Welcome to Fata Morgana
Mirage Mirror
I am afraid of what I'm risking if I follow you Into the unknown
Fata Morgana mágiája
jelenleg aktív

– Hercegnő! Mi történik? Mi ez a varázslat?
– Ez egy átok, léteznie sem volna szabad, nem tudom, hogy a nővéreim miféle sötét praktikákat használtak, hogy létrehozzák, de már késő bármit is tenni.
– Mi fog történni?
– Egy másik világban fogunk felébredni. Mi és mindenki, akit elér az átok. Jól figyelj, Tücsök! Nem fogunk emlékezni arra, kik vagyunk, de ha előbb térnek vissza az emlékeid, mint az enyémek, el kell mondanod, ki vagyok! Tudnom kell! Nem bízok a testvéreimben, többé senkiben, csak benned!
– Dehát...!
Nem volt időm tiltakozni, kérdezősködni vagy tovább értetlenkedni, mert a pulzálás következő hulláma elérte a hercegnőt. Solana köddé vált, a következő hullámban pedig Notus és Boreas is, Calypsoval együtt. A falhoz hátráltam, de a harmadik hullám engem is elért. Mintha elfújták volna a gyertyát, a gondolataim, a félelmeim, az álmaim, a céljaim... minden eltűnt, eltűntem én is, egy teljes pillanatra megszűntem létezni, majd egy új világban ébredtem valaki másként.” – Részlet a Tücsök Tihamér történetéből
Fata Morgana

határa
Számos és számtalan
karakter állás
Beszélgethetsz bárhogy
még állatok nyelvén is
Csillámport szórunk
a hőseinkre
Jelenleg 39 felhasználó van itt :: 10 regisztrált, 0 rejtett és 29 vendég :: 2 Bots

A legtöbb felhasználó (410 fő) 2024-10-19, 03:38-kor volt itt.
Mesénk fejezetei
lapozd, nézd!

Ok Tae-Moon
Ma 14:47-kor

Frida Leifsson
Ma 10:51-kor

Chi Bo-Ra
Ma 03:34-kor

Lydia Casey
Tegnap 20:22-kor

Lydia Casey
Tegnap 20:19-kor

Baba Shouta
Tegnap 19:58-kor

Vittorio Scarsi
Tegnap 19:03-kor

Woo Ryung
Tegnap 16:24-kor

Thiana Dair
Tegnap 14:57-kor

Onyx Blackwell
Tegnap 13:26-kor

Kiemelkedõ mesemondók
ebben a hónapban

32 Hozzászólások - 59%

4 Hozzászólások - 7%

3 Hozzászólások - 6%

3 Hozzászólások - 6%

2 Hozzászólások - 4%

2 Hozzászólások - 4%

2 Hozzászólások - 4%

2 Hozzászólások - 4%

2 Hozzászólások - 4%

2 Hozzászólások - 4%

Megosztás

Zhang Shi
I am afraid of what I'm risking if I follow you Into the unknown
ÜzenetSzerző
TémanyitásZhang Shi Empty2022-05-02, 23:59

Zhang Shi
Play by: Shin Se Kyung

Becenév
Shi
Mesehős
Fa Mulan (Mulan)
Tükörkép
látja magát és emlékszik
Csoport
Heroes ✦ Hősök
Foglalkozás
A vadászegyesület tagja
Családi állapot
Bonyolult ✦
Szexuális beállítottság
Hetero
Mi történt velem?

