2024-11-07, 16:24

Thiana Dair
2024-11-07, 14:57

Onyx Blackwell
2024-11-07, 13:26

Kiemelkedõ mesemondók
ebben a hónapban

32 Hozzászólások - 59%

4 Hozzászólások - 7%

3 Hozzászólások - 6%

3 Hozzászólások - 6%

2 Hozzászólások - 4%

2 Hozzászólások - 4%

2 Hozzászólások - 4%

2 Hozzászólások - 4%

2 Hozzászólások - 4%

2 Hozzászólások - 4%

Megosztás

Andrew Jackson
I am afraid of what I'm risking if I follow you Into the unknown
ÜzenetSzerző
TémanyitásAndrew Jackson Empty2021-06-03, 10:34

Andrew Jackson
Play by: Matthew Daddario

Becenév
Andy, Drew
Mesehős
Pongó (101 kiskutya)
Tükörkép
nem látja magát
Csoport
Ancient Animals ✦ Ősi Állatok
Foglalkozás
kutyamenhely tulajdonos (PAWS Brave Hearts *101)
Családi állapot
Kapcsolatban: Perdita
Szexuális beállítottság
Heteroszexuális
Mi történt velem?

What is the meaning of life?
"Bármi lehetsz az életben. Ha szereted amit csinálsz, és igazán önmagad vagy közben, akkor biztosan jó úton jársz majd."
Anya szavai még mindig a fülemben csengenek, pedig még évekkel ezelőtt, gyerekként kaptam tőle ezt az életbölcsességet. Sokat segített vele, bár akkor még nem értettem, hogy mit is akar ezzel. Bármi? Most komolyan, bármi lehetek? Hát, ezzel nem rövidítettük le a lehetőségek listáját, az egyszer biztos. Vagy mégis?
Mióta az eszemet tudom, és tisztában vagyok vele, hogy mi az az állat, azóta vagyok nagy állatbolond. Habár anya szerint már akkor is a család kutyája, Jack körül sertepertéltem - na jó, kúsztam -, amikor még azt se tudtam, mi fán terem az a kutya. Meg úgy egyáltalán, hogy állat. Hát, így kezdődött az én történetem az állatokkal. Mert hát sosem lehet elég korán kezdeni. Arról meg inkább ne is beszéljünk, hogy egyesek szerint én is egy állat vagyok... amit viszont kikérek magamnak, mert nem tudok róla, hogy így állna a helyzet.
Valószínűleg minden gyerek és kamasz egyik legutáltabb kérdése a Mi leszel, ha nagy leszel?. Mert most őszintén, mit lehet erre válaszolni azon kívül, hogy "magas", meg hogy "felnőtt". Jó, biztos mindenkinek megvannak a maga személyre szabott változatai. Esetemben azt hiszem a legfrappánsabb és legkézenfekvőbb válasz az "Állat. Vagy kutya. De az is állat, szóval..." volt a kérdésre. Igen, a hétéves Andrew számára itt meg is állt a tudomány. Aztán persze ahogy idősödtem és tágult a világnézetem szerencsére változott a Mi leszel, ha nagy leszel? kérdéshez való hozzáállásom is. Szép is lenne, ha még mindig a hétévesen adott válaszomnál tartanék, nem igaz? Mondjuk az igaz, hogy van, ami nem változik... az állatok ugyanis még mindig a nagy Terv részeit képezték és képezik a mai napig is. Egy ideig nem tudtam dűlőre jutni, hogy az emberekkel foglalkozzak - e inkább, vagy az állatokkal. Szeretek segíteni - bárkiről és bármiről legyen is szó. Nem gond, ha egy esetleges lelki gondot akarnak kisírni a vállamon, de egy bajbajutott állatkának is bármikor segítek. Ezért aztán egy darabig fej - fej mellett menetelt a fejemben ez a két lehetőség... aztán persze az állatok nyertek. Megint. Immár meg sem tudom számolni, hanyadjára. Azt hiszem mondhatjuk, hogy ez végérvényesen eldőlt, és tartja magát azóta is, hiszen Perdivel, a barátnőmmel együtt üzemeltetjük a PAWS Brave Hearts *101 menhelyet. Ráadásul anya tanácsát is szem előtt tartottam, így úgy érzem, hogy tényleg rátaláltam a jó útra.

