I am afraid of what I'm risking if I follow you Into the unknown
Fata Morgana mágiája
jelenleg aktív
„– Hercegnő! Mi történik? Mi ez a varázslat? – Ez egy átok, léteznie sem volna szabad, nem tudom, hogy a nővéreim miféle sötét praktikákat használtak, hogy létrehozzák, de már késő bármit is tenni. – Mi fog történni? – Egy másik világban fogunk felébredni. Mi és mindenki, akit elér az átok. Jól figyelj, Tücsök! Nem fogunk emlékezni arra, kik vagyunk, de ha előbb térnek vissza az emlékeid, mint az enyémek, el kell mondanod, ki vagyok! Tudnom kell! Nem bízok a testvéreimben, többé senkiben, csak benned! – Dehát...! Nem volt időm tiltakozni, kérdezősködni vagy tovább értetlenkedni, mert a pulzálás következő hulláma elérte a hercegnőt. Solana köddé vált, a következő hullámban pedig Notus és Boreas is, Calypsoval együtt. A falhoz hátráltam, de a harmadik hullám engem is elért. Mintha elfújták volna a gyertyát, a gondolataim, a félelmeim, az álmaim, a céljaim... minden eltűnt, eltűntem én is, egy teljes pillanatra megszűntem létezni, majd egy új világban ébredtem valaki másként.” – Részlet a Tücsök Tihamér történetéből
'Cause I'm in a field of dandelions wishing on every one that you'll be mine. And I see forever in your eyes, I feel okay, when I see you smilewishing on dandelions all of the time
Nem szórt rá senki csillámport
Cody Anker, Kanani Uilani and Eden Azaenia csillámport hintett rá
"Today I don't feel like doing anything I just wanna lay in my bed Don't feel like picking up my phone, so leave a message at the tone 'Cause today I swear I'm not doing anything." Nincs is jobb egy kis otthoni zenélgetős lazulásnál 🥰
liked by suga_no1 and others
Hozzászólás írása...
'Cause I'm in a field of dandelions wishing on every one that you'll be mine. And I see forever in your eyes, I feel okay, when I see you smilewishing on dandelions all of the time
Nem szórt rá senki csillámport
Cody Anker and Chantelle Ebony Devlin csillámport hintett rá
Nem, az nem madárfészek, csak a hajam, bár igen megtévesztő lehet🤪 Btw rengeteg a madár erre, lehet jobb lesz fedezékbe húzódni
Hozzászólás írása...
Magyarázza meg valaki, miért mindig a fürdőszobákban a legjobbak a fények? ps fogalmam sincs, hogy kell rendesen nyakkendőt kötni, HELP
Hozzászólás írása...