Welcome to Fata Morgana
Mirage Mirror
I am afraid of what I'm risking if I follow you Into the unknown
Fata Morgana mágiája
jelenleg aktív

– Hercegnő! Mi történik? Mi ez a varázslat?
– Ez egy átok, léteznie sem volna szabad, nem tudom, hogy a nővéreim miféle sötét praktikákat használtak, hogy létrehozzák, de már késő bármit is tenni.
– Mi fog történni?
– Egy másik világban fogunk felébredni. Mi és mindenki, akit elér az átok. Jól figyelj, Tücsök! Nem fogunk emlékezni arra, kik vagyunk, de ha előbb térnek vissza az emlékeid, mint az enyémek, el kell mondanod, ki vagyok! Tudnom kell! Nem bízok a testvéreimben, többé senkiben, csak benned!
– Dehát...!
Nem volt időm tiltakozni, kérdezősködni vagy tovább értetlenkedni, mert a pulzálás következő hulláma elérte a hercegnőt. Solana köddé vált, a következő hullámban pedig Notus és Boreas is, Calypsoval együtt. A falhoz hátráltam, de a harmadik hullám engem is elért. Mintha elfújták volna a gyertyát, a gondolataim, a félelmeim, az álmaim, a céljaim... minden eltűnt, eltűntem én is, egy teljes pillanatra megszűntem létezni, majd egy új világban ébredtem valaki másként.” – Részlet a Tücsök Tihamér történetéből
Fata Morgana

határa
Számos és számtalan
karakter állás
Csillámport szórunk
a hőseinkre
Jelenleg 5 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 5 vendég :: 2 Bots

Nincs

A legtöbb felhasználó (117 fő) 2021-02-23, 20:50-kor volt itt.
Mesénk fejezetei
lapozd, nézd!

Felisa Rivera
Ma 12:19-kor


William Zen Williams
Ma 12:04-kor


Noah Campbell
Ma 11:53-kor


Noah Campbell
Ma 11:52-kor


Noah Campbell
Ma 11:50-kor


Carmilla Draco
2024-05-21, 12:37


Ezekiel Beckett
2024-05-19, 01:28


Imogen Sallow
2024-05-18, 23:56


Nishihara Takuya
2024-05-18, 17:36


Ayuzawa Misaki
2024-05-18, 17:09


Kiemelkedõ mesemondók
ebben a hónapban

4 Hozzászólások - 15%


3 Hozzászólások - 12%


3 Hozzászólások - 12%


3 Hozzászólások - 12%


3 Hozzászólások - 12%


2 Hozzászólások - 8%


2 Hozzászólások - 8%


2 Hozzászólások - 8%


2 Hozzászólások - 8%


2 Hozzászólások - 8%Megosztás
 
You little cute glitch
I am afraid of what I'm risking if I follow you Into the unknown
ÜzenetSzerző
TémanyitásYou little cute glitch Empty2024-04-07, 22:01