Can we just be happy now?
Lehet, hogy azt mondtam, megtaláltam a jó utat. S lehet, hogy ez igaz is. Csakhogy az élet nem csak a munkából áll... akkor se, ha vagyunk olyan szerencsések, hogy szeretjük amit csinálunk. Márpedig szeretjük. Csakhogy a nagy kutyamentés közben elfelejtjük élni az életet. Elfelejtjük az érzelmeket, elfelejtjük, milyen az: igazán szeretni. Kiégünk. Nem akarok kiégni, szerintem Perdita sem... ahhoz fiatalok vagyunk.
Nemrég végre sikerült összehoznunk egy közös programot. Régóta, talán túl régóta is terveztük, de csak most sikerült összehozni. Azonban sajnos ez is félresikerült, és egy baleset következtében eltört a karom. Nem akarok hibáztatni senkit sem, hiszen ha valakit itt hibáztatni lehet, akkor az én vagyok, hát miért is nem figyeltem oda jobban? Ugyanakkor az is biztos, hogy ezután minden felbolydult. Fél kézzel nem tudok segíteni, bármennyire is szeretnék, ezért kényszerpihenőre lettem küldve. Úgy legalább nem hátráltatok. Aha... jó. Biztos tudnék olyan feladatot találni, amihez elég egy kéz is... nem? Na jó, azt én is érzem, hogy ez az érvelés nem igazán állja meg a helyét, de nem igazán tudom, mit is tehetnék. Dolgoznék, segítenék. Hasznosnak szeretném érezni, tudni magam, de jelenleg az egyetlen hasznos dolognak az bizonyul, ha itthon ülök a fenekemen, és pihenek. Ja, mert az olyan könnyű dolog, amikor annyi minden mást is tehetnék! Nem baj, kibírom valahogy, hiszen tudom, hogy minél hamarabb meggyógyulok, annál hamarabb mehetek vissza a menhelyre a kutyusokhoz és Perdihez. Az egyetlen baj az egészben - bár lehet, hogy ez sem igazán baj... - , hogy elkezdtem gondolkozni. Mármint úgy tényleg. Rájöttem, hogy biztos, hogy jó irányba haladunk... mármint érzelmileg. Fogalmam sincs, milyen az, amikor az embernek nincsenek érzései... nem is nagyon szeretném megtudni, mert biztos szörnyű lehet. Azt sem tudom, milyenek leszünk majd öregen, de most valahogy úgy érzem magam, mintha öreg lennék. Öreg és fáradt, pedig tudom, hogy van még mit csinálni. Minden téren. Perditának nem szóltam róla, mert még magamban sem könnyű erről beszélni, de néha megfordul a fejemben, ha mi van, ha rámunt és talált mást helyettem? Vagy még nem, de fog? Tudom, hogy hülyeség, de az érzéseket nem lehet befolyásolni... vagy igen? Mert akkor kérem a receptet. Bízom benne, nem arról van szó, hogy nem, csak... nem szeretném, ha annyira elmennénk az egyik irányba, hogy már késő lenne visszafordulni, és elindulni a másik úton. De ha így is állna a helyzet, akkor is, legalább együtt vagyunk a káoszban, remélhetőleg együtt is jövünk ki belőle. Azért remélem, hogy csak a baleset utáni csüggedtségem és ingerültségem mondat velem ilyeneket, és csak túlgondolom a dolgokat. Sajnos az valahogy mindig könnyen ment. Na nem baj, amint felgyógyulok megyek is vissza. Várjatok kutyusok, Perdita, megyek amint tudok!
Képességem

✦ Képes vagy felvenni egy dalmata alakját.
✦ Könnyen kiszimatolod és megérzed, hogy ki jó szándékú és ki rossz.
A képesség 5 lezárt játék után aktiválódik, tehát a 6. játékban.
Caleb Hale

Eden

Vendég
Vendég
Anonymous

Andrew Jackson Empty
TémanyitásAndrew Jackson Empty2021-06-03, 21:09

Csillámporos üdvözlet illet téged
Andrew Jackson ✦ Pongó

„The humans have tried everything. Now it's up to us dogs.”

Kedves Andrew!

Nem hittem volna, hogy bárki érdeklődne majd Pongó iránt, épp ezrét volt akkora meglepetés, mikor láttam, máris regisztrálta valaki! Andrew Jackson 2067867876  Andrew Jackson 2067867876 Nem tudom, honnan jöttél, kedves Eden, de te és egy másik tündér a fórumon mindig képesek vagytok olyan karaktereket felvenni, akikre nagy-nagy szükség van és akiket nagyon várnak! Ezért virtuális ölelés jár és nem is kevés: vedd úgy, hogy kiszorítom belőled a szuszt! Andrew Jackson 1504217148
Már csak azért is, mert az előtörténeted is tetszetős volt, sőt, tökéletes! Sajnálom a balesetet, főképp azt, hogy most ez kényszerpihenőt jelent Pongónak és... őszintén? Nehezen képzelem el otthon ücsörögve, tétlenkedve. Susi énem mondjuk tuti pezsgőt bont, hogy végre valamelyik tulaj pihen, még ha így is. Andrew Jackson 2732251548  Andrew Jackson 841472469
Továbbá... azért remélem, hogy megoldódik a kapcsolatod Perdivel teljes mértékben, azaz visszataláltok egymáshoz, mert én drukkolok nektek és imádlak titeket! Andrew Jackson 2607835867  Andrew Jackson 841472469
Ne haragudj, nem húzom tovább az időd...!

Foglalózz és szaladj Perdihez játszani! Andrew Jackson 2359898509  Andrew Jackson 4028024232

The cold never bothered me anyway.
Nem szórt rá senki csillámport

Evangeline Snow
Királynõ
Királynõ
Evangeline Snow
Mesehõs :
Andrew Jackson Cute-frozen-elsa-vx0ax77dyn98vc39
❝ Frozen❞
Elsa of Arendelle
Egyszer volt, hol nem volt... :
Andrew Jackson D2fdc972cc6bcb3cfd520b63fa956b19529fa484