Welcome to Fata Morgana
Mirage Mirror
I am afraid of what I'm risking if I follow you Into the unknown
Fata Morgana mágiája
jelenleg aktív

– Hercegnő! Mi történik? Mi ez a varázslat?
– Ez egy átok, léteznie sem volna szabad, nem tudom, hogy a nővéreim miféle sötét praktikákat használtak, hogy létrehozzák, de már késő bármit is tenni.
– Mi fog történni?
– Egy másik világban fogunk felébredni. Mi és mindenki, akit elér az átok. Jól figyelj, Tücsök! Nem fogunk emlékezni arra, kik vagyunk, de ha előbb térnek vissza az emlékeid, mint az enyémek, el kell mondanod, ki vagyok! Tudnom kell! Nem bízok a testvéreimben, többé senkiben, csak benned!
– Dehát...!
Nem volt időm tiltakozni, kérdezősködni vagy tovább értetlenkedni, mert a pulzálás következő hulláma elérte a hercegnőt. Solana köddé vált, a következő hullámban pedig Notus és Boreas is, Calypsoval együtt. A falhoz hátráltam, de a harmadik hullám engem is elért. Mintha elfújták volna a gyertyát, a gondolataim, a félelmeim, az álmaim, a céljaim... minden eltűnt, eltűntem én is, egy teljes pillanatra megszűntem létezni, majd egy új világban ébredtem valaki másként.” – Részlet a Tücsök Tihamér történetéből
Fata Morgana

határa
Számos és számtalan
karakter állás
Beszélgethetsz bárhogy
még állatok nyelvén is
Csillámport szórunk
a hőseinkre
Jelenleg 54 felhasználó van itt :: 7 regisztrált, 0 rejtett és 47 vendég :: 2 Bots

A legtöbb felhasználó (410 fő) 2024-10-19, 03:38-kor volt itt.
Mesénk fejezetei
lapozd, nézd!

Ok Tae-Moon
Ma 14:47-kor

Frida Leifsson
Ma 10:51-kor

Chi Bo-Ra
Ma 03:34-kor

Lydia Casey
Tegnap 20:22-kor

Lydia Casey
Tegnap 20:19-kor

Baba Shouta
Tegnap 19:58-kor

Vittorio Scarsi
Tegnap 19:03-kor

Woo Ryung
Tegnap 16:24-kor

Thiana Dair
Tegnap 14:57-kor

Onyx Blackwell
Tegnap 13:26-kor

Kiemelkedõ mesemondók
ebben a hónapban

32 Hozzászólások - 59%

4 Hozzászólások - 7%

3 Hozzászólások - 6%

3 Hozzászólások - 6%

2 Hozzászólások - 4%

2 Hozzászólások - 4%

2 Hozzászólások - 4%

2 Hozzászólások - 4%

2 Hozzászólások - 4%

2 Hozzászólások - 4%

Megosztás

Ryu Soren
I am afraid of what I'm risking if I follow you Into the unknown
ÜzenetSzerző
TémanyitásRyu Soren Empty2021-07-08, 23:55

Ryu Soren
Play by: Song Kang

Becenév
Soren, Ren
Mesehős
Boun (Raya és az utolsó sárkány)
Tükörkép
látja magát
Csoport
Rebels ✦ Lázadók
Foglalkozás
Kisegítő az Outcast's Clubban
Családi állapot
Egyedülálló
Szexuális beállítottság
Biszexuális
Mi történt velem?