Kwang-Sun & Bakis

Mindegy milyen örömmel iszogatom az italom, ahogy megtudom, hogy Kwang-Sunt kizsebelték, az arcomra felháborodás és aggodalom kevert jelei telepszenek. Még a poharam is félre rakom, majd úgy könyöklök fel a pultra, hogy egy kicsit közelebb húzódjak hozzá és finoman a vállára simíthassam a kezem, ezzel kifejezve a támogatásom.
- Basszus, ez szívás! Nagyon sajnálom... - nem vagyok jó a vígasztalásban, de őszintén együtt érzek vele. Tudom mennyit jelentett neki az a bross, legalább annyit, de talán még többet, mint amennyire nekem és Ralphnak volt fontos a saját hős medál.
- Mit akarsz tenni? Hogy akarod megtalálni? - kérdezem enyhén aggodalmasan. Ugyan nem gondolnám, hogy valami nagy hülyeséget forgatna a fejében, de érzem az elhatározottságát és a frusztrációját, nem lenne jó, ha valami meggondolatlanságot csinálna. Vagy legalábbis nem egyedül. - Tudok esetleg segíteni valahogy? - ajánlkozok fel rögtön. Tényleg szívesen megtennék bármit, ha azzal javíthatnék a helyzeten. Ha kell magam állítok meg minden szőke, ázsiai srácot az utcán és rázom ki belőle azt a brosst.
Sun hamar bedönti az itala maradékát, aztán kéri az újabb kört a lányoktól, akik gyorsan el is készítik neki, én pedig nemlegesen rázva a fejemet jelzem, hogy nincs szükségem többre, hisz még az elsőt se ittam meg. Lehet amúgy egyikünknek sem kéne egy-két körnél többet innia, főleg, hogy vigyáznunk kell a jóhírünkre, nem hiányzik, hogy az alkohol most a fejünkbe szálljon.
- Hogy velem? - Hű, nem is tudom hirtelen mivel kezdjem, így tanakodva meglötyögtetem a poharamban lévő italt, majd iszok is belőle egy keveset. időhúzás gyanánt. Nem tudom, hogy ez-e a jó hely és alkalom, hogy meséljek neki a versenyzésről, így is úgy érzem egy kicsit, hogy már eladtam a lelkem Ursulának, nem kellene kísértenem az ördögöt, hiszen ez az ő bárja. - Tudsz titkot tartani? - kérdem cinkos kifejezéssel az arcomon. Kétségem sem fér hozzá, hogy tud, a környezetünkben viszont már annyira nem bízom, itt még a falnak is füle van.
Mielőtt azonban bármit mondhatnék neki a titkomról, a szabadkozásával megelőz és mindehhez olyan édes fejet vág, hogy kedvem lenne megnyunyurgatni, mint egy kis plüsskutyát.
- Jajj, ne nézz rám így! - figyelmeztetem játékosan és eltakarom az arcát a tenyeremmel. - Dehogy haragszom. Nem is késtél szinte semmit amúgy se, de ha késtél volna, akkor sem lennék mérges - rámosolygok, közben leeresztem a kezem is előle, hogy láthassa, tényleg nincs gond.
- Ami a titkom illeti... Igyuk meg ezt a piát és lépjünk le innen. Út közben majd mesélek. - Ezzel fel is hajtom a magam adagját, majd lepattanok a székről és finoman megütögetem a pultot, hogy felhívjam magunkra a lányok figyelmét és elmondhassam nekik, hogy irják az italokat az én számlámra. Ha itt végeztünk, akkor elindulok előre, kifelé a bárból, hogy mutassam az utat.  Ugyan gőzöm nincs róla, hogy innen hova tovább, csak minél távolabb. Majd kilyukadunk valahol, nem igaz?

|      imádás  You little cute glitch 1504217148      |   451   |'Cause I'm in a field of dandelions wishing on every one that you'll be mine. And I see forever in your eyes, I feel okay, when I see you smilewishing on dandelions all of the time
Nem szórt rá senki csillámportNarah Carreras
Hõsnõ
Hõsnõ
Narah Carreras
Mesehõs :
You little cute glitch Q94Cm3z
Wreck it Ralph
Vanellope von Schweetz
Egyszer volt, hol nem volt... :
Ennyi ember hisz bennem :
10
✦ ✦ ✦ :
You little cute glitch MnY0tlQ
﹛as your merciful princess﹜
I HEREBY DECREE THAT EVERYONE WHO WAS EVER MEAN TO ME SHALL BE EXECUTED ... i'M JUST KIDDIN'?!
Akinek az arcát viselem :
﹛Maia Reficco﹜
Itt lelsz rám ✦ Fata Morgana :
﹛Suncrest﹜
Kereslek, de nem talállak :
✦ ✦ ✦ :
You little cute glitch C51cfca6b4c48d67aec6fd081ec869d88d97c4db
﹛i am a racer﹜
I CAN FEEL IT IN MY CODE!
A tükör mögött :
﹛sunny﹜

You little cute glitch Empty
TémanyitásYou little cute glitch Empty2024-02-17, 19:28


