Welcome to Fata Morgana
Mirage Mirror
I am afraid of what I'm risking if I follow you Into the unknown
Fata Morgana mágiája
jelenleg aktív

– Hercegnő! Mi történik? Mi ez a varázslat?
– Ez egy átok, léteznie sem volna szabad, nem tudom, hogy a nővéreim miféle sötét praktikákat használtak, hogy létrehozzák, de már késő bármit is tenni.
– Mi fog történni?
– Egy másik világban fogunk felébredni. Mi és mindenki, akit elér az átok. Jól figyelj, Tücsök! Nem fogunk emlékezni arra, kik vagyunk, de ha előbb térnek vissza az emlékeid, mint az enyémek, el kell mondanod, ki vagyok! Tudnom kell! Nem bízok a testvéreimben, többé senkiben, csak benned!
– Dehát...!
Nem volt időm tiltakozni, kérdezősködni vagy tovább értetlenkedni, mert a pulzálás következő hulláma elérte a hercegnőt. Solana köddé vált, a következő hullámban pedig Notus és Boreas is, Calypsoval együtt. A falhoz hátráltam, de a harmadik hullám engem is elért. Mintha elfújták volna a gyertyát, a gondolataim, a félelmeim, az álmaim, a céljaim... minden eltűnt, eltűntem én is, egy teljes pillanatra megszűntem létezni, majd egy új világban ébredtem valaki másként.” – Részlet a Tücsök Tihamér történetéből
Fata Morgana

határa
Számos és számtalan
karakter állás
Beszélgethetsz bárhogy
még állatok nyelvén is
Csillámport szórunk
a hőseinkre
Jelenleg 40 felhasználó van itt :: 7 regisztrált, 0 rejtett és 33 vendég :: 2 Bots

A legtöbb felhasználó (410 fő) 2024-10-19, 03:38-kor volt itt.
Mesénk fejezetei
lapozd, nézd!

Ok Tae-Moon
Ma 14:47-kor

Frida Leifsson
Ma 10:51-kor

Chi Bo-Ra
Ma 03:34-kor

Lydia Casey
Tegnap 20:22-kor

Lydia Casey
Tegnap 20:19-kor

Baba Shouta
Tegnap 19:58-kor

Vittorio Scarsi
Tegnap 19:03-kor

Woo Ryung
Tegnap 16:24-kor

Thiana Dair
Tegnap 14:57-kor

Onyx Blackwell
Tegnap 13:26-kor

Kiemelkedõ mesemondók
ebben a hónapban

32 Hozzászólások - 59%

4 Hozzászólások - 7%

3 Hozzászólások - 6%

3 Hozzászólások - 6%

2 Hozzászólások - 4%

2 Hozzászólások - 4%

2 Hozzászólások - 4%

2 Hozzászólások - 4%

2 Hozzászólások - 4%

2 Hozzászólások - 4%

Megosztás

Mirayla Wilson
I am afraid of what I'm risking if I follow you Into the unknown
ÜzenetSzerző
TémanyitásMirayla Wilson Empty2021-06-11, 00:14

Mirayla Wilson
Play by: Selena Gomez

Becenév
Mira, Rayla
Mesehős
Te Fiti ✦ Te Kā (Vaiana)
Tükörkép
Nem látja magát
Csoport
Gods ✦ Istenek
Foglalkozás
Munkanélküli
Családi állapot
Egyedülálló
Szexuális beállítottság
Pánszexuális
Mi történt velem?

Az élet nem volt kegyes hozzá, hisz huszonéves korára mindkét szülőjét elvesztette. Nem kellett ehhez más, csak egy apró szikra, egy istálló tele szénával… és meg is történt a katasztrófa. Édesanyja művész volt, s életének minden percét festéssel, szobrászkodással és írással töltötte. Lányával gyakran közösen művelték ezeket a csodálatos hobbikat, hiszen Mirayla is megörökölte a tehetséget az alkotáshoz. Az édesapja befektető volt, aki a már több generációs családi vagyon felett rendelkezett. Rideg volt és kegyetlen, ha pénzről volt szó, de családapaként és barátként sohasem ártott volna senkinek sem. A lány a baleset után egyedül szülei felfoghatatlan mértékű vagyona és elképesztő családi birtoka miatt nem került az utcára. Bezárkózott a szobájába, s magányosan éldegélt a kúriában. Csak a szolgákkal találkozott, hisz elkerülésük teljes mértékben lehetetlennek bizonyult volna a számára. A kezdetben végtelennel tűnő gyász azonban elmúlni látszott, s Mirayla egyre több kedvet érzett arra, hogy megmutassa magát a világnak. Újra szeretett volna mosolyogni és alkotni, ahogyan egykor édesanyjával tette. A társadalomba való visszatérését azonban az sem könnyítette meg, hogy a teste felett nem egyedül ő rendelkezett. A gyász létrehozott benne egy másik, vele teljes mértékben egyenlő személyiséget, aki épp annyira akart élni és létezni, mint ő. El sem tudta volna képzelni, hogy mi történne velük a városban, ha fény derülne erre a sötét titkukra. Egyezség született tehát a két személyiség között, mely mindegyiküknek adott lehetőséget a kibontakozásra, azonban e mellett nem veszélyeztették egymás életét. Az egyezség szerint naponta fogják váltogatni egymás között az irányítást, s igyekeznek teljesen más területeken megjelenni, teljesen más személyeket megismerni. Nem fognak beleszólni a másik kapcsolataiba és életútjába, a nap végén pedig átbeszélik a velük történteket. Csak a szolgák fognak tudni a két én létezéséről, de ők a Wilson családhoz való hűségüknek köszönhetően egy szót sem fognak szólni. A gyerekkorukat bár tölthették a kúria falai között, de ennek most már vége. Meg kell mutatniuk magukat a világ számára, s újra érezniük kell a boldogságot, amit már nagyon régóta megérdemelnének. Mira az édesanyjuk mintája szerint fog élni és folytatni fogja az alkotást és a művei kiállítását. Szeretne majd egy saját gallériát, ahol az édesanyja képei mellett a sajátjai fognak szerepelni, s ezzel tovább viheti a szívében élő örökségét. Rayla pedig az édesapjuk elveit fogja követni. Keresni fog a városban olyan személyeket és helyeket, amik megérik a pénzének befektetését. Az üzleti partnereivel nem fog kesztyűs kézzel bánni, persze ezt csak és kizárólag az ő érdekükben teszi. Az apja által megszerzett pénzért mindennél jobban fog harcolni, s nem fogja hagyni, hogy akár egy része is kárba vesszen. A szabályok átbeszélve, a szerepek kiosztva, indulhat tehát a showműsor…

Képességem

✦ Képes életet generálni maga körül, legyen szó növényekről vagy állatokról.
✦ Arra is képes, hogy változtasson a méretén. Meg tud nőni hatalmasra és össze tud menni apróra is.
✦ Létre tud hozni mágikus tárgyakat és másokra át tudja ruházni. Viszont, ha az illető tovább adja, nála már nem fog úgy működni, mint annál, akinek Ő adta.
✦ Te Kā énje miatt képes a tüzet manipulálni, lávát létrehozni. Ebből tűzgolyót, lávagolyót is képes alkotni.
A képesség 5 lezárt játék után aktiválódik, tehát a 6. játékban.
Mirayla Wilson

Mirayla

Vendég
Vendég
Anonymous

Mirayla Wilson Empty
TémanyitásMirayla Wilson Empty2021-06-11, 23:58

Csillámporos üdvözlet illet téged
Mirayla Wilson ✦ Te Fiti ✦ Te Kā

„World of Moana”

Kedves Te Fiti ✦ Te Kā!

Először is bocsánatot kérnék, amiért ilyen sokára jutottam el hozzád a napom sűrűbbre sikeredett, mint terveztem, de inkább rá is térek a lényegre, mert nem szeretnélek még ennél is tovább megvárakoztatni, hiszen biztosan már nagyon szeretnél hivatalosan megérkezni a játéktérre is.  Mirayla Wilson 2732251548
Egyik kedvencem eme hölgyemény a kettős személyisége miatt amelyet kíváncsi vagyok, hogy mégis miként fogsz majd bemutatni a játéktéren.  Mirayla Wilson 2067867876 Még az is érdekes lenne, hogy összefutnál az én személyiségzavaros kis sárkányommal is, ami talán még igazán érdekes szituációkat is szülhet.  Mirayla Wilson 2250790558
Na, de nem is húzom tovább az időt, hiszen minden a helyén van így egy percig sem tartanálak fel tovább gyorsan ejtsd meg a foglalókat aztán pedig már nincs más hátre, mint előre.  Mirayla Wilson 3375341651

Jó szórakozást kívánok.  Mirayla Wilson 321849167  Mirayla Wilson 2426842179

Vendég
Vendég
Anonymous

Mirayla Wilson Empty

Mirayla Wilson

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Similar topics

-
» Finnegan Wilson