Az ember megérzi ha mennie kell valahonnan. Akkor is, ha a körülötte lévők akarják valamiért kitenni a szűrét az adott környezetből, és akkor is, ha a szíve vezérli egy bizonyos útra. Egy útra, ami teljesen más, mint amin eddig járt. Ez történt velem is. Szokták mondani, hogy járt utat járatlanért el ne hagyj. Én megtettem. Mert ha menni kell akkor menni kell. Márpedig ha szólít a szív, akkor nincs visszaút, nincs kérdés, nincs alkudozás, hogy naaa, hadd maradjak csak még egy kicsit a jó meleg, ismerős közegben!, nincs kibúvó, hogy megyek, ha.... Semmi ilyesmi, csak hogy  nincs más hátra, mint előre módon fejest ugorjon az ismeretlen óceánjába, és megpróbálja túlélni a viharos hullámok okozta hányattatást. Nekem sikerült, legalábbis eddig. Az, hogy ezután mi lesz, azt viszont még én magam sem tudom.
Persze egyedül valószínűleg nekem sem sikerült volna megkapaszkodnom azokon a bizonyos hullámokon és fennmaradni rajtuk. Ha nem találtam volna rá Tongra és Noira, akkor talán még ma is elveszetten kóborolnék valahol és keresném a helyemet. Oké, a helyemet még most is keresem, hazudnék, ha mást mondanék. Ugyanakkor tudom, érzem, Tongnál jó helyen vagyok, és egy időre megnyugodhatok. Remélhetőleg egy jó hosszú időre, ugyanis nem szeretnék egyhamar vitorlát bontani. Bár ha megint szólít az út és a szívem, akkor nincs más választásom - tetszik vagy sem, menni kell. Egyelőre azonban semmi ilyesmit nem  érzek. Sőt, azt kell mondjam, hogy talán még azt is súgja a szívem, hogy maradjak, és végre kössek ki, mert nem lehet állandóan csak vándorolni. Pihenésre is szükség van időnként. Én pedig ismét hallgatok a szívemre, és maradok Tong és Noi mellett. Ettől kezdve úgy élünk együtt, mint egy kis család. A férfi olyan nekem, mintha a saját apám lenne, és a lánnyal is egész jól kijövünk. Illetve... ha szabad ezt mondanom, akkor úgy érzem jobban, mint egész jól. Csakhogy kicsit olyan nekem, mintha a testvérem lenne, így aztán igyekszem elnyomni magamban bizonyos érzéseket. Azt hiszem senkinek nem lenne túl jó, ha felszínre törnének. Bőven elég, ha én tudom hogyan is érzek Noi iránt. Legalábbis egyelőre. Aztán hogy később veszem -e a bátorságot és elmondom -e neki? Őszintén szólva fogalmam sincs. Tudom, hogy joga van tudni, de nem akarok ezzel esetlegesen belerondítani a köztünk lévő kapcsolatba. Na persze ha mégis sikeresnek bizonyulna a próbálkozásom, annak nagyon is örülnék, de mégis bennem a félsz, hogy mi van, ha mégsem jön össze.
Tényleg úgy élünk mint egy kis család. Noi mosogat - van, hogy velem karöltve. Bár abból nem sok jó származik, mert közben összevissza fröcskölünk mindent - sokszor egymást is. De legalább jól szórakozunk közben. Ez is számít, ugye? Én vállaltam a főzést, és egyáltalán nem kényszerűségből, muszájból csinálom. Szeretek főzni, sőt mi több azt mondják jó is vagyok benne. Őszintén szólva mióta tudok főzni azóta fejlődni szeretnék benne. Egyre jobb és jobb szeretnék lenni benne, hogy örömet okozhassak a főztömmel azoknak, akik megkóstolják azt. Remélhetőleg egy nap elérem ezt a célomat. Viszont hiába tudok jól főzni, papírom sajnos nincs róla, így egyelőre meg sem próbálok ezen a vonalon munkát keresni, hiszen valószínűleg rögtön vissza is pattannék a szűrőn. Jobb nem kockáztatni. Illetve... valamilyen szinten mégis közöm van a főzéshez, mert az Outcast's Clubban dolgozom kisegítőként, ezáltal pedig a konyhára is rálátok. Talán egyszer majd én magam fogok irányítani egy éttermet, vagy legalább ténylegesen dolgozhatok egyben, ne csak kisegítőként.
Alapvetően azt tudnám mondani, hogy szinte a helyemen vagyok. Szinte. Persze dolgozni kell érte, de ez velejár. Azonban az én szekrényemben is megvannak azok a bizonyos csontvázak. Dolgok, amikről nem szoktam, és nem is szeretnék beszélni senkinek sem. Persze van, amibe nincs beleszólásom, és ha ki akar bújni a szög a zsákból, akkor kilyukasztja a zsákot és kibújik belőle. Képzavar? Totális, tisztában vagyok vele. Hogy nekem mi a zsák, a lyuk és a szög? Az, hogy Fogatlan addig - meddig nyaggatott, amíg kihúzta belőlem, hogy bizony két kapura játszom. Ez persze egyáltalán nem tetszik, mert miért is kellene mindenkinek tudnia, hogy a saját nememhez is vonzódom? Ugyanmár! Ismeri a magánügy és a privát szféra fogalmát? Nem vagyok biztos benne... és akkor még csodálkozik, hogy szúrós szemmel méregetem, ha találkozunk. Kell még ezen csodálkozni? Nem hiszem, ő viszont mégis ezt teszi. Nem értem... A másik meg, amit egyelőre tényleg csak én tudok, hogy már egy ideje látok egy kisfiút a tükörben. Először nem igazán tudtam hová tenni ezt az egészet, de mostanában már olyan, mintha valami régi ismerősömet köszönteném a fiú képében. Persze ettől még nem lesz kevésbé furcsább a helyzet, de a furcsa is megszokottá válhat, nincs ezzel semmi gond.
Képességem