you're crazy sometimes, but that's why I love you

Narah & & Kwang-Sun

Hirtelen nem tudom eldönteni, hogy a pia ütött kupán, vagy csak ez a rémálom miszerint nincs meg az a fránya bross.
Elég rendesen morgolódok is emiatt, ki ne morgolódna?! Főleg egy ilyen után?!
Mindig jó kedvre derít, ha Narah közelében lehetek. Az ég tudja pontosan miért is futottunk össze igazán vagy miért sodort felé az élet, de nem bírok hálás lenni érte.
Amikor jót szórakozik a pia miatti kis incidensen csak mosolygok egyet, amolyan oké, béna vagyok tudom gondolattal.
- Ellopták azt a brosst, amit a bátyámtól kaptam. Tudod, amit néha még kulcstartóként is tudtam használni. Ahol voltam volt egy szőke hajú srác… ázsiai meg egy másik kisfiú, de nem igen voltak tesók… akkor szublimált ki a zsebemből. Tudod jól nem szoktam gyanúsítgatni, de nem akart elengedni mert, hogy mutatni akar valami kártyatrükköt… mutatott egy zsebtolvaj trükköt inkább. - hangom gondterhelt, de kinek nem lenne az?
Nem is az ára a fontos számomra, inkább az eszmei értéke. Imádom a bátyámat és ha egy mód van rá nem mondanék le róla.
- Megleckéztetem csak találjam meg! Nem is értem miért jó, ha mástól lopsz? Úgy őszintén? Ez esküszöm tarthatatlan. - puffogok, persze én is voltam nem fényes helyzetekben. Valószínűleg az adott srác is abban lehet amiért erre vetemedett.
Akkor sem hagyhatom futni. Egyelőre annyit tehetek, hogy nem jelentem fel csak megkeresem és megpróbálom elrendezni ezt értelmesen is.
Végül leküldöm az ital maradékát, megint fancsali képet vágva hozzá és kérek egy újabb kört. Ehhez kell most a tömény.
- Mesélj, veled miújság? Ne csak az én dolgaimat hallgassuk mert azért az sem lenne fair veled szemben. - nézek rá bocsánat kérően, hisz nem szoktam önző lenni, aki csak magára gondolva locsog valamiről és akkor jól van.
Csak egyszerűen annyira felmérgesített a jelenlegi helyzet, hogy magamból is kifordultam. Egy egészen picit.
- Azért is késtem mert próbáltam amúgy információt szerezni. Ezért se haragudj, tényleg. Nem akartalak megváratni. - pislogok rá újra ártatlan szemekkel.320 words ● youtube ● note: kommentA Idol and... the Villain love.
Nem szórt rá senki csillámport


Narah Carreras csillámport hintett rá


Seomoon Kwang-Sun
Megmentõ ✦ a hit ereje benne lakozik
Megmentõ ✦ a hit ereje benne lakozik
Seomoon Kwang-Sun
Egyszer volt, hol nem volt... :
Ennyi ember hisz bennem :
4
Titulus :
Idol Prince
A másik felem :
✦ ✦ ✦ :
You little cute glitch Ffcddf33e33acfdbab415a68c63f813c
Zenedoboz :
Akinek az arcát viselem :
Hwang Hyun Jin
Itt lelsz rám ✦ Fata Morgana :
Észak: Frostcall
✦ ✦ ✦ :
You little cute glitch 0e760857d194d072f0cb871fcef3e2dba001d426
A tükör mögött :
You little cute glitch E9b7f303a4d0afc02856617bc2fcbd7e823fe690
Dracarys

You little cute glitch Empty
TémanyitásYou little cute glitch Empty2024-01-12, 00:22