Mit keresek itt? - teszem fel magamnak a kérdést némán ezredszerre, úgy ahogy Shang tette fel, már legalább ugyanennyiszer, hangosan, nem épp kedvesen.
Igazság szerint, talán pont itt van a helyem, csak ezt még sem ő sem más nem tudja. Kicsi korom óta pontosan erre tanított az apám, mert tudta, hogy teljesen reménytelen vagyok a lányos dolgokat illetően. Persze anya megpróbált megtanítani, hogy hogyan készíti a gőzgombócot, meg hogyan készítette a szebbnél szebb ruhákat, de őszintén szólva, semmi tehetségem a dologhoz, és ez már egészen kicsi koromban is így volt.
Ahelyett, hogy a lányokkal játszottam volna, a fiúkkal kergetőztem, békákat fogdostam, botokkal harcoltunk, és körbe rohangáltuk a közeli mezőt. Később azt mondták már nem lehetek köztük, túl lányos vagyok, csak mert a szüleim igyekeztek csinos ruhákban járatni. Az egyik kedvenc játékomat meg némi uzsonnámat elcseréltem egy fiúval, aki ugyanabba az oviba járt, ő odaadta nekem a napközis, koszos ruháját, így már kész is volt a terv: ha nem látszok lánynak, talán engednek játszani. Mushu már akkor is mellettem állt, és mint mindig, jelezte, hogy ebből még baj lesz, de azért nem buktatott le. Ő a legjobb barátom, a mai napig!
Nem ismeretlen tehát számomra az a fajta álarc, amit magamra öltöttem a vadász egyesületben. A kérdésre a válasz, hogy mit keresek itt? Nagyon is egyszerű: ehhez értek. Ezt akarom csinálni, soha nem is akartam mást. Az iskolában mindig is a biológia érdekelt, és a természettudományok, apám megtanított kiismerni magam az erdőben, követni az állatok nyomát, megtanított lőni íjjal és puskával is. Persze nem voltam valami hű-de-profi, de azért nem kellett szégyenkeznem miatta. Apa nem dolgozott a vadász egyesületnek, ő önálló volt mindig is, de sajnos a betegsége előbb jött, mint hogy nekem átadjon annyi tudást, hogy ebből én is megélhessek. Amikor a betegsége miatt munkát kellett keresnem, nem volt kérdés, hogy hová mennék, egész addig amíg Shang olyan rondán el nem küldött. Pedig szó szerint, a ballagásról rohantam a vadász egyesülethez, csinos ruhában, szépen megfésülve, úgymond megadva a módját… hát, el is küldött. Szokása szerint, nem túl kedvesen. Szóval, Mushuval karöltve, és tőle kölcsönkérve néhány ruhát a kezdetekhez, levágtam a hajam, morcos arcot öltöttem magamra, még a szemöldököm is összeborzoltam, és úgy mentem vissza. Felvettek, de persze Shang se hülye, szerintem viszonylag hamar összerakhatta, hogy nem vagyok fiú, mindenesetre, ennél jobban már csak szándékosan tudna szivatni, úgyhogy nem aggódom. Miért is aggódnék?
Hát pont azért. Mert amikor már nem figyelsz, amikor biztonságban érzed magad, akkor történnek katasztrofális dolgok. Épp egy vadászaton voltunk, szépen halkan, csendben, amikor megtorpantam, mert furcsa neszt hallottam valahonnan. Kérdőn pillantottam Mushura, pedig nem ő volt a hang forrása, de azt hittem, reméletem, hogy ő lát valamit, de ekkor megcsúsztam, mert bár ezerszer elmondta Shang, hogy figyeljünk a lyukakra, én nem vettem észre, és olyan szerencsétlenül ragadtam meg a puskám, hogy az elsült, és megsebesített valakit. Szerencsére nem halálosan, de ahhoz épp eléggé, hogy teljesen megmerevedjek. Ha egy kicsit is kevésbé lettem volna sokkos állapotban, akkor azonnal elmondom Shangnak, hogy mi történt, de egy hang sem jött ki a torkomon, így Mushu vitte el a balhét. Nem értem miért, nem értem mi vezérelte ebben, hiszen én hibáztam, a büntetés is nekem járna. Nem telik el úgy nap, hogy ne lenne emiatt az egész eset miatt bűntudatom. Tényleg, nem is kívánhatnék nála jobb barátot, még ha rossz érzéssel is tölt el, hogy miattam és helyettem lett most ő a fekete bárány.
Ahogy bűntudatom van amiatt is, hogy titkolózok a beteg apám előtt, hiszen hogyan is mondhatnám el neki, hogy “szia apa, Mulan vagyok, ugye emlékszel rám?”. Nem is tehetném, hogy ilyesmivel felzaklassam, annál jobban szeretem, és az állapota sem valami fényes. Minden nap elmegyek a gyógyfüvekért a teájához, és minden nap amikor hazaérek, akkor én magam készítem el neki, és ülök az ágya mellett amíg csak kedve van beszélgetni. Hiányzik a régi életem, amire még csak nemrég kezdtem egyáltalán emlékezni. Hiányzik Mushu, az én kis nagyszájú gyík-sárkány barátom, a bajtársaim és persze Shang is. Ő a leginkább, de nem aggódom érte, hiszen tudom, hogy remek katona, bárhol legyen is, ő biztosan jobban aggódik értem, mint amennyire saját magával foglalkozik. Tudom, hogy jól van, érzem a csontjaimban, csak ez az egy gondolat az, ami visszatart, hogy éjjelente ne sírjam tele a párnámat. Ha nincs ez az egész, ha nem kerülök ide, távol az otthonomtól és tőle, akkor már valószínűleg réges rég a közös családunkat terveznénk. Ehelyett most azt sem tudom, egyáltalán merre keressem?
Mindezek előtt azonban van egy sokkal fontosabb dolgom. Meg akarom én is látogatni John-t, és elmondani neki az igazat. Hogy miattam van ott, én tehetek az egészről, nem figyeltem, és csaknem megöltem őt. Borzasztóan bánt ez az eset, azóta mintha nem is lennék igazán önmagam a vadászatokon sem. Szinte már túlságosan óvatossá váltam. Shangnak is el kell mondanom, hogy én voltam, nem hagyhatom, hogy Mushu elvigye a balhét, egyszerűen a becsületem és a lelkiismeretem nem bírná el, még akkor sem, ha emiatt kirúgnak. Vajon akkor is kirúgnának, ha elmondom ki vagyok igazán? Na hiszen! Ha nekiállnék magyarázni, hogy én vagyok Fa Mulan, szerintem a főnököm azonnal a diliházba csukatna. De talán ő sem olyan szőrösszívű, mint amilyennek tűnik.