✦ Amint visszatérnek az emlékeid és aktiválódik a képességed, az ételeid íze, vagyis inkább utóhatása a fűszereidtől megváltozik attól függően, hogy mit akarsz elérni. A legtöbb ételed a boldogság érzetét adja annak, aki megeszi, míg mások, ha úgy akarod, méregként élik meg a lenyelt falatot.

A képesség 1 lezárt játék után aktiválódik, tehát a 2. játékban.
Caleb Hale

Eden

Vendég
Vendég
Anonymous

Ryu Soren Empty
TémanyitásRyu Soren Empty2021-07-09, 09:19

Csillámporos üdvözlet illet téged
Ryu Soren ✦ Boun

„Today’s special is to go.”

Kedves Boun!

Ryu Soren 2250790558  Ryu Soren 2250790558  Ryu Soren 2250790558  Ryu Soren 2250790558  Ryu Soren 2250790558
Mérhetetlenül örülök annak, hogy megérkeztél a köreinkbe.   Ryu Soren 2067867876
Őszintén imádom azt, hogy mennyire egyszerűen meg tudod ragadni a karaktereidet mindegyik a maga formájában különleges, amit tökéletesen meg tudsz ragadni. Jelen esetben nagyon tetszett, ahogy leírtad, hogy egyszer a biztos, megszokott közeg már nem volt ugyanaz és el kellett hagynod és utána újra megtalálnod az utadat.  Ryu Soren 1504217148
Örülök, hogy végül sikerült megtalálnod azt a helyet, amit otthonodnak tekinthetsz és olyan emberek vesznek körül, akik törődnek velük, ahogyan te is velük.  Ryu Soren 2607835867 Kíváncsi vagyok, hogy miként fognak alakulni a kapcsolataid, hiszen sokáig semmit nem lehet elnyomni magunkban, hiszen az csak belülről falna fel, úgyhogy kíváncsi vagyok mi lesz még a vége a kettőtök történetének Noi-va.  Ryu Soren 3375341651
Azt pedig mondanom sem kell, hogy Fogatlan felem már alig várja, hogy tovább táncolhasson az idegeiden, de talán egyszer majd inkább már pont fordítva fog történi..  Ryu Soren 3375341651
Mindenesetre teljesen biztos vagyok benne, hogy életed tele lesz izgalmakkal, mondhatni egy percig sem fogsz tudni majd unatkozni, úgyhogy nem is tartanálak tovább fel egy perccel sem..  Ryu Soren 2067867876
Foglald le a szívdöglesztő arcodat, vésd be magad a foglalkozások közé aztán pedig senki és semmi nem állít meg abban, hogy meghódítsd magadnak a játékteret és rajta mindenki mást is.  Ryu Soren 1298976811

Jó szórakozást kívánok!   Ryu Soren 642527747   Ryu Soren 2359898509  

Vendég
Vendég
Anonymous

Ryu Soren Empty

Ryu Soren

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Similar topics

-
» mina & soren ✦ what's on the menu?