Kwang-Sun & Bakis

Tündérmesék márpedig vannak! Na nem azért, mert én magam is valami fura mesefigura volnék - vagy mi a fene, de talán az egyik leghihetetlenebb és csodálatosabb dolog történt meg velem, amikor barátságot kötöttem Sunnal. Tulajdonképpen nem nagyon emlékszem rá ez, hogyan is volt pontosan, mert olyan sokkban voltam az első találkozásunknál, hogy kék halált kapott az agyam, és igazából azt se tudom, hogy maradtam életben, de őszintén őrülök neki, hogy így alakult. Egy hihetetlenül jó lelkű srácot ismerhettem meg benne, aki két lábbal jár a földön annak ellenére, hogy hányan ismerik a nevét világszerte, így rettentő szerencsésnek érzem magam, amiért a barátja lehetek egy olyan személynek, akire nem csak előadóként, művészként, de emberként is felnézhetek.
Bár az időérzékén lehet kéne még csiszolni... Hol van már? Alig néhány perc maradt a megbeszélt időpontig és eddig még nem írt, vagy jelzett bárhogyan, hogy merre jár, esetleg késik-e, vagy valami. Én se vagyok a pontosság mintapéldánya, szóval nem zavar, ha várnom kell, de már nagyon unom a víz ízét, amikor rengeteg jó minőségű alkoholból lehet itt a bárban válogatni, ráadásul Csepp és a többiek isteni koktélokat tudnak összedobni, de addig nem akarok semmi ütősebbet inni, amíg Sun meg nem érkezik.
Már éppen venném elő a telómat, hogy írjak neki én, amikor meghallom a nevemet, amitől megszakítom a megkezdett mozdulatot és helyette azonnal egy nagy mosollyal fordulok az érkező fiú felé.
- Na szia! - Figyelem ahogy kényelmesen elhelykedik mellettem a bárszékek egyikén. - Pont időben, már épp azt fontolgattam, hogy rád írok, megkérdezni, hogy merre vagy - jegyzem meg jókedvűen, de közben nem tudom nem észrevenni, hogy valami nem okés vele. Feldúltnak tűnik. Még mielőtt rákérdezhetnék, hogy jól van-e, gyakorlatilag már mondja is magától.
- Hűűűha... Merjek kérdezni? - kíváncsiskodom, és automatikusan közelebb húzódom hozzá, minden figyelmem neki szentelve. - Várj!
Hirtelen gondolok egyet és megállítom, még mielőtt belefogna a mesélésbe, hiszen ahogy ezt kifejezte az előbb, ehhez inni kell.
Integetek a lányoknak a pultban, az egyikük pedig jön is, hogy kiszolgáljon minket. Gyorsan elismétlem neki Sun kérését az alkohol mennyiségét illetően, közben kérdőn oldalra nézek a fiúra, hátha szeretne még valami konkrétumot hozzá tenni. - Egyéb kívánság? - kérdezem tőle, aztán ha válaszolt, azzal fejezem be a rendelésünk, hogy én a szokásosat kérem. Elég ideje rontom már itt a levegőt ahhoz, hogy pontosan tudják, mivel mérgezem magam.
Nem is telik bele sok időbe, szinte azonnal meg is kapjuk a kért italokat, amit hálás mosollyal meg is köszönök, majd végre újra Sunra koncentrálok. Csak nézem, ahogy bátran beleiszik a pohárba és kicsit elnevetem magam, ahogy fintorogni kezd. Hát igen, itt nem higítjuk vízzel a piát.
- Szóval? Mi történt? - kérdezősködöm, s míg a válaszára várok, boldogan szürcsölgetem szívószállal a koktélomat.

|      imádás  You little cute glitch 1504217148      |   436   |'Cause I'm in a field of dandelions wishing on every one that you'll be mine. And I see forever in your eyes, I feel okay, when I see you smilewishing on dandelions all of the time
Nem szórt rá senki csillámportNarah Carreras
Hõsnõ
Hõsnõ
Narah Carreras
Mesehõs :
You little cute glitch Q94Cm3z
Wreck it Ralph
Vanellope von Schweetz
Egyszer volt, hol nem volt... :
Ennyi ember hisz bennem :
10
✦ ✦ ✦ :
You little cute glitch MnY0tlQ
﹛as your merciful princess﹜
I HEREBY DECREE THAT EVERYONE WHO WAS EVER MEAN TO ME SHALL BE EXECUTED ... i'M JUST KIDDIN'?!
Akinek az arcát viselem :
﹛Maia Reficco﹜
Itt lelsz rám ✦ Fata Morgana :
﹛Suncrest﹜
Kereslek, de nem talállak :
✦ ✦ ✦ :
You little cute glitch C51cfca6b4c48d67aec6fd081ec869d88d97c4db
﹛i am a racer﹜
I CAN FEEL IT IN MY CODE!
A tükör mögött :
﹛sunny﹜

You little cute glitch Empty
TémanyitásYou little cute glitch Empty2023-10-05, 10:47