Képességem

✦ Az emlékeid visszatértével a katonai kiképzésen szerzett tudásod teljesen a tiéd lesz. Az egyik legkiválóbb lehetsz a Vadászegyesületben. Képes leszel a kardoddal bánni, a lövészismereted páratlan lesz, valamint lovagolni is fogsz tudni (habár erre egyelőre nem lesz lehetőséged a városban).

Aileen Hanigan

Dee

Vendég
Vendég
Anonymous

Zhang Shi Empty
TémanyitásZhang Shi Empty2022-05-03, 22:51

Csillámporos üdvözlet illet téged
Zhang Shi ✦ Mulan

„If i wear a Mask i can fool the world, but i can not fool my Heart”

Kedves Shi!

Nem is tudom, hogy hol kezdjem… de rögtön az első dolog, amit meg kell említenem, hogy nagyon örülök, hogy megérkeztél. A fiam már Shang érkezése után is örömtáncot járt, de mikor látta, hogy Mulan is itt van, majd kiugrott a bőréből.  Zhang Shi 2067867876  Zhang Shi 2067867876  Zhang Shi 2067867876  Zhang Shi 2067867876

Most elemezhetném a lapodat és leírhatnám, hogy éppen mi volt jó… de egyszerűen nem tudok csak egy dolgot kiemelni. Úgy volt tökéletes, ahogyan megírtad. Mindenre kitértél, ami fontos volt a karakter életében, hol Shangot, hol pedig az apjáról lehetett olvasni.  Zhang Shi 1149350199  Zhang Shi 3726835930  Zhang Shi 841472469

Oké, talán mégis… ki tudok emelni pár dolgot, de a legfontosabb... (és emiatt lehet megkapom az elfogult titulust  Zhang Shi 2732251548 ) az a Mushu-val kapcsolatos rész volt. Pont Amiatt, hogy jobb barátot nem is kívánhat a lány. Megmelengette a szívemet ez a sor.  Zhang Shi 2426842179  Zhang Shi 841472469

Lehetne még sorolni, de inkább befogom és hagyom, hogy intézd a fontos dolgokat. Mindenképp foglalózz és utána vár is a játéktér. Üdv közöttünk! Zhang Shi 841472469  Zhang Shi 841472469  Zhang Shi 841472469  Zhang Shi 841472469

Nem szórt rá senki csillámport

Baba Shouta
Isten
Isten
Baba Shouta
Mesehõs :
Zhang Shi 68b0ffae4e69ccec1d99ea22a5a8e3d9d29d0391
Zhang Shi 34oFwLa
Raya and the Last Dragon
Pengu

Egyszer volt, hol nem volt... :
Ennyi ember hisz bennem :