Welcome to Fata Morgana
Mirage Mirror
I am afraid of what I'm risking if I follow you Into the unknown
Fata Morgana mágiája
jelenleg aktív

– Hercegnő! Mi történik? Mi ez a varázslat?
– Ez egy átok, léteznie sem volna szabad, nem tudom, hogy a nővéreim miféle sötét praktikákat használtak, hogy létrehozzák, de már késő bármit is tenni.
– Mi fog történni?
– Egy másik világban fogunk felébredni. Mi és mindenki, akit elér az átok. Jól figyelj, Tücsök! Nem fogunk emlékezni arra, kik vagyunk, de ha előbb térnek vissza az emlékeid, mint az enyémek, el kell mondanod, ki vagyok! Tudnom kell! Nem bízok a testvéreimben, többé senkiben, csak benned!
– Dehát...!
Nem volt időm tiltakozni, kérdezősködni vagy tovább értetlenkedni, mert a pulzálás következő hulláma elérte a hercegnőt. Solana köddé vált, a következő hullámban pedig Notus és Boreas is, Calypsoval együtt. A falhoz hátráltam, de a harmadik hullám engem is elért. Mintha elfújták volna a gyertyát, a gondolataim, a félelmeim, az álmaim, a céljaim... minden eltűnt, eltűntem én is, egy teljes pillanatra megszűntem létezni, majd egy új világban ébredtem valaki másként.” – Részlet a Tücsök Tihamér történetéből
Fata Morgana

határa
Számos és számtalan
karakter állás
Beszélgethetsz bárhogy
még állatok nyelvén is
Csillámport szórunk
a hőseinkre
Jelenleg 52 felhasználó van itt :: 7 regisztrált, 0 rejtett és 45 vendég :: 2 Bots

A legtöbb felhasználó (410 fő) 2024-10-19, 03:38-kor volt itt.
Mesénk fejezetei
lapozd, nézd!

Ok Tae-Moon
Ma 14:47-kor

Frida Leifsson
Ma 10:51-kor

Chi Bo-Ra
Ma 03:34-kor

Lydia Casey
Tegnap 20:22-kor

Lydia Casey
Tegnap 20:19-kor

Baba Shouta
Tegnap 19:58-kor

Vittorio Scarsi
Tegnap 19:03-kor

Woo Ryung
Tegnap 16:24-kor

Thiana Dair
Tegnap 14:57-kor

Onyx Blackwell
Tegnap 13:26-kor

Kiemelkedõ mesemondók
ebben a hónapban

32 Hozzászólások - 59%

4 Hozzászólások - 7%

3 Hozzászólások - 6%

3 Hozzászólások - 6%

2 Hozzászólások - 4%

2 Hozzászólások - 4%

2 Hozzászólások - 4%

2 Hozzászólások - 4%

2 Hozzászólások - 4%

2 Hozzászólások - 4%

Megosztás

Dahye Nabi
I am afraid of what I'm risking if I follow you Into the unknown
ÜzenetSzerző
TémanyitásDahye Nabi Empty2021-06-30, 18:39

Dahye Nabi
Play by: Kim Go eun

Becenév
Nabi
Mesehős
Tomago (Hős6os)
Tükörkép
nem látja magát
Csoport
Heroes ✦ Hősök
Foglalkozás
Hero6 társtulajdonos
Családi állapot
Egyedülálló
Szexuális beállítottság
Heteroszexuális
Mi történt velem?

Szóval, ott van a mi csapatunk. Hatan vagyunk így a nevünk Hero6 Tech Company lett. Vagyis a hatodik tagunk mondhatni a semmiből jött hozzánk. Amit nehéz volt megszokni, mivel más mint a többiek. Időbe telt mire megszoktam, hogy nem lehet mindent egyedül csinálni. Eleinte nem volt könnyű megszokni, a többieket mivel nem én vagyok, a legszociálisabb ember. Viszont nem azt mondom, hogy nem örülök amiért megismertem új embereket. Így valamivel nyitottabb lettem mint voltam. És nem panaszkodhatok, mivel tényleg jó a társaságuk. Baymax csatlakozásakor eléggé különbözőek voltak a vélemények mikor szinte azonnal befogadtuk. Ami szerintem egy elhamarkodott döntés volt. Persze ezzel a véleménnyel egyedül voltam és az ellenkezőjét gondolták mint én. Ami nem lepett meg, mert nem ez volt az első alkalom. Hiro örült neki a legjobban, mintha a testvérét kapta volna vissza. Ő sajnos még az előtt eltűnt mielőtt megalapítottuk volna a céget. Szeretek Mézvirággal időt tölteni mivel jó néha nem csak a kütyükkel foglalkozni. Persze hamar kibővült ez a kétfős társaság aminek a tagja lett Fényfúria és Britney ahol Stellaval, is hosszú eszmecserét folytattunk. Ez a kapcsolat, persze hamar átalakult barátsággá. A négy legjobb barátnő akik együtt járnak vásárolni és egyéb ilyen programokat csinálni, persze ha Fényfúria csatlakozik hozzánk. Ami nem mindig jön össze. Időnként jó kikapcsolódni és nem csak a munkával foglalkozni. Egy ilyen este jutottunk oda, hogy a srácokat rangsoroltuk. A lista tetejére került Hiro mivel ő nem igazán tetszik egyikünknek sem. Vagy inkább nem annyira érdekfeszítő. A lista legalján pedig Fred szerepelt. Pedig nem túl nehéz kitalálni, Mézvirág oda-vissza van Fred-ért, persze ezt nem igazán vallaná be neki. Vagy talán fél attól miszerint a többiek megtudják. Kicsit meg is lepett mivel sejtettem, hogy tetszik neki viszont azt nem, hogy ennyire. Lehet, igen sőt biztos, hozzászoktam a nyüzsgéshez, de ez nem jelenti, hogy még nem szeretek egyedül lenni a laborban. Az egyik ilyen alkalommal mikor elmerültem a gondolataim és ötleteim között arra figyeltem fel, hogy nem csak én vagyok itt. Párbeszédet hallottam, így elkezdtem felkutatni a labort, miszerint honnan és kiktől jön ez a hang. Nem telt sok időbe mire rájöttem, hogy Britney és Hiro beszélgetnek. Valószínűleg az egyik új kém kütyüről amit, még most fejlesztünk. Ki mondta hogy nem csinálunk pont kémeknek kütyüket? Amik az új bevetéseken tudnak használni egyszerűek de mégis hatásosak. Nem tudom Britney csak a kütyü miatt volt - e a laborban vagy valami egészen más miatt. Amire persze van egy sejtésem, de nem igazán tetszik. Erről jobb ha, még nem tud senki.
Képességem

✦ Kiváló atlétikával rendelkezel. Különböző sportokban vettél részt köztük remekül kick-boxolsz.
✦ Remekül vezetsz mondhatni nincs olyan jármű, amit ne profi szinten vezetnél.
✦ Fejlett mérnöki készségekkel rendelkezel ami segítségedre van mindenféle kütyü megalkotásakor.
A képesség 5 lezárt játék után aktiválódik, tehát a 6. játékban.
Amelia W. Dearborn

Squirrel

Vendég
Vendég
Anonymous

Dahye Nabi Empty
TémanyitásDahye Nabi Empty2021-07-01, 11:53

Csillámporos üdvözlet illet téged
Dahye Nabi ✦ Tomago

„Welcome to the nerd lab.”

Kedves Tomago!

Dahye Nabi 2250790558  Dahye Nabi 2250790558  Dahye Nabi 2250790558  Dahye Nabi 2250790558  Dahye Nabi 2250790558
Szinte kiugrom a bőrömből, hogy egy újabb Hero6 csapattagot köszönhetünk a köreinkben.  Dahye Nabi 2067867876 Már pusztán ezzel a ténnyel mérhetetlenül boldoggá tettél az előtörténetedet olvasva pedig csak még boldogabb lettem.  Dahye Nabi 2607835867
Nagyon tetszik, ahogy minden részletre kitértél a karakterrel kapcsolatosan és már most tűkön ülök, hogy mégis milyen lesz a kapcsolatod majd Britney-vel meg aztán, hogy miként alakul a csapat közötti kémia, hogyha kiderül, hogy a laborban tartózkodik, mikor az valamilyen szinten a ti szent helyetek és közös beleegyezéssel kellene ott legyen csak egy kívülálló...  Dahye Nabi 2359898509
Gahh, arra pedig még kíváncsibb vagyok, hogy tényleg elfogadtad teljesen Baymax vagy még lesznek nézeteltérések majd köztetek, szóval megannyi érdekes lehetőséget rejt a karaktert, amit csak ki kell használni és én mindkét felemmel határozottan állok a szolgálatodra bevetésre készen.  Dahye Nabi 2780304454
Foglald le az aranyos pofidat meg vésd be magad te is a Hero6 céghez aztán pedig senki és semmi nem állít meg téged abban, hogy belevesd magad a játéktér izgalmaiba.  Dahye Nabi 1149350199  Dahye Nabi 841472469

Jó szórakozást kívánok, love!  Dahye Nabi 1149350199  Dahye Nabi 2780304454

Vendég
Vendég
Anonymous

Dahye Nabi Empty

Dahye Nabi

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Similar topics

-
» confrontation✦ nabi & miyoung
» build it from the ground ✦ nabi & si-hyun