you're crazy sometimes, but that's why I love you

Narah & & Kwang-Sun

Teljesen össze vagyok zuhanva, hisz még meg kell találnom majd a kis szöszi zsebtolvajt. Biztos atya ég, hogy megfogom leckéztetni a magam módján. Nem mintha annyira verekedős lennék vagy ilyesmi. Egyszerűen majd kapja tőlem az ívet a fiatal úr. Erre sem lesz jobb kedvem, alig várom beszélgessek barátnőmmel. Igazából ő az egyetlen barátom úgy igazán. Na meg ott van a bátyám. De ő megint más tészta.
Toporgok egy darabig egyhelyben majd megnézem a mobilt, lassan idő van. Agónia Bár már elég ismerős hely, nem egyszer jöttem el már hozzá most is szépen belépek. Nem vagyok túl boldog olyan szempontból, hogy kiraboltak, de a túlpörgő leányzóra mindig vevő vagyok. Jó látni mennyire… be tud pörögni. Ezen el is mosolyodom egy kicsit. Szegényt a szabadnapján cibáltam ide, de ki tudja lehet időközben áttelepszünk majd a lakásomba. Ott mondjuk lehet nyugisabban beszélgethetnénk, no mindegy.
- Narah! - mosolyogtam rá ahogy köszönök és le is huppanok mellé az egyik bárszékre. Most már jobb kedvem van azért valamivel. Nem teljesen, de legalább valamennyit javított a helyzeten legalább egy kedves, barátságos ismerős arc.
- Kell valami erős mert menten megőrülök… persze nem úgy, hogy rögtön be is rúgjak, azért nagyon kerülném csak… ellazítani az amúgy is felborzolt idegeimet. – nagyon nem az én stílusom a piálás, mindig mértékkel iszom. Odafigyelek erre, ha esetleg olyan hír kapna szárnyra rólam, ami gondot jelenthetne a karrierem során csak nekem lenne rosszabb.
Mai napig kevés barátot tudhatok magaménak, mégis annak örülök, hogy Narah közöttük van. Cuki csaj, nagyon jó barát. Persze meg vannak a maga furcsaságai, de emellett nekem is szóval nem panaszkodhatunk emiatt azt hiszem.
Neki tudom, hogy bármit elmondhatok, de tényleg bármit. Az már viszont eléggé rosszul esik a lelkemnek mert kiraboltak. Természetesen már meg van a kis tolvaj elérhetősége, csak el kell mennem a motyómért. Ahogy megkapom az italt nézem egy ideig majd bele is iszom. Kicsit fintorgok, nem szoktam ennyire erőset inni.
- Ugh bakker… ez igencsak söpört. – fintorodtam el még egyszer a gondolatára is. Pedig még van a cuccból azt biza le kell majd küldeni.


341 words ● youtube ● note: kommentA Idol and... the Villain love.
Nem szórt rá senki csillámport


Narah Carreras csillámport hintett rá


Seomoon Kwang-Sun
Megmentõ ✦ a hit ereje benne lakozik
Megmentõ ✦ a hit ereje benne lakozik
Seomoon Kwang-Sun
Egyszer volt, hol nem volt... :
Ennyi ember hisz bennem :
4
Titulus :
Idol Prince
A másik felem :
✦ ✦ ✦ :
You little cute glitch Ffcddf33e33acfdbab415a68c63f813c
Zenedoboz :
Akinek az arcát viselem :
Hwang Hyun Jin
Itt lelsz rám ✦ Fata Morgana :
Észak: Frostcall
✦ ✦ ✦ :
You little cute glitch 0e760857d194d072f0cb871fcef3e2dba001d426
A tükör mögött :
You little cute glitch E9b7f303a4d0afc02856617bc2fcbd7e823fe690
Dracarys

You little cute glitch Empty
TémanyitásYou little cute glitch Empty2023-10-05, 10:45

You little cute glitch


Vanellope

Kwang-Sun

A Idol and... the Villain love.
Nem szórt rá senki csillámportSeomoon Kwang-Sun
Megmentõ ✦ a hit ereje benne lakozik
Megmentõ ✦ a hit ereje benne lakozik
Seomoon Kwang-Sun
Egyszer volt, hol nem volt... :
Ennyi ember hisz bennem :
4
Titulus :
Idol Prince
A másik felem :
✦ ✦ ✦ :
You little cute glitch Ffcddf33e33acfdbab415a68c63f813c
Zenedoboz :
Akinek az arcát viselem :
Hwang Hyun Jin
Itt lelsz rám ✦ Fata Morgana :
Észak: Frostcall
✦ ✦ ✦ :
You little cute glitch 0e760857d194d072f0cb871fcef3e2dba001d426
A tükör mögött :
You little cute glitch E9b7f303a4d0afc02856617bc2fcbd7e823fe690
Dracarys

You little cute glitch Empty
TémanyitásYou little cute glitch Empty

Ajánlott tartalom

You little cute glitch Empty
 

You little cute glitch